Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.563
Πόντοι
216
Γεωργιανές,Αρμένισσες είναι πολύ κάτω από Ρωσίδες,δε συγκρίνονται καν.Εχει βέβαια κάποιες έκφυλες αλλά ωραίες δεν είναι.
Οι Ρωσίδες Πράγα,Βελιγράδι κάνουν εντύπωση αλλά δεν υπερέχουν από τις ντόπιες.Δε λες δηλαδή βελτιώνουν το περιβάλλον οι Ρωσίδες εμφανισιακά.Είναι όμως πολύ πιο εύκολες και προσεγγίσιμες από τις Σέρβες παρόμοιας εμφάνισης,με Ρωσίδα ξέρεις οτι θα κάνει παιχνίδι ενώ πιθανόν η Σέρβα να σε κόψει.
Εχω βρει μερικές πολύ εντυπωσιακές Ρωσίδες,Πολωνέζες τέτοιας εμφάνισης δε σου δίνουν σημασία και Τσέχες σπάνια πλέον.
Βασικά αφού ο καλός Θεούλης μας έστειλε τις Ρωσίδες σε αυτόν τον κόσμο, ποιος ο λόγος να ασχοληθεί κανείς με άλλες εθνικότητες;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.563
Πόντοι
216
Θέμα γούστου είναι αλλά οι σέρβες είναι εντελώς απεριποίητες ((σαν ελληνίδες)) σε σύγκριση με βουλγαρορούμενες που και για ψώνια στο σούπερ μάρκετ βγαίνουν στην τρίχα.

Οι Βορειο-Ελλαδίτισσες και οι Λαρισαίες μια χαρά καλωπίζονται, ειδικά Σαλόνικα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οι Βορειο-Ελλαδίτισσες και οι Λαρισαίες μια χαρά καλωπίζονται, ειδικά Σαλόνικα
Έχεις δίκιο αλλά αναφέρομαι σε Αθηναίες.
Βόρεια Ελλάδα έχει της πιο όμορφες γυναίκες και αυτό ισχύει πάντα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εντελώς άδεια.Μάλλον πήγες μετά τις δύο τη νύχτα καθημερινή που είναι όλα κλειστά.
Οπως σε κόβω η Τουρκία θα σου αρέσει πολύ περισσότερο από τη Σερβία,καλύτερα να φέρνεις τις γκόμενες Κωνσταντινούπολη.
Έκανα φωτογραφίες όταν γυρνούσαμε από το εστιατόριο. Όταν πηγαίναμε ήταν αρκετός κόσμος στον δρόμο.
Τουρκία δεν γουστάρω καθόλου ,δεν θέλω να τους αφήνω τα λεφτά μου. Σχεδιάζω για Κύπρο όπου είναι εύκολη η βίζα και έχει πολλά ρωσίδια καλοκαίρι.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.014
Πόντοι
3.506
Έκανα φωτογραφίες όταν γυρνούσαμε από το εστιατόριο. Όταν πηγαίναμε ήταν αρκετός κόσμος στον δρόμο.
Τουρκία δεν γουστάρω καθόλου ,δεν θέλω να τους αφήνω τα λεφτά μου. Σχεδιάζω για Κύπρο όπου είναι εύκολη η βίζα και έχει πολλά ρωσίδια καλοκαίρι.

Και εγώ έτσι νόμιζα για Κύπρο αλλά μου είπε η δικιά μου οτι χρειαζόταν 400 ευρώ για να βγει η βίζα σε 10 μέρες και δεν προλαβαίναμε.Δεν ισχύουν τα περί πενθήμερου,βίζας στα 90 ευρώ κτλ.
Και εμένα δε μου αρέσει καθόλου η Τουρκία σε χτυπάνε οι Τούρκοι όπου σε βρίσκουν.Το Μάρτιο είχα πάει με Ρωσίδα που μίλαγε τούρκικα και δε μας κλέβανε αλλά πριν από δύο χρόνια με τη Λευκορρωσίδα μας είχαν σαπίσει στην κλεψιά.Πολύ απατεώνες οι Τούρκοι και αυθάδεις,το κάνουν στη μάπα σου ολοφάνερα.Οι Σέρβοι πολύ κυριλέ,δεν κλέβουν και δεν κοροιδεύουν άσχετα αν έχουν κάπως απότομο στρατιωτικό στυλ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Και εγώ έτσι νόμιζα για Κύπρο αλλά μου είπε η δικιά μου οτι χρειαζόταν 400 ευρώ για να βγει η βίζα σε 10 μέρες και δεν προλαβαίναμε.Δεν ισχύουν τα περί πενθήμερου,βίζας στα 90 ευρώ κτλ.
Και εμένα δε μου αρέσει καθόλου η Τουρκία σε χτυπάνε οι Τούρκοι όπου σε βρίσκουν.Το Μάρτιο είχα πάει με Ρωσίδα που μίλαγε τούρκικα και δε μας κλέβανε αλλά πριν από δύο χρόνια με τη Λευκορρωσίδα μας είχαν σαπίσει στην κλεψιά.Πολύ απατεώνες οι Τούρκοι και αυθάδεις,το κάνουν στη μάπα σου ολοφάνερα.Οι Σέρβοι πολύ κυριλέ,δεν κλέβουν και δεν κοροιδεύουν άσχετα αν έχουν κάπως απότομο στρατιωτικό στυλ.
Ναι σ αυτα οι σέρβοι ειναι εντάξει και αρκετά συνειδητοποιημένοι. Τουρκιά δεν ξέρω έχω να πάω 25 χρόνια εκεί.
Αν ειναι ετσι οπως λες το μονο που μενει ειναι η Αλβανια

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.014
Πόντοι
3.506
Ναι σ αυτα οι σέρβοι ειναι ενταξει και αρκετα συνειδητοποιημένοι.Τουρκια δεν ξέρω έχω να πάω 25 χρόνια εκεί

Αν πας Κωνσταντινούπολη θα εντυπωσιαστείς.Ουρανοξύστες,επιβλητικά ξενοδοχεία,μαγαζιά,χλιδάτο αεροδρόμιο κτλ.Μέχρι κάποιος να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους.
Οι βαλκανικές πρωτεύουσες είναι τελείως ασήμαντες σε σχέση με Κωνσταντινούπολη.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.037
Πόντοι
3.556

Τέτοιες μουνιτσες που πηδάνε οι μαύροι Ρωσία στο τζάμπα παίζει να μην έχει πηδήξει ούτε σαν πληρωμένες ο Έλληνας
Συγνώμη αν σας χαλάω το όνειρο αλλά γράφω πάντα αλήθειες
Γαμησε τα γονίδιά της η λεγόμενη.

Τζάμπα κλέβανε γυναίκες οι Ρους/Βικινγκ πρόγονοι της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν εχω δει, ισως επειδη δεν πηγαινα σε πουταναδικα
Υπαρχουν και μαυροι οι οποιοι ειναι παμπλουτοι, συγγενεις φυλαρχων σε περιοχες με πετρελαιο η αδαμαντορυχεια. Εκει μιλαει το χρημα, δεν αμφιβαλλω οτι πολλες γαμιουνται για τα λεφτα
Ζευγαρι στο δρομο με μαυρο δεν ειδα ποτε, ουτε καν μαυρο μονο του
Μήπως ήταν σκοτεινά ρε τύπε ; 24 ώρες πολική νύχτα και έτσι και δεν τους έβλεπες ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.037
Πόντοι
3.556
οι Βουλγάρες τα βγάζουν αλλα έχουν μέτριες φατσες

Οι Σέρβες γυμνάζονται και έχουν τα καλύτερα σώματα των Βαλκανίων

Η Ρουμανία δεν έχει μουνι πλέον, όπως και η Μολδαβια

Στα Τιρανα έχει , αναπάντεχα πολλά, πουτανακια, ενώ στους Αγίους σαράντα έχει πολλά γιουβαρλάκια που μιλάνε ελληνικα

Στο Ελλαδιστάν είναι οι πιο άσχημες και χαμηλοκωλες τσακωμενες με τη γυμναστική , όμως η πυρφοριαση των ντόπιων τις ανεβάζει επίπεδο

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.441
Πόντοι
456
Ποιος μίλησε για πουτανάδικα ? Η συγκεκριμένη είναι μοντέλο και έχει άντρα μαύρο είκοσι χρόνια μεγαλύτερο της. Ακριβώς αυτό λέει το άρθρο ότι τρώει χοντρό κραξιμο επειδή είναι με μαύρο σύντροφό. Οι ρώσοι είναι ρατσιστές σε μεγάλο βαθμό.
Έγραψα ότι οι ρωσίδες γουστάρουν να πηδιούνται με μαύρους , όσες προχωρούν σε δεσμούς συνήθως εγκαταλείπουν την Ρωσία.

Η αδερφη της δικιας μου ( Βαλτικη) ειναι παντρεμενη με μαυρο και ζει μονιμα Αφρικη
Η δικια μου μου μετεφερε παραπονα απο την αδερφη της και την ρωτησα γιατι τον παντευτηκε. Μου απαντησε επειδη ηταν απο ''καλη οικογενεια'' δηλαδη οι δικοι του ειχαν λεφτα.
Πουτανα ηταν, οπως αυτη που αναφερεις, μην μπερδευεσαι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.037
Πόντοι
3.556
Η αδερφη της δικιας μου ( Βαλτικη) ειναι παντρεμενη με μαυρο και ζει μονιμα Αφρικη
Η δικια μου μου μετεφερε παραπονα απο την αδερφη της και την ρωτησα γιατι τον παντευτηκε. Μου απαντησε επειδη ηταν απο ''καλη οικογενεια'' δηλαδη οι δικοι του ειχαν λεφτα.
Πουτανα ηταν, οπως αυτη που αναφερεις, μην μπερδευεσαι
Ήταν από καλή οικογένεια , δεν τρώγανε ανθρώπους….συχνα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.441
Πόντοι
456
Αν πας Κωνσταντινούπολη θα εντυπωσιαστείς.Ουρανοξύστες,επιβλητικά ξενοδοχεία,μαγαζιά,χλιδάτο αεροδρόμιο κτλ.Μέχρι κάποιος να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους.
Οι βαλκανικές πρωτεύουσες είναι τελείως ασήμαντες σε σχέση με Κωνσταντινούπολη.
Η Κωνσταντινουπολη βγαζει μια τριτοκοσμικοτητα ( κυριως οι ανθρωποι)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.418
Πόντοι
26.141
Οι Σέρβες είναι μουνάρες,τι λες τώρα?Ψηλές με βυζάρες και συνήθως λεπτές.Αλλο που είναι ακατάδεχτες και έχουν κάπως σκληρά πρόσωπα.Στο σώμα είναι σαν τις Πολωνέζες και τις Τσέχες.
Μαυροβούνιο μου φάνηκε υπανάπτυκτο,ωραία σκηνικά αλλά λείπει η χλίδα.Βελιγράδι έχει νυχτερινή ζωή,κόσμο κτλ.Απλώς δεν έχει πολλά αξιοθέατα να δεις,σε μια μέρα τα έχεις δει όλα.
Οφείλω να ομολογήσω ότι το Βρότσλαβ είμαι όντως μαγεία
Πιο ωραίο από την Κρακοβία
Αδικημένη πόλη κ πήγα κ στο θέατρο κ στην όπερα ....έχει κ αυτά τα νησάκια μέσα στον οντερ με τα γιοφύρια ...
Σαν μουνια ψηφίζω μοσταρ αλλά ήταν τουρίστριες οπότε δεν έχει αξία

Επίσης αν έχει ψωμί ίσως srbska republika μιλάμε για καλτιλα αλλά χωρια
Ίσως με προεργασία κ να πας να βουτήξεις καμιά για θάλασσα

Πολωνία κ Τσεχοσλοβακία καμένη γη σαν φυση

Συνημμένα

• IMG_20250209_153544.jpg
    IMG_20250209_153544.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 14
  • IMG_20250209_145348.jpg
    IMG_20250209_145348.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 14

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.563
Πόντοι
216
Είμαι σε μία ομάδα στο facebook με ταξίδια, κλπ και τις προάλλες είδα διθυραμβικά σχόλια για Σλοβενία, από ανθρώπους που ταξίδεψαν σχεδόν παντού, και αρκετούς, όχι έναν και δύο.
Είναι όντως τόσο καλή;
Όχι στο γκομενικό κομμάτι που μας αφορά, αλλά γενικά σαν χώρα, άνθρωποι, κλπ

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.441
Πόντοι
456
Είμαι σε μία ομάδα στο facebook με ταξίδια, κλπ και τις προάλλες είδα διθυραμβικά σχόλια για Σλοβενία, από ανθρώπους που ταξίδεψαν σχεδόν παντού, και αρκετούς, όχι έναν και δύο.
Είναι όντως τόσο καλή;
Πολυ καλη η Λουμπλιανα, συνιστω
Και η λιμνη μπλεκ ή καπως ετσι

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.129
Πόντοι
7.815
όντως χώρα όμορφη και γενικώς καθαρή, με πολλά νερά (φημισμέναι κ τα spa κοντά στην Λιουμπλιάνα).
Οι άνθρωποι της είναι ευγενικοί, εκλεπτισμένοι κ μορφωμένοι.

Λέγεται ότι αποτελούσαν "όαση" στα χρόνια της πρώην Γιουγκοσλαβίας (ανάμεσα σε Κροάτες, Βόσνιους, Σέρβους, κλπ).

Έχω συναναστραφεί με Σλοβένους (μεμονωμένα αλλά κ με οικογένειες) κ έχω θετικότατες εμπειρίες.
Τους αρέσει επίσης να ταξιδεύουν (σκέψου είναι δίπλα από Ιταλία κ Αυστρία, άρα σε κομβικό σημείο, όσον αφορά την Ευρώπη), τους θεωρώ ακομπλεξάριστους κ κοσμοπολίτες (κατά μια έννοια). Λάτρεις της Ελλάδας.

ΥΣ. Η ομάδα που λες στο FB, έχει όνομα "με μια βαλίτσα στο χέρι" ?

Τελευταία τροποποίηση:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.129
Πόντοι
7.815
Ναι!!! Γαμώ τις ομάδες
Συμφωνώ. Απίστευτα τυπακια, με κάτι ταξίδια που δεν το χωράει ο νους σου. Και μετά λέμε μερικοί με 50 χώρες, ότι είμαστε ταξιδευμένοι.
Ώρες ώρες τους χαζεύω, τους χαίρομαι κ τους καμαρώνω.

Εξάλλου το να ταξιδεύεις είναι πλούτος, δεν θα πάρουμε τίποτα μαζί μας (το εντυπωσιακό είναι ότι ταξίδι πλέον δεν σημαίνει ότι χαλάς κ μια περιουσία, άμα το οργανώσεις σωστά κ έγκαιρα).

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.563
Πόντοι
216
ΥΣ. Η ομάδα που λες στο FB, έχει όνομα "με μια βαλίτσα στο χέρι" ?

Ήταν αυτό το ποστ κυρίως, αφορμή για το ερώτημα μου:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom