Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.831
Πόντοι
6.056
.ΗΠΑ δε βλέπεις άντρες με κλασικό άρειο παρουσιαστικό όπως Σκανδιναυία,Γερμανία οπότε όσοι το διαθέτουν κάνουν θραύση(τετράγωνο πηγούνι,ψηλοί,ξανθοί κτλ).
Σε φτωχογειτονιές δεν βλέπεις.
Αλλού ... βλέπεις ....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.947
Πόντοι
26.141
Φανταστειτε λοιπον οτι καποιοι απο εμας οταν εσεις γεννιοσασταν την πρωτη οκταετια του Αντρεα εμεις γαμουσαμε ΚΑΙ στο μπλοκ :grin:
Εμένα ο παππούς με πήγαινε στα κομμουνιστικά μπλοκ από κουτάβι για να με μυήσει στις σλαβες :confused:
Μετέπειτα η γιαγιά μου τού έκρυβε το διαβατήριο και αυτός με φωνάζει να ψάξω καλά όλο το σπίτι :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.308
Πόντοι
2.356
Νέα Υόρκη θεωρείται από τις καλύτερες πόλεις για άντρες.Εχει άπειρες singles που διψάνε για πούτσο και one night stands.Θυμάμαι ένα Σουηδό στο φόρουμ του Roosh ταξίδευε τακτικά Νέα Υόρκη για να γαμήσει.Την παρουσίαζε σαν Ντισνέυλαντ για Σκανδιναυούς μπήχτες.
Σκηνικο που μου ετυχε εκει:
Καλοκαιρι βραδυ πινω ποτο στο the lounge του Μανχαταν,πολυ καλο rooftop bar με γαματη θεα, σε καποια στιγμη δυο γκομενες μετριες σαρανταρες μου ζητανε να τις βγαλω φωτο με backround τους ουρανοξυστες ,το κανω και πιανω συζητηση με την ξανθια που ψαχνοταν περισσοτερο, ηταν γερμανιδα και δουλευε σε γραφειο εταιρειας με ακινητα απο οτι ειπε ... μαλλον της αρεσε το μεσογειακο μου στυλ :confused:
Να τις βρασω αν ειναι τετοιες singles :D: το 2016 ημουνα ακομη Μολδαβια και χτυπουσα ανετα εικοσιπενταρες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.479
Πόντοι
2.306
Σε φτωχογειτονιές δεν βλέπεις.
Αλλού ... βλέπεις ....

Αμα πας στο Χόλυγουντ θα δεις το Σβαρτζενέιγκερ για παράδειγμα.Πηγούνια τύπου Σβαρτζενέιγκερ δεν είναι συνηθισμένα Αμερική οπότε οι γκόμενες ενθουσιάζονται ενώ γερμανικές χώρες βλέπεις άπειρα.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.054
Πόντοι
1.056
Φαντάσου να ξεπέσεις από Ελβετίδα κατάξανθη,ψηλή,γαλανομάτα,πολυεκατομμυριούχο,κληρονόμο,ιππέα σε Κρητικιά μαυροτσούκαλη τριχωτή λαντζιέρισσα.

Αρχηγέ,αν αφαιρέσουμε από τη συνάρτηση το εκατομμυριούχος και κληρονόμος,όλα τα άλλα χαρακτηριστικά έχουν σχεδόν όλες όσες νταραβερίζομαι εξωτερικό.

Σε πλούσιες έχω πέσει, εν άγνοια μου μαλιστα, δύο φορές.
Μια Γερμανίδα και μια Τσέχα.
Η Τσέχα σαν να λέμε η κόρη του Μυτιληναίου της Τσεχίας.
Ο παππούς της όταν με γνώρισε με ρώτησε τι δόγματος χριστιανός είμαι και πως είναι το μικρό όνομα του πατέρα μου:confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.054
Πόντοι
1.056
Νέα Υόρκη θεωρείται από τις καλύτερες πόλεις για άντρες.Εχει άπειρες singles που διψάνε για πούτσο και one night stands.

Νέα Υόρκη δουλεύει και το Tinder φουλ.
Απλά θες και budget γιατί άλλο να το παίζεις μπρουκλης στο Μανχάταν και άλλο στο Μπαγκλόεβραντ.
Πήγα για ψάρι με μια και ούτε Ζυρίχη τέτοιες τιμές..

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
977
Πόντοι
86
Πάντως Αμερική αν δεν δουλεύεις ή σου κάτσει καμια στραβή επαγγελματικά,για πλάκα θα βρεθείς σε χαρτόκουτο.Τουλάχιστον ο φιλος μας ο Roosh είχε την μάνα του και τον έβαλε στο υπόγειο :grin:
Τόσο σκατα είναι εκεί δηλαδή;
Για αυτό όλοι γουστάρουν να μείνουν Ελλάδα δηλαδή.Γιατι είναι μια χώρα χύμα και όλοι αραχτοί και λάιτ.
Άμα λάχει επιβιώνεις και χωρίς δουλειά έστω και φυτοζωοντας.

Ελλάδα πολλοί ζουν παρασιτικά τρώγοντας πχ τις συντάξεις των γονέων χωρίς να εργάζονται ουσιαστικά.
Καλά εκεί δεν συμβαίνουν αυτά;
Προνοιακή πολιτική δεν υπάρχει σε ένα τόσο οργανωμένο πλούσιο κράτος;

Στο τέλος θα ακούσουμε ότι στη Γερμανία είναι πιο οργανωμένοι στα προνοιακά καλύτερα από Αμερική.

Για τους άστεγους και αυτούς που μένουν σε κοινότητες με τροχο βιλες έχω ακούσει αλλά πιστεύω ότι εκεί δεν υπάρχει η ανεργία που υπάρχει στην Ελλάδα πχ.Οποιος θέλει να δουλέψει εκεί θα βρει πιστεύω κάτι.

Η ακρίβεια εκεί και τα νοίκια είναι στον Θεό βέβαια αλλά είχα ακούσει ότι τα τρόφιμα και τα ρούχα είναι φτηνά εκεί.
Για τα σπίτια μόνο είχα ακούσει ότι είναι απλησίαστα.

Πάντως δεν είναι ζωή να δουλεύεις 365 μέρες το χρόνο σαν σκυλί και όχι μόνο αυτό αλλά να δουλεύεις και σε ρυθμούς μεγάλης πίεσης.

Τώρα για αυτό που είπε κάποιος ότι δεν δικαιούνται αναρρωτικες η άδεια διακοπών περίεργο μου ακούγεται.Ενα τέτοιο κράτος δεν έχει εργασιακά δικαιώματα; Δηλαδή σε αλλά θέματα πετάνε μέχρι το διάστημα για πλάκα και είναι τόσο μπποστα και σε αλλά θέματα είναι εκατό χρόνια πίσω;

Επίσης στο facebook έχει μερικές φάρσες που πάει ένας πχ με πανάκριβο αμάξι παρκαρισμένο και περπατάει στο πεζοδρόμιο και την πέφτει σε μαύρες και όχι μόνο και όλες τον κλάνουν και μόλις πάει να επιστρέψει στο πανάκριβο αμάξι του αυτές γυρίζουν πίσω και μόνο που δεν ανοίγουν απλόχερα όλες τις τρύπες τους.

Golddiggers δηλαδή.

Θελω να πω ότι Αμερική μετράει μόνο το χρήμα; Καμιά αξία σε οτιδήποτε άλλο;

Δεν πα ναναι ο άλλος εγκληματίας δολοφονος ζαμπλουτος αν έχει λεφτά βρίσκει οποία θέλει;

Τετοια σκατοζωη ζουν εκεί; Το δολλάριο μετράει τόσο που η αξία σου μετριέται αποκλειστικά με το πόσα έχεις;

Sorry για την σεντοναρα...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.308
Πόντοι
2.356
Νέα Υόρκη δουλεύει και το Tinder φουλ.
Απλά θες και budget γιατί άλλο να το παίζεις μπρουκλης στο Μανχάταν και άλλο στο Μπαγκλόεβραντ.
Πήγα για ψάρι με μια και ούτε Ζυρίχη τέτοιες τιμές..
Πανακριβα τα εστιατορια του Μανχαταν, στο marriot marquis που ειναι και περιστρεφομενο παιζουν τρελες τιμες. Μπρουκλιν που πηγα σε ενα ηταν πιο λογικες
Η μεσαια ας πουμε ταξη των νεουρκεζων να πανε για φαγητο σε καλο μαγαζι το θεωρουν μεγαλη υποθεση.
Υπαρχουν βεβαια τα mcdonald's που ειναι ως επι το πλειστον μαυροι,φθηνα μπεργκεραδικα,πολλα ασιατικα και σουπερ μαρκετ οπως τα whole foods του Μπεζου ...

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.344
Πόντοι
216
Πανακριβα τα εστιατορια του Μανχαταν, στο marriot marquis που ειναι και περιστρεφομενο παιζουν τρελες τιμες. Μπρουκλιν που πηγα σε ενα ηταν πιο λογικες
Η μεσαια ας πουμε ταξη των νεουρκεζων να πανε για φαγητο σε καλο μαγαζι το θεωρουν μεγαλη υποθεση.
Υπαρχουν βεβαια τα mcdonald's που ειναι ως επι το πλειστον μαυροι,φθηνα μπεργκεραδικα,πολλα ασιατικα και σουπερ μαρκετ οπως τα whole foods του Μπεζου ...

Είχα δουλέψει κάποτε με έναν πελάτη από Νέα Υόρκη που του έφτιαξα ένα μποτάκι που έμπαινε καθημερινά σε ένα σαιτ με κρατήσεις για εστιατόρια (άνοιγε ακριβώς την ίδια ώρα κάθε μέρα, για κρατήσεις μετά από 14 μέρες). Ουσιαστικά η εταιρία του έκλεινε τραπέζια στα εστιατόρια αυτά και μετά πουλούσε τις θέσεις σε άλλους που ήθελαν να φάνε εκεί. Σε κάποια εστιατόρια ήταν τέτοιος ο ανταγωνισμός (και με άλλα μποτάκια) που ακόμα και το μποτάκι αδυνατούσε να κάνει κράτηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom