Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Χρειάζεται κανά μισάωρο αριστοτεχνικό γλυφοκώλι για να ανταποκριθεί επαρκώς το Balkan πέος.
Ενώ η πίπα της είναι εκπληκτική,προτιμώ το γλυφοκώλι γιατί κρατάει περισσότερο.
Την έχω εκπαιδεύσει σε όλες τις ανωμαλίες.
Αυτό είναι το καλό με τις Πολωνέζες.Γουστάρουν ακραία πράγματα στο σεξ όχι τα συμβατικά.Θυμάμαι μια στο Πόζναν ξάπλωσε με το κεφάλι να κρέμεται από το κρεβάτι.Πήγα να τη γαμήσω και μου λέει όχι.Ελα πίσω από το κεφάλι μου.Ζητούσε throat fucking,ασφυξίες κτλ.Αγόρασε μαστίγιο και μου το έδωσε να μαστιγώνω το μουνί της.Δηλαδή οι ίδιες τα ζητάνε,τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.
Μιας άλλης το 2008 της έκαιγα τα βυζιά και μετά έτρεχε σε ένα Γερμανό dungeon στο Βερολίνο να τη σπάσει στο ξύλο μέχρι αιμορραγίας.Μου έδειχνε τις φωτό τι της έκανε ο Γερμανός και ζητούσε τα ίδια από εμένα.
Αυτά βέβαια μόνο Πολωνέζες τα κάνουν είναι του heavy style,βιομηχανία στο σεξ,τα πάντα όλα.Οι Ουκρανές είναι γατάκια μπορστά τους,μόνο τη σιλουέτα τους κοιτάζουν.

zC6DL7.jpg

τι σου συμβαινει ρε ανθρωπε?
τι εχεις κολλησει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι αυτοί οι βληματικοί παπάρες γόνοι κτλ εξακολουθούν να μάχονται.Ρε παπάρα δημητράκη τι εξακολουθείς να μάχεσαι?
Αφού το τι κάνεις το καθορίζω εγώ.
Τώρα θα είσαι σε ένα κομμουνιστικό διαμέρισμα των 40 τμ Αγία Πετρούπολη και θα γαμάς Μογγόλες στην καλύτερη.Δεν έχει σημασία αν θες κάτι καλύτερο.
Τα αρχίδια σου θα πιάνεις αιωνίως.
Το ίδιο και οι άλλοι εν Ελλάδι.
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν.Οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,είναι πνιγμένοι,χαμένοι από χέρι.Οι ανώτεροι τσομπαναρέοι καθορίζουν το πλαίσιο.
Τους έχουμε καρυδώσει παίδες.Εχουν κλάσει για τα καλά.
Που είναι οι γκόμενες που γαμάς κάθε μήνα? :jerking: :2funny:μιά φορά το χρόνο πας και γαμάς  :2funny:και αν σου κάτσει  :jerking: :2funny:γιατί πολλές φορές δεν σου κάθονται κιόλας.
 Ο μέσος Ελληνας έχει 2 σχέσεις το χρόνο κατα μέσο όρο με γυναίκες,εσύ πηδάς μία στα δύο χρόνια  :2funny:οπότε αυτοί είναι πάρα πολύ καλύτερα  :2funny:.Ελλάδα πολύ περισσότερο από σένα γαμάνε  :2funny:
  Αντε βάλε μας και φώτο τα (διαμερίσματα) που λες ότι έχεις στην Αθήνα  :jerking: :2funny:προς το παρόν μόνο ένα που νοίκιασες από R bnb μας έβαλες  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Χτες ημουν στα 80 τετραγωνικά και σήμερα είμαι στα 40τμ. και είναι και τα δύο δικά μου,δε κοιμάμαι στο μαγαζί  που μου παραχώρησαν απο τη δουλεια μου για να μένω:2funny:ούτε αγκαλιάζω το ηλεκτρικό καλοριφέρ γιά να μην κρυώνω  :2funny:
  Τι θα μας βάλεις πάλι της παλιές φώτο που έχεις? :2funny:γιά να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι? :jerking: :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Που είναι οι γκόμενες που γαμάς κάθε μήνα? :jerking: :2funny:μιά φορά το χρόνο πας και γαμάς  :2funny:και αν σου κάτσει  :jerking: :2funny:γιατί πολλές φορές δεν σου κάθονται κιόλας.
 Ο μέσος Ελληνας έχει 2 σχέσεις το χρόνο κατα μέσο όρο με γυναίκες,εσύ πηδάς μία στα δύο χρόνια  :2funny:οπότε αυτοί είναι πάρα πολύ καλύτερα  :2funny:.Ελλάδα πολύ περισσότερο από σένα γαμάνε  :2funny:
  Αντε βάλε μας και φώτο τα (διαμερίσματα) που λες ότι έχεις στην Αθήνα  :jerking: :2funny:προς το παρόν μόνο ένα που νοίκιασες από R bnb μας έβαλες  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Χτες ημουν στα 80 τετραγωνικά και σήμερα είμαι στα 40τμ. και είναι και τα δύο δικά μου,δε κοιμάμαι στο μαγαζί  που μου παραχώρησαν απο τη δουλεια μου για να μένω:2funny:ούτε αγκαλιάζω το ηλεκτρικό καλοριφέρ γιά να μην κρυώνω  :2funny:
  Τι θα μας βάλεις πάλι της παλιές φώτο που έχεις? :2funny:γιά να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι? :jerking: :2funny:.
Και σχετικά με τα 5.000 Ευρώ που παίρνεις το μήνα  :jerking: :2funny: (στον ύπνο σου  :2funny:) αν έπαιρνες αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να πας άνετα FKK 1-2 φορές τη βδομάδα να  :knockinb: να ξεκαβλώσεις και να μην τραβάς μαλακία  :jerking: :2funny:τι θα ήταν γιά σένα 120-300 ευρώ την εβδομάδα ή 480-1.200 το μήνα?
  Αλλά ούτε 2.000 δεν πρέπει να βγάζεις γ'αυτό και είσαι τόσο μίζερος  :2funny: :2funny: :2funny:και κάθεσαι και τραβάς μαλακία   :headbang::2funny:όταν η Γγερμανία είναι τίγκα στα FKK  :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τόσα λεφτά και δεν πάει σε ένα γιατρό ο λίγδας...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Από την ηλικία των 15 γράφω σε internet-forums.

Τέτοιον brutal αυτοδιασυρμό όπως αυτόν που παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες ο Κman δεν έχω  ξαναδεί. Ποτέ. Πουθενά.

Ούτε σε γερμανικό, ούτε σε αγγλόφωνο, ούτε σε ιταλικό, ούτε σε κάποιο άλλο ελληνικό φόρουμ.

1. Έφερε προχτές στο σπίτι του στην Αθήνα μια χοντρούλα υπερμουνάρα από την Λευκορωσία.
Η κοπέλα είχε ψηλό μέτωπο ολόιδιο με εκείνο της Silvia Saint, μακριά όμορφα ξανθά μαλλιά και μπουτάρες με μεγάλο πρησμένο κώλο σε στιλ Rita Faltoyano.

Την κέρασε στο πλαίσιο του σπόνσορινγκ περίπου 800 ευρώ.
Για 3 ολόκληρες μέρες την είχε δίπλα του και δεν την γάμησε. Απλά την κοίταγε σαν χάνος.

Το σκηνικό αυτό είναι ότι πιο ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Τύπε σου έχω κάτι εστιατόρια στην ΑΘήνα, που θα δεις μαλάκες, θεσμικούς μαλάκες, όχι τυχαίους,
ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ , ΤΙΤΑΝΕΣ, ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ , ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥΣ,
που κάνουν λογαριασμό 800-1000 ευρώ με γκόμενες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΤΕ, οι οποίες αν έτρωγαν πούτσα ακάποτη
στα 17 τους, θα μπορούσαν άνετα να είναι μανάδες αυτών που βάζει ηλικιακά ο ΚΜΑΝ.
Ηλικιακά μόν, γιατί γονοδιακά , είναι σαύρες 1.68 με τρίχα βαμβακούλα.

Θελει προσοχή μόνο σε αυτά τα φαγάδικα, γιατί λιμοκτονεί κανείς και μπορεί να πεθάνει από ασιτία.
Αν κάτσω εγώ εκεί 3-4 ώρες, δεν ξέρω αν θα προλάβω να πάω για κανά σουβλάκι , πατσά, βρώμικο ,
πριν περάσω το κατώφλι του θανάτου ...

ή αν θα με πάρει το ΕΚΑΒ , με ορό γλυκόζης κτλ ....

Οι τύποι πάνε και τρώνε με καριόλες που δεν γαμάνε, δεν βλέπουν με τα εσώρουχα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΝ !!!!!

Και ... πουλάνε μούρη για αυτό !!!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Σπαστο και ριχτο ξανα να δουμε την ανωτεροτητα σου ρε μαγκα.
Στειλε σε πμ ενα σημειο να βρεθουμε να μας δειξεις απο κοντα τη μαγκια σου.
Θα σου φερω μουνια που θα σου κοπει η ανασα και θα τρεχεις γυρω γυρω απο το γραφειακι σου επι μερες για να συνελθεις απο τη ταπεινωση που θα φας.
Ενα μερος δημοσιο πες μου, παρε τα μαρουλια σου (αφου το παιζεις οτι ρυθμιζεις και παγκοσμιες οικονομιες και εισαι φορτωμενος), παρε τα μουνια σου (αφου τα εχεις υποταγμενα οπως λες) και πες μου που να ερθω να σε αφησω να γινεις ρεζιλι απο μονος σου.
Υποσχομαι να μεινει μεταξυ μας, δεν θα σε βγαλω στη γυρα.
επελεξε ενα πολυ ακριβο μαγαζι και παμε.
Για οσα χαλας θα χαλαω επι του 5 και μετα θα ακολουθεις απο εκει και πανω, εστω για ενα ευρω.
Παμε να σε δω, να γελασουμε, να πιουμε, να φαμε και να σε δω πως θα παιξεις με τα μουνετα.
:thumbsup:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εμείς δεν μειώνουμε κανέναν, απο μόνοι τους κάποιοι ενώ γίνονται πασιφανώς ρεζίλι, το παίζουν και ειδήμονες.

Το να έχεις μια μουνάρα να σου τρίβεται σε κωλόμπαρο, ναι μεν είναι κάβλα όπως γράφεις αλλα στοιχίζει στα κωλάδικα η στα στριπτιζάδικα περίπου 60-80 ευρώ μάξ ζημιά συνολικά. Και μόνο αν γαμήσεις πάς σε άντε άλλο ένα 100μπαλο.

Το να σου τριφτεί μια μουνάρα επιπέδου CITY TOUR στο μπάνιο, θα το πληρώσεις 140 την ώρα η 260 το δίωρο με δυο γαμήσια γκαραντί.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ !!

Τι δεν καταλάβαίνεις ??

Δεν είπε ότι πληρώνει τιμές city tour , δηλαδή 150 ευρώ την ώρα.
Για 350 τη μέρα λεει .

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι εδώ πλήρωναν 250 την ώρα , βασικό πρόγραμμα , χωρίς εξτρά,
κατουρημένη σαγιοναρογλείφτρα 1.50m .
Και μετά ήθελε να το πάει 400 την ώρα !!!!!!
Το βαλκάν εξπρές 1.5m επαναλαμβάνω.  

Σε στριπ , το κωλοτρίψιμο ανεβάινει και πολύ παραπάνω από 100. Σπέσιαλ πριβέ με τρίψιμο και κανά φραπέ
με καλαμάκι ή άνευ , πληρώνεται συχνά πυκνά 100 ευρώ . ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΩ.
ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Σαββίδη μην τσιμπάς ρε, δεν αναφέρεται σε εσένα ο Αρχηγός. Υπάρχει history με το Δημητράκη, σε αυτόν πήγαινε το μήνυμα.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Τον κράξατε πολύ άσχημα τον Άρχοντα σήμερα πάντως. Γιατί τέτοιο πέσιμο ρε κουφαλες?

Κανονίστε να τον γκαντεμιασετε και να μη γαμησει πάλι...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Δεν είπε ότι πληρώνει τιμές city tour , δηλαδή 150 ευρώ την ώρα.
Για 350 τη μέρα λεει .

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι εδώ πλήρωναν 250 την ώρα , βασικό πρόγραμμα , χωρίς εξτρά,
κατουρημένη σαγιοναρογλείφτρα 1.50m .
Και μετά ήθελε να το πάει 400 την ώρα !!!!!!
Το βαλκάν εξπρές 1.5m επαναλαμβάνω.  

Σε στριπ , το κωλοτρίψιμο ανεβάινει και πολύ παραπάνω από 100. Σπέσιαλ πριβέ με τρίψιμο και κανά φραπέ
με καλαμάκι ή άνευ , πληρώνεται συχνά πυκνά 100 ευρώ . ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΩ.
ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
το οτι υπαρχουν μαλακες που πληρωνουν τοσα λεφτα σε γκομενες που δεν αξιζουν δεν ακυρωνει το οτι ο κμαν ειναι θυμα
του τα τρωνε χοντρα, σκαει χοντρο πακετο για να ριξει, αν ριξει, εναν πουτσο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ωραίος ο Φυλοβιος, εύγε για το edit!

Στο παρελθόν, έχω βρίσει κόσμο . Αν κάνεις κάποιος quote τα posts που τους έβριζα, πιθανόν να με χαρακτηρίσει κάποιος απαράδεκτο . Αν κάνω quote, το τι μου είχαν πει πιο πριν , θα αλλάξει άποψη .

Αν προκαλέσει και καποιος τώρα, πιθανόν να βρω κάποια posts του, του .... 2014, που δεν θα θέλει να θυμάται.
Και θα θα βάλω εδώ. Χωρίς χαρακτηρισμούς και σχόλια ! Δεν χρειάζονται. Σκέτα posts θα βάλω !
Καλό είναι να προσέχει όποιος προκαλεί με χαμογελάκια !

το οτι υπαρχουν μαλακες που πληρωνουν τοσα λεφτα σε γκομενες που δεν αξιζουν δεν ακυρωνει το οτι ο κμαν ειναι θυμα
του τα τρωνε χοντρα, σκαει χοντρο πακετο για να ριξει, αν ριξει, εναν πουτσο

1000 για να έχει μια θεομουνάρα σπίτι του, για 3-4 μέρες, δεν το βρίσκω πολύ χοντρά λεφτά.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Και δεν έχει παιδιά να πεινάνε !

Ξέρω άλλους που έδωσαν 1000 ευρώ για σακάκι .
Και πιάστηκε σε μια πόρτα την 2η φορά και έγινε μπουρδέλο.

Εκεί θα το έκανες θέμα ;;;;;

Μεταξύ μας .... πιστεύω ότι κάποιες θα γαμάει.

Στο δικό μου κρεβάτι αν κοιμούνταν αυτές .... αγάμητες δεν θα έφευγαν.
Ούτε απιτσίλιστες.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΑΛΛΟΙ , ΕΧΟΥΝ 35000 POSTS Αφισσοκόλλησης !

Άλλοι 60000post με συνταγές και reviews μυθιστορήμάτων  για πωλήτριες του χόντου.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΤΕ.

ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΜΑΝ
που ποστάρει φωτό από γκόμενες επιπέδου της ... τελειωμένης βικτώριας σίκρετ !!!!!!

ΕΛΕΟΣ.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Στον Άρχοντα Kman πολλά μπορεί να "προσαψει" κάποιος, ωστόσο είναι σαφές ότι ο άνθρωπος έχει κάνει κάποιες πολύ ξεκάθαρες επιλογές.

Ο Αρχηγός δουλεύει ατελείωτα και πέραν αυτού έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο (Σλαβικό) ΜΟΥΝΙ.

Τι να λέμε τώρα, τέτοιο φανατισμό και αφοσίωση δε συναντάς εύκολα. Εμπνέει σεβασμό..

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
1000 για να έχει μια θεομουνάρα σπίτι του, για 3-4 μέρες, δεν το βρίσκω πολύ χοντρά λεφτά.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Και δεν έχει παιδιά να πεινάνε !

Ξέρω άλλους που έδωσαν 1000 ευρώ για σακάκι .
Και πιάστηκε σε μια πόρτα την 2η φορά και έγινε μπουρδέλο.

Εκεί θα το έκανες θέμα ;;;;;

Μεταξύ μας .... πιστεύω ότι κάποιες θα γαμάει.

Στο δικό μου κρεβάτι αν κοιμούνταν αυτές .... αγάμητες δεν θα έφευγαν.
Ούτε απιτσίλιστες.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΑΛΛΟΙ , ΕΧΟΥΝ 35000 POSTS Αφισσοκόλλησης !

Άλλοι 60000post με συνταγές και reviews μυθιστορήμάτων  για πωλήτριες του χόντου.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΤΕ.

ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΜΑΝ
που ποστάρει φωτό από γκόμενες επιπέδου της ... τελειωμένης βικτώριας σίκρετ !!!!!!

ΕΛΕΟΣ.

για το μουναρα δεν θα πω τιποτα γουστα ειναι αυτα,καποιες απ οαυτε που ποσταρε ειναι δυνατα κοματια καποιες μετριες,αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο
το θεμα ειναι οτι σκαει παρα πολλα λεφτα για κατι που μπορει να το εχει με το 1/5 και λιγοτερο
και νομιζει οτι εχει κανει κατορθωμα

οσο για τα αλλα ναυαγια
κραζω πολλους εδω μεσα,αλλα δεν ειμαι εδω 20 ωρες την ημερα ολα και καποιο ναυαγια θα μου ξεφυγει στη ντελικη δεν θα δωσω λογο σε κανεναν για το ποιον κραζω και ποιον οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom