Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το βασικό είναι να εκτιμήσεις την αξία της γκόμενας με μια ματιά.Πόσα πιάνει στη μουνοαγορά.Μετά αποφασίζεις αν αξίζει πεντάστερα,κυριλέ εστιατόρια με ακριβά κρασιά και ψαρικά και ακριβά δώρα ή είναι για μπορδελοξενοδοχεία,σουβλατζίδικα και μπύρα περιπτερίσια.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την αξία μιας γκόμενας,εμφάνιση,ύψος,ντύσιμο,μαλλί,κιλά,γύμναση,συμπεριφορά,μόρφωση,τρόποι,ευγένεια,κλάση κτλ πρέπει να έχει πολλά προσόντα για να αξίζει σοβαρή μεταχείριση και παροχές.
Είμαστε βέβαια τζέντλεμεν δε σημαίνει οτι την πιο μέτρια την πετάμε στα σκατά,τηρούμε στοιχειώδεις κανόνες απλά δεν την κρατάμε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν αξιζεις ουτε οσο τα πατημενα σκατα στο παρκο τυπε.

Οταν θα θελησεις να διαπιστωσεις το ποσο αντρας εισαι, στειλε με πμ το τηλεφωνο σου να σε καλεσω να μου πεις που εισαι και να ερθω να πιουμε τα ποτα μας.

Ειμαι σιγουρος οτι μετα θα αλλαξεις τροπαρι και θα περασουμε ομορφα και θα σταματησεις τις ψυχωτικες μαλακιες που κανεις τωρα επειδη εχεις χασει τον ελεγχο λογω στρες.

Εως τοτε, πατημενα σκατα στο παρκο αξιζουν πιο πολυ το χρονο μου απο εσενα.

Συνεχισε μονος σου, πες τα μονος σου, παιξε για το οσκαρ. Το κουμπακι να στειλεις μηνυμα το ξερεις. Οταν γινεις αντρας, πατα το και στειλε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το βασικό είναι να εκτιμήσεις την αξία της γκόμενας με μια ματιά.Πόσα πιάνει στη μουνοαγορά.Μετά αποφασίζεις αν αξίζει πεντάστερα,κυριλέ εστιατόρια με ακριβά κρασιά και ψαρικά και ακριβά δώρα ή είναι για μπορδελοξενοδοχεία,σουβλατζίδικα και μπύρα περιπτερίσια.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την αξία μιας γκόμενας,εμφάνιση,ύψος,ντύσιμο,μαλλί,κιλά,γύμναση,συμπεριφορά,μόρφωση,τρόποι,ευγένεια,κλάση κτλ πρέπει να έχει πολλά προσόντα για να αξίζει σοβαρή μεταχείριση και παροχές.
Είμαστε βέβαια τζέντλεμεν δε σημαίνει οτι την πιο μέτρια την πετάμε στα σκατά,τηρούμε στοιχειώδεις κανόνες απλά δεν την κρατάμε.

Τυπε κμαν, σελιδα 109 εισαι φιλε. Παμε εκει, ειναι πιο ομορφα.

Εκει τελειωνει το μπλα μπλα...και ξεκινουν τα εργα...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν αξιζεις ουτε οσο τα πατημενα σκατα στο παρκο τυπε.

Οταν θα θελησεις να διαπιστωσεις το ποσο αντρας εισαι, στειλε με πμ το τηλεφωνο σου να σε καλεσω να μου πεις που εισαι και να ερθω να πιουμε τα ποτα μας.

Ειμαι σιγουρος οτι μετα θα αλλαξεις τροπαρι και θα περασουμε ομορφα και θα σταματησεις τις ψυχωτικες μαλακιες που κανεις τωρα επειδη εχεις χασει τον ελεγχο λογω στρες.

Εως τοτε, πατημενα σκατα στο παρκο αξιζουν πιο πολυ το χρονο μου απο εσενα.

Συνεχισε μονος σου, πες τα μονος σου, παιξε για το οσκαρ. Το κουμπακι να στειλεις μηνυμα το ξερεις. Οταν γινεις αντρας, πατα το και στειλε.

Εγώ κάτι σου έχω πει.

Εσύ το βιολί σου.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Τυπε, αφου το παιζεις κακο παιδι, γιατι δεν δινεις ενα τηλεφωνο να σε καλεσω και να ερθω εκει που εισαι να πιουμε ποτακια;

Τα κακα παιδια δεν κολλανε, δεν τρεμουν τη συναντηση με την αληθεια. Ζουν στο οριο.

Σαββιδακο όλοι κατά καιρούς έχουμε πει μαλακιες.

Να είσαι άντρας όμως, πες είπα μαλάκια, σορρυ και ΤΕΛΟΣ.

Αν δεν είσαι άντρας θα φας την πουτσα, θα τσούξει η σουφρα σου και μπορεί την επόμενη φορά να βάλεις μυαλό.

Και επειδή ακόμα και τώρα μετά την ξεφτίλα που έφαγες συνεχίζεις να το παίζεις κουραδομαγκας σου ξαναλέω. Επειδή :
1. Δεν είμαι αργοσχολος
2. Μας το παίζεις large και καλά φυτιλιαζεις 25.000 ευρα για πλακα

Βάλε ένα στοίχημα και θα με δεις από κοντά να τσούξει κι άλλο η κωλοτρυπιδα σου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά θα έλεγα με βάση την εμπειρία μου οτι οι μικρές δεν το έχουν με το σπονσοριλίκι είναι πολύ άπειρες και κάνουν συνέχεια βλακείες.Δεν ξέρουν καθόλου τους άντρες ούτε ξέρουν να σταθούν.
Πρέπει η άλλη να έχει πατήσει τα 25 για να στέκεται καλά,αξιοπρεπώς και να τιμάει το ρόλο της.
Οι μικρές είναι καλύτερες για ξεπέτες για booty call.Την καλείς σπίτι,σκάει άψογα ντυμένη με μέικ απ,μαλλί κομμωτηρίου,ωραίο ντύσιμο,τακούνια και έρχεται μόνο για να τη γαμήσεις και να φύγει.Σε αυτό είναι καλές οι μικρές στο booty call.Αλλά για εξόδους,δείπνα κτλ δεν πιάνουν μία,μαντάρα τα κάνουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Αν δεν είσαι άντρας θα φας την πουτσα, θα τσούξει η σουφρα σου και μπορεί την επόμενη φορά να βάλεις μυαλό.

Και επειδή ακόμα και τώρα μετά την ξεφτίλα που έφαγες συνεχίζεις να το παίζεις κουραδομαγκας σου ξαναλέω. Επειδή :
1. Δεν είμαι αργοσχολος

Βάλε ένα στοίχημα και θα με δεις από κοντά να τσούξει κι άλλο η κωλοτρυπιδα σου.

Για το τυπικο του θέματος...

ειχε γραψει 25.005 ευρω!

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Τα 5 λογικά τα έχει, τα υπόλοιπα μάλλον χλωμό  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

1. Δεν είμαι αργοσχολος

Σου ειπα το απολυτο σκηνικο, το εκανες γαργαρα και μου πετας παιδικες βλακειες και βγηκες και μαγκας μεσα απο αυτα; χαχαχαχαχαχ

Τι πιο απλο τυπε απο αυτο που αρχικα ειπα ως αντρας;

Σου ειπα: Στειλε με πμ το τηλεφωνο σου. Σε καλω. Μου λες που να ερθω. Ερχομαι ομορφα και ωραια και πινουμε και κανουμε το χαβαλε μας και βλεπουμε τι παιζει.

Τι πιο ξεκαθαρο;

Ολες τις αλλες μαλακιες καθως και τις βρισιες...τι παιζει; Στριμωχτηκες και το ψυχικο στρες σε οδηγησε σε απωλεια ελεγχου και ξεσπας;

Σπας πολυ ευκολα τυπε, παιξε μονος σου.

Οι αντρες μιλανε ομορφα και σεβονται.

Σου μιλησα ομορφα, αντρικια και μου λες μαλακιες που ουτε παιδια του γυμνασιου δεν λενε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε κμαν, σελιδα 109 εισαι φιλε. Παμε εκει, ειναι πιο ομορφα.

Εκει τελειωνει το μπλα μπλα...και ξεκινουν τα εργα...

Ποια σελίδα 109?Εδώ το θέμα είναι το σπόνσορινγκ.Εχεις να πεις κάτι για το σπόνσορινγκ?Εχεις να δείξεις καμιά φωτό,να περιγράψεις κάποια εμπειρία?
Εξοδα,εμφανίσεις,εθνικότητες,μέρη,ηλικίες,τρόποι ανεύρεσης θηράματος,έχεις να πεις κάτι ή μόνο σεντόνια άσχετα και μπλα μπλα?
Εστω γράψε κάτι για το σεξοτουρισμό με την ευρεία έννοια,μη λες αποκλειστικά για σπόνσορινγκ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γενικά θα έλεγα με βάση την εμπειρία μου οτι οι μικρές δεν το έχουν με το σπονσοριλίκι είναι πολύ άπειρες και κάνουν συνέχεια βλακείες.Δεν ξέρουν καθόλου τους άντρες ούτε ξέρουν να σταθούν.
Πρέπει η άλλη να έχει πατήσει τα 25 για να στέκεται καλά,αξιοπρεπώς και να τιμάει το ρόλο της.
Οι μικρές είναι καλύτερες για ξεπέτες για booty call.Την καλείς σπίτι,σκάει άψογα ντυμένη με μέικ απ,μαλλί κομμωτηρίου,ωραίο ντύσιμο,τακούνια και έρχεται μόνο για να τη γαμήσεις και να φύγει.Σε αυτό είναι καλές οι μικρές στο booty call.Αλλά για εξόδους,δείπνα κτλ δεν πιάνουν μία,μαντάρα τα κάνουν.

Σελιδα 109 κμαν.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ποια σελίδα 109?Εδώ το θέμα είναι το σπόνσορινγκ.Εχεις να πεις κάτι για το σπόνσορινγκ?Εχεις να δείξεις καμιά φωτό,να περιγράψεις κάποια εμπειρία?
Εξοδα,εμφανίσεις,εθνικότητες,μέρη,ηλικίες,τρόποι ανεύρεσης θηράματος,έχεις να πεις κάτι ή μόνο σεντόνια άσχετα και μπλα μπλα?
Εστω γράψε κάτι για το σεξοτουρισμό με την ευρεία έννοια,μη λες αποκλειστικά για σπόνσορινγκ.

Ελα να βρεθουμε απο κοντα να σου πω για σπονσορες. Παρε τα μαρουλια σου που λες οτι εχεις και τη μαγκια σου την αφηνιασμενη και ελα να βρεθουμε σε ενα σοβαρο μαγαζι να τα πιουμε, τι φοβασαι φιλε;

Ειμαι κατα της βιας.

Απλα ετοιμασου να πλενεις πιατα αφηνιασμενος, ουτε ενα ευρω δεν θα σου μεινει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το κλωναρι απο το 2016 εως το 2019 το ειχες αφησει να κοιμαται...το εβγαλες τωρα να κραζεις εμενα και τον δημητρακη....και να σε ανεβαζει...

Ψυχωτικο τρολακι...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ελα, τρεχα αφηνιασμενος γυρω γυρω απο το μιζερο γραφειακι σου να σκεφτεις τι αλλο να γραψεις...να σωσεις το ονομα σου απο τους πιστους αμπαλους και αγαμητους θαυμαστες που σε πιστευουν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σπαστο και ριχτο ξανα να δουμε την ανωτεροτητα σου ρε μαγκα.

Στειλε σε πμ ενα σημειο να βρεθουμε να μας δειξεις απο κοντα τη μαγκια σου.

Στα αρχιδια μου, οπου να ναι. Δημοσιο μερος, ενα σοβαρο μαγαζι εκει που εισαι.

Θα σου φερω μουνια που θα σου κοπει η ανασα και θα τρεχεις γυρω γυρω απο το γραφειακι σου επι μερες για να συνελθεις απο τη ταπεινωση που θα φας. Οχι απο εμενα, εγω θα αραξω στην ακρη και θα βλεπω να σε γλεντανε τα γκομενακια για αυτες τις μαλακιες που λες.

Ενα μερος δημοσιο πες μου, παρε τα μαρουλια σου (αφου το παιζεις οτι ρυθμιζεις και παγκοσμιες οικονομιες και εισαι φορτωμενος), παρε τα μουνια σου (αφου τα εχεις υποταγμενα οπως λες) και πες μου που να ερθω να σε αφησω να γινεις ρεζιλι απο μονος σου.

Υποσχομαι να μεινει μεταξυ μας, δεν θα σε βγαλω στη γυρα.

Στην αρχη αν διαβασεις τα ποστ μου και το μηνυμα που σου εστειλα, ηθελα να σε βοηθησω και μου ησουν συμπαθης.

Τωρα ομως εχεις βγαλει κακια και μεγαλη γλωσσα, διαπιστωνω οτι λανθασμενα σε ειχα χαρακτηρισει καλοψυχο.

Στειλε σε πμ που θα βρεθουμε, επελεξε ενα πολυ ακριβο μαγαζι και παμε.

Για οσα χαλας θα χαλαω επι του 5 και μετα θα ακολουθεις απο εκει και πανω, εστω για ενα ευρω.

Χαλας στη πρωτη γυρα 1000; Θα χαλασω στο μπαμ 5000. Επομενη γυρα, χαλας 5001 και ακολουθω με 25.005.

Παμε να σε δω, να γελασουμε, να πιουμε, να φαμε και να σε δω πως θα παιξεις με τα μουνετα.

Εγώ μπορώ να σου πω πάμε Πόζναν να μπουκάρουμε μαζί Pascha ή 22 και να δούμε ποιος θα βγάλει περισσότερες γκόμενες.Η πάμε Carribean ή D flair Κίεβο.
Γιατί να χαλάσω 1000?Μόνο στο Chi εχει νόημα αυτό.
Μπορεί να το παίζετε πονηροί και ο,τιδήποτε αλλά δεν έχει νόημα.Τα άτομα σαν εμένα είμαστε proactive,προκαλούμε τα γεγονότα διά της δράσεως.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πες σε πιο ακριβο μαγαζι του Μονακο, Μοναχου, Παρισιου, οπου σκατα θες. Στειλε τηλεφωνο να σε καλεσω να μου πεις που και βρισκομαστε εκει.

Φερε τα μουνετα σου, τα μαρουλια σου, τα σωβρακα σου, οτι σκατα εχεις.

Ελα να γελασουμε, χωρις βια. Απλα να γινεις απο μονος σου ρεζιλι.

Οτι βαζεις στο τραπεζι, επι του 5 εγω και μετα εσυ ενα ευρω πανω. Σελιδα 109 καημενο μου, εκει ειναι το μερος οπου θα δοξαστεις.

Αφηνιασμενος θα πλενεις πιατα...ελα παμε. Προχωρα βαλκανιε που θα μας πεις βληματικους παπαρες...ελα μαγκα να σε δουμε απο κοντα να δουμε τι μετρας.

Μουνια, λεφτα, ρεζιλι θα σε κανω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σαββίδη...

να ερθώ για λάντζα; 50 θέλω! Φαντάζομαι πλυντήριο έχετε στο Γκαλαξι.
Φέρε και δυο σερβιτόρους.

Μπορεί και να (με) προλαβαίνουν...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Λοιπον ακου μια και καλη κμαν.

Τωρα, στελνεις τηλεφωνο, σε καλω, μου λες που ερχομαι και χαλαω στο πρωτο γυρο 10.000 και εμφανιζω 3 μουνια 25 ετων εκαστο τερμα μουναρες.

Ακολουθεις, 10.001 ευρω και 3 μουνια.

Συνεχιζω 50.005 και 6 μουνια.

Και παμε λεγοντας;

Αντεχει ο κωλος σου ρε ;

Στειλε πμ τηλεφωνο να σε καλεσω και ερχομαι να παιξουμε με μουνια και λεφτα. Ουτε βρισιες, ουτε βια.

Λεφτα, μουνια.

Τα πας ρε ή τρεχεις ηδη αφηνιασμενος στη τουαλετα;

Οσα βαζεις, βαζω επι 5. Οσα μουνια θα εμφανιζεις, θα φερνω επι του 2.

Παμε; Μη μιλαμε αλλο, παμε τωρα, αυριο το πρωι εκει και ανεβαζουμε ζωντανα φωτο εδω απο το ματσακι να καυλωσουμε ολο το μπου.

Ελα ρε βαλκανιε μαγκα που ειμαστε παπαρες εμεις....ελα να σε δω. Στειλε ρε να βρεθουμε να μετρηθουμε στα ισια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom