Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θλίβομαι ειλικρινά, όταν βλέπω να αλληλοσπαράζονται οι ήρωές μου ...

kman , dimitrakis, βαλκάνιος ....

Είναι αδελφικός αλληλοσπαραγμός.
Και κάνουν πάρτυ οι ξεκωλιάρες των τσοντοσινεμά.
Που πίνουν τάνκερ σπέρμα γέρικων ζόμπι.

Το βραδυ θα είμαι σε τσοντοσινεμά...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Είσαι ομοφοβικός ;
Μήπως είσαι και ναζί ;;;

Εχεις πρόβλημα με τα μερακλήδικα παληκάρια σαν τον Αβράμη , που προσφέρουν τις σούφρες τους
στα τιμημένα κωλομπαράδικα γερατιά , στα τσοντοσινεμά και στα πάρκα  ;;;;

Εξ'ου και ο τίτλος Κηπάρχης.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ρε Σαββιδη αρκετο σπαμ εχει το θρεντ,σταματα να ποσταρεις μογγολοτραγουδα χωρις λογο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
οι gay μου είναι αδιάφοροι. δεν έχω θέμα μαζί τους όσο κι αν "διαφωνώ".
μάλιστα κάποτε με ένα παιδί έκανα και μια σχετική παρέα. μια χαρα τύπος.
ναζί δεν είμαι, το αντίθετο. αγαπώ όμως την πατρίδα μου, πολύ. πες με εθνικιστή, θεωρώ ότι ειναι το σωστό.
αβράμη δεν ξέρω κανέναν.
άλλη ερώτηση?

Τυπε βαλε κανα ποτηρακι πρωτα, θα με θυμηθεις.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Έφαγε τέτοιο ξεφτυλικι ο Σαββίδης που θα τραγουδάει καμία βδομάδα τώρα... :jerking:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Έφαγε τέτοιο ξεφτυλικι ο Σαββίδης που θα τραγουδάει καμία βδομάδα τώρα... :jerking:

Σελιδα 109 τυπε και εδω:

Τα πιστευεις αυτα που γραφεις τυπε;

Σου ειπα το απολυτο σκηνικο, το εκανες γαργαρα και μου πετας παιδικες βλακειες και βγηκες και μαγκας μεσα απο αυτα; χαχαχαχαχαχ

Τι πιο απλο τυπε απο αυτο που αρχικα ειπα ως αντρας;

Σου ειπα: Στειλε με πμ το τηλεφωνο σου. Σε καλω. Μου λες που να ερθω. Ερχομαι ομορφα και ωραια και πινουμε και κανουμε το χαβαλε μας και βλεπουμε τι παιζει.

Τι πιο ξεκαθαρο;

Ολες τις αλλες μαλακιες καθως και τις βρισιες...τι παιζει; Στριμωχτηκες και το ψυχικο στρες σε οδηγησε σε απωλεια ελεγχου και ξεσπας;

Σπας πολυ ευκολα τυπε, παιξε μονος σου.

Οι αντρες μιλανε ομορφα και σεβονται.

Σου μιλησα ομορφα, αντρικια και μου λες μαλακιες που ουτε παιδια του γυμνασιου δεν λενε.

Μιλα μονος σου. Οταν θα αποκτησεις θαρρος και αντρισμο, στειλε το τηλεφωνο σου να δουμε ποιος ειναι κοτα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κοιμησου σιγα σιγα γιατι αυριο σε περιμενει η σκληρη ταπεινωτικη αληθεια και το 14ωρο τυπε...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σας αφήνω. Πάω να ποτίσω τον κήπο.
Το βραδινό πότισμα είναι το ιδανικό.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αβράμη δεν ξέρω κανέναν.
άλλη ερώτηση?

Οι παλιοί όμως τον ξέρουμε !!!!!
Γνωστός μερακλής !!!!!
Έκοψε να γράφει για τις ψωλές που ρουφάει.
Τώρα κάνει μόνο ποστ αφισσοκόλλησης !!!!!
Με το νέο του προφίλ ....

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Μια χαρά σεντόνια γράφεις αλλά 3 ερωτησουλες με ΝΑΙ η ΌΧΙ ζορίζεσαι να τις απαντήσεις ε?

Αν ήσουν άντρας ρε κωλοτρυπιδατε, θα έλεγες είπα μαλάκια, το παραδέχομαι και θα τελείωνε εκεί το θέμα.

Είσαι όμως καταπινατος, ριγησε η κωλοτρυπιδα σου όταν σου μίλησα αντρικά. Συνέχισε τώρα τα σεντόνια να ξεχαστεί η ξεφτίλα σου.  :jerking:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μια χαρά σεντόνια γράφεις αλλά 3 ερωτησουλες με ΝΑΙ η ΌΧΙ ζορίζεσαι να τις απαντήσεις ε?

Αν ήσουν άντρας ρε κωλοτρυπιδατε, θα έλεγες είπα μαλάκια, το παραδέχομαι και θα τελείωνε εκεί το θέμα.

Είσαι όμως καταπινατος, ριγησε η κωλοτρυπιδα σου όταν σου μίλησα αντρικά. Συνέχισε τώρα τα σεντόνια να ξεχαστεί η ξεφτίλα σου.  :jerking:

Σελιδα 109 τυπε και εδω:

Σου ειπα το απολυτο σκηνικο, το εκανες γαργαρα και μου πετας παιδικες βλακειες και βγηκες και μαγκας μεσα απο αυτα; χαχαχαχαχαχ

Τι πιο απλο τυπε απο αυτο που αρχικα ειπα ως αντρας;

Σου ειπα: Στειλε με πμ το τηλεφωνο σου. Σε καλω. Μου λες που να ερθω. Ερχομαι ομορφα και ωραια και πινουμε και κανουμε το χαβαλε μας και βλεπουμε τι παιζει.

Τι πιο ξεκαθαρο;

Ολες τις αλλες μαλακιες καθως και τις βρισιες...τι παιζει; Στριμωχτηκες και το ψυχικο στρες σε οδηγησε σε απωλεια ελεγχου και ξεσπας;

Σπας πολυ ευκολα τυπε, παιξε μονος σου.

Οι αντρες μιλανε ομορφα και σεβονται.

Σου μιλησα ομορφα, αντρικια και μου λες μαλακιες που ουτε παιδια του γυμνασιου δεν λενε.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Αφήστε ήσυχο τον αρχηγό. Δουλεύει αύριο..

Συνημμένα

• EE8E7ED8-13CA-43F9-A7AD-D81F20FBC8FB.jpeg
    EE8E7ED8-13CA-43F9-A7AD-D81F20FBC8FB.jpeg
    74,3 KB · Εμφανίσεις: 63

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εισαι σε φαση παραφροσυνης τυπε, μιλας για βλακειες ενω εγω σου λεω απλα και αντρικα πραγματα και εσυ συνεχιζεις τις οσκαρικες παραστασεις.

Τρεχεις αφηνιασμενος γυρω γυρω και ψαχνεις τι να πεις;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
λοιπόν ο κμαν έχει κάνει όλο αυτό το "σκηνικό" ζωή του (θλιβερό κατ'εμέ αλλά δεν ειναι το θέμα μας)
για τα λεφτά, το χρόνο και τον κόπο που έχει δώσει, οι γκόμενες ειναι πολύ κατώτερες των περιστάσεων και το σεξ (όσο έχω καταλάβει) φτωχότατο...
αυτά

Λοιπον να το πιασουμε απ την αρχη, γιατι ο φυλοβιος μου πηρε την κουβεντα απ το στομα για το κοστος ξενοδοχειου που πρακτικα ειναι μηδενικο (ιδια τιμη εχει για 2 ατομα η για ενα, αντε 20ευρω διαφορα)

Ο κμαν ουσιαστικα επιβαρυνεται με τα εξης εξτρα κοστη οταν ερχεται η γκομενα:

1. Αεροπορικα. Μπορει να κανονισει τις ημερομηνιες που αυτος θελει, οποτε μπορει να βρει λογικες τιμες
2. Ξενοδοχειο γκομενας. Κοστος μηδεν
3. Εστιατορια εξτρα κοστος για τη γκομενα 5 ημερες επι 60 ευρω = 300 ευρω
Βαζω μεσα 2 καλα γευματα την ημερα για 150 ευρω συνολικα και τα 2, οπου τα 90 θα τα εδινε ουτως η αλλως αν ηταν μονος του και τα 60 ειναι τα εξτρα για τη γκομενα.
4. Αλλα εξτρα 100 ευρω για εξτρα ποτα της γκομενας τη νυχτα
5. Ταξι-μετακινησεις 100 ευρω για αεροδρομια κλπ

Συνολο 500 ευρω + αεροπορικα της γκομενας, ας πουμε 300 ευρω, γενικο συνολο 800 ευρω

Δηλαδη ξοδευει ουσιαστικα 2000 ευρω ΑΛΛΑ τα 1200 ειναι τα δικα του εξοδα, δηλαδη τα απολαμβανει ο ιδιος και θα τα απολαμβανε ουτως η αλλως αν πηγαινε ενα ταξιδακι καπου μονος του

Επομενως ξοδευει επιπλεον 800 ευρω για 5 ημερες που σημαινει 160 ευρω την ημερα, για να εχει διπλα του μια ωραια γκομενα, να τον κραταει παρεα 24 ωρες το 24ωρο και να την πηδαει οπου και οποτε θελει (ξεχναμε την εξαιρεση-Λευκορωσιδα)

Μιλαμε για τρελο value for money ο αρχηγος.

Η μονη ζημια, ισως σημαντικα υπολογισιμη, ειναι τα δωρακια, οπου εκει μπορει να δωσει αλλο ενα εξτρα 1000 ρικο οπου κατ εμε κανει λαθος.
Αλλα ακομη και αν το θεωρησουμε υποχρεωτικο, και παλι το κοστος ανεβαινει στα 360 ευρω ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, για γκομενα 7+, λεφτα τα οποια δινει αλλος μονο για 2 ωρες σε ενα συνηθισμενο ct

Πειτε μου αν καπου εχω λαθος να το συζητησουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom