Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (8 μέλη και 16 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.939
Πόντοι
456
Αν πας Κωνσταντινούπολη θα εντυπωσιαστείς.Ουρανοξύστες,επιβλητικά ξενοδοχεία,μαγαζιά,χλιδάτο αεροδρόμιο κτλ.Μέχρι κάποιος να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους.
Οι βαλκανικές πρωτεύουσες είναι τελείως ασήμαντες σε σχέση με Κωνσταντινούπολη.
Η Κωνσταντινουπολη βγαζει μια τριτοκοσμικοτητα ( κυριως οι ανθρωποι)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.928
Πόντοι
26.141
Οι Σέρβες είναι μουνάρες,τι λες τώρα?Ψηλές με βυζάρες και συνήθως λεπτές.Αλλο που είναι ακατάδεχτες και έχουν κάπως σκληρά πρόσωπα.Στο σώμα είναι σαν τις Πολωνέζες και τις Τσέχες.
Μαυροβούνιο μου φάνηκε υπανάπτυκτο,ωραία σκηνικά αλλά λείπει η χλίδα.Βελιγράδι έχει νυχτερινή ζωή,κόσμο κτλ.Απλώς δεν έχει πολλά αξιοθέατα να δεις,σε μια μέρα τα έχεις δει όλα.
Οφείλω να ομολογήσω ότι το Βρότσλαβ είμαι όντως μαγεία
Πιο ωραίο από την Κρακοβία
Αδικημένη πόλη κ πήγα κ στο θέατρο κ στην όπερα ....έχει κ αυτά τα νησάκια μέσα στον οντερ με τα γιοφύρια ...
Σαν μουνια ψηφίζω μοσταρ αλλά ήταν τουρίστριες οπότε δεν έχει αξία

Επίσης αν έχει ψωμί ίσως srbska republika μιλάμε για καλτιλα αλλά χωρια
Ίσως με προεργασία κ να πας να βουτήξεις καμιά για θάλασσα

Πολωνία κ Τσεχοσλοβακία καμένη γη σαν φυση

Συνημμένα

• IMG_20250209_153544.jpg
    IMG_20250209_153544.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 3
  • IMG_20250209_145348.jpg
    IMG_20250209_145348.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 3

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.331
Πόντοι
216
Είμαι σε μία ομάδα στο facebook με ταξίδια, κλπ και τις προάλλες είδα διθυραμβικά σχόλια για Σλοβενία, από ανθρώπους που ταξίδεψαν σχεδόν παντού, και αρκετούς, όχι έναν και δύο.
Είναι όντως τόσο καλή;
Όχι στο γκομενικό κομμάτι που μας αφορά, αλλά γενικά σαν χώρα, άνθρωποι, κλπ

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.939
Πόντοι
456
Είμαι σε μία ομάδα στο facebook με ταξίδια, κλπ και τις προάλλες είδα διθυραμβικά σχόλια για Σλοβενία, από ανθρώπους που ταξίδεψαν σχεδόν παντού, και αρκετούς, όχι έναν και δύο.
Είναι όντως τόσο καλή;
Πολυ καλη η Λουμπλιανα, συνιστω
Και η λιμνη μπλεκ ή καπως ετσι

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.096
Πόντοι
7.815
όντως χώρα όμορφη και γενικώς καθαρή, με πολλά νερά (φημισμέναι κ τα spa κοντά στην Λιουμπλιάνα).
Οι άνθρωποι της είναι ευγενικοί, εκλεπτισμένοι κ μορφωμένοι.

Λέγεται ότι αποτελούσαν "όαση" στα χρόνια της πρώην Γιουγκοσλαβίας (ανάμεσα σε Κροάτες, Βόσνιους, Σέρβους, κλπ).

Έχω συναναστραφεί με Σλοβένους (μεμονωμένα αλλά κ με οικογένειες) κ έχω θετικότατες εμπειρίες.
Τους αρέσει επίσης να ταξιδεύουν (σκέψου είναι δίπλα από Ιταλία κ Αυστρία, άρα σε κομβικό σημείο, όσον αφορά την Ευρώπη), τους θεωρώ ακομπλεξάριστους κ κοσμοπολίτες (κατά μια έννοια). Λάτρεις της Ελλάδας.

ΥΣ. Η ομάδα που λες στο FB, έχει όνομα "με μια βαλίτσα στο χέρι" ?

Τελευταία τροποποίηση:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.096
Πόντοι
7.815
Ναι!!! Γαμώ τις ομάδες
Συμφωνώ. Απίστευτα τυπακια, με κάτι ταξίδια που δεν το χωράει ο νους σου. Και μετά λέμε μερικοί με 50 χώρες, ότι είμαστε ταξιδευμένοι.
Ώρες ώρες τους χαζεύω, τους χαίρομαι κ τους καμαρώνω.

Εξάλλου το να ταξιδεύεις είναι πλούτος, δεν θα πάρουμε τίποτα μαζί μας (το εντυπωσιακό είναι ότι ταξίδι πλέον δεν σημαίνει ότι χαλάς κ μια περιουσία, άμα το οργανώσεις σωστά κ έγκαιρα).

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.331
Πόντοι
216
ΥΣ. Η ομάδα που λες στο FB, έχει όνομα "με μια βαλίτσα στο χέρι" ?

Ήταν αυτό το ποστ κυρίως, αφορμή για το ερώτημα μου:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.096
Πόντοι
7.815
Ήταν αυτό το ποστ κυρίως, αφορμή για το ερώτημα μου:

Έχω και φίλη (Αθηναία) που ζει εκεί κάπου 27-28 χρόνια κ ελπίζω άνοιξη ή το φθινόπωρο να πεταχτώ για 4-5 μέρες (οδικώς) για να γυρίσουμε μαζί την χώρα ενδότερα. Και αυτή μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.462
Πόντοι
2.306
Οφείλω να ομολογήσω ότι το Βρότσλαβ είμαι όντως μαγεία
Πιο ωραίο από την Κρακοβία
Αδικημένη πόλη κ πήγα κ στο θέατρο κ στην όπερα ....έχει κ αυτά τα νησάκια μέσα στον οντερ με τα γιοφύρια ...
Σαν μουνια ψηφίζω μοσταρ αλλά ήταν τουρίστριες οπότε δεν έχει αξία

Επίσης αν έχει ψωμί ίσως srbska republika μιλάμε για καλτιλα αλλά χωρια
Ίσως με προεργασία κ να πας να βουτήξεις καμιά για θάλασσα

Πολωνία κ Τσεχοσλοβακία καμένη γη σαν φυση

Το Βρότσλαβ είναι δυνατό.Η πρώτη πολωνική πόλη που επισκέφτηκα το 2002.Οι Γερμανοί από τη λύσσα τους το κατέστρεψαν ολοσχερώς για να μην παραλάβουν τίποτα οι Πολωνοί αλλά οι Πολωνοί κατάφεραν και ανακαίνισαν την κεντρική πλατεία.Το Μπρεσλάου έπεσε μετά το Βερολίνο.Ο Γκαουλάιτερ του Μπρεσλάου πήρε το αεροπλάνο και εξαφανίστηκε μια μέρα πριν τη συνθηκολόγηση της Γερμανίας.
Αλλοι λένε βέβαια οτι τον σκότωσαν στο ξύλο οι Τσέχοι.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.928
Πόντοι
26.141
Το Βρότσλαβ είναι δυνατό.Η πρώτη πολωνική πόλ που επισκέφτηκα το 2002.Οι Γερμανοί από τη λύσσα τους το κατέστρεψαν ολοσχερώς για να μην παραλάβουν τίποτα οι Πολωνοί αλλά οι Πολωνοί κατάφεραν και ανακαίνισαν την κεντρική πλατεία.Ο Γκαουλάιτερ του Μπρεσλάου πήρε το αεροπλάνο και εξαφανίστηκε μια μέρα πριν τη συνθηκολόγηση της Γερμανίας.
Αλλοι λένε βέβαια οτι τον σκότωσαν στο ξύλο οι Τσέχοι.

Νομίζω κ η ίδια η Βαρσοβία κ την ξαναχτυσαν από την αρχή ενώ σκεφτοντουσαν να αφήσουν κάποιο σημείο της κεντρικής πλατείας έτσι βομβαρδισμό για υπενθύμιση του πόλεμο ...

Τι νκενοδοχειο Μονόπολ γιατί το έχουν τόσο ψηλά;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.462
Πόντοι
2.306
Νομίζω κ η ίδια η Βαρσοβία κ την ξαναχτυσαν από την αρχή ενώ σκεφτοντουσαν να αφήσουν κάποιο σημείο της κεντρικής πλατείας έτσι βομβαρδισμό για υπενθύμιση του πόλεμο ...

Τι νκενοδοχειο Μονόπολ γιατί το έχουν τόσο ψηλά;

Τη Βαρσοβία την κατεδάφισαν ολοσχερώς μετά την εξέγερση της Βαρσοβίας τον Αύγουστο του 1944.Κατέστρεψαν το 90% των κτιρίων αλλά οι Πολωνοί κατάφεραν να ανακαινίσουν μερικά.
Το Μπρεσλάου προ του πολέμου είχε 95% γερμανικό πληθυσμό ήταν καθαρά γερμανική πόλη.Οι Πολωνοί που ΄΄ηρθαν ήταν πρόσφυγες από τη δυτική Ουκρανία από όπου τους έδιωξαν οι Σοβιετικοί.Οι ντ΄όπιες μοιάζουν αρκετά με δυτικές Ουκρανέζες στα χαρακτηριστικά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.299
Πόντοι
2.356
IMG_20250207_124127.jpg

Ασανς Πολωνίας ..ήδη μοιράζει μουνιλας
Μέχρι κ το αμάξι μου καύλωσε κ τρέχει γρηγορότερα
Και το δικο μου επειδη οπως ξερεις στα μερη μας εχει τα καλυτερα μουνια πηγαινει γρηγοροτερα :D:
al.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.928
Πόντοι
26.141
Τη Βαρσοβία την κατεδάφισαν ολοσχερώς μετά την εξέγερση της Βαρσοβίας τον Αύγουστο του 1944.Κατέστρεψαν το 90% των κτιρίων αλλά οι Πολωνοί κατάφεραν να ανακαινίσουν μερικά.
Το Μπρεσλάου προ του πολέμου είχε 95% γερμανικό πληθυσμό ήταν καθαρά γερμανική πόλη.Οι Πολωνοί που ΄΄ηρθαν ήταν πρόσφυγες από τη δυτική Ουκρανία από όπου τους έδιωξαν οι Σοβιετικοί.Οι ντ΄όπιες μοιάζουν αρκετά με δυτικές Ουκρανέζες στα χαρακτηριστικά.
Μήπως πιο πριν ήταν πολωνικό δλδ με την πολωνολiθουανικη κοινοπολιτεία;;
Γενικά πολύ σπαστικό μα βλέπεις σλαβικά με λατινικό αλφάβητο ....σε εκνευρίζει πολύ ....
Άσε που οι γκόμενες είμαι καλοντυμένες σαν κρεμμύδια λόγω κρύου
.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.299
Πόντοι
2.356
Και πολλές άλλες που βρήκα σε μια σύντομη αναζήτηση σε ρωσικά σαϊτ
Τα ρωσιδια γουσταρουν μαυρους ,μια πορνοσταρ απο Μοσχα εχει βαλει στοχο να κανει gangbang με δεκα αραπαδες ... πηγε Πραγα εκανε με 6-7 αλλα της φανηκαν λιγοι :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.299
Πόντοι
2.356
οι Βουλγάρες τα βγάζουν αλλα έχουν μέτριες φατσες

Οι Σέρβες γυμνάζονται και έχουν τα καλύτερα σώματα των Βαλκανίων

Η Ρουμανία δεν έχει μουνι πλέον, όπως και η Μολδαβια

Στα Τιρανα έχει , αναπάντεχα πολλά, πουτανακια, ενώ στους Αγίους σαράντα έχει πολλά γιουβαρλάκια που μιλάνε ελληνικα

Στο Ελλαδιστάν είναι οι πιο άσχημες και χαμηλοκωλες τσακωμενες με τη γυμναστική , όμως η πυρφοριαση των ντόπιων τις ανεβάζει επίπεδο
Ναι αλλα Κισιναου εχει τωρα πενηντα χιλιαδες ουκρανες ...
ακριβυνε ομως η πολη αρκετα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.810
Πόντοι
6.056
Οι Ρωσίδες Πράγα,Βελιγράδι κάνουν εντύπωση αλλά δεν υπερέχουν από τις ντόπιες.Δε λες δηλαδή βελτιώνουν το περιβάλλον οι Ρωσίδες εμφανισιακά.
Δεν έχουν μερικά κλικ παραπάνω σε ύψος ;
Τσέχες πάνω από 1.70 , είναι οι αφαν γκατέ, Ρωσίδες, έχει περισσότερες.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.331
Πόντοι
216
Ο τύπαρος εδώ ψηφίζει τοπ χώρα της Ευρώπης την Τσεχία

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.331
Πόντοι
216
Ναι αλλα Κισιναου εχει τωρα πενηντα χιλιαδες ουκρανες ...
ακριβυνε ομως η πολη αρκετα

Το δίνουν εύκολα οι Ουκρανές; Γενικά παίζουν τρελές φάσεις με όλες αυτές τις Ουκρανές ανά την Ευρώπη, σε φάση τεκτονικών αλλαγών, αλλά εδώ Ελλάδα χαμπάρι δεν πήραμε/παίρνουμε

Εδώ ακόμα οι άντρες κλαίγονται λόγω αγαμίας και μένουν ανύπαντροι την ώρα που στην Ευρώπη πιστεύω χόρτασε μουνί και ο κάθε αγάμητος 0.35/10 άντρας, λόγω αφθονίας και μόνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom