Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναί είναι θέμα εκτίμησης της γκόμενας. :grin: :grin:

Όπως εκείνη η Σλοβάκα που της έσκασες 3000 συν  εισιτήρια συν ξενοδοχεία φαγητά ποτα κλπ στη Σαντορίνη και κατέληξες...

Να τραβάς μαλακία στη κοιλιά της. :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ !!

Είσαι πολύ καλός εκτιμητής. Να στείλεις βιογραφικό στο Sotheby's. :2funny: :2funny:
:2funny:
Ο ΚΜΑΝ ειναι ψυχιατρικου ενδιαφεροντος.
Εχει πλακα,αλλα ο ανθρωπος βασανιζεται.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γιατί τέτοια εμπάθεια ;
Ας είναι ό,τι θέλει .
Δεν μπορείς να μην διαβάζεις το θέμα του ;;;

Εδώ κυρίως γράφει.

Κι εγώ αποφεύγω την ενότητα με reviews των μυθιστορημάτων της χρυσούλας δαμουλίδου που γράφει ο brabus.

Δεν γράφει μόνο εδώ. Γράφει σε όλα τα νήματα της ανατολικής Ευρώπης.

Και γράφει τις ίδιες μαλακίες.
Χρυσοπληρώνει αρπακτικά που του τα τρώνε Large χωρίς πολλές φορές καν να τις γαμάει.
Και το παρουσιάζει αυτό ως βέλτιστη τακτική.
Ουσιαστικά να προβάλει το γεγονός ότι μπορεί να πληρώνει θέλει αρα το ότι είναι ''επιτυχημένος''.

Μια και ρωτάς όμως θα σου  απαντήσω.

Ο λόγος όμως που του την πέφτω δεν είναι οι μαλακίες που γράφει λόγω του κόμπλεξ του.
Από ηλίθιους και  κομπλεξικούς χορτάσαμε στο site, δεν θα έμενα σε αυτόν.

O λόγος είναι τα επόμενα Post του που θα παραθέσω και βγάλε εσύ συμπέρασμα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στη πραγματική του ζωή μπορεί ο καθένας να είναι κάτι άλλο. Στο forum όμως ο καθένας είναι ότι ποστάρει.

Θα παραθέσω λοιπόν κάποια posts του KMAN2 παρακάτω για να καταλάβουν όλοι για ποιον μιλάμε.

Πάντως αυτό το χουνερι που πάθανε με το  Carribean δε θα το ξεχάσουν.Εντάξει,εδώ δεν τους ενοχλεί σου λέει χλιαρή αντίδραση και τι έγινε.
Αν τύχαινε το ίδιο στο ΓΑΒ να τους βγάζει αποδεδειγμένα δυο φορές ψεύτες θα το διατυμπανιζε για μια εικοσαετια.
Εμένα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού θα πάθουν το ίδιο μπόλικες φορές.
Είναι σα να ρίχνω μπουκέτα στον Τσίπρα,γροθιες,κλωτσιές,να κατουραω στη μάπα μια ολόκληρη μάζα.
Τους έβαλα βομβα situation κωλος. Είναι αυτό το proactive της γενιάς μου που δημιουργείς τα γεγονότα.

Εγώ πήγα στο Carribean το Σαββατο,έβγαλα γκομενα και τη γαμησα τη Δευτέρα.Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό?Αυτό είναι το θέμα.
Πας δηλαδή Κίεβο μόνο για τριήμερο επειδή είσαι σίγουρος οτι θα γαμησεις?
Υπάρχουν φωτο τα λένε ολα.Τα αλλα είναι πίπες.
Τους αμφισβητιες τους χύνω στη μάπα,είδες τι έπαθε ο Dr. Love όταν προσπάθησε να με αφισβητησει.Απλά τον διελυσα.
Είναι παντελώς αδύνατο να με νικησουν άτομα των οποίων ξέρω τις δυνατότητες.
Και τότε στη Λευκορωσία ο μεμοσαν ισχυριστηκε ότι δεν έχω πάει ποτε και έδειξα τη βίζα και την απόδειξη του ξενοδοχείου και τον ξεφτιλησα.(μάλιστα τον άφησα να το ισχυρίζεται έντονα για κάμποσο για να εκτεθεί περισσότερο).

Αξίζουν εννοείται.Δύση θεωρούνται εννιάρια.
Απλά παίζουν σε δυτικές τιμές αφού το σπόνσορινγκ έχει παγκοσμιοποιηθεί.Εχει πάντως μία λογική.
Τα γαμήσια δεν είναι καθόλου δεδομένα.Πιο πολύ πληρώνεις το πακέτο εμφάνισης,συμπεριφοράς,high class,δεν είναι επαγγελματίες να διακρίνονται σε μπούκια,σεξ κτλ.
Αλλά αν κυκλοφορείς με κάποια από αυτές σε νησί ή οπουδήποτε,γυρνάνε κεφάλια.Σκίζονται όλοι να σε εξυπηρετήσουνε,ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες των κλαμπ,σε θέλουν όλοι θαμώνα.
Φαντάσου μια σούπερ μούνα ή και διάσημη,μοντέλο κτλ που την ήθελες πάντα να την έχεις γκόμενα για ένα ΣΚ.Κάπως έτσι πάει.Και ανανεώνεις το χαρέμι συνέχεια αν υπάρχουν τα διαθέσιμα funds φυσικά.Είναι ακριβό σπορ.

Είπα για χέσιμο της Πολωνέζας όταν δεν τη γαμαει ο σκύλος. Προφανως αδυνατείς να συλλάβεις τη λεπτή αυτή διάκριση.

Αν είσαι συνηθισμένος στα χαιλικια και τα σπονσοριλικια και ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις είναι τελικά αρκετά εύκολο να γαμησεις οχταρια με λίγα κεράσματα.
Είναι η διαφορα στην επίδοση,απλά αυτό που σε εμένα φαίνεται εύκολο και φυσικό λόγω εμπειρίας,στον άλλο φαίνεται δύσκολο.
Εγω είμαι συνηθισμένος να ενεργω γρήγορα κάτω απο συνθήκες χρονικης πίεσης,δεν το μπορούν όλοι αυτό.
Με μια ματια στο κλαμπ εντόπισα αμέσως τις διαθέσιμες γκομενες σλλα μέχρι να φτάσω στις μοντελες πρόλαβε ο κλασσικός Σουηδος δάσκαλος χορού και τις πήρε να χορέψουμε. Περιμενα,περίμενα,δε με άφηνε ο τύπος να προσσεγγισω γιατί ήθελε να χουφτώνει αυτός.
Μόλις ξεμοναχιασε λίγο τη μία έφαγα επί τόπου την αλλη και όταν πήρε ξανά τη δικια μου να χορέψουνε,έφαγα και τη δικια του.Γυρισε η γκομενα,με είδε να φιλιέμαι με τη φίλη της και είπε ζηλεύω αφόρητα οποτε άρχισα να φιλάω και τις δύο εναλλαξ. Οι γύρω είχαν κουφαθει,περίμεναν να φύγει η μία για να κάνουν κίνηση.
Ο,τι και να έκαναν όμως οι γκομενες γυρνουσαν πάντα σε εμενα αφου είχαν hookariστει στο δοκανο του τσομπάνη.
Δηλαδή η ισχύς μου ήταν τόσο τεράστια που οποιος και να την έπεφτε μετα δεν είχε καμία τύχη,είχα διαλύσει τον ανταγωνισμό.
Το μόνο ήταν ότι περιμένοντας τες να γυρίσουν μετα τα excavations, δεν μπορούσα να χτυπήσω άλλες γύρω εξίσου ωραίες που μου άρεσαν, που σιγα σιγα τις έτρωγαν άθλιοι τύποι.

Ο Βαλκάνιος Αρχοντας, Αρχηγός, και Βαλκάνιος Τσοπάνης ... όπως φαίνεται από την παραπάνω παράθεση δικών του γραφομένων,

ΧΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ η ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ όποιον διαφωνεί μαζί του.

Οταν,

δεν ηδονίζεται  χέζοντας  Πολωνές ( κατά τα δικά του γραφόμενα ) ,

και όταν δεν δακτυλιάζει γκόμενες στα τραμ – εδώ γελάνε, ( επίσης κατά τα δικά του γραφόμενα ),

και όταν δεν χρυσοπληρώνει ψυχαναγκαστικά καραπουτάνες αρπακτικά, που τις αποκαλεί σπονσορέτες η γκόμενες χαλώντας τη πιάτσα, χωρίς καν πολλές φορές να τις γαμάει όπως παραδέχεται

και όταν δεν  ρίχνει δυο πούτσους το πρωί, ένα καβλί το μεσημέρι, και ένα τριολέ το βράδυ σε ηλικία περίπου 50 ετών ( κατά τα δικά του πρόσφατα γραφόμενα υπονοώντας ότι έπεσε στη μαρμίτα με το βιάγκρα όταν ήταν μικρός και η επίδραση είναι μόνιμη),

και όταν δεν γράφει ποιητικές ΠουτσοΑνθολογίες για Ηρωικά και πένθιμα βαλκανικά πέη Τσοπάνηδες και λοιπές άλλες ‘’σουρεαλιστικές’’ μαλακίες,

και όταν δεν αντιγράφει μεταφράζοντας τις παπαριές του Πακιστανού Rooshv  από το σχετικό thread όπου έγραφε ως greek kakmaki  μέχρι που από την πολύ μαλακία που τους φλόμωσε τον Μπάναραν. Το ότι  μισεί τους ΤουρκοΑραβοΕγχρωμους  με κανένα τρόπο δεν σχετίζεται με την ενθουσιώδη συμμετοχή του σε thread πακιστανού.

και όταν δεν περιγράφει επιτελικά σχέδια μάχης με οδοφράγματα στις τουαλέτες και σχέδια ‘’τανάλια’’ προκειμένου να υφαρπάξει από τους ΤουρκοΑραβες, πουτάνες χρυσοπληρώνοντας τες σε κλασικά Ουκρανικά Πουτανομπάρ,

και όταν δεν περιγράφει τις παραπάνω Εποποιίες με όρους μάχης και πάλι, με μπαζούκας, πολυβόλα, βόμβες, πύραυλους και λοιπές Παραληρηματικές  Καραμαλακίες του κερατά.

Και όταν δεν ποστάρει γυναίκες ξόανα - ξυλάγγουρα  που του ρίχνουν 25 πόντους η καθεμιά και επαίρεται κιόλας που τις χρυσοπληρώνει όλο το χρόνο για να τις γαμήσει 2 εβδομάδες. ΑΝ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ. Σε συνδυασμό με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις όποτε έβγαινε έξω στην Αθήνα μαζί τους σίγουρα γέλαγαν τα μπετά και  ο κάθε πικραμένος !!

Και όταν δεν Αυτοεπαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι όπως στην παραπάνω παράθεση όπου ζήλεψε η μια πουτάνα την άλλη, που έχασε το κελεπούρι, εδώ επίσης γελάνε !!

Και όταν δεν τον κυνηγάει η KGB στην Λευκορωσία, εδώ γαμιούνται όλοι στα γέλια,

κλπ κλπ κλπ

Τότε χύνει η κατουράει  στη μάπα τους συμφορουμίτες που τυχαίνει να διαφωνούν μαζί του.

Και βέβαια θα ήταν αφύσικο κάποιος να μην συμφωνήσει με όλες τις ‘’έγκριτες΄΄ παραπάνω ενέργειες και ''στρατηγικές΄΄ !!

Βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να βρεί κάποιος πουτάνες πληρώνοντάς τες τριπλή η τετραπλή ταρίφα σε όλες τις χώρες του κόσμου της Ουκρανίας συμπεριλαμβανομένης.

Στο αποκορύφωμα των παραληρημάτων του προσπαθεί – ανεπιτυχώς βέβαια - να απομειώσει ανθρώπους πασιφανούς αξίας και προσφοράς  σαν τον Σίφη Μπλιάσκο που έχουν φάει όλη τη ζωή τους στην Ουκρανία.

Ολοι οι ''θαυμαστές'' του που τον βρίσκεται απλά εκκεντρικό, η ‘’σουρεαλιστικό’’ και σας αρέσουν τα παραληρήματά του, ετοιμαστείτε να σας χύσει η  να σας κατουρήσει στη μάπα μόλις διαφωνήσετε μαζί του. Είναι στη φύση του !!!

Τελικά από τα γραφόμενά του, και μόνο από αυτά,  γίνεται φανερό ότι από όλους τους παραπάνω ''τίτλους'' μόνο ένας του ταιριάζει που του αρέσει κιόλας, ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ. Ο ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ όπως σωστά κάποιοι φίλοι παραπάνω συμπλήρωσαν.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!

ΑΡΧΙΚΑ !!!

ΜΕΤΑ  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Στη πραγματική του ζωή μπορεί ο καθένας να είναι κάτι άλλο. Στο forum όμως ο καθένας είναι ότι ποστάρει.

Θα παραθέσω λοιπόν κάποια posts του KMAN2 παρακάτω για να καταλάβουν όλοι για ποιον μιλάμε.

Ο Βαλκάνιος Αρχοντας, Αρχηγός, και Βαλκάνιος Τσοπάνης ... όπως φαίνεται από την παραπάνω παράθεση δικών του γραφομένων,

ΧΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ η ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ όποιον διαφωνεί μαζί του.

Οταν,

δεν ηδονίζεται  χέζοντας  Πολωνές ( κατά τα δικά του γραφόμενα ) ,

και όταν δεν δακτυλιάζει γκόμενες στα τραμ – εδώ γελάνε, ( επίσης κατά τα δικά του γραφόμενα ),

και όταν δεν χρυσοπληρώνει ψυχαναγκαστικά καραπουτάνες αρπακτικά, που τις αποκαλεί σπονσορέτες η γκόμενες χαλώντας τη πιάτσα, χωρίς καν πολλές φορές να τις γαμάει όπως παραδέχεται

και όταν δεν  ρίχνει δυο πούτσους το πρωί, ένα καβλί το μεσημέρι, και ένα τριολέ το βράδυ σε ηλικία περίπου 50 ετών ( κατά τα δικά του πρόσφατα γραφόμενα υπονοώντας ότι έπεσε στη μαρμίτα με το βιάγκρα όταν ήταν μικρός και η επίδραση είναι μόνιμη),

και όταν δεν γράφει ποιητικές ΠουτσοΑνθολογίες για Ηρωικά και πένθιμα βαλκανικά πέη Τσοπάνηδες και λοιπές άλλες ‘’σουρεαλιστικές’’ μαλακίες,

και όταν δεν αντιγράφει μεταφράζοντας τις παπαριές του Πακιστανού Rooshv  από το σχετικό thread όπου έγραφε ως greek kakmaki  μέχρι που από την πολύ μαλακία που τους φλόμωσε τον Μπάναραν. Το ότι  μισεί τους ΤουρκοΑραβοΕγχρωμους  με κανένα τρόπο δεν σχετίζεται με την ενθουσιώδη συμμετοχή του σε thread πακιστανού.

και όταν δεν περιγράφει επιτελικά σχέδια μάχης με οδοφράγματα στις τουαλέτες και σχέδια ‘’τανάλια’’ προκειμένου να υφαρπάξει από τους ΤουρκοΑραβες, πουτάνες χρυσοπληρώνοντας τες σε κλασικά Ουκρανικά Πουτανομπάρ,

και όταν δεν περιγράφει τις παραπάνω Εποποιίες με όρους μάχης και πάλι, με μπαζούκας, πολυβόλα, βόμβες, πύραυλους και λοιπές Παραληρηματικές  Καραμαλακίες του κερατά.

Και όταν δεν ποστάρει γυναίκες ξόανα - ξυλάγγουρα  που του ρίχνουν 25 πόντους η καθεμιά και επαίρεται κιόλας που τις χρυσοπληρώνει όλο το χρόνο για να τις γαμήσει 2 εβδομάδες. ΑΝ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ. Σε συνδυασμό με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις όποτε έβγαινε έξω στην Αθήνα μαζί τους σίγουρα γέλαγαν τα μπετά και  ο κάθε πικραμένος !!

Και όταν δεν Αυτοεπαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι όπως στην παραπάνω παράθεση όπου ζήλεψε η μια πουτάνα την άλλη, που έχασε το κελεπούρι, εδώ επίσης γελάνε !!

Και όταν δεν τον κυνηγάει η KGB στην Λευκορωσία, εδώ γαμιούνται όλοι στα γέλια,

κλπ κλπ κλπ

Τότε χύνει η κατουράει  στη μάπα τους συμφορουμίτες που τυχαίνει να διαφωνούν μαζί του.

Και βέβαια θα ήταν αφύσικο κάποιος να μην συμφωνήσει με όλες τις ‘’έγκριτες΄΄ παραπάνω ενέργειες και ''στρατηγικές΄΄ !!

Βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να βρεί κάποιος πουτάνες πληρώνοντάς τες τριπλή η τετραπλή ταρίφα σε όλες τις χώρες του κόσμου της Ουκρανίας συμπεριλαμβανομένης.

Στο αποκορύφωμα των παραληρημάτων του προσπαθεί – ανεπιτυχώς βέβαια - να απομειώσει ανθρώπους πασιφανούς αξίας και προσφοράς  σαν τον Σίφη Μπλιάσκο που έχουν φάει όλη τη ζωή τους στην Ουκρανία.

Ολοι οι ''θαυμαστές'' του που τον βρίσκεται απλά εκκεντρικό, η ‘’σουρεαλιστικό’’ και σας αρέσουν τα παραληρήματά του, ετοιμαστείτε να σας χύσει η  να σας κατουρήσει στη μάπα μόλις διαφωνήσετε μαζί του. Είναι στη φύση του !!!

Τελικά από τα γραφόμενά του, και μόνο από αυτά,  γίνεται φανερό ότι από όλους τους παραπάνω ''τίτλους'' μόνο ένας του ταιριάζει που του αρέσει κιόλας, ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ. Ο ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ όπως σωστά κάποιοι φίλοι παραπάνω συμπλήρωσαν.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!

ΑΡΧΙΚΑ !!!

ΜΕΤΑ  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!

Τον γάμησες τώρα τύπε.

Τον νούμερο 0001 προσκυνητή του.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κάτι τέτοια σου λένε τίποτε ;
Είχες υπόψη σου την περίπτωση ;;;

δεν παίρνω μόνο 400 θα πρέπει να μου δώσετε παραπάνω τώρα που ξαναγύρισα

Εδώ γίνεται σφάξιμο ποιος θα την πρωτοπάρει έτσι.

το ιδιο ελαβα κι εγω μολις. Παιδια μην μου στελνετε πμ για τηλεφωνα που δεν εχω την αδεια να δωσω. Ειδικα πμ με προσψορες. Θα αγνοουνται επιδεικτικα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναί όπως τότε που πήγες με τον chevalier στη Πολωνία.

Και γαμήθηκε στα γέλια ο άνθρωπος όταν  οι μπράβοι σε πέταξαν έξω γιατί πήγαινες στη ψύχρα στις γκόμενες και τους εταζες λεφτά για να τις γαμήσεις !! :2funny:

Είσαι απέραντη κωμωδία.
Ένας ατελείωτος τραγέλαφος !! :2funny:
Νομίζω τότε ο Βλάκμαν δεν έλεγε γιά λεφτά.Τότε το έπαιζε καμάκι  :2funny:ότι τους την παίφτει και της πηδάει  :2funny:.Μετά το γύρισε στις χορηγίες  :2funny:ότι και καλά τους δίνει τα λεφτά που λέει  :jerking: :2funny:.
  Εσύ τον κράζεις που πετάει λεφτά και τον κορο'ι'δεύουνε  :2funny:εγώ γελάω περισσότερο με την κατάντια του :2funny:το μαγαζί όπου ζει  :2funny:τη δουλειά του που δεν μπορεί να πάει να χέσει και σφίγγεται  :2funny:το ντύσιμο του  :2funny:όλο γενικά το χάλι του και την κατάντια του  :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ας είναι ό,τι θέλει .
Δεν μπορείς να μην διαβάζεις το θέμα του ;;;

Αν δεν έβριζε και δεν προκαλούσε δεν θα ασχολιόμουν καν μαζί του.
Είναι προφανώς ψυχιατρική περίπτωση.

Το ότι κατηγορούσε τον Μπλιάσκο και όλους τους παλιούς μαζί του, που γάμαγαν με δωράκια καλτσόν και καλυντικά εκεί πάνω μέχρι που ανέβηκαν τα ναυάγια όπως η αφεντιά του που το βάζεις ??

Απο το 1984 μέχρι το 1995 έκανα εκεί πάνω πράγματα που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο το βαρεμένο μυαλουδάκι του. Και ακόμα και σήμερα που είμαι κωλόγερος καταφέρνω γυναίκες απο εκεί και έρχονται μαζί μου διακοπές χωρίς λεφτά. Μόνο με τα εισητήριά τους.

Οταν δεν σέβεται κάποιος κανέναν, γιατί να τον σεβαστείς ??

Τέλος πάντων εγά θα ακούσω την παραίνεση σου και θα το κόψω.
Ούτως η άλλως βαρέθηκα με τη μαλακία του εδώ μέσα !!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και όταν δεν ποστάρει γυναίκες ξόανα - ξυλάγγουρα  που του ρίχνουν 25 πόντους η καθεμιά και επαίρεται κιόλας που τις χρυσοπληρώνει όλο το χρόνο για να τις γαμήσει 2 εβδομάδες.

Τύπε , στο παραπάνω , διακρίνω μια ζήλεια.
Και έντονη εμπάθεια.
Αποκαλείς ξόανα αυτές

mm2Ctd.jpg

Εκεί που έπαιζε τρελό προμοτοριλίκι , για την κοντή μελαχροινή 1.5m βαλκάν εξπρές και έλέγαν ότι άξιζε τρελά 250 την ώρα και ότι έπρεπε να πάει και ... 400 και πάλι λίγα ήταν ....

δεν παίρνω μόνο 400 θα πρέπει να μου δώσετε παραπάνω τώρα που ξαναγύρισα

Εδώ γίνεται σφάξιμο ποιος θα την πρωτοπάρει

ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Κανένα σχόλιο . Κανέναν δεν αποκάλεσες μαλάκα εκεί ... ή τρελό !!!!

Ούτε για αυτούς που παίζουν ... εδώ ...

URL]]

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Νομίζω κατά βαθος πως και ο Κμαν ξέρει ότι λόγω της εμφανισης του,δεν θα του κάθονταν τέτοιες γυναίκες αν δεν είχε λεφτα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύπε , στο παραπάνω , διακρίνω μια ζήλεια.
Και έντονη εμπάθεια.
Αποκαλείς ξόανα αυτές

mm2Ctd.jpg

Εκεί που έπαιζε τρελό προμοτοριλίκι , για την κοντή μελαχροινή 1.5m βαλκάν εξπρές και έλέγαν ότι άξιζε τρελά 250 την ώρα και ότι έπρεπε να πάει και ... 400 και πάλι λίγα ήταν ....

ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Κανένα σχόλιο . Κανέναν δεν αποκάλεσες μαλάκα εκεί ... ή τρελό !!!!

Ούτε για αυτούς που παίζουν ... εδώ ...

https://[URL unfurl="true"]www.sapphirepattaya.com/wp-content/uploads/2017/04/7R8A7673.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Αυτή είναι πράγματι καλή το παραδέχομαι !!
Βέβαια περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει μαζί της.

Για αυτές τι έχεις να πείς ??

Συνημμένα

• 5qPDvO.jpg
    5qPDvO.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 48
  • wa0FTr.jpg
    wa0FTr.jpg
    393,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • ON36Fb.jpg
    ON36Fb.jpg
    557,6 KB · Εμφανίσεις: 158

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και τέλος πάντων εγώ δεν θα κάνω κουμάντο στο γούστο κανενός !!

Δεν με απασχολεί το ποιές χρυσοπληρώνει χωρίς να γαμάει πολλές φορές.

Σου εξήγησα τους λόγους που του την πέφτω και νομίζω ήμουν σαφής.

Καλή συνέχεια !! :hi: :hi: :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτή είναι πράγματι καλή το παραδέχομαι !!
Βέβαια περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει μαζί της.

Για αυτές τι έχεις να πείς ??

Θες να κρίνω στομα/δόντια στην 1η ;;;
Η ξανθιά στις 2 άλλες είναι σούπερ γκόμενα. Τι να λέμε ;;;;;

Θα τη συγκρίνουμε με την καμιά κοντή κατουρημένη μπαλκάν  ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Νομίζω κατά βαθος πως και ο Κμαν ξέρει ότι λόγω της εμφανισης του,δεν θα του κάθονταν τέτοιες γυναίκες αν δεν είχε λεφτα.

Λιτό και σοφό ποστ.

Εχουμε χρέος ως άνδρες να διατηρούμε μια στοιχειώδη ταπεινότητα.
Δεν λέω, κι εγώ παω με πουτάνες
αλλά δεν είναι όμορφο να έχω στο ενεργητικό μου και γκόμενες;

δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε όλη μου την ζωή, θα πηγαίνω μόνο με πουτάνες
και χαίρομαι για τις λίγες γκόμενες της ζωής μου.
Και μάλιστα κοιτώ να βρίσκω
όταν μπορώ.
Όλοι αυτό δεν θέλουμε;
Πως λοιπόν αυτός το παίζει πετυχημένος; εγώ τον μισώ.
Τον θεωρώ προδότη. Στα ίσα.

Και χέζει και στόματα...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θες να κρίνω στομα/δόντια στην 1η ;;;
Η ξανθιά στις 2 άλλες είναι σούπερ γκόμενα. Τι να λέμε ;;;;;

Θα τη συγκρίνουμε με την καμιά κοντή κατουρημένη μπαλκάν  ;

Θέλω να κρίνεις τα σκατά στο στόμα της σε περίπτωση που δεν τα πρόσεξες.

Βέβαια ο άνθρωπος διευκρίνισε, ότι την έχεζε μόνο όταν δεν την γάμαγε ο σκύλος της.

Είναι δείγμα των πολύ ''ποιοτικών'' γυναικών που νταραβερίζεται.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Θέλω να κρίνεις τα σκατά στο στόμα της σε περίπτωση που δεν τα πρόσεξες.

Βέβαια ο άνθρωπος διευκρίνισε, ότι την έχεζε μόνο όταν δεν την γάμαγε ο σκύλος της.

Είναι δείγμα των πολύ ''ποιοτικών'' γυναικών που νταραβερίζεται.
εγω διακρινω οτι τελικα εσυ εισαι ο ποιο εμμονικος απο ολους
ακομα για το κμαν2
αυτος εμμονη με το τσοπανο σταιλ του
κι εσυ εμμονικος και κουραστικος να γραφεις τα ιδια και τα ιδια
να πας να σε κοιταξουν
εχεις εμμονες

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα τη συγκρίνουμε με την καμιά κοντή κατουρημένη μπαλκάν  ;

Μη μιλας στην αυλή των ουρόλαγνων και  κοπρόλαγνων ρε φίλε για κατουρημένες.

Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν τον βοηθάς ??

Ποιος υγιής άνθρωπος ασχολείται με κατουρημένες η χεσμένες ??

Μόνος σου το έγραψες εν τη ρύμη του λόγου σου !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εγω διακρινω οτι τελικα εσυ εισαι ο ποιο εμμονικος απο ολους
ακομα για το κμαν2
αυτος εμμονη με το τσοπανο σταιλ του
κι εσυ εμμονικος και κουραστικος να γραφεις τα ιδια και τα ιδια
να πας να σε κοιταξουν
εχεις εμμονες

Είπα οτι φεύγω απο το thread.
Οταν όμως μου απευθύνουν το λόγο απλά απαντάω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ωραίο θρεντ αυτό!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μη μιλας στην αυλή των ουρόλαγνων και  κοπρόλαγνων ρε φίλε για κατουρημένες.

Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν τον βοηθάς ??

Ποιος υγιής άνθρωπος ασχολείται με κατουρημένες η χεσμένες ??

Μόνος σου το έγραψες εν τη ρύμη του λόγου σου !!

Η κατουρημένη ... δεν ήταν σε θέμα ουρολάγνων ...
ήταν μια επαγγελματίας για τύπους με "συνήθη" γούστα .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom