Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ο ξεφτυλισμενος πουσταρας τραλαλακης  αντιγραφει κριτικη αλλουνου για πουτανα  κου την εκανα κοπι πειστ και την τροποποιησα για να γελασουμε και την χρησιμοποιει η κοπτοραπτου αποτυχημενη οδοντοσκαλιστρα και επικαλειται οτι ειναι γραφομενα δικα μου θα την περιποιηθω εφεξης οπως της αρμοζει

Ότι είσαι πούστης αποδεικνύεται από τα εξής γεγονότα

1)Είχες υποσχεθεί ότι αν δεν καταφέρνατε να μου κλάσετε μια μάνδρα @@ να με βγάλετε πρώτο στον κωλοδιαγωνισμό του στέκα,
μαζί με τον barock=poustiki kithara=αβράμη=κηπάρχη

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ...

ΔΕΝ ΜΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ...

Φυσικά δεν είσαι άνδρας για να τηρήσεις το λόγο σου.

2)10 χρόνια, δεν έχεις ούτε ένα ποστ για τζάδικα, πουτάνες κτλ , ούτε μία κριτική.

ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΑΜΟΥΛΙΔΟΥ ΕΧΕΙΣ ....

Για λούγκρες τι να λέμε τώρα ....

''Θα σε πηδηξω'' μου λεει .

Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα  τελειωσα σχετικα γρηγορα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
βαραει σκοπια σε κατι καζανια κοντα σλσε μια μεγαλη πολη στο ντοιτς
Πολη δεν γραφω  να μην τον εκθεσω

Δεν ξερω αν του ξεφυγε η αν το αφησε επιτηδες να φανει εδω, αλλα σε ενα chat με γκομενα που ειχε ανεβασει, φανηκε η πολη που δουλευει

Οχι οτι εχει καμια σημασια δηλαδη

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
βαραει σκοπια σε κατι καζανια κοντα σλσε μια μεγαλη πολη στο ντοιτς
Πολη δεν γραφω  να μην τον εκθεσω
   Θελω να  ειστε  διακρητικος  κυριε  Μηδα ...   μην τον  εκθεσουμε κι εμεις τον  ανθρωπο  , μονο  κανα 2  φωτος  εχει  ανεβασει  ο  τυπος ,  ε  μην  τον  εκθεσουμε  κιολας  τον  αμοιρο  :S :S :- 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
μωρη αποτυχημενη κωλοτρυπιδα το μονο που εχεις ειναι η γλωσσα τοτε που φλομωνες το φορουμ με ψεμματα οτι ειχες αρ ες 6 σου ειπα ελα σε στησω οπου θελεις με οτι στοιχημα θελεις με αμαξι που η αδεια θα την δεις και θα γραφει το ονομα μου και θα σε εχω μεχρι τα 250 χιλιομετρα 50 μετρα πισω  και αν ηθελες και παραπανω μεχρι τα 330 δεν θα με εβλεπες καν για αμαξι μαμα εννοειται ελεγες δεν βαζω κοντρες το εχω για να πηγαινω σουπερ μαρκετ σου λεω βαλε φωτο την αδεια κυκλοφοριας τον αρ πλαισιου μονο δεν την εβαλες και τι να βαλεις ...ο σαββιδης σε καλεσε να πας σε ραντεβου να χαλασεις λεφτα να φερεις μουνια δεν πηγες και πως να πας ρε τραλαλακη με την χεσμενη την βερμουδα και την αμανικη την μινερβα με δρωτσιλα κατακιτρινη ? τραβα ρε αποτυχημενε να φας κανα νοικι απο καμια γκαρσονιερα που σου αφησε ο γερος σου και μη μας ζαλιζεις τα παπαρια γιατι αν δεν υπηρχε κι αυτος θα ζητιανευες στην ερμου  αποτυχημενη οδοντοσκαλιστρα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
πες μας και για το κλαμα που εκανες στο ιδιοκτητη του μπαρ που σου φαγε ο μπαρμαν του την γκομενα απ την πισινα  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
πες μας και για το κλαμα που εκανες στο ιδιοκτητη του μπαρ που σου φαγε ο μπαρμαν του την γκομενα απ την πισινα  :2funny:

Τύπε στο τσακ τον προλάβανε μην κάνει διάβημα στο Υπουργείο Τουρισμού για αθέμιτες πρακτικές.  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω αν του ξεφυγε η αν το αφησε επιτηδες να φανει εδω, αλλα σε ενα chat με γκομενα που ειχε ανεβασει, φανηκε η πολη που δουλευει

Οχι οτι εχει καμια σημασια δηλαδη
Επειδη ανεβαινω αρκετα συχνα(λογω αδερφικου φιλου που μενει εκει)την τελευταια εικοσαετια στη Ρηνανια Βεστφαλια ... εκτος απο τα πολλα fkk (μικρα και μεγαλα) που εχει ... ειναι για αυτοκτονια.
λιγο Κολωνια αξιζει και μετα Ντισελντορφ ,,, κατι Ντορτμουντ ,Εσσεν ,Μποχουμ ,Ντουισμπουργκ κτλ ειναι για να κοβεις φλεβες ... στην κυριολεξια νεκρες πολεις.
Αν μενεις σε καποια απο αυτες και δουλευεις τοσες ωρες την μερα οπως ο κμαν .... αστα να πανε

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
πες μας και για το κλαμα που εκανες στο ιδιοκτητη του μπαρ που σου φαγε ο μπαρμαν του την γκομενα απ την πισινα  :2funny:

Λούγκρα  ... σου δίνω 2 μέρες.
Να σταματήσεις να μου τη βγαίνεις.

Αν συνεχίσεις, θα αφανιστείς.
Θα γίνεις ο τελευταίος του φόρουμ. Χωρίς να κάνω κάτι άλλο , πέρα από quote των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ posts !
Αυθεντικά , με λινκ , για να τα βρίσκει όποιος θέλει .

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ γελοία λινάτσα
βρες που έγραψα για κλάμα,  ρεζίλι των σκυλιών ... κάνε quote αυτά που έγραψα ....
Αν δεν το κάνεις, αποδεικνύεις ότι ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Λούγκρα  ... σου δίνω 2 μέρες.
Να σταματήσεις να μου τη βγαίνεις.

Αν συνεχίσεις, θα αφανιστείς.
Θα γίνεις ο τελευταίος του φόρουμ. Χωρίς να κάνω κάτι άλλο , πέρα από quote των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ posts !
Αυθεντικά , με λινκ , για να τα βρίσκει όποιος θέλει .

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ γελοία λινάτσα
βρες που έγραψα για κλάμα,  ρεζίλι των σκυλιών ... κάνε quote αυτά που έγραψα ....
Αν δεν το κάνεις, αποδεικνύεις ότι ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
λαλακη θα σου κανω κουοτ οτι θα στον κανω τον κωλο γαριφαλο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
μωρη αποτυχημενη κωλοτρυπιδα το μονο που εχεις ειναι η γλωσσα τοτε που φλομωνες το φορουμ με ψεμματα οτι ειχες αρ ες 6 σου ειπα ελα σε στησω οπου θελεις με οτι στοιχημα θελεις με αμαξι που η αδεια θα την δεις και θα γραφει το ονομα μου και θα σε εχω μεχρι τα 250 χιλιομετρα 50 μετρα πισω  και αν ηθελες και παραπανω μεχρι τα 330 δεν θα με εβλεπες καν για αμαξι μαμα εννοειται ελεγες δεν βαζω κοντρες το εχω για να πηγαινω σουπερ μαρκετ σου λεω βαλε φωτο την αδεια κυκλοφοριας τον αρ πλαισιου μονο δεν την εβαλες και τι να βαλεις ...ο σαββιδης σε καλεσε να πας σε ραντεβου να χαλασεις λεφτα να φερεις μουνια δεν πηγες και πως να πας ρε τραλαλακη με την χεσμενη την βερμουδα και την αμανικη την μινερβα με δρωτσιλα κατακιτρινη ? τραβα ρε αποτυχημενε να φας κανα νοικι απο καμια γκαρσονιερα που σου αφησε ο γερος σου και μη μας ζαλιζεις τα παπαρια γιατι αν δεν υπηρχε κι αυτος θα ζητιανευες στην ερμου  αποτυχημενη οδοντοσκαλιστρα

Καταρχήν εσύ δεν έχεις αποδείξει ότι είσαι ... άνδρας.
10 χρόνια, 25Κ posts , ούτε μία κριτική ... ούτε ένα ποστ για πουτάνες, βίζιτες, τζάδικα, κωλόμπαρα ...
ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!!!!
Με τη βασική θεματολογία.

Σε κάποιον με αναμφισβήτητη σεξουαλική ταυτότητα .... πρέπει να αποδείξω τι ;;;;;
ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ....

γιατί τα post του ... αφήνουν αμφιβολίες .... το ίδιο και οι φιλίες του (barock=pustiki kithara) .

Με αμφιβόλου ταυτότητος .... λυπάμαι .... αλλά βαριέμαι να ασχολούμαι !

υ.γ. ο τύπος έχει ψυχολογικά προβλήματα από παλιά ... ζητούσε να βάλουν φωτογραφίες της φάτσας του μέλη , ενώ γαμάνε σε μπουρδέλα
βαλε μια φωτογραφια σου

μετά ζητάει φωτογραφίες των ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ....
το παπουτσακι ειναι κριστιαν τουρλουμπουτιν απο τα παζαρια της σαλονικης γαρδενια?

Μερακλήδικα ποστ σε τραβελοθέματα
κολλημενο με uxu το ματζαφλαρι στον αφαλο να μην το βλεπω κι εγω απο πισω να καρφωνω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Καταρχήν εσύ δεν έχεις αποδείξει ότι είσαι ... άνδρας.
10 χρόνια, 25Κ posts , ούτε μία κριτική ... ούτε ένα ποστ για πουτάνες, βίζιτες, τζάδικα, κωλόμπαρα ...
ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!!!!
Με τη βασική θεματολογία.

Σε κάποιον με αναμφισβήτητη σεξουαλική ταυτότητα .... πρέπει να αποδείξω τι ;;;;;
ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ....

γιατί τα post του ... αφήνουν αμφιβολίες .... το ίδιο και οι φιλίες του (barock=pustiki kithara) .

Με αμφιβόλου ταυτότητος .... λυπάμαι .... αλλά βαριέμαι να ασχολούμαι !
λαλακη τωρα μπηκες στο στοχαστρο μου σ αρεσει δεν σ αρεσει θα κατσεις να τον φας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αν αντεστραφα την ερωτηση που  eκανα προηγουμενος και την εκανα στον ευατο μου νομιζω οτι θα εκανα σεξ (ενεργητικος εγω)μαζι της και ειμαι βεβαιος οτι το πρωι δεν θα αισθανομουν gay 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Κακομούτσουνε οδοντοσκαλιστή, δεν έχεις βαρεθεί να σε φτύνει όλο το σαιτ;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πάει και με γκόμενες με ... υδραυλικά !!!!

η ελευθερια ειναι πανεμορφη. την επισκεφτηκα προχθες και δε το μετανιωσα. μη λεμε μαλακιες. ειναι πολυ καλη και καλο ατομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom