Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Σαββίδη άσε τα κλαψομουνικα, μαζί μου θα μιλάς σαν άντρας. Απάντησε συγκεκριμένα με ΝΑΙ η ΟΧΙ:

1. Υπονοησες ότι είμαι κλώνος του Kman ΝΑΙ η ΌΧΙ?

2. Αν σου αποδείξω ότι δεν είμαι, χάνεις 25.000 ευρα που είσαι και ΑΝΕΤΟΣ? ΝΑΙ η ΟΧΙ? Εγώ τα χάνω μάγκα αν έχεις δίκιο.

3. Αν γίνεις ξεφτυλα και δεν πληρώσεις, θα αυτό-διαγράφεις ΝΑΙ η ΌΧΙ?

Απαντα τώρα και άσε τα τηλέφωνα και τα ποτάκια. Φυτιλιαζεις 25κ η είσαι ΚΌΤΑ?
[/quo
Σαββίδη άσε τα κλαψομουνικα, μαζί μου θα μιλάς σαν άντρας. Απάντησε συγκεκριμένα με ΝΑΙ η ΟΧΙ:

1. Υπονοησες ότι είμαι κλώνος του Kman ΝΑΙ η ΌΧΙ?

2. Αν σου αποδείξω ότι δεν είμαι, χάνεις 25.000 ευρα που είσαι και ΑΝΕΤΟΣ? ΝΑΙ η ΟΧΙ? Εγώ τα χάνω μάγκα αν έχεις δίκιο.

3. Αν γίνεις ξεφτυλα και δεν πληρώσεις, θα αυτό-διαγράφεις ΝΑΙ η ΌΧΙ?

Απαντα τώρα και άσε τα τηλέφωνα και τα ποτάκια. Φυτιλιαζεις 25κ η είσαι ΚΌΤΑ?

Τα πολλά λόγια είναι για τις αδερφές.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τα πολλά λόγια είναι για τις αδερφές.

Σελιδα 109 τυπε και εδω:

Σου ειπα το απολυτο σκηνικο, το εκανες γαργαρα και μου πετας παιδικες βλακειες και βγηκες και μαγκας μεσα απο αυτα; χαχαχαχαχαχ

Τι πιο απλο τυπε απο αυτο που αρχικα ειπα ως αντρας;

Σου ειπα: Στειλε με πμ το τηλεφωνο σου. Σε καλω. Μου λες που να ερθω. Ερχομαι ομορφα και ωραια και πινουμε και κανουμε το χαβαλε μας και βλεπουμε τι παιζει.

Τι πιο ξεκαθαρο;

Ολες τις αλλες μαλακιες καθως και τις βρισιες...τι παιζει; Στριμωχτηκες και το ψυχικο στρες σε οδηγησε σε απωλεια ελεγχου και ξεσπας;

Σπας πολυ ευκολα τυπε, παιξε μονος σου.

Οι αντρες μιλανε ομορφα και σεβονται.

Σου μιλησα ομορφα, αντρικια και μου λες μαλακιες που ουτε παιδια του γυμνασιου δεν λενε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λοιπον να το πιασουμε απ την αρχη, γιατι ο φυλοβιος μου πηρε την κουβεντα απ το στομα για το κοστος ξενοδοχειου που πρακτικα ειναι μηδενικο (ιδια τιμη εχει για 2 ατομα η για ενα, αντε 20ευρω διαφορα)

Ο κμαν ουσιαστικα επιβαρυνεται με τα εξης εξτρα κοστη οταν ερχεται η γκομενα:

1. Αεροπορικα. Μπορει να κανονισει τις ημερομηνιες που αυτος θελει, οποτε μπορει να βρει λογικες τιμες
2. Ξενοδοχειο γκομενας. Κοστος μηδεν
3. Εστιατορια εξτρα κοστος για τη γκομενα 5 ημερες επι 60 ευρω = 300 ευρω
Βαζω μεσα 2 καλα γευματα την ημερα για 150 ευρω συνολικα και τα 2, οπου τα 90 θα τα εδινε ουτως η αλλως αν ηταν μονος του και τα 60 ειναι τα εξτρα για τη γκομενα.
4. Αλλα εξτρα 100 ευρω για εξτρα ποτα της γκομενας τη νυχτα
5. Ταξι-μετακινησεις 100 ευρω για αεροδρομια κλπ

Συνολο 500 ευρω + αεροπορικα της γκομενας, ας πουμε 300 ευρω, γενικο συνολο 800 ευρω

Δηλαδη ξοδευει ουσιαστικα 2000 ευρω ΑΛΛΑ τα 1200 ειναι τα δικα του εξοδα, δηλαδη τα απολαμβανει ο ιδιος και θα τα απολαμβανε ουτως η αλλως αν πηγαινε ενα ταξιδακι καπου μονος του

Επομενως ξοδευει επιπλεον 800 ευρω για 5 ημερες που σημαινει 160 ευρω την ημερα, για να εχει διπλα του μια ωραια γκομενα, να τον κραταει παρεα 24 ωρες το 24ωρο και να την πηδαει οπου και οποτε θελει (ξεχναμε την εξαιρεση-Λευκορωσιδα)

Μιλαμε για τρελο value for money ο αρχηγος.

Η μονη ζημια, ισως σημαντικα υπολογισιμη, ειναι τα δωρακια, οπου εκει μπορει να δωσει αλλο ενα εξτρα 1000 ρικο οπου κατ εμε κανει λαθος.
Αλλα ακομη και αν το θεωρησουμε υποχρεωτικο, και παλι το κοστος ανεβαινει στα 360 ευρω ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, για γκομενα 7+, λεφτα τα οποια δινει αλλος μονο για 2 ωρες σε ενα συνηθισμενο ct

Πειτε μου αν καπου εχω λαθος να το συζητησουμε

Καταπληκτική ανάλυση.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Τεσπα για να μην κουράζουμε τον κόσμο...

Είσαι ΕΠΊΣΗΜΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΤΟΣ.

Σαλτα γαμησου τώρα, σε πήραν όλοι χαμπάρι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λοιπον να το πιασουμε απ την αρχη, γιατι ο φυλοβιος μου πηρε την κουβεντα απ το στομα για το κοστος ξενοδοχειου που πρακτικα ειναι μηδενικο (ιδια τιμη εχει για 2 ατομα η για ενα, αντε 20ευρω διαφορα)

Ο κμαν ουσιαστικα επιβαρυνεται με τα εξης εξτρα κοστη οταν ερχεται η γκομενα:

1. Αεροπορικα. Μπορει να κανονισει τις ημερομηνιες που αυτος θελει, οποτε μπορει να βρει λογικες τιμες
2. Ξενοδοχειο γκομενας. Κοστος μηδεν
3. Εστιατορια εξτρα κοστος για τη γκομενα 5 ημερες επι 60 ευρω = 300 ευρω
Βαζω μεσα 2 καλα γευματα την ημερα για 150 ευρω συνολικα και τα 2, οπου τα 90 θα τα εδινε ουτως η αλλως αν ηταν μονος του και τα 60 ειναι τα εξτρα για τη γκομενα.
4. Αλλα εξτρα 100 ευρω για εξτρα ποτα της γκομενας τη νυχτα
5. Ταξι-μετακινησεις 100 ευρω για αεροδρομια κλπ

Συνολο 500 ευρω + αεροπορικα της γκομενας, ας πουμε 300 ευρω, γενικο συνολο 800 ευρω

Δηλαδη ξοδευει ουσιαστικα 2000 ευρω ΑΛΛΑ τα 1200 ειναι τα δικα του εξοδα, δηλαδη τα απολαμβανει ο ιδιος και θα τα απολαμβανε ουτως η αλλως αν πηγαινε ενα ταξιδακι καπου μονος του

Επομενως ξοδευει επιπλεον 800 ευρω για 5 ημερες που σημαινει 160 ευρω την ημερα, για να εχει διπλα του μια ωραια γκομενα, να τον κραταει παρεα 24 ωρες το 24ωρο και να την πηδαει οπου και οποτε θελει (ξεχναμε την εξαιρεση-Λευκορωσιδα)

Μιλαμε για τρελο value for money ο αρχηγος.

Η μονη ζημια, ισως σημαντικα υπολογισιμη, ειναι τα δωρακια, οπου εκει μπορει να δωσει αλλο ενα εξτρα 1000 ρικο οπου κατ εμε κανει λαθος.
Αλλα ακομη και αν το θεωρησουμε υποχρεωτικο, και παλι το κοστος ανεβαινει στα 360 ευρω ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, για γκομενα 7+, λεφτα τα οποια δινει αλλος μονο για 2 ωρες σε ενα συνηθισμενο ct

Πειτε μου αν καπου εχω λαθος να το συζητησουμε

Περίπου.
Παλιά(προ δεκαετίας) ήταν ο κανόνας του χιλιάρικου.Με ένα χιλιάρικο συνολικά έξοδα γαμούσες Τσέχες,Πολωνέζες που έφερνες ήτοι 200-300 το αεροπορικό και 100 ευρώ περίπου έξοδα τη μέρα.
Και όταν πήγαινες εκεί πάλι ένα χιλιάρικο περίπου ξόδευες.
Τώρα πλέον θες διχίλιαρο για το ίδιο αποτέλεσμα αφού οι γκόμενες ζητάνε και δωράκι.Μέχρι πριν 2 χρόνια μου ζητούσαν κάπου 500 ευρώ δωράκι,τώρα ζητάνε 800-1000.
Φταίει βέβαια και το οτι μεγάλωσα οπότε ζητάνε περισσότερα.
Ισως κάποιος καμιά δεκαετία μικρότερος να κάνει τα ίδια με το χιλιάρικο συνολικά έξοδα(χωρίς δωράκι).Ισως όμως, δεν είμαι σίγουρος αφού έχουν αλλάξει τα μέρη και οι εποχές.
Σίγουρα πολλά από τα έξοδα,το 60-70% είναι στα δικά μου φαγιά,ποτά,διαμονές κτλ και περνάω και εγώ καλά και έτσι το βλέπουν οι γκόμενες.

Το σπονσοριλίκι συμφέρει πολύ αν έχεις δικό σου pad σε καλή πόλη(π.χ. Σαντορίνη,Ρόδο,Μαγιόρκα,Μονακό,Παρίσι,Μαιάμι κτλ) οπότε δε χρειάζεται να πληρώνεις ξενοδοχεία.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
τύποι τσάμπα γράφετε, είναι σαν να παίζει ο φέντερερ με τη στεφανίδου, σελίδες επί σελίδων για να βρούμε ένα ποστ του αρχηγού. αφήστε τον να απλωθεί.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Περίπου.
Παλιά(προ δεκαετίας) ήταν ο κανόνας του χιλιάρικου.Με ένα χιλιάρικο συνολικά έξοδα γαμούσες Τσέχες,Πολωνέζες που έφερνες ήτοι 200-300 το αεροπορικό και 100 ευρώ περίπου έξοδα τη μέρα.
Τώρα πλέον θες διχίλιαρο για το ίδιο αποτέλεσμα αφού οι γκόμενες ζητάνε και δωράκι.Μέχρι πριν 2 χρόνια μου ζητούσαν κάπου 500 ευρώ δωράκι,τώρα ζητάνε 800-1000.
Ισως κάποιος καμιά δεκαετία μικρότερος να κάνει τα ίδια με το χιλιάρικο συνολικά έξοδα(χωρίς δωράκι).Ισως όμως, δεν είμαι σίγουρος αφού έχουν αλλάξει τα μέρη και οι εποχές.
Σίγουρα πολλά από τα έξοδα,το 60-70% είναι στα δικά μου φαγιά,ποτά,διαμονές κτλ και περνάω και εγώ καλά και έτσι το βλέπουν οι γκόμενες.

Το λαθος που κανεις ειναι το μεγαλο δωρακι. Μπορεις να τις φερεις και με λιγοτερα. Ειναι κατι που μπορεις πολυ ανετα να διαπραγματευτεις. Οτιδηποτε αλλο δε μπορεις να το διαπραγματευτεις γιατι πας σε μιζερια μετα (αεροπορικα, ξενοδοχεια, φαγητο ταξι, κλπ) αλλα το δωρακι μπορεις.
Εχει εκατομμυρια ομορφες στο couchsurfing που θα εστηναν κωλο για τετοιες διακοπες.
Και πολλες δεν τις νοιαζει καθολου η ηλικια που συχνα επικαλεισαι

Το προβλημα σου δεν ειναι η ηλικια, ειναι το burn out και το οτι εγκατελειψες τον εαυτο σου απο αποψη γυμναστικης, περιποιησης, ξεκουρασης

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Περίπου.

Το σπονσοριλίκι συμφέρει πολύ αν έχεις δικό σου pad σε καλή πόλη(π.χ. Σαντορίνη,Ρόδο,Μαγιόρκα,Μονακό,Παρίσι,Μαιάμι κτλ) οπότε δε χρειάζεται να πληρώνεις ξενοδοχεία.

Τυπε κμαν, σελιδα 109 εισαι φιλε. Παμε εκει, ειναι πιο ομορφα.

Εκει τελειωνει το μπλα μπλα...και ξεκινουν τα εργα...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τεσπα για να μην κουράζουμε τον κόσμο...

Είσαι ΕΠΊΣΗΜΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΤΟΣ.

Σαλτα γαμησου τώρα, σε πήραν όλοι χαμπάρι.

Ελα να βρεθουμε να μου τα πεις απο κοντα μαγκα του πληκτρολογιου και της οθονης.

Κερναω εγω τα ποτα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το λαθος που κανεις ειναι το μεγαλο δωρακι. Μπορεις να τις φερεις και με λιγοτερα. Ειναι κατι που μπορεις πολυ ανετα να διαπραγματευτεις. Οτιδηποτε αλλο δε μπορεις να το διαπραγματευτεις γιατι πας σε μιζερια μετα (αεροπορικα, ξενοδοχεια, φαγητο ταξι, κλπ) αλλα το δωρακι μπορεις.
Εχει εκατομμυρια ομορφες στο couchsurfing που θα εστηναν κωλο για τετοιες διακοπες.
Και πολλες δεν τις νοιαζει καθολου η ηλικια που συχνα επικαλεισαι

Το προβλημα σου δεν ειναι η ηλικια, ειναι το burn out και το οτι εγκατελειψες τον εαυτο σου απο αποψη γυμναστικης, περιποιησης, ξεκουρασης

Μπορείς να το κατεβάσεις από τα 1000 στα 800 αλλά μετά θα είναι η γκόμενα στραβωμένη,ξινή θα σε θεωρεί τσίπη κτλ.
Μπορείς να μειώσεις το έξοδο πηγαίνοντάς την σε ένα τριάστερο με 50 ευρώ ημερησίως αλλά μετά μπορεί να ξενερώσει άσχημα και να μη θέλει ούτε πίπα να κάνει.(άλλο αν παλιά τις πήγαινα σε μπορδελοξενοδοχεία της Αγίου Κωνσταντίνου με 30 ευρώ).
Μπορείς να την πας σε κεπαμπτζίδικο με 5 ευρώ αντί να σκάσεις 100 ευρώ σε ιταλικό για κυριλέ γεύμα αλλά μετά παίζει να θυμώσει τόσο που να χάσεις το γαμήσι της βραδυάς οπότε πάει στράφι το ταξίδι και όλο το έξοδο.Είναι πολλά που μπορεί να στραβώσουν.Γενικά πρέπει να κρατάς ένα μίνιμουμ επίπεδο άνεσης.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σε ποιο gay bar θα σε βρω?

Τυπε, αφου το παιζεις κακο παιδι, γιατι δεν δινεις ενα τηλεφωνο να σε καλεσω και να ερθω εκει που εισαι να πιουμε ποτακια;

Τα κακα παιδια δεν κολλανε, δεν τρεμουν τη συναντηση με την αληθεια. Ζουν στο οριο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.817
Πόντοι
216
Τυπε αν δεν εισαι ηδη στο τριτο ποτηρι, σου συνιστω να βγεις απο το νημα.

Σε καθε περιπτωση, προσπαθησε να σταθεις στο υψος των περιστασεων.

Εδω ειναι επικινδυνο το μερος που μπηκες, τρεχουν πανω κατω αφηνιασμενοι βαλκανιοι...το νου σου.

:2funny:

Συνημμένα

• K-19.jpg
    K-19.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom