1000 για να έχει μια θεομουνάρα σπίτι του, για 3-4 μέρες, δεν το βρίσκω πολύ χοντρά λεφτά.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Και δεν έχει παιδιά να πεινάνε !
Ξέρω άλλους που έδωσαν 1000 ευρώ για σακάκι .
Και πιάστηκε σε μια πόρτα την 2η φορά και έγινε μπουρδέλο.
Εκεί θα το έκανες θέμα ;;;;;
Μεταξύ μας .... πιστεύω ότι κάποιες θα γαμάει.
Εχω παει στο καζινο και εχω τυχει χοντρη 40αρα να παιζει φρουτακια και να βριζει "Δε γινεται αυτο το πραμα ρε, πεντακοσια χιλιαρικα εχουμε χασει στα μαλακισμενα και δε λενε να πληρωσουνε μια φορα καλα"
Εχω γνωρισει ατομο 60+ που ειχε 600.000 στην eurobank (κερδισμενα με ιδρωτα) και τον επεισαν να τα βαλει σε ενα τοξικο αμοιβαιο (παιζει οι μονοι συναλλασομενοι σε αυτο το αμοιβαιο να ηταν ο εκδοτης και αυτος) και εχασε σε 1 χρονο τα μισα δηλαδη 300.000
Ξερω γιατρο πολυ πετυχημενο που εκανε λεφτα με ιδρωτα και η γυναικα του που δεν δουλεψε ποτε, του πηρε ενα σπιτι 500.000 συν μετρητο μετα το διαζυγιο. Τρελο ποσοστο της περιουσιας του
Ειχα συναδελφο που ειχε βαλει 200.000 σε ομολογα Ελληνικου Δημοσιου, δε χρειαζεται να πω ποσα εχασε
Ειχα αλλο συναδελφο με 300.000 στεγαστικο του 2006 που το 2011 πληρωνε δοση το 85% του μισθου του και το σπιτι ειχε παει στα 150.000 μαξ
Μπορω να μιλαω μεχρι την παραμονη των Χριστουγεννων για ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ, που εχουνε χασει πολλα λεφτα σε μαλακιες, χωρις να απολαυσουνε τιποτα. Λεφτα δουλεμενα με ιδρωτα.
Ο kman μπροστα σε αυτους ειναι ο απολυτος θεος, ο αρχοντας του συμπαντος, το απολυτο ειδωλο. Αν μπορουσαν ολοι οι πρηγουμενοι θα εδιναν τα παντα για να ζησουν εστω και μια χρονια απο τις εμπειριες του kman
Επενδυσε 150.000, 200.000 αντε 300.000 σε μια 20ετια και περασε απιστευτες στιγμες διπλα σε μουναρες, που οι περισσοτεροι παντρεμενοι θα παρακαλουσαν εστω και 1 ωρα μαζι τους, χωρις να τους παρει χαμπαρι η μεγαιρα-γυναικα τους
Και ολα αυτα, απο λεφτα δικα του, δουλεμενα, χωρις να χρωσταει σε κανεναν τιποτα.
Για να μην αναφερω οτι σε τιμες αγορας (κοστος ανα ημερα/ανα μουναρα) παλι αγοραζει τις εν λογω κυριες σχετικα φθηνα. Μπορει να μη γαμησε τη Λευκορωσιδα, αλλα γαμησε τις υπολοιπες 9/10. Σημασια εχει το μακροχρονιο και οχι οι μεμονωμενες αποτυχιες