μωρη αποτυχημενη κωλοτρυπιδα το μονο που εχεις ειναι η γλωσσα τοτε που φλομωνες το φορουμ με ψεμματα οτι ειχες αρ ες 6 σου ειπα ελα σε στησω οπου θελεις με οτι στοιχημα θελεις με αμαξι που η αδεια θα την δεις και θα γραφει το ονομα μου και θα σε εχω μεχρι τα 250 χιλιομετρα 50 μετρα πισω και αν ηθελες και παραπανω μεχρι τα 330 δεν θα με εβλεπες καν για αμαξι μαμα εννοειται ελεγες δεν βαζω κοντρες το εχω για να πηγαινω σουπερ μαρκετ σου λεω βαλε φωτο την αδεια κυκλοφοριας τον αρ πλαισιου μονο δεν την εβαλες και τι να βαλεις ...ο σαββιδης σε καλεσε να πας σε ραντεβου να χαλασεις λεφτα να φερεις μουνια δεν πηγες και πως να πας ρε τραλαλακη με την χεσμενη την βερμουδα και την αμανικη την μινερβα με δρωτσιλα κατακιτρινη ? τραβα ρε αποτυχημενε να φας κανα νοικι απο καμια γκαρσονιερα που σου αφησε ο γερος σου και μη μας ζαλιζεις τα παπαρια γιατι αν δεν υπηρχε κι αυτος θα ζητιανευες στην ερμου αποτυχημενη οδοντοσκαλιστρα
Καταρχήν εσύ δεν έχεις αποδείξει ότι είσαι ... άνδρας.
10 χρόνια, 25Κ posts , ούτε μία κριτική ... ούτε ένα ποστ για πουτάνες, βίζιτες, τζάδικα, κωλόμπαρα ...
ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!!!!
Με τη βασική θεματολογία.
Σε κάποιον με αναμφισβήτητη σεξουαλική ταυτότητα .... πρέπει να αποδείξω τι ;;;;;
ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ....
γιατί τα post του ... αφήνουν αμφιβολίες .... το ίδιο και οι φιλίες του (barock=pustiki kithara) .
Με αμφιβόλου ταυτότητος .... λυπάμαι .... αλλά βαριέμαι να ασχολούμαι !
υ.γ. ο τύπος έχει ψυχολογικά προβλήματα από παλιά ... ζητούσε να βάλουν φωτογραφίες της φάτσας του μέλη , ενώ γαμάνε σε μπουρδέλα
μετά ζητάει φωτογραφίες των ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ....
το παπουτσακι ειναι κριστιαν τουρλουμπουτιν απο τα παζαρια της σαλονικης γαρδενια?
Μερακλήδικα ποστ σε τραβελοθέματα
κολλημενο με uxu το ματζαφλαρι στον αφαλο να μην το βλεπω κι εγω απο πισω να καρφωνω