Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.338
Πόντοι
506

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.932
Πόντοι
456

Τέτοιες μουνιτσες που πηδάνε οι μαύροι Ρωσία στο τζάμπα παίζει να μην έχει πηδήξει ούτε σαν πληρωμένη ο Έλληνας
Συγνώμη αν σας χαλάω το όνειρο αλλά γράφω πάντα αλήθειες
Εχω ζησει Μοσχα, μας ειχαν διαμερισμα καπου οντιτσοβο, δεν ειχα δει καμια Ρωσσιδα με μαυρο
Συχνα πηγαινα και Αγια Πετρουπολη, ουτε εκει ειδα
Και ημουν εκει με δουλεια, οχι περαστικος ή τουριστας

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.338
Πόντοι
506
Εχω ζησει Μοσχα, μας ειχαν διαμερισμα καπου οντιτσοβο, δεν ειχα δει καμια Ρωσσιδα με μαυρο
Συχνα πηγαινα και Αγια Πετρουπολη, ουτε εκει ειδα
Και ημουν εκει με δουλεια, οχι περαστικος ή τουριστας

Είμαι σίγουρος ότι ούτε και μαύρους έχεις δει Ρωσία :D:

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.932
Πόντοι
456
Είμαι σίγουρος ότι ούτε και μαύρους έχεις δει Ρωσία :D:

Δεν εχω δει, ισως επειδη δεν πηγαινα σε πουταναδικα
Υπαρχουν και μαυροι οι οποιοι ειναι παμπλουτοι, συγγενεις φυλαρχων σε περιοχες με πετρελαιο η αδαμαντορυχεια. Εκει μιλαει το χρημα, δεν αμφιβαλλω οτι πολλες γαμιουνται για τα λεφτα
Ζευγαρι στο δρομο με μαυρο δεν ειδα ποτε, ουτε καν μαυρο μονο του

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.887
Πόντοι
3.656
Το σίγουρο είναι ότι στο εξωτερικό μπορεί να δεις μαύρους με μουνάρες

Εδώ τουλάχιστον δε θα το δεις αυτό.Μονο αν είναι μπασκετμπολιστες κλπ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.338
Πόντοι
506
Δεν εχω δει, ισως επειδη δεν πηγαινα σε πουταναδικα
Υπαρχουν και μαυροι οι οποιοι ειναι παμπλουτοι, συγγενεις φυλαρχων σε περιοχες με πετρελαιο η αδαμαντορυχεια. Εκει μιλαει το χρημα, δεν αμφιβαλλω οτι πολλες γαμιουνται για τα λεφτα
Ζευγαρι στο δρομο με μαυρο δεν ειδα ποτε, ουτε καν μαυρο μονο του
Ποιος μίλησε για πουτανάδικα ? Η συγκεκριμένη είναι μοντέλο και έχει άντρα μαύρο είκοσι χρόνια μεγαλύτερο της. Ακριβώς αυτό λέει το άρθρο ότι τρώει χοντρό κραξιμο επειδή είναι με μαύρο σύντροφό. Οι ρώσοι είναι ρατσιστές σε μεγάλο βαθμό.
Έγραψα ότι οι ρωσίδες γουστάρουν να πηδιούνται με μαύρους , όσες προχωρούν σε δεσμούς συνήθως εγκαταλείπουν την Ρωσία.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.338
Πόντοι
506
Και πολλές άλλες που βρήκα σε μια σύντομη αναζήτηση σε ρωσικά σαϊτ

Συνημμένα

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Afrika-4-YUliana-i-Sai--mon-1024x1024.jpg
    Afrika-4-YUliana-i-Sai--mon-1024x1024.jpg
    237,1 KB · Εμφανίσεις: 5
  • Afrika-2-Elena-i-Abdel-1024x1024.jpg
    Afrika-2-Elena-i-Abdel-1024x1024.jpg
    199,2 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Afrika-1-Anissa-i-Orfei---1024x1024.jpg
    Afrika-1-Anissa-i-Orfei---1024x1024.jpg
    192,7 KB · Εμφανίσεις: 3
  • 858x540.jpg
    858x540.jpg
    119,1 KB · Εμφανίσεις: 3
  • 1541672938_jtvp1ht4nype3fqq4tg5jwtibt4.jpg
    1541672938_jtvp1ht4nype3fqq4tg5jwtibt4.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 3
  • images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 4
  • 1678-850x560.jpg
    1678-850x560.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 3
  • images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 3
  • images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 3
  • thumb.jpg
    thumb.jpg
    311,3 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Zre0hUUauZs.jpg
    Zre0hUUauZs.jpg
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 4
  • zhena-adriano-prezhde-chem-vyjti-zamuzh-podumaj-mo_1585293446728435935.jpg
    zhena-adriano-prezhde-chem-vyjti-zamuzh-podumaj-mo_1585293446728435935.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 5
  • RVScw_uA8NiYoEs8p25KtQWsKxi6YrNYOmjhh3wJz4-tp9SWbRlqqIO3aIz6NyFzjwjVSScQm1ikkbY6MqHd6IBP.jpg
    RVScw_uA8NiYoEs8p25KtQWsKxi6YrNYOmjhh3wJz4-tp9SWbRlqqIO3aIz6NyFzjwjVSScQm1ikkbY6MqHd6IBP.jpg
    176,8 KB · Εμφανίσεις: 5
  • scale_1200 (1).jpeg
    scale_1200 (1).jpeg
    83,9 KB · Εμφανίσεις: 4
  • scale_1200 (4).jpeg
    scale_1200 (4).jpeg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 3
  • LizaRoni-4.jpg
    LizaRoni-4.jpg
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 4
  • original.jpg
    original.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 5

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.338
Πόντοι
506
IMG_20250207_124127.jpg

Ασανς Πολωνίας ..ήδη μοιράζει μουνιλας
Μέχρι κ το αμάξι μου καύλωσε κ τρέχει γρηγορότερα
Πήγα και εγώ το καλοκαιρινό μουνέτο Σερβία στα ίχνη του Κμαν ,για να μην πληρώνω βίζες κτλ. Μεγάλη ήττα πλήρες απογοήτευση. Γύρισα σχεδόν όλη την Σερβία ,έχουν μείνει πολύ πίσω οι σέρβοι.

Συνημμένα

• 20250125_124937 - Αντιγραφή.jpg
    20250125_124937 - Αντιγραφή.jpg
    139,2 KB · Εμφανίσεις: 5
  • 20250126_153946 - Αντιγραφή.jpg
    20250126_153946 - Αντιγραφή.jpg
    167,4 KB · Εμφανίσεις: 5

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.338
Πόντοι
506
Σέρβες παίζει να είναι οι πιο άσχημες τον Βαλκανίων και το μέρος εντελώς ακατάλληλο για σεξοτουρισμό, η τιμές τον εσκόρτ είναι στα 200-300 ευρώ.
Στην περιοχή του Ζέμουν στις όχθες του ποταμού Σάβα υπήρχαν κάτι ωραίες ταβέρνες παλιά ,όλα γκρεμισμένα και ερείπια. Τα μαζέψαμε μετά από 3 μέρες και φύγαμε για Μαυροβούνιο όπου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όλες της απόψεις.

Συνημμένα

• 20250120_155946.mp4
    91,6 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.456
Πόντοι
2.306
Σέρβες παίζει να είναι οι πιο άσχημες τον Βαλκανίων και το μέρος εντελώς ακατάλληλο για σεξοτουρισμό, η τιμές τον εσκόρτ είναι στα 200-300 ευρώ.
Στην περιοχή του Ζέμουν στις όχθες του ποταμού Σάβα υπήρχαν κάτι ωραίες ταβέρνες παλιά ,όλα γκρεμισμένα και ερείπια. Τα μαζέψαμε μετά από 3 μέρες και φύγαμε για Μαυροβούνιο όπου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όλες της απόψεις.

Οι Σέρβες είναι μουνάρες,τι λες τώρα?Ψηλές με βυζάρες και συνήθως λεπτές.Αλλο που είναι ακατάδεχτες και έχουν κάπως σκληρά πρόσωπα.Στο σώμα είναι σαν τις Πολωνέζες και τις Τσέχες.
Μαυροβούνιο μου φάνηκε υπανάπτυκτο,ωραία σκηνικά αλλά λείπει η χλίδα.Βελιγράδι έχει νυχτερινή ζωή,κόσμο κτλ.Απλώς δεν έχει πολλά αξιοθέατα να δεις,σε μια μέρα τα έχεις δει όλα.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.008
Πόντοι
1.056
Σέρβες παίζει να είναι οι πιο άσχημες τον Βαλκανίων .
:2funny::2funny::2funny:

Καμιά σχέση με την πραγματικότητα,οπως και αυτό που παρουσιάζεις για Ρωσία απλά googlάροντας μερικές που νταραβερίζονται με μαύρους.
Τόσο μεγάλη χώρα,χαίρω πολύ ότι θα έχει και τέτοιες.

Εδώ οι Ρωσίδες δεν ασχολούνται με μαύρους ούτε όταν ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες,θα ασχοληθούν στη Ρωσία;

Και ναι,έχω πάει Μόσχα,Αγία,Βελιγράδι..
Και όχι το 1821..

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.338
Πόντοι
506
Οι Σέρβες είναι μουνάρες,τι λες τώρα?Ψηλές με βυζάρες και συνήθως λεπτές.Αλλο που είναι ακατάδεχτες και έχουν κάπως σκληρά πρόσωπα.Στο σώμα είναι σαν τις Πολωνέζες και τις Τσέχες.
Μαυροβούνιο μου φάνηκε υπανάπτυκτο,ωραία σκηνικά αλλά λείπει η χλίδα.Βελιγράδι έχει νυχτερινή ζωή,κόσμο κτλ.Απλώς δεν έχει πολλά αξιοθέατα να δεις,σε μια μέρα τα έχεις δει όλα.
Πόσο καιρό έχεις να πας Βουλγαρία,Ρουμανία ? Έλα Σοφία να σε πάω να δεις πραγματικά όμορφες γυναίκες. Στο σύνολο τους βουλγάρες ,ρουμάνες πολύ καλύτερες από της σέρβες. Οι πραγματικά όμορφες της πρώην Γιουγκοσλαβίας ήταν οι σλοβένες. Στην δικιά μου της άρεσε το Μαυροβούνιο ,μοιάζει με Ευρώπη εκεί, καμία σχέση με Σερβία. Προσωπικά Budva,Kator μου άρεσουν και εμένα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.338
Πόντοι
506
:2funny::2funny::2funny:

Καμιά σχέση με την πραγματικότητα,οπως και αυτό που παρουσιάζεις για Ρωσία απλά googlάροντας μερικές που νταραβερίζονται με μαύρους.
Τόσο μεγάλη χώρα,χαίρω πολύ ότι θα έχει και τέτοιες.

Εδώ οι Ρωσίδες δεν ασχολούνται με μαύρους ούτε όταν ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες,θα ασχοληθούν στη Ρωσία;

Και ναι,έχω πάει Μόσχα,Αγία,Βελιγράδι..
Και όχι το 1821..
Είπα συγγνώμη αν σου χάλασα το όνειρο αλλά έτσι ειναι η πραγματικότητα , αν θες να αποδείξεις της θεωρίες σου πόσταρε καμία φωτογραφία με κανα ρωσίδι μαζι σου ομορφότερο από αυτά που είδες. Αλλιώς η φαση ειναι να χαμε να λεγαμε.

ΥΓ : Μονο δεν καταλαβα αν απάντησες σαν Κμαν η σαν Βαλκάνιος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.887
Πόντοι
3.656
Και πολλές άλλες που βρήκα σε μια σύντομη αναζήτηση σε ρωσικά σαϊτ

Τε΄τοιου επιπέδου γκομενες ποτέ δε θα δεις με μαύρους στην Ελλάδα.Εδώ γαμήθηκε μαζι τους η Τζούλια κι έγινε ρεζίλι των σκυλιών

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
9.427
Πόντοι
2.046
Γιατί σού είπε κανείς, ότι άν χαρτζιλικώνει κάποιος βλάκας μία γκόμενα έχει χρήμα ?
Κάτι ανόητοι καί αγάμητοι σάν καί εσένα τό κάνουν. Μέ τήν ελπίδα μήπως καί γαμήσουν!! :2funny:

"Επίσημο επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ. Από ότι βλέπεις οι λέξεις είναι στά κάγκελα.
Ξέρεις τί σημαίνει αυτό ?
Αν δέν ξέρεις πήγαινε ξανά σχολείο. Μάλλον θά ήσουν κακός μαθητής. Οχι μάλλον. Σίγουρα!! :headbang:

"Σπόνσορινγκ" μέ τήν έννοια αυτή πού τό λές κάνουν. Αλλά αυτό δέν νοείται Σπόνσορινγκ επαγγελματικό!!
Εχουν βρεί κάποιον βλάκα, καί τού τρώνε λίγα φράγκα πρός επιβίωση. Δέν είναι Σουγκαρογκόμενες δηλαδή, μέ τήν πλήρη έννοια τού όρου.
Οι επαγγελματίες Σουγκαρογκόμενες, θέλουν μεγάλες παροχές σέ χρήμα καί σέ όλα τά άλλα επίπεδα. Πρώτη φορά τό ακούς ? :dunno:

Αμα δέν σού αρέσουν οι γκόμενες πού ποστάρω στά ανάλογα θρέντ, μήν τίς βλέπεις. Πού είναι τό πρόβλημα ?
Πουθενά δέν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τό δημιουργείς συνεχώς εσύ. Γιά νά κάνεις τόν μάγκα...καί τόν έξυπνο!! :dunno:
@dimigoall

:coffee:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.456
Πόντοι
2.306
Τε΄τοιου επιπέδου γκομενες ποτέ δε θα δεις με μαύρους στην Ελλάδα.Εδώ γαμήθηκε μαζι τους η Τζούλια κι έγινε ρεζίλι των σκυλιών

Μην το λες.Εχω δει φοβερές Ελληνίδες με Αράπηδες.Βέβαια τη νύχτα θα δεις τέτοια ζευγάρια,το πρωί δεν κυκλοφορούνε,υπάρχει κατακραυγή.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.456
Πόντοι
2.306
Πόσο καιρό έχεις να πας Βουλγαρία,Ρουμανία ? Έλα Σοφία να σε πάω να δεις πραγματικά όμορφες γυναίκες. Στο σύνολο τους βουλγάρες ,ρουμάνες πολύ καλύτερες από της σέρβες. Οι πραγματικά όμορφες της πρώην Γιουγκοσλαβίας ήταν οι σλοβένες. Στην δικιά μου της άρεσε το Μαυροβούνιο ,μοιάζει με Ευρώπη εκεί, καμία σχέση με Σερβία. Προσωπικά Budva,Kator μου άρεσουν και εμένα

Εχω πάει Σόφια και Sunny Beach.Καλές οι Βουλγάρες,βασικά σα μίξη Σλάβων,Τούρκων είναι.Μοιάζουν πολύ με τις Θεσσαλονικιές.
Οι Σέρβες είναι άλλη φάση,πιο ψηλές,εντυπωσιακές,είναι σε στυλ πασαρέλας κορυφαία μουνιά στην Ευρώπη.Επίσης έχουν ωραίους κώλους για Σλάβες και μεγαλύτερα βυζιά από Ρωσίδες.
Είναι και θέμα γούστου.Εμένα μου αρέσουν τα σώματα Τσέχων,Πολωνέζων,Κροατισσών,Σερβίδων.Στο πρόσωπο οι Γιούγκες είναι κάπως σκυλέ,δεν έχουν τα γλυκά χαρακτηριστικά Ουκρανέζων κτλ αλλά το σώμα γαμάει.
Βέβαια οι Γιούγκες το παίζουν πολύ,περηφάνεια κι έτσι.Δεν είναι ευγενικές και υποτακτικές όπως οι άλλες Σλάβες αλλά έχουν τσαμπουκά,καπνίζουν,βρίζουν κτλ.Δεν είναι τόσο θηλυκές δηλαδή.

Το Μαυροβούνιο τελείως υπανάπτυκτο σε σχέση με Σερβία είναι.Η Budva μόνο την παλιά πόλη έχει σαν αξιοθέατο που είναι πολύ μικρή.Είχα πάει Budva με τη Ρωσίδα τον Ιούλιο,τα λύματα των ξενοδοχείων χύνονται χύμα στη θάλασσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.008
Πόντοι
1.056
Είπα συγγνώμη αν σου χάλασα το όνειρο αλλά έτσι ειναι η πραγματικότητα , αν θες να αποδείξεις της θεωρίες σου πόσταρε καμία φωτογραφία με κανα ρωσίδι μαζι σου ομορφότερο από αυτά που είδες. Αλλιώς η φαση ειναι να χαμε να λεγαμε.

ΥΓ : Μονο δεν καταλαβα αν απάντησες σαν Κμαν η σαν Βαλκάνιος

Είχαμε και ενα άλλο μέλος,γνωστός DJ και ιδιοκτήτης ακινήτων στο Μανχάταν ,που googlαρε φωτογραφίες για επιχείρηματα και τώρα μιλάει με τις Barbie του στο Δρομοκαΐτειο

Αν μετά από τόσα χρόνια πιστεύεις ότι ο kman και εγώ είμαστε το ίδιο πρόσωπο,τα θερμά μου συγχαρητήρια,ανήκεις στην ελίτ της διανόησης του bou,μαζί με πεπονομετανάστη και καρπαζοεισπράκτορα τσέπης

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.456
Πόντοι
2.306
Ρωσία δεν έχει πολλούς αράπηδες οπότε τους βλέπουν σαν εξωτικούς.Πολωνία έχει σαφώς περισσότερους,αχολούνται με DJλίκια κτλ,άλλοι δεν ξέρω τι κάνουνε μάλλον παίρνουν φοιτητικά δάνεια και έρχονται για σεξοτουρισμό.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.008
Πόντοι
1.056
Είναι και θέμα γούστου.Εμένα μου αρέσουν τα σώματα Τσέχων,Πολωνέζων,Κροατισσών,Σερβίδων.

Απλά ο Έλληνας δεν μπορεί να διαχωρίσει το υποκειμενικό από το αντικειμενικό.

Γράφει ο άλλος οι Γεωργιανές είναι τοπ γκόμενες,που αν το πιστεύει όσο καλύτερα για αυτόν, γιατί θα διεκδικεί γκόμενες που διεθνώς είναι στα αζήτητα.
Άλλο αυτό και άλλο να απαξιώνουμε εθνικότητες που τις αναγνωρίζει η πλειοψηφία των αντρών παγκοσμίως σαν τοπ,απλά επειδή είμαστε εγωιστές και γραφικοί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom