jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
I won't...
I won't...
Για να βοηθήσω στη κατανόηση του "πονήματος", να διευκρινίσω ότι η "καθημερινότητα" με τα δακτυλιάσματα στα τραμ συνέβαινε στη ίδια εποχή που τον "αρχηγό" τον κυνηγούσε, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, Η ΚGB ΣΤΟ Κίεβο !!!
Δεν είναι τόσο εύκολο.Πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός.Πρόκειται για κοπέλες με κανονικές δουλειές,σπουδαγμένες κτλ που απλά χρειάζονται κάποια οικονομική στήριξη.Δεν μπορείς να το θέσεις ωμά,έλα να σε γαμήσω.
Δεν είναι τόσο εύκολο.Πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός.Πρόκειται για κοπέλες με κανονικές δουλειές,σπουδαγμένες κτλ που απλά χρειάζονται κάποια οικονομική στήριξη.Δεν μπορείς να το θέσεις ωμά,έλα να σε γαμήσω.
Την αφηνιασμενη πορεια παρακολουθουν εκπληκτοι τραπεζιτες απο τη δυση η οποιοι προσπαθουν να ερμηνευσουν τα οσα ριζοσπαστικα συμβαινουν πανω στο οικονομικο σκελος του πολεμου. :S :S :S
Δεν έχεις καταλάβει κάτι,ότι αυτός ο φουκαράς θέλει να νομίζει ότι έχει γκόμενα,ότι έχει γυναίκα δίπλα του έστω και πληρωμένη και ας μην την γαμήσει κιόλας.Δεν είναι το πρόβλημα του να γαμίσει,αλλά να βρει γυναικία παρέα.Το ότι δεν τον νοιάζει το γαμήσι αποδεικνύεται με το ότι είναι αγάμητος κοντά ένα χρόνο! εγώ αν δε γαμήσω 4-5 μέρες τα παίζω αυτός κανένα πρόβλημα γιατί δεν το έχει και τόσο ανάγκη το γαμήσι.Αν ήθελε να γαμήσει θα ήταν συνέχεια στα FKK τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα .Ο φουκαράς μαζεύει όλο το χρόνο λεφτά γιά να φέρει μιά γκόμενα γιά 3-5 μέρες μιά φορά το χρόνο και να νομίζει ότι έχει γυναίκα δίπλα τουΕμείς δεν μειώνουμε κανέναν, απο μόνοι τους κάποιοι ενώ γίνονται πασιφανώς ρεζίλι, το παίζουν και ειδήμονες.
Το να έχεις μια μουνάρα να σου τρίβεται σε κωλόμπαρο, ναι μεν είναι κάβλα όπως γράφεις αλλα στοιχίζει στα κωλάδικα η στα στριπτιζάδικα περίπου 60-80 ευρώ μάξ ζημιά συνολικά. Και μόνο αν γαμήσεις πάς σε άντε άλλο ένα 100μπαλο.
Το να σου τριφτεί μια μουνάρα επιπέδου CITY TOUR στο μπάνιο, θα το πληρώσεις 140 την ώρα η 260 το δίωρο με δυο γαμήσια γκαραντί.
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ !!
Τι δεν καταλάβαίνεις ??
Δεν έχεις καταλάβει κάτι,ότι αυτός ο φουκαράς θέλει να νομίζει ότι έχει γκόμενα,ότι έχει γυναίκα δίπλα του έστω και πληρωμένη και ας μην την γαμήσει κιόλας.Δεν είναι το πρόβλημα του να γαμίσει,αλλά να βρει γυναικία παρέα.Το ότι δεν τον νοιάζει το γαμήσι αποδεικνύεται με το ότι είναι αγάμητος κοντά ένα χρόνο! εγώ αν δε γαμήσω 4-5 μέρες τα παίζω αυτός κανένα πρόβλημα γιατί δεν το έχει και τόσο ανάγκη το γαμήσι.Αν ήθελε να γαμήσει θα ήταν συνέχεια στα FKK τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα .Ο φουκαράς μαζεύει όλο το χρόνο λεφτά γιά να φέρει μιά γκόμενα γιά 3-5 μέρες μιά φορά το χρόνο και να νομίζει ότι έχει γυναίκα δίπλα του
Σιγά,κάθε μήνα έχω και άλλες γκόμενες.Τώρα έχω 4 σταθερές που σπονσοράρω,απλά κοιτάω να ανανεώσω το χαρέμι.Δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία.Υπάρχουν και απώλειες.
Ειδικά οι Ρωσίδες μεγάλες φαταούλες.Εχω δυο Ρωσίδες αλλά κοιτάω συνέχεια στις γειτονικές χώρες για ευκαιρίες.
Γιατί δεν παίρνεις μια βλαχοπούλα να γουστάρεστε;
που εκείνη θα σε θέλει για αυτό που είσαι ή τουλάχιστον
παράότι είσαι αυτό που είσαι;το πως κατάντησες;;;
Δεν έχεις καταλάβει κάτι,ότι αυτός ο φουκαράς θέλει να νομίζει ότι έχει γκόμενα,ότι έχει γυναίκα δίπλα του έστω και πληρωμένη και ας μην την γαμήσει κιόλας.Δεν είναι το πρόβλημα του να γαμίσει,αλλά να βρει γυναικία παρέα.Το ότι δεν τον νοιάζει το γαμήσι αποδεικνύεται με το ότι είναι αγάμητος κοντά ένα χρόνο! εγώ αν δε γαμήσω 4-5 μέρες τα παίζω αυτός κανένα πρόβλημα γιατί δεν το έχει και τόσο ανάγκη το γαμήσι.Αν ήθελε να γαμήσει θα ήταν συνέχεια στα FKK τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα .Ο φουκαράς μαζεύει όλο το χρόνο λεφτά γιά να φέρει μιά γκόμενα γιά 3-5 μέρες μιά φορά το χρόνο και να νομίζει ότι έχει γυναίκα δίπλα του
Τι κάθε μήνα? μιά φορά το χρόνο μας βάζεις μιά καινούργια γκόμενα και μας επαναλαμβάνεις της παλιές φωτογραφίες σου που της έχουμε μάθει πιά απ'έξωΣιγά,κάθε μήνα έχω και άλλες γκόμενες.Τώρα έχω 4 σταθερές που σπονσοράρω,απλά κοιτάω να ανανεώσω το χαρέμι.Δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία.Υπάρχουν και απώλειες.
Το Σεπτέμβριο ήμουνα Κίεβο,τώρα πάω Φρανκφούρτη.
Ειδικά οι Ρωσίδες μεγάλες φαταούλες.Εχω δυο Ρωσίδες αλλά κοιτάω συνέχεια στις γειτονικές χώρες για ευκαιρίες.
Τι κάθε μήνα? μιά φορά το χρόνο μας βάζεις μιά καινούργια γκόμενα και μας επαναλαμβάνεις της παλιές φωτογραφίες σου που της έχουμε μάθει πιά απ'έξω
Αυτό το κάθε μήνα είναι όπως το διαμέρισμα στην Αθήνα που νοίκιασες από R bnb και μας είπες ότι είναι δικό σου .
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι αυτοί οι βληματικοί παπάρες γόνοι κτλ εξακολουθούν να μάχονται.Ρε παπάρα δημητράκη τι εξακολουθείς να μάχεσαι?
Αφού το τι κάνεις το καθορίζω εγώ.
Τώρα θα είσαι σε ένα κομμουνιστικό διαμέρισμα των 40 τμ Αγία Πετρούπολη και θα γαμάς Μογγόλες στην καλύτερη.Δεν έχει σημασία αν θες κάτι καλύτερο.
Τα αρχίδια σου θα πιάνεις αιωνίως.
Το ίδιο και οι άλλοι εν Ελλάδι.
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν.Οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,είναι πνιγμένοι,χαμένοι από χέρι.Οι ανώτεροι τσομπαναρέοι καθορίζουν το πλαίσιο.
Τους έχουμε καρυδώσει παίδες.Εχουν κλάσει για τα καλά.