Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.525
Πόντοι
2.306
Η συγκεκριμένη γκόμενα ήταν εμφανισιακά out of his league,ο τύπος υπέμενε τα πάντα και αυτή βρήκε τον υπηρέτη,ταξιτζή,κεραστή που επιθυμούσε..

Η υπόλοιπη παρέα δεν την αντέχαμε και τον λυπομασταν..
Ακόμη και η μάνα του τον λυπόταν :confused:

Κλασσικές ελληνικες καθημερινές ιστορίες..:2funny:

Υ.Γ. Τύπε,ελλεηνιδες Αμερικής hardcore πατριώτισσες τύπου:"Ή θα βρω Έλληνα άντρα ή καλύτερα να μην παντρευτώ":confused:
Νέα Υόρκη πέρασα κατά λάθος από ελληνικό μαγαζι,κοντοσταθηκα λίγο να παρλάρω και βγήκε ηρωίδα μάνα από την κουζίνα να με ρωτήσει πόσο χρονών είμαι,μου είπε ότι έχει δύο κορες και μου τις εδειξε και στο κινητό:confused:

Πώς και δε σου είπε οτι κάνουν δυνατό μπούκι και καλό μουσακά.Θα έχουν απελπιστεί με τους γαμπρούς ΗΠΑ οι Ελληνίδες.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
455
Πόντοι
26
Απλά ο Έλληνας δεν μπορεί να διαχωρίσει το υποκειμενικό από το αντικειμενικό.

Γράφει ο άλλος οι Γεωργιανές είναι τοπ γκόμενες,που αν το πιστεύει όσο καλύτερα για αυτόν, γιατί θα διεκδικεί γκόμενες που διεθνώς είναι στα αζήτητα.
Άλλο αυτό και άλλο να απαξιώνουμε εθνικότητες που τις αναγνωρίζει η πλειοψηφία των αντρών παγκοσμίως σαν τοπ,απλά επειδή είμαστε εγωιστές και γραφικοί
Εγώ τους είπα ότι θα πάω Αρμενία τον Απρίλη και μου είπαν ότι οι Αρμενισες είναι μουναρες.δεν περιμένω πολλά από γκόμενες για να είμαι ειλικρινής επειδή όσες έχω δει δεν λέγανε και πολλα πράγματα από εξωτερική εμφάνιση.
Αλλος μου έχει πει ότι οι Αρμενηδες είναι οι καλύτερη επιχειρηματίες.
μια Λευκορωσιδα μου είπε ότι αν πάω εγώ στην Αρμενία θα έρθουν να με πάρουν από το χέρι και να μου λένε εσύ είσαι Λευκορωσιδα και θα έρθεις μαζί μου επειδή μου αρέσεις. έτσι είναι η Καυκάσια νοοτροπία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.919
Πόντοι
3.656
Ποιες 20 μέρες?10 μέρες άδεια στην καλύτερη έχεις ΗΠΑ.Για αναρρωτική μόνο άμα ψοφάς και δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι,δε μένουν άρρωστοι για ψύλλου πήδημα αλλιώς παίρνουν πούλο.

Πάντως Αμερική αν δεν δουλεύεις ή σου κάτσει καμια στραβή επαγγελματικά,για πλάκα θα βρεθείς σε χαρτόκουτο.Τουλάχιστον ο φιλος μας ο Roosh είχε την μάνα του και τον έβαλε στο υπόγειο :grin:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
Βασικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν είσαι χαμηλομεσαιοεισοδοματίας εκει, την έχεις γαμησει από χέρι.
Κοινωνική πολιτική και πρόνοια υπό το μηδέν.
Χωρίς αμάξι δεν πας σαν τουρίστας πουθενά,δηλαδή Malibu, Venice Beach και τα γνωστά.
Ευτυχώς νοίκιασα αμάξι.
Επίσης LA ο ένας δρόμος κομπλέ κυριλέ και δύο παράλληλους πιο κάτω αντίσκηνα σε όλο το δρόμο πρεζακια και άστεγοι
Το φαι το βρήκα μάπα,εκτός από τα μεξικάνικα που λόγω μέρους ηταν πολύ καλά..
Υ.Γ.Αυτο με τη στάθμη του νερού στην τουαλέτα μου πήρε μέρες να το συνηθίσω .
Στο LA εχει κατι μουσεια απο τους αλογαταρηδες που μυριζουν μεχρι σημερα καβαλινα. Τα μεξικανικα δεν εχουν κ τοσο καλο φαγητο και τα κινεζικα το ιδιο. Γενικα η πολη ειναι υπερεκτιμημενη.
Το μαλιμπου ομως ηταν μαγευτικο.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.360
Πόντοι
216
@Balkan cowboy έχεις πάει σε αυτό (Su łoszowa); Πρέπει να είναι εύκολη η εξαπόλυση βαλκανικών πυραύλων σε τέτοια ευθεία :2funny:

476624768_3396989170433838_3842381667739200392_n.jpg

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.076
Πόντοι
1.056
Πώς και δε σου είπε οτι κάνουν δυνατό μπούκι και καλό μουσακά.Θα έχουν απελπιστεί με τους γαμπρούς ΗΠΑ οι Ελληνίδες.

32 και 34 οι θυγατέρες.
Εμφάνιση μελαχρινές σαν Κρητικές/Κύπριες δηλαδή ούτε αν είχαν αλυσίδα εστιατορίων δε θα μου έκανε κούκου..

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.360
Πόντοι
216
Πάντως Αμερική αν δεν δουλεύεις ή σου κάτσει καμια στραβή επαγγελματικά,για πλάκα θα βρεθείς σε χαρτόκουτο.
Έχει και πολλούς εργαζόμενους ανειδίκευτους που προτιμούν και ζούνε ως άστεγοι σε βανάκια, για να μην πληρώνουν ενοίκια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.197
Πόντοι
3.656
32 και 34 οι θυγατέρες.
Εμφάνιση μελαχρινές σαν Κρητικές/Κύπριες δηλαδή ούτε αν είχαν αλυσίδα εστιατορίων δε θα μου έκανε κούκου..
Με αλυσίδα αλλάζει
Αρκεί μην σε βάλει στην λατζα μετά ο πεθερος

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.076
Πόντοι
1.056
@Balkan cowboy έχεις πάει σε αυτό (Su łoszowa); Πρέπει να είναι εύκολη η εξαπόλυση βαλκανικών πυραύλων σε τέτοια ευθεία :2funny:

476624768_3396989170433838_3842381667739200392_n.jpg

Τρομερή ιδέα ενώ είναι στην εξοχή, να μένουν ταυτόχρονα δίπλα στο μοναδικό δρόμο που χρησιμοποιούν....όλοι τους:confused:
Ηχορύπανση και bonus να προσέχεις μη φύγουν τα παιδιά στο δρόμο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.525
Πόντοι
2.306

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.993
Πόντοι
456
Η συγκεκριμένη γκόμενα ήταν εμφανισιακά out of his league,ο τύπος υπέμενε τα πάντα και αυτή βρήκε τον υπηρέτη,ταξιτζή,κεραστή που επιθυμούσε..

Η υπόλοιπη παρέα δεν την αντέχαμε και τον λυπομασταν..
Ακόμη και η μάνα του τον λυπόταν :confused:

Κλασσικές ελληνικες καθημερινές ιστορίες..:2funny:

Υ.Γ. Τύπε,ελλεηνιδες Αμερικής hardcore πατριώτισσες τύπου:"Ή θα βρω Έλληνα άντρα ή καλύτερα να μην παντρευτώ":confused:
Νέα Υόρκη πέρασα κατά λάθος από ελληνικό μαγαζι,κοντοσταθηκα λίγο να παρλάρω και βγήκε ηρωίδα μάνα από την κουζίνα να με ρωτήσει πόσο χρονών είμαι,μου είπε ότι έχει δύο κορες και μου τις εδειξε και στο κινητό:confused:
Οταν η γκομενα ειναι δυσαναλογα καλυτερη ( ή εικοσαχρονη για εμας που γεννηθηκαμε επι Αντρεα:woldman:) τοτε τον κεραστη τον κανεις.. Και αν ο φιλος κερνουσε Μοναστηρακι, εμεις τα εικοσαχρονα τα κερναμε Μυκονο η Chamonix τωρα τον χειμωνα:confused:
Δεν το θεωρω απαραιτητα κακο

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.076
Πόντοι
1.056
Με αλυσίδα αλλάζει
Αρκεί μην σε βάλει στην λατζα μετά ο πεθερος

Λίγο που τις είδα έμοιαζαν σαν τη Μαρίνα Σάτι,δηλαδή πιθανότητα στύσης μόνο αν τις γαμουσα με VR γυαλιά και να παίζουν σε λούπα τα βίντεο που ποστάρει ο Αρχηγός :confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.076
Πόντοι
1.056
Οταν η γκομενα ειναι δυσαναλογα καλυτερη ( ή εικοσαχρονη για εμας που γεννηθηκαμε επι Αντρεα:woldman:)

Καλά,εδώ κάποιοι γεννήθηκαν επί Αντρέα Μιαούλη και το παλευουν ακόμη :confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.076
Πόντοι
1.056
Φανταστειτε λοιπον οτι καποιοι απο εμας οταν εσεις γεννιοσασταν την πρωτη οκταετια του Αντρεα εμεις γαμουσαμε ΚΑΙ στο μπλοκ :grin:

Θείο Τάσο,εξαίρεση του κανόνα,η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι της γενιάς σου παντρεύτηκαν στα 20 μπας και τον βρέξουν και οι γυναίκες που έχουν γαμησει μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και αν...

Κάποτε πήγε ο πατέρας μου να μου μιλήσει για γυναίκες και απλά άρχισα να γελάω...

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.993
Πόντοι
456
Θείο Τάσο,εξαίρεση του κανόνα,η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι της γενιάς σου παντρεύτηκαν στα 20 μπας και τον βρέξουν και οι γυναίκες που έχουν γαμησει μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και αν...

Κάποτε πήγε ο πατέρας μου να μου μιλήσει για γυναίκες και απλά άρχισα να γελάω...

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
Επισκευθηκα χθες τον πατερα μου για να του πω καλη χρονια :confused: και με ρωτησε γιατι δεν βρισκω καμια Ελληνιδα:confused::confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.076
Πόντοι
1.056
Επισκευθηκα χθες τον πατερα μου για να του πω καλη χρονια :confused: και με ρωτησε γιατι δεν βρισκω καμια Ελληνιδα:confused::confused:

Μήπως να είναι και από το χωριό σου για να παίζει μπιρίμπα με τον πεθερό :confused:

Έμενα το μόνο που μου έλεγαν είναι όχι γυναίκες με παιδί.
Εντάξει,αν τους πήγαινα καμιά με τσιμπέρι ή καζαμπούμπου δεν το γλιτώναμε το εγκεφαλικό..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.525
Πόντοι
2.306
Λίγο που τις είδα έμοιαζαν σαν τη Μαρίνα Σάτι,δηλαδή πιθανότητα στύσης μόνο αν τις γαμουσα με VR γυαλιά και να παίζουν σε λούπα τα βίντεο που ποστάρει ο Αρχηγός :confused:

Φαντάσου να ξεπέσεις από Ελβετίδα κατάξανθη,ψηλή,γαλανομάτα,πολυεκατομμυριούχο,κληρονόμο,ιππέα σε Κρητικιά μαυροτσούκαλη τριχωτή λαντζιέρισσα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.525
Πόντοι
2.306
Μήπως να είναι και από το χωριό σου για να παίζει μπιρίμπα με τον πεθερό :confused:

Έμενα το μόνο που μου έλεγαν είναι όχι γυναίκες με παιδί.
Εντάξει,αν τους πήγαινα καμιά με τσιμπέρι ή καζαμπούμπου δεν το γλιτώναμε το εγκεφαλικό..

Εμένα μου λέγανε να βρεις μία που να σε αγαπάει.Ρε μάνα έλεγα,μόνο μία έχω εγώ?-Εγώ μία θέλω,μία και καλή.Δεν τις θέλω τις πολλές.Αυτές που εφερες την άλλη φορά πουτανίτσες μου φάνηκαν.Σου τρώνε τα λεφτά.

Τρέχα γύρευε τώρα,ας είναι καλά το μπλοκ που δρέψαμε αφειδώς.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom