Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Είδες τη μεγαλύτερη γελοιότητα του? που έβαλε φώτο από διαμέρισμα που νοίκιασε στην Αθήνα μέσω R bnb και έγραψε ότι είναι το ένα από τα τρία διαμερίσματα που έχει στην Αθήνα .εχετε πολυ πλακα ρε εδω μεσα χαχαχα
ειστε ολοι τοσο γατονια που καταλαβατ οτι ο βλακμαν ειναι ειλικρινης επειδη σας ειπε οτι δε γαμησε το μπαζο τη λευκορωσιδα χαχαχα
ο βλακμαν ειναι απλα τοσο πολυ εθισμενος στην ψευτικη εικονα που σας πουλαει εδω μεσα που μοος του δημοσιοποιει προσωπικες του φωτογραφιες για να αποδειξει οτι ταχαμου μετραει... ο μονος λογος που ειπε την αληθεια για τη λευκορωσιδα ειναι απλα πως αφου δε τη γαμησε δεν ειχε φωτο να σας βαλει και θα ξεφτιλιζοταν αμα του το ζητουσε ο οποιοσδηποτε μιας και ο ιδιος ο βλακμαν αλλωστε με αυτο τον τροπο επιτιθεται στους αλλους.
ξερω οτι πολλοι τον προγκατε για να γελατε με τις που γραφει αλλα τον εχετε κανει και εχει ξεφυγει και θα εχετε το κριμα στο λαιμο σας
κατα τα αλλα ο γελοιος φτωχομπινες που δεν εχει 100 ευρω να παει σε ενα γιατρο να του φιαξει τα σαπια αρχιδια η να παρει ενα αμαξι, ξερει τοσο καλα το χαρακτηρα ολων τον γυναικων του πλανητη (ασχετα αν δεν εχει πατησει ποτε) και ειναι τοσο τεραστιος παικτουρας που στα 30 χρονια καριερας του εχει βαλει στο κρεβατι του τις ιδιες και τις ιδιες 5-6 ατζουμπαλες ψωμολυσες πολλες απο τις οποιες δεν εχει καν ακουμπησει δε λεω για τοσο μεγαλος μυστης μια χαρα τα εχει παει
επισης εχει πλακα που οταν δυσκολευεται σας πεταει μια φωτο απο μια μουναρα την οποια απλα την ειδε στο ιντερνετ για να σας κανει να νομιζετε οτι ειναι μεγαλος παικτης αλλα αμεσως μετα ολο κατι προκυπτει και δεν ερχεται η μουναρα αλλα ερχεται μια μπαζαρα που δεν τον αφηνει ουτε να της πιασει το ποδι με τη βαλκανικη χερουκλα του
και συ ρε σαββιδη τι σε εχει πιασει ρε τυπε να το παιζεις ιεραποστολος? αστονα να παει να γαμηθει ο ξεφτιλας του αντρικου φυλλου
Εσένα γιατί σε μισεί;
γιατί υπάρχουν αντιπάθειες
και γιατί ο ίδιος ο κμαν το γαμάει με τις μπούρδες που γράφει.
αντίθετα με ότι λένε πολλοί ο κμαν ξεπερνώντας τα όρια, τελικά βλάπτει το νήμα
Ναί όπως τότε που πήγες με τον chevalier στη Πολωνία.
Και γαμήθηκε στα γέλια ο άνθρωπος όταν οι μπράβοι σε πέταξαν έξω γιατί πήγαινες στη ψύχρα στις γκόμενες και τους εταζες λεφτά για να τις γαμήσεις !!
Είσαι απέραντη κωμωδία.
Ένας ατελείωτος τραγέλαφος !!
Μα εγώ είμαι ο μόνος που μένει εντός θέματος και γράφει αληθινές πληροφορίες.
Οι άλλοι περί άλλα τυρβάζουν.
Ταιζεις σκατά ανθρώπους.
Πρεπει να πας σε ψυχίατρο.
Χθες!!!
Πάω να χέσω (στην λεκάνη)!
μη μου πεις οτι σου αρεσει και εσενα η κοπρολαγνια?εχουμε κανει θεμα!πριν λιγες μερες χωρισα με μια γκομενα γιατι δεν ηθελε να με κατουρισει!συχαινοτανε!μου ειπε οτι ειναι αντιχρηστιανικο!!!!!
παντος να με κατουρανε οι γκομενες στο στηθος τραιλενομαι!η πλακα ειναι οτι τον τελευταιο μηνα μου τυχαινουνε γκομενες που δεν γουσταρουνε το κατουρημα!!!!!στη Ρωσσια παντος το 70% γουσταρει να σε κατουραει.
παντος το χεσιμο μου αρεσει !ειχα μια γκομενα αντιεισαγγελεα!!!που τραιλενοτανε να με χεζει στο στηθος και να μου τα πασαλιβει!!!δωρο των Γεννεθλιων,της το νεο ετος,τη μερα της εισαγγελιας,και την εργατικη πρωτομαγια.ηθελε να με χεσει και στις 9 Μαιου αλλα της εριξα ιμοντιουμ και δεν μπορουσε να χεσει!!!με εβαλε ομως οδηγο της και επερνα 200 ευρω το μηνα για ενα χρονο χωρις να κανω τιποτα γιατι αυτη οδηγουσε μονη της το αμαξι.και ειχα και ταυτοτητα της εισαγγελειας για ενα χρονο που τη συναντουσα.1000 φορες να με χεζουνε παντος
Εγώ είμαι ο μόνος που δε σε κορό'ι'δεψα γιά το χέσιμο Εγώ σε κράζω γιατί είσαι φουκαράς και φτωχομπινές και την κατάντια και το ρεζιλίκι που κουβαλάς στη ΓερμανίαΟ white knight,φεμινιστής συμφωνεί οτι το να τρώει σκατά από γκόμενες είναι σωστό ενώ να τις χέζει είναι πολιτισμικά λάθος.
Το ερώτημα είναι απλό.Θέλετε να χέζετε ή να σας χέζουν?αντιστοίχως διαλέγετε πλευρά.
Εγώ σε κράζω γιά της φώτο μούφα που μας έβαλες με το υποτίθεται δικό σου διαμέρισμα και γέλαγα που είχες μαζί σου μιά χειραποσκευή με την Easy Jet .Γελάω που κοντεύεις 50 και δουλεύεις διπλοβάρδιες και ζεις σε ένα μαγαζί που σου παραχώρησαν από τη δουλειά σου,αμάξι δεν έχεις ούτε στα όνειρα σου και πας και γαμάς μιά φορά το χρόνο .Είδες τη μεγαλύτερη γελοιότητα του? που έβαλε φώτο από διαμέρισμα που νοίκιασε στην Αθήνα μέσω R bnb και έγραψε ότι είναι το ένα από τα τρία διαμερίσματα που έχει στην Αθήνα .
Η πλάκα είναι ότι όταν τον ρεζιλεύουν σε ένα Thread σταματάει να γράφει εκεί και πάει και γράφει σε άλλο Thread
Εχει και 1-2 κλώνους που κατα καιρούς τον υποστηρίζουν .Τι να πω μεγάλος ηγέτης δουλεύει 14ώρες τη μέρα στη Γερμανία μένει σε ένα μαγαζί που του παραχώρησαν από τη δουλειά του και γαμάει (αν του κάτσουν) μιά φορά το χρόνο .
Και μας γράφει ιστορίες τι έκανε 20 χρόνια πριν και αναλύσεις του κώλου
Αυτά στον ύπνο σου τα είδες ο Φιντέλ άλλα έγραψε όλα έγιναν όπως το είχα πει εγώ από πριν σε φτύνανε,πήγαινες να τους μιλήσεις και έφευγαν .Και μετά έλεγες ότι σου έφταιγε η Κρακοβία .Δε με πέταξαν έξω.Παραλίγο να γαμήσω ψωλάκι Κράκωβ που γνώρισα εκείνη τη νύχτα.Κανονίσαμε στα 150 ευρώ αλλά όταν ήρθα την επόμενη εβδομάδα και συναντηθήκαμε στο ίδιο κλαμπ,είχε προλάβει Αράπης,μόλις την άφησα και την αγκάλιασε ο Αράπης αηδίασα και δεν το συνέχισα.
Ο Σεβαλιέ δεν είχε πάρει χαμπάρι οτι είχα το χέρι δέκα λεπτά στον κώλο της και έκανα διαπραγμάτευση.Γενικά δεν καταλάβαινε τα σκηνικά που παίζονταν.
Την επόμενη μέρα είχα πλέον καλιμπραριστεί Κράκωβ,τσίμπησα 7 τηλέφωνα Κράκωβ εδώ και εκεί αλλά απάντησε μόνο μία εικοσάχρονη 170,λεπτή,με τοπάκι και σούπερ χαμηλοκάβαλο σορτς με τις μουνότριχες να φαίνονται πάνω από το σορτς που γνώρισα ντάλα μεσημέρι μπροστά από την Γκαλέρια.
Και αυτή βέβαια δεν κατάφερα να τη συναντήσω ξανά αφού πήγα μόνο μία φορά έκτοτε Κράκωβ και μόνο για μία νύχτα ερχόμενος από Κίεβο.
Πάω να μελετήσω τα προφιλ του.
Κάτι όμως μου λεει ότι το δηλητήριο που τρέχει από το στόμα του για τα ταγάρια και την θολοκουλτουρα της αριστεράς, θα υπερισχύσουν.
Εσένα γιατί σε μισεί;
Εγώ είμαι ο μόνος που δε σε κορό'ι'δεψα γιά το χέσιμο Εγώ σε κράζω γιατί είσαι φουκαράς και φτωχομπινές και την κατάντια και το ρεζιλίκι που κουβαλάς στη Γερμανία
Εγραψα δε 1000 φορές να με χέζουν παρά να πάω Ελλάδα .
Εγώ σε κράζω γιά της φώτο μούφα που μας έβαλες με το υποτίθεται δικό σου διαμέρισμα και γέλαγα που είχες μαζί σου μιά χειραποσκευή με την Easy Jet .Γελάω που κοντεύεις 50 και δουλεύεις διπλοβάρδιες και ζεις σε ένα μαγαζί που σου παραχώρησαν από τη δουλειά σου,αμάξι δεν έχεις ούτε στα όνειρα σου και πας και γαμάς μιά φορά το χρόνο .
Απορώ γιατί δε σε κράζουν γ'αυτό και κολάνε σε λεπτομέριες αν έχεσες τη γκόμενα αν σε έχεσε και πόσα της έδωσες? το ότι είσαι ένας φτωχομπινές και ζεις άθλια είναι που πρέπει να σε κράξουνε Αυτά στον ύπνο σου τα είδες ο Φιντέλ άλλα έγραψε όλα έγιναν όπως το είχα πει εγώ από πριν σε φτύνανε,πήγαινες να τους μιλήσεις και έφευγαν .Και μετά έλεγες ότι σου έφταιγε η Κρακοβία .
Ο white knight,φεμινιστής συμφωνεί οτι το να τρώει σκατά από γκόμενες είναι σωστό ενώ να τις χέζει είναι πολιτισμικά λάθος.
Το ερώτημα είναι απλό.Θέλετε να χέζετε ή να σας χέζουν?αντιστοίχως διαλέγετε πλευρά.
που ντε? στον ύπνο σου μάλλον της έβαλες της φωτο.Οπως και στη Γερμανία μας έλεγες ότι μένεις σε σούπερ διαμέρισμα και τελικά μένεις σε ένα μαγαζί.Εδώ και 5 χρόνια φωτό από το ίδιο διαμέρισμα βάζω,πόσο βαρετοί είστε.
Πριν έμενα σε άλλο διαμέρισμα το ακριβώς απέναντι έχω και από εκεί φωτό.Αλλά τις περισσότερες τις έφερνα στο διαμέρισμα φαμιστρώνα πάνω που έχω και τις περισσότερες φωτό.
Μα ακριβώς δείχνω την κατωτερότητά μας.Οι σείχηδες στο Ντουμπάι χέζουν μοντέλα του ίνσταγκραμ και εμείς αρκούμαστε σε συμβατικές γκόμενες.
Δείχνω το επίπεδο του ανταγωνισμού,μιλάμε για αγεφύρωτες διαφορές.
Επίσης είναι για να δείξω οτι ισχύει η βασική θεωρία οτι οι Πολωνέζες είναι sub και κάνουν όλα τα γούστα.Δοκίμασε να χέσεις Ουκρανέζα ή Τσέχα και θα δεις τι σε περιμένει.
Είναι για να δείξω οτι στο σεξ υπερτερούν οι Πολωνέζες αφού τα κάνουν όλα τα πάντα δεν έχουν ταμπού.
Τέλος πάντων βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι.
Οι φωτό είναι για να υποστηρίξουν τη βασική θεωρία,βαλκανική ανωτερότητα,σλαβικά μουνολίβαδα κτλ και όλα τα άλλα.
Γιατί είναι κακό μια γκόμενα να θέλει να υποστηρίξει όλα τα βίτσια που έχεις για να σε κρατάει ικανοποιημένο?Αλλοι γουστάρουν να μαστιγώνουν,άλλοι να γλύφουν πατούσες άλλοι όπως ο δημητράκης να τρώνε σκατά από γκόμενες.Ολοι έχουν το φετίχ τους.
να διαλεξουμε πλευρα? χεστηκαμε ...Το ερώτημα είναι απλό.Θέλετε να χέζετε ή να σας χέζουν?αντιστοίχως διαλέγετε πλευρά.