Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Είσαι μέγας τρόμπας τελικά  :jerking:

Συνέχισε τα σεντόνια μαλακιας, απαλλάσσεσαι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Είσαι μέγας τρόμπας τελικά  :jerking:

Συνέχισε τα σεντόνια μαλακιας, απαλλάσσεσαι.

Εγω μιλαω ομορφα, δεν βριζω. Απλα σου ειπα στειλε με πμ το τηλεφωνο σου να σε καλεσω και να ερθω να αραξουμε παρεα να πιουμε τα ποτα μας και να κανουμε τη πλακα μας.

Εσυ, στην αρχη το επαιξες ανετος, τωρα βριζεις...

Δεν αξιζεις αλλο το χρονο μου τυπε, απεδειξες μονος σου το τι ποιοτητα εχεις ως ανθρωπος.

Φαντασου στο απο κοντα τι πανικος θα σε επιανε...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Είπε για 1000 ευρώ το τριήμερο ;;;
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Το 1/5 των 1000 είναι ... 200 !!!!!

Αν έχεις τέτοιες ξανθιές να έρθουν σπίτια μας για 3 μέρες ΜΕ 200 ΕΥΡΩ
πες μας ποιές είναι .

Η δικιά σου, μπορεί να είναι κέρασμα.
συμφωνα με τον κμαν οι κοπελες δεν ειναι επαγγελματιες ειναι κοπελες που δουλευουν σαν πωλητριες κλπ κλπ και ο κμαν τις πλευριζει τους σκαει το παραμυθι και αυτες δεχονται να βγαλουν εξτραδακι
το εξτραδακι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι κανα δωρακι αξιας 200-300 μαξ  ο κμαν δινει 1000 και δεν γαμαει
τους παρεχει σε ενα τριημερο ξενοδοχιαρα,βολτες κλαμπ εστιατορια δωρα μια χιλιαρουμπα στο χερι και μενει με το πουλι στο χερι και μας το παιζει και μαγκας οτι εβγαλε μουναρα με την αξια του και την μαγκια του

αυτο κραζω το οτι ειναι θυμα και το παιζει αρχηγος

σαν να αγοραζει 200 ευρο το κιλο τον ροφο που κανει κανα 30αρι και να λεει κοιτατε μαγκες τι επιασα

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Σαββίδη άσε τα κλαψομουνικα, μαζί μου θα μιλάς σαν άντρας. Απάντησε συγκεκριμένα με ΝΑΙ η ΟΧΙ:

1. Υπονοησες ότι είμαι κλώνος του Kman ΝΑΙ η ΌΧΙ?

2. Αν σου αποδείξω ότι δεν είμαι, χάνεις 25.000 ευρα που είσαι και ΑΝΕΤΟΣ? ΝΑΙ η ΟΧΙ? Εγώ τα χάνω μάγκα αν έχεις δίκιο.

3. Αν γίνεις ξεφτυλα και δεν πληρώσεις, θα αυτό-διαγράφεις ΝΑΙ η ΌΧΙ?

Απαντα τώρα και άσε τα τηλέφωνα και τα ποτάκια. Φυτιλιαζεις 25κ η είσαι ΚΌΤΑ?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Φιλε μου δεν υπαρχει λογος για να βριζεις και να χανεις τον ελεγχο...

Στο ειπα πως θα παιξει απο την αρχη.

Στελνεις τηλεφωνο με πμ. Σε καλω, μιλαμε, μου λες που να ερθω. Ερχομαι και πινουμε τα ποτακια μας να δουμε τι παιζει. Τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει;

Το πας για οσκαρ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1000 για να έχει μια θεομουνάρα σπίτι του, για 3-4 μέρες, δεν το βρίσκω πολύ χοντρά λεφτά.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Και δεν έχει παιδιά να πεινάνε !

Με 1000 την κρατάω και μια βδομάδα.Απλά μετά θα φύγουν τρελά λεφτά σε ξενοδοχεία,εξόδους,υπολογίζω 100 ευρώ τη μέρα στο ξενοδοχείο(τετράστερο κεντρικό) συν 150-200 ευρώ τη μέρα σε ρεστωράν,καφέ(μέσου προς καλού επιπέδου) κτλ.,για αυτό της είπα τριήμερο.
Και μια βδομάδα να της έλεγα να μείνει με 1000 θα δεχότανε εννοείται,κορόιδο είναι?Αλλά μετά θα κόστιζε το όλον 3000 ευρώ συνολικά μαζί με ξενοδοχεία,αεροπορικά,εστιατόρια κτλ ενώ τώρα για τριήμερο μόνο θα έρθει κάπου 1800.
Αυτά είναι κανονικά έξοδα στο σπονσοριλίκι,δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή.
Αμα δε μου αρέσει στη συμπεριφορά,έχω στα καπάκια άλλες 4 ισάξιας εμφάνισης να φέρω.
Από την εμπειρία μου 3-4 μέρες με μια γκόμενα είναι το μάξιμουμ,μετά μπουχτίζεις,αρχίζουν οι καυγάδες κτλ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
συμφωνα με τον κμαν οι κοπελες δεν ειναι επαγγελματιες ειναι κοπελες που δουλευουν σαν πωλητριες κλπ κλπ και ο κμαν τις πλευριζει τους σκαει το παραμυθι και αυτες δεχονται να βγαλουν εξτραδακι
το εξτραδακι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι κανα δωρακι αξιας 200-300 μαξ  ο κμαν δινει 1000 και δεν γαμαει
τους παρεχει σε ενα τριημερο ξενοδοχιαρα,βολτες κλαμπ εστιατορια δωρα μια χιλιαρουμπα στο χερι και μενει με το πουλι στο χερι και μας το παιζει και μαγκας οτι εβγαλε μουναρα με την αξια του και την μαγκια του

σαν να αγοραζει 200 ευρο το κιλο τον ροφο που κανει κανα 30αρι και να λεει κοιτατε μαγκες τι επιασα

Ρε μόρτη , εργένης είναι ο άνθρωπος.
Αν πάει σε ένα ξενοδοχείο και πάρει δωμάτιο για μονόκλινο και δώσει 180 τη βραδιά,
το ίδιο για δίκλινο , άντε να έχει 40 ευρω παραπάνω τη βραδιά !!!!!!

Σιγά τα λεφτά !!!!!!

Και τα 300 την ημέρα, αν η άλλη είναι σαν αυτή που εβαλε στην ξαπλώστρα ... δεν είναι πολλά.
Άλλος δίνει τόσα για μια ώρα σε σιτυτούρι και σκουπίζει την ψωλή του στην αρχιδίλα άλλων 10.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Οκ βάλε τραγουδάκια τώρα και φώναζε δυνατά ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ να σε ακούσει όλη η γειτονιά.

Ανετιλα, σεντόνια αλλά όταν σφίγγουν οι κωλοι την ΚΟΤΑ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με 1000 την κρατάω και μια βδομάδα.Απλά μετά θα φύγουν τρελά λεφτά σε ξενοδοχεία,εξόδους,υπολογίζω 100 ευρώ τη μέρα στο ξενοδοχείο(τετράστερο κεντρικό) συν 150-200 ευρώ τη μέρα σε ρεστωράν,καφέ(μέσου προς καλού επιπέδου) κτλ.,για αυτό της είπα τριήμερο.
Και μια βδομάδα να της έλεγα να μείνει με 1000 θα δεχότανε εννοείται,κορόιδο είναι?Αλλά μετά θα κόστιζε το όλον 3000 ευρώ μαζί με ξενοδοχεία,αεροπορικά,εστιατόρια κτλ ενώ τώρα για τριήμερο μόνο θα έρθει κάπου 1800.
Αυτά είναι κανονικά έξοδα στο σπονσοριλίκι,δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή.
Αμα δε μου αρέσει στη συμπεριφορά έχω στα καπάκια άλλες 4 ισάξιας εμφάνισης να φέρω.

Τιτάνας. Ημίθεος. Ογκόλιθος.
Είμαι τεράστιος θαυμαστής.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οκ βάλε τραγουδάκια τώρα και φώναζε δυνατά ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ να σε ακούσει όλη η γειτονιά.

Τα πιστευεις αυτα που γραφεις τυπε;

Σου ειπα το απολυτο σκηνικο, το εκανες γαργαρα και μου πετας παιδικες βλακειες και βγηκες και μαγκας μεσα απο αυτα; χαχαχαχαχαχ

Τι πιο απλο τυπε απο αυτο που αρχικα ειπα ως αντρας;

Σου ειπα: Στειλε με πμ το τηλεφωνο σου. Σε καλω. Μου λες που να ερθω. Ερχομαι ομορφα και ωραια και πινουμε και κανουμε το χαβαλε μας και βλεπουμε τι παιζει.

Τι πιο ξεκαθαρο;

Ολες τις αλλες μαλακιες καθως και τις βρισιες...τι παιζει; Στριμωχτηκες και το ψυχικο στρες σε οδηγησε σε απωλεια ελεγχου και ξεσπας;

Σπας πολυ ευκολα τυπε, παιξε μονος σου.

Οι αντρες μιλανε ομορφα και σεβονται.

Σου μιλησα ομορφα, αντρικια και μου λες μαλακιες που ουτε παιδια του γυμνασιου δεν λενε.

Μιλα μονος σου. Οταν θα αποκτησεις θαρρος και αντρισμο, στειλε το τηλεφωνο σου να δουμε ποιος ειναι κοτα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Παίχτουρα, ηπα είσαι ;

Στις σοβαρές ή στις αδελφίστικες ;

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Τα σεντόνια είναι για τις χαζογκομενες και τις αδερφές Σαββίδη. 3 ερωτήσεις, απαντάς με ΝΑΙ η ΌΧΙ.

Άσε τις θεωρίες, κακάκια έκανες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οταν εμείς χάναμε την γη
κάτω απ'τα πόδια μας
και βάζαμε πλάτη να σωθούμε
κάποιοι γελούσαν!
Τωρα που ασελγήσαμε στο κράτος
ερχόμαστε γι'αυτούς...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εγώ τον κράζω γιά τα χάλια του  :headbang: :2funny:να είσαι κοντά στα 50 και να είσαι άφραγκος :2funny: να δουλεύεις 14 ώρες τη μέρα,να μένεις σε ένα μαγαζί που σου το παραχώρησαν από τη δουλειά σου  :headbang:να μην έχεις αμάξι  :rockon:και το κυριότερο να γαμάς μιά φορά το χρόνο και αν :headbang:αν αυτός είναι ο ηγέτης τι να πω? :headbang: :2funny:
  Οσο γ'αυτές που πληρώνει,με τα χάλια που έχει με λιγότερα δεν πάνε μαζί του  :2funny: :2funny:και όλες κάνουν τα πάντα γιά να αποφύγουν το πήδημα μαζί του :2funny:κοιτάνε μόνο να του τα πάρουνε  :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τιτάνας. Ημίθεος. Ογκόλιθος.
Είμαι τεράστιος θαυμαστής.

Καλά εγώ έχω τεράστια εμπειρία στο μπλοκ.Ανεβάζω τεχνητά το επίπεδο.Είναι πολύ εξτρέμ αυτά,σιγά μην κάνει άλλος τέτοια προσπάθεια και πάρει τέτοια ρίσκα.
Αλλά δίνω οδηγίες χρήσεως,τσελεμεντέ,φωτό από γκόμενες,πόσα θέλουν,τι κάνουν στην πράξη,ζωντανές ανταποκρίσεις.
Αλλά είναι δύσκολο σπορ,δείχνω τι παίζει επί του πρακτέου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θλίβομαι ειλικρινά, όταν βλέπω να αλληλοσπαράζονται οι ήρωές μου ...

kman , dimitrakis, βαλκάνιος ....

Είναι αδελφικός αλληλοσπαραγμός.
Και κάνουν πάρτυ οι ξεκωλιάρες των τσοντοσινεμά.
Που πίνουν τάνκερ σπέρμα γέρικων ζόμπι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καλά εγώ έχω τεράστια εμπειρία στο μπλοκ.Ανεβάζω τεχνητά το επίπεδο.Είναι πολύ εξτρέμ αυτά,σιγά μην κάνει άλλος τέτοια προσπάθεια και πάρει τέτοια ρίσκα.
Αλλά δίνω οδηγίες χρήσεως,τσελεμεντέ,φωτό από γκόμενες,πόσα θέλουν,τι κάνουν στην πράξη,ζωντανές ανταποκρίσεις.

Τυπε κμαν, σελιδα 109 εισαι φιλε. Παμε εκει, ειναι πιο ομορφα.

Εκει τελειωνει το μπλα μπλα...και ξεκινουν τα εργα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom