Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 337K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Εδώ είναι περίπου τι παίζει στον έξω κόσμο.

Σαν αρχιδαράς,πουτσαράς τους γράφεις όλους στα αρχίδια σου.Και την corporate culture,και τις φεμινίστριες και όλο το κακό συναπάντημα.Μιλάμε για απόλυτη κυριαρχία.
Στον πούτσο μου κι αν έχεις οικογένεια,στα αρχίδια μου και αν είσαι συμπαθής ή γλύφεις,στα παπάρια μου οι σχέσεις που κάνεις,τα office politics,οι ελιγμοί,τα κουτσομπολιά,τα δικαιώματα,εγώ θα σας γαμήσω όλους,νεομετανάστης πουτσαράς φάση.Βασικά όσο πιο πολύ τους κατουράς,τόσο συμβιβάζονται βλέπε και πολιτικές Τραμπ.
Είναι το νέο παράδειγμα,πολύ δύσκολα να αντιμετωπίσουν τις νέες καταστάσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.792
Πόντοι
216
Στον πούτσο μου κι αν έχεις οικογένεια,στα αρχίδια μου και αν είσαι συμπαθής ή γλύφεις,στα παπάρια μου οι σχέσεις που κάνεις,τα office politics,οι ελιγμοί,τα κουτσομπολιά,τα δικαιώματα,εγώ θα σας γαμήσω όλους,νεομετανάστης πουτσαράς φάση.Βασικά όσο πιο πολύ τους κατουράς,τόσο συμβιβάζονται βλέπε και πολιτικές Τραμπ.

Δηλαδή πως θα τους γαμήσεις; Θα λουφάρεις η θα κάνεις και τη δουλειά της Τζένη καθημερινά; Γιατί και στα 2 σενάρια στο τέλος χαμένος θα βγεις (είτε απολυμένος, είτε χωμένος)

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Δηλαδή πως θα τους γαμήσεις; Θα λουφάρεις η θα κάνεις και τη δουλειά της Τζένη καθημερινά; Γιατί και στα 2 σενάρια στο τέλος χαμένος θα βγεις (είτε απολυμένος, είτε χωμένος)

Τους γαμάς γιατί στηρίζεσαι στην ατομική δράση έναντι της συλλογικής ενέργειας άρα είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.Θα το αναλύσω κάποια στιγμή πώς δουλεύει το σύστημα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.792
Πόντοι
2.606
Τους γαμάς γιατί στηρίζεσαι στην ατομική δράση έναντι της συλλογικής ενέργειας άρα είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.Θα το αναλύσω κάποια στιγμή πώς δουλεύει το σύστημα.
Na το κάνεις σαν τον Μαρσέλ Προυστ αναζητώντας τον χαμένο χρόνο να πρέπει να διαβάσουμε 15 τόμους αρχηγέ :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Liroy ο τεράστιος Πολωνός ράπερ των 90s από το Kielce δείχνει τις Πόλκες της εποχής του όταν μίλφιασαν.Μεγάλος καλλιτέχνης,ωραίες εποχές.Αλλη φάση η τότε γενιά στις καύλες,και τώρα η διαφορά με τις μικρές είναι αισθητή.

Rb8AW9.png

HuqMOw.png

Πολωνικές μπουτάρες,ζαρτιέρες στο τραπέζι κλασσικά και δίπλα άλλες τόσες.Είναι εντελώς το πνεύμα των 90s,00s,σλαβική ευδαιμονία φάση.
7xG15j.png

LkrZMm.png

dZq67s.png

Βλέπουμε πώς είναι σήμερα ο ανταγωνισμός από τα 90s και τα αντίστοιχα μουνέτα εποχής.
4xEWS5.png

JGUcWo.png

UL42xc.png

citnym.png

CXCebH.png

hNLh8Y.png

9Gd47K.png

zEUzFN.png

Βλέπουμε και τον κλασικό Αράπη Πολωνία που τότε τον παίζανε λευκοί με φούμο αφού δεν υπήρχαν Αράπηδες.
CigOTh.png

Πολωνέζα επιλέγει ποιους οβελίες θέλει να σουβλίσει.

sswIAt.png

Σλαβικό χωριό.
bbih9V.png

JuVTuA.png

Αν δεις κάτι τέτοιο σημαίνει οτι έχεις διασχίσει τον Οντερ στα ανατολικά.

ylcY48.png

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.581
Πόντοι
1.056
Na το κάνεις σαν τον Μαρσέλ Προυστ αναζητώντας τον χαμένο χρόνο να πρέπει να διαβάσουμε 15 τόμους αρχηγέ :confused:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ο Αρχηγός θα μας χρυσώσει το χάπι που εμείς δουλεύουμε για να ξύνουν κάποιοι τα ριπαπά τους και ο Λάκης θα βρει αφορμή να μας γράψει για το πρότυπό του τον πεπονομετανάστη :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Καυλιάρες Πόλκες στα 90s.Είχαν αυτό το βλέμμα στα κλαμπ σα να ήταν έτοιμες να εκραγούν από την καύλα.
Wb89wd.png

T1Q7qa.png

35JmBO.png

YJBBYy.png

LGFMb9.png

EuVxAf.png

sPZaLM.png

E8wkBK.png

iOp2uq.png

YLDL7o.png

itMxsp.png

IMzbx8.png

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.755
Πόντοι
6.056
Εγώ λέω να γράφουμε όσοι έχουμε επισκεφτεί την Πολωνία έστω και μια φορά τα τελευταία 30 χρόνια, οπότε σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στο thread που ήταν εφάμιλλη με το να γραφτώ εγώ στο forum των οδοντιάτρων και να το παίζω γναθοχειρούργος:2funny:
Έχεις δίκιο Βαλκάνιε.
Μαλακία μου που έμπαινα εδω . Ξεκίνησα να διαβάζω τα γραπτά του Κμαν και παρασύρθηκα ....

Σας το αφήνω εσένα και το Νίο το θέμα, να το ανεβάσετε.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.581
Πόντοι
1.056
Έχεις δίκιο Βαλκάνιε.
Μαλακία μου που έμπαινα εδω . Ξεκίνησα να διαβάζω τα γραπτά του Κμαν και παρασύρθηκα ....

Σας το αφήνω εσένα και το Νίο το θέμα, να το ανεβάσετε.

Τι σου συνέβη ρε και από σκληροτράχηλος αφοδευτής τάφων έγινες τα τελευταία χρόνια παρεξηγησιάρης ξινόγαλο με ignore λίστες και σεντόνια εναντίον ατόμων που δεν τα ξέρεις καν;

Ηρέμησε επιτέλους και γίνε σαν το θείο Τάσο ή τελείως στ'αρχιδιστης όπως ο Αρχηγός

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.755
Πόντοι
6.056
Τι σου συνέβη ρε και από σκληροτράχηλος αφοδευτής τάφων έγινες τα τελευταία χρόνια παρεξηγησιάρης ξινόγαλο με ignore λίστες και σεντόνια εναντίον ατόμων που δεν τα ξέρεις καν;

Ηρέμησε επιτέλους και γίνε σαν το θείο Τάσο ή τελείως στ'αρχιδιστης όπως ο Αρχηγός
Μαλάκα ..... ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ;;;;
Εσύ .... έχεις δει την κατάντια σου ;;;;
Όλο μίρλα είσαι .

Μας ζάλισες τον πούτσο ..... ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ .... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ....

Και τώρα που ακολουθώ την προτροπή σου ..... πάλι κλαψομουνιάζεις ;;;
Δεν μας γαμάς ;

Μείνε εδώ με τον Κμαν ... και το Νίο .

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.581
Πόντοι
1.056
Μαλάκα ..... ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ;;;;
Εσύ .... έχεις δει την κατάντια σου ;;;;
Όλο μίρλα είσαι .

Μας ζάλισες τον πούτσο ..... ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ .... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ....

Και τώρα που ακολουθώ την προτροπή σου ..... πάλι κλαψομουνιάζεις ;;;
Δεν μας γαμάς ;

Μείνε εδώ με τον Κμαν ... και το Νίο .

Εγώ μίρλα;:2funny:
Γιατί;
Μήπως κακοπερνάω και δεν το ξέρω;:2funny:

Ρε φιναλίστ που έχεις πλακωθεί με το μισό Forum και μου τα γράφεις με κεφαλαία..
Ποτέ σου είπα εγώ να μην γράφεις επειδή "δεν έχεις ζήσει μετανάστης στο εξωτερικό";
Τι μαλακίες βγάζεις από το μυαλό σου;

Αν δεν καταλαβαίνεις το παράλογο του να γράφεις με το δικό σου ύφος για μέρη που...
δεν έχεις πάει ΠΟΤΕ,για εθνικότητες που πλην τα λεφτά στο κομοδίνο δεν είχε νταραβέρια ΠΟΤΕ και να μην δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου από άτομα που πηγαίνουμε πολλές φορές το χρόνο, τότε είσαι απλά ο κλασσικός Έλληνας ξερολας του καφενείου..

Μη φεύγεις, γράψε μας τουλάχιστον για τους φίλους σου Alpha Males που κατόρθωσαν να σπιτώσουν βίζιτες και αν παραδίδουν σεμινάρια :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.755
Πόντοι
6.056
Ρε φιναλίστ που έχεις πλακωθεί με το μισό Forum
Βαλκάνιε ....

συνεχίζεις να επικαλείσαι ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ άγιου , του μπαρόκ , ρόθναρ , υπουργάρας , τζων100 , πεζοπόρου και ναυαγίων τύπου γλυφομουνίξ ;;

Ειλικρινά τώρα ;;;
Σε ενδιαφέρει η γνώμη τους ;;
Το Γλυφομουνίξ βέβαια .... έχει γραφτεί ότι τον κάνεις παρέα στην ξεφτίλα του στο μπλοκ που ταξιδεύει για να γίνει κι εκεί ρεζίλι των σκυλιών ....

ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ , ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥΣ. Για αυτό ίσως και κάνετε παρεούλα με το Γλυφομουνίξ .

Ναι ρε μαλάκα . ΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ... ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ.
Θα το γράψεις πολλές φορές ακόμη ;;;

Φιναλίστ .... στο διαγωνισμό που ....
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΤΕΚΑΣ .... με το stam-90 ..

ΘΕΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ... ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ...
ποιός ... και τι ήταν ... ο Stam-90 ;;;;

Τους γουστάρεις ;;;;
Είσαι σίγουρος ;;; Τους έχεις ... σε εκτίμηση ;;;

Γράψε και για τις 3000 ψηφορίες που έβαλε για μένα ο άγιος ....

Αυτό το ΣΚ ... πόσες έβαλε ;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom