Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.054
Πόντοι
1.056
Οταν η γκομενα ειναι δυσαναλογα καλυτερη ( ή εικοσαχρονη για εμας που γεννηθηκαμε επι Αντρεα:woldman:)

Καλά,εδώ κάποιοι γεννήθηκαν επί Αντρέα Μιαούλη και το παλευουν ακόμη :confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.054
Πόντοι
1.056
Φανταστειτε λοιπον οτι καποιοι απο εμας οταν εσεις γεννιοσασταν την πρωτη οκταετια του Αντρεα εμεις γαμουσαμε ΚΑΙ στο μπλοκ :grin:

Θείο Τάσο,εξαίρεση του κανόνα,η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι της γενιάς σου παντρεύτηκαν στα 20 μπας και τον βρέξουν και οι γυναίκες που έχουν γαμησει μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και αν...

Κάποτε πήγε ο πατέρας μου να μου μιλήσει για γυναίκες και απλά άρχισα να γελάω...

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.957
Πόντοι
456
Θείο Τάσο,εξαίρεση του κανόνα,η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι της γενιάς σου παντρεύτηκαν στα 20 μπας και τον βρέξουν και οι γυναίκες που έχουν γαμησει μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και αν...

Κάποτε πήγε ο πατέρας μου να μου μιλήσει για γυναίκες και απλά άρχισα να γελάω...

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
Επισκευθηκα χθες τον πατερα μου για να του πω καλη χρονια :confused: και με ρωτησε γιατι δεν βρισκω καμια Ελληνιδα:confused::confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.054
Πόντοι
1.056
Επισκευθηκα χθες τον πατερα μου για να του πω καλη χρονια :confused: και με ρωτησε γιατι δεν βρισκω καμια Ελληνιδα:confused::confused:

Μήπως να είναι και από το χωριό σου για να παίζει μπιρίμπα με τον πεθερό :confused:

Έμενα το μόνο που μου έλεγαν είναι όχι γυναίκες με παιδί.
Εντάξει,αν τους πήγαινα καμιά με τσιμπέρι ή καζαμπούμπου δεν το γλιτώναμε το εγκεφαλικό..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.478
Πόντοι
2.306
Λίγο που τις είδα έμοιαζαν σαν τη Μαρίνα Σάτι,δηλαδή πιθανότητα στύσης μόνο αν τις γαμουσα με VR γυαλιά και να παίζουν σε λούπα τα βίντεο που ποστάρει ο Αρχηγός :confused:

Φαντάσου να ξεπέσεις από Ελβετίδα κατάξανθη,ψηλή,γαλανομάτα,πολυεκατομμυριούχο,κληρονόμο,ιππέα σε Κρητικιά μαυροτσούκαλη τριχωτή λαντζιέρισσα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.478
Πόντοι
2.306
Μήπως να είναι και από το χωριό σου για να παίζει μπιρίμπα με τον πεθερό :confused:

Εντάξει,αν τους πήγαινα καμιά με τσιμπέρι ή καζαμπούμπου δεν το γλιτώναμε το εγκεφαλικό..

Εμένα μου λέγανε να βρεις μία που να σε αγαπάει.Ρε μάνα έλεγα,μόνο μία έχω εγώ?-Εγώ μία θέλω,μία και καλή.Δεν τις θέλω τις πολλές.Αυτές που εφερες την άλλη φορά πουτανίτσες μου φάνηκαν.Σου τρώνε τα λεφτά.

Τρέχα γύρευε τώρα,ας είναι καλά το μπλοκ που δρέψαμε αφειδώς.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.478
Πόντοι
2.306
Νέα Υόρκη θεωρείται από τις καλύτερες πόλεις για άντρες.Εχει άπειρες singles που διψάνε για πούτσο και one night stands.Θυμάμαι ένα Σουηδό στο φόρουμ του Roosh ταξίδευε τακτικά Νέα Υόρκη για να γαμήσει.Την παρουσίαζε σαν Ντισνέυλαντ για Σκανδιναυούς μπήχτες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.897
Πόντοι
3.656
Νέα Υόρκη θεωρείται από τις καλύτερες πόλεις για άντρες.Εχει άπειρες singles που διψάνε για πούτσο και one night stands.Θυμάμαι ένα Σουηδό στο φόρουμ του Roosh ταξίδευε τακτικά Νέα Υόρκη για να γαμήσει.Την παρουσίαζε σαν Ντισνέυλαντ για Σκανδιναυούς μπήχτες.

Έκανε δηλαδή ολόκληρο υπερατλαντικό για να γαμήσει; :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.478
Πόντοι
2.306
Έκανε δηλαδή ολόκληρο υπερατλαντικό για να γαμήσει; :confused:

Φαντάσου,απαρνήθηκε τη Σουηδία γκομενικώς παρασυρόμενος από τα κάλλη των Νεουερκέζων.
Βέβαια τότε είχε ευνοική ισοτιμία η κορώνα ως προς το δολλάριο και ήταν φτηνά τα ταξίδια.ΗΠΑ δε βλέπεις άντρες με κλασικό άρειο παρουσιαστικό όπως Σκανδιναυία,Γερμανία οπότε όσοι το διαθέτουν κάνουν θραύση(τετράγωνο πηγούνι,ψηλοί,ξανθοί κτλ).

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.342
Πόντοι
216
Φαντάσου,απαρνήθηκε τη Σουηδία γκομενικώς παρασυρόμενος από τα κάλλη των Νεουερκέζων.
Βέβαια τότε είχε ευνοική ισοτιμία η κορώνα ως προς το δολλάριο και ήταν φτηνά τα ταξίδια.ΗΠΑ δε βλέπεις άντρες με κλασικό άρειο παρουσιαστικό όπως Σκανδιναυία,Γερμανία οπότε όσοι το διαθέτουν κάνουν θραύση(τετράγωνο πηγούνι,ψηλοί,ξανθοί κτλ).

Τι γκόμενες πηδούσε όμως; Άμα μιλάμε για λατίνες που πάνε 2.5 δραχμές η ντουζίνα, κλάιν μαιν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.897
Πόντοι
3.656

Θα του άρεσαν οι χοντροκώλες γυφτολατίνες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.478
Πόντοι
2.306
Τι γκόμενες πηδούσε όμως; Άμα μιλάμε για λατίνες που πάνε 2.5 δραχμές η ντουζίνα, κλάιν μαιν

Γαμούσε απόλα,Ασιάτισσες,Λατίνες,μιγάδες,λευκές,ό,τι είχε η πόλη.Σκανδιναυοί και Αγηλοι κάνουν θραύση ΗΠΑ,οι Αγγλοι λόγω προφοράς.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.478
Πόντοι
2.306
Θα του άρεσαν οι χοντροκώλες γυφτολατίνες

Δε νομίζω να ήταν μπαζογάμης ο Σουηδός.Γενικά όπου πάω βλέπω Σουηδούς.Και Βαρσοβία και Κίεβο,όπου έχει πάρτυ,γκόμενες βλέπεις να έχει και Σουηδούς μέσα.Το ίδιο και στα ελληνικά νησιά.
Συνεχώς ταξιδεύουν για να γαμήσουνε,το ίδιο και οι Αγγλοι,για αυτό λένε οτι έγιναν θαλασσοπόροι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.897
Πόντοι
3.656
Δε νομίζω να ήταν μπαζογάμης ο Σουηδός.Γενικά όπου πάω βλέπω Σουηδούς.Και Βαρσοβία και Κίεβο,όπου έχει πάρτυ,γκόμενες βλέπεις να έχει και Σουηδούς μέσα.Το ίδιο και στα ελληνικά νησιά.

Καλά,εδώ δε θα γαμάνε σίγουρα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.831
Πόντοι
6.056
Μεταξύ μας .... ο απόλυτος πάτος, είναι το πρώτο .
Εκεί ... θυμάμαι πάντα .... τον ταγματάρχη ... που έλεγε στο ντρέϋφους .... για το στρατοδικείο ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom