Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τυπε εγω δεν κρυβομαι. Οποιος το παιζει μαγκας και λεφτας και μας λεει ολους οτι ειμαστε παπαρες...θα παω και θα τον ταπεινωσω να μη του μεινει ουτε ενα ευρω. Δανεια θα παρει για να πληρωσει το τραπεζι, ρεζιλι θα γινει. Ακομα και αυτος θα γελαει με τον εαυτο του.

Να φανταστεις οτι στις αρχες ειχα προσφερθει να τον βοηθησω μεσω πμ επειδη τον ειχα λυπηθει και το επαιξε ιστορια ενω του μιλησα ομορφα με καλη διαθεση και προθεση.

Σημερα μας ειπε ολους μας παπαρες. Αυτο παει πολυ.

Σαββίδη πότε έσπασε κάτι πραγματικά μέσα σου; οταν έχασες λεφτά
ή ανθρωπο; δεν μπορείς να φερεις ανθρωπο πίσω με λεφτά.

Άρα...τσάμπα ασχολείσαι!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Γάμησέ τα τρολ ρε Λάκη που δεν έχουν βγει από το παιδικό τους δωμάτιο, έχουν μηδέν συνεισφορά στο forum και κάνουν και κριτική. Τι ασχολείσαι; Έχει κοκκινήσει ο σβέρκος του τυπάκου από τη σφαλιάρα που του δίνει ο πατέρας του και εσύ του απαντάς μωρέ;
ας πουμε καποια πραγματα ως εχουν
το οτι εσυ ακομη ζεις με τους γονεις σου δεν σημαινει οτι το κανω και εγω
το οτι εσυ εισαι καρπαζοεισπρακτορας δεν σημαινει οτι ειμαι και εγω
η συνεισφορα μου στ οφορουμ ειναι να κραζω ναυαγια σαν και του λογου σου που την μονη φορα που ειδες μουνι χωρις να πληρωσεςι ηταν σε βαφτιση,θα μου πεις υπαρχουν και χειροτερα υπαρχει ο κμαν που σκαει χηναρια σε γκομενες και ουτε το μουνι τους δεν βλεπει

τραβα λοιπον καρπαζοεισπρακτορα να κανεις γλυφομουνι σε καμια πουτανα που πριν 2 λεπτα την γαμουσε καποιος μπιχλας και γραψε μας εδω την κριτικη σου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ μπορώ να σου πω πάμε Πόζναν να μπουκάρουμε μαζί Pascha ή 22 και να δούμε ποιος θα βγάλει περισσότερες γκόμενες.Η πάμε Carribean ή D flair Κίεβο.
Γιατί να χαλάσω 1000?Μόνο στο Chi εχει νόημα αυτό.
Μπορεί να το παίζετε πονηροί και ο,τιδήποτε αλλά δεν έχει νόημα.Τα άτομα σαν εμένα είμαστε proactive,προκαλούμε τα γεγονότα διά της δράσεως.
Γκόμενες θα βγάλεις στο κλαμπ όπως έβγαλες και τότε στην Κρακοβία με τον Φιντέλ? :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Τυπε ανθρωποι που μιλας και γνωριζεις, γνωριζουν αν διασκεδαζω ή οχι.

Απλα σημερα το τερματισε ο κμαν οταν μας τσουβαλιασε ολους και ειπε οτι ολοι μας ειμαστε παπαρες και πως μας εχει ταπεινωσει.

Σιγά και κλαίει η γάτα του γείτονα που είπε κάτι ο κμαν.  :grin: :grin:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ας πουμε καποια πραγματα ως εχουν
το οτι εσυ ακομη ζεις με τους γονεις σου δεν σημαινει οτι το κανω και εγω
το οτι εσυ εισαι καρπαζοεισπρακτορας δεν σημαινει οτι ειμαι και εγω
η συνεισφορα μου στ οφορουμ ειναι να κραζω ναυαγια σαν και του λογου σου που την μονη φορα που ειδες μουνι χωρις να πληρωσεςι ηταν σε βαφτιση,θα μου πεις υπαρχουν και χειροτερα υπαρχει ο κμαν που σκαει χηναρια σε γκομενες και ουτε το μουνι τους δεν βλεπει

τραβα λοιπον καρπαζοεισπρακτορα να κανεις γλυφομουνι σε καμια πουτανα που πριν 2 λεπτα την γαμουσε καποιος μπιχλας και γραψε μας εδω την κριτικη σου

Έχυσα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τύπε, δεν πιστεύω να είσαι η αιτία που χάθηκε ο αχαχούχας από το σάιτ..

Όχι, ποτέ ρε.

Αλλά, πως τα έχει φέρει η τύχη, ξέρω ακριβώς γιατί εξαφανίστηκε από το σαη.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σιγά και κλαίει η γάτα του γείτονα που είπε κάτι ο κμαν.  :grin: :grin:
Έλα ντε... Εδώ και πρωθυπουργός πήγε εξωτερικό και έβριζε όλους τους Έλληνες ωσ τεμπέληδες και διεφθαρμένους(Γαπ) και ακόμα τον υποστηρίζουν κάποιοι τζωνηδες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Τυπε δεν ξερω για τα ραντεβου θανατου που λες αλλα αν εισαι μερακλης και σου αρεσουν τα πιωματα, οι καλοι μεζεδες και τα δυνατα μουνια...τοτε ισως στο μελλον δωσουμε κανα ραντεβου να πλακωθουμε σε ολα αυτα μαζι εως να θανατωθουμε κατω τεζα απο την εξαντληση.

:hi: :hi: :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
brabus ... πρόσεξε για ποιόν βάζεις χαμογελάκια ...

γιατί μπορεί να δεις quote από παλιά στο posts ....

Δεν θες.
οδοντομαστορα σε μένα μην πετάς το γάντι για να μην στον κάνω τον κωλο γαρουφαλο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Πόσο ξεφτιλισμένη πουστάρα παίζει να είναι αυτός που κάνει κοπτοραπτική.

εφτασεεεεε ξημερωματα κυριακης  :dancing:
Δυσκολο στη συναντηση γιατι φοβαται λιγο τον αντρα της παντρεμενη γαρ . Τελικα ηρθε πρωι στην ωρα της στο Λακομπα . Οχι πολυ ψηλη δεν την λες και κοντη, γεματουλα προς το αδυνατο, αφρατη ζυμη με ωραιο φυσικο βυζακι με φυσικα εμφυτευματα  και κυριως ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΟΡΕΞΗ εφαγε μια μεριδα ντονερ με το καλησπερα. Με το που μπηκε βαθια φιλια και την εγδυσα αμεσως η αληθεια ειναι φοραγε μονο τ αρωμα της. Αφρατη επιδερμιδα ασπιλη κολαρακι πεταχτο ροδα τσαντα και κοπανα που γινεται αμεσως σφιχτη και μυρωδατη κλανε ντε περφουμε που λενε . Δεν με αφησε να κανω πολλα  και πηγε στο μπανιο να κανει μπιντε  παρ' ολο που μυριζε τοσκα 4711. Την περιμενα στο κομοδινο(σημιολογικα) και επεσε επανω μου γλυφωντας με και κατεβαινοντας στον φιλο της τον ασπαστηκε σταυρωτα. Η πιπα της βαρια γλυκια να σε φτιαχνει η επονομαζομενη πιπα παρλιαρου  για την συνεχεια. Την γυρισα ανασκελα να ψηθει ομοιομορφα και την εγλυφα αρκετη ωρα μεχρι που που εκανε κεφαλοκλειδωμα μουγκριζοντας. ο διαιτητης αρχισε να μετραει στο δεκα ''Θα σε πηδηξω'' μου λεει . Καθεται επανω μου και αρχιζει μια ιππασια μεχρι τελους τυφλα να χει η αθηνα ωναση. Εγω τελειωσα κι αυτη ακομη συνεχιζε να τελιωνει κανα δυο ωρες ακομα. ''Ολο μεσα , ολο μεσα'' φωναζε εφτασε σβερκο το καβλι
Ησυχασαμε για λιγο με ενα κρυο ντους και αρχισα να την πασπατευω στα βυζακια και καΤΩ με τα δαχτυλα μου. Προσπαθησα να βαλω κολοδαχτυλο αλλα με σταματησε επειδη  ειχε μερεντα. Λιγο γλυψιματακι στη κλειτοριδα της και η απαραιτητα κρεμ μπρουλε βοηθησαν να την γυρισω στα τεσσρα και να μπω θριαμβευτης στο κ(ω)λοσσαιο. Ποναγε ξεποναγε εγω δεν σταματαγε με τιποτε. Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα  τελειωσα σχετικα γρηγορα. Ευτυχως μου λεει ειχα αρχισει να ποναω πολυ εισαι χοντροψωλης μου λεει. Οχι πως ειμαι μεγαλος αλλα και το πρωκτικο θελει την γερμανο του. Να μην τα πολυλογω στην μια ωρα και κατι που εμεινε κονευα να τελειωσω για εκτη φορα αλλα ειπαμε. Τα χρονια φαινονται.
Το Σοφακι ντυθηκε και δωσαμε φιλια για το επανιδειν. Μην ζηταει κανεις τηλεφωνο. Απανταει ΜΟΝΟ με σηματα καπνου και καταλαβαινει πολυ καλα καλιαρντα .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πόσο ξεφτιλισμένη πουστάρα παίζει να είναι αυτός που κάνει κοπτοραπτική.

[size=15pt]το 4,5 εκατοστών πουλάκι μου. [/size]

[size=19pt]
Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε μπρο;[/size]

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το βασικό είναι να εκτιμήσεις την αξία της γκόμενας με μια ματιά.Πόσα πιάνει στη μουνοαγορά.Μετά αποφασίζεις αν αξίζει πεντάστερα,κυριλέ εστιατόρια με ακριβά κρασιά και ψαρικά και ακριβά δώρα ή είναι για μπορδελοξενοδοχεία,σουβλατζίδικα και μπύρα περιπτερίσια.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την αξία μιας γκόμενας,εμφάνιση,ύψος,ντύσιμο,μαλλί,κιλά,γύμναση,συμπεριφορά,μόρφωση,τρόποι,ευγένεια,κλάση κτλ πρέπει να έχει πολλά προσόντα για να αξίζει σοβαρή μεταχείριση και παροχές.
Είμαστε βέβαια τζέντλεμεν δε σημαίνει οτι την πιο μέτρια την πετάμε στα σκατά,τηρούμε στοιχειώδεις κανόνες απλά δεν την κρατάμε.

Ναί είναι θέμα εκτίμησης της γκόμενας. :grin: :grin:

Όπως εκείνη η Σλοβάκα που της έσκασες 3000 συν  εισιτήρια συν ξενοδοχεία φαγητά ποτα κλπ στη Σαντορίνη και κατέληξες...

Να τραβάς μαλακία στη κοιλιά της. :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ !!

Είσαι πολύ καλός εκτιμητής. Να στείλεις βιογραφικό στο Sotheby's. :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ναί είναι θέμα εκτίμησης της γκόμενας. :grin: :grin:

Όπως εκείνη η Σλοβάκα που της έσκασες 3000 για  εισιτήρια συν ξενοδοχεία φαγητά ποτα κλπ στη Σαντορίνη και κατέληξες...

Εκεί έκανε λάθος που την έφερε στο πιο μαλακισμένο ελληνικό έδαφος.
Για όλους όμως είναι ακριβά, όχι για ΚΜΑΝ.

Άκουσα άλλον που έδινε 1000 τη βραδιά σαντορίνη και ήταν με τη γυναίκα του και την ... πεθερά του !!!!!
ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ μπορώ να σου πω πάμε Πόζναν να μπουκάρουμε μαζί Pascha ή 22 και να δούμε ποιος θα βγάλει περισσότερες γκόμενες.Η πάμε Carribean ή D flair Κίεβο.
Γιατί να χαλάσω 1000?Μόνο στο Chi εχει νόημα αυτό.
Μπορεί να το παίζετε πονηροί και ο,τιδήποτε αλλά δεν έχει νόημα.Τα άτομα σαν εμένα είμαστε proactive,προκαλούμε τα γεγονότα διά της δράσεως.
Ναί όπως τότε που πήγες με τον chevalier στη Πολωνία.

Και γαμήθηκε στα γέλια ο άνθρωπος όταν  οι μπράβοι σε πέταξαν έξω γιατί πήγαινες στη ψύχρα στις γκόμενες και τους εταζες λεφτά για να τις γαμήσεις !! :2funny:

Είσαι απέραντη κωμωδία.
Ένας ατελείωτος τραγέλαφος !! :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εκεί έκανε λάθος που την έφερε στο πιο μαλακισμένο ελληνικό έδαφος.
Για όλους όμως είναι ακριβά, όχι για ΚΜΑΝ.

Άκουσα άλλον που έδινε 1000 τη βραδιά σαντορίνη και ήταν με τη γυναίκα του και την ... πεθερά του !!!!!
ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;

Φίλε για κάθε μαλάκα θα βρεις και έναν ανώτερο.

Αυτό δεν ακυρώνει όμως τον πρώτο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Είσαι απέραντη κωμωδία.
Ένας ατελείωτος τραγέλαφος !!

Γιατί τέτοια εμπάθεια ;
Ας είναι ό,τι θέλει .
Δεν μπορείς να μην διαβάζεις το θέμα του ;;;

Εδώ κυρίως γράφει.

Κι εγώ αποφεύγω την ενότητα με reviews των μυθιστορημάτων της χρυσούλας δαμουλίδου που γράφει ο brabus.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom