Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Για να βοηθήσω στη κατανόηση του "πονήματος", να διευκρινίσω ότι η "καθημερινότητα" με τα δακτυλιάσματα στα τραμ συνέβαινε στη ίδια εποχή που τον "αρχηγό" τον κυνηγούσε, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, Η ΚGB ΣΤΟ Κίεβο !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Τον κυνηγουσε η μυστικη και τελικα τους διεφυγε και εγινε σταρ και "αρχηγος" στο μπου τυπε, μεγας διδασκαλος και γαμεας, τους κατατροπωσε με βαλκανικους πυραυλους και κουραδια στη μαπα. :S :S :S

Πλεον οσοι επεζησαν απο το μακελειο, σερνουν τα αψυχα κουφαρια τους παραμιλωντας και τρεκλιζοντας, προσπαθουν να καταλαβουν πως τους γαμησε ο αφηνιασμενος βαλκανιος γαμεας. :S :S :S

Φημες λενε οτι πολλοι απο αυτους ηταν γυναικες πρακτορες που υποταχτηκαν και αυτες στην υπεροχη του αφηνιασμενου βαλκανικου σπερματος. Δεκαδες τα κρουσματα τυφλωσης των απο ευστοχες βολες στο ματι. :S :S :S

Την αφηνιασμενη πορεια παρακολουθουν εκπληκτοι τραπεζιτες απο τη δυση η οποιοι προσπαθουν να ερμηνευσουν τα οσα ριζοσπαστικα συμβαινουν πανω στο οικονομικο σκελος του πολεμου.  :S :S :S

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν είναι τόσο εύκολο.Πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός.Πρόκειται για κοπέλες με κανονικές δουλειές,σπουδαγμένες κτλ που απλά χρειάζονται κάποια οικονομική στήριξη.Δεν μπορείς να το θέσεις ωμά,έλα να σε γαμήσω.

ρε ψηλε πρεπει να εχεις βαλει στοχο για το 2019 να γινεις ο περιγελος του σαιτ!
και οπως καταλαβαινεις κατι τετοιο ειναι πραγματικο κατορθωμα με τετοιον ανταγωνισμο!
επειδη βρισκεσαι σε μια αλφα ηλικια,δουλευεις πολυ,εισαι μονος στην ξενιτια,εχεις αρχισει να ρεταρεις επικινδυνα!
ολα αυτα στα λεω για το καλο σου,οχι για να σε τρολαρω.
πηγαινε σε εναν ειδικο στη Γερμανια να μιλησεις,για να βοηθηθεις.
δεν ειναι ντροπη

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Δεν είναι τόσο εύκολο.Πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός.Πρόκειται για κοπέλες με κανονικές δουλειές,σπουδαγμένες κτλ που απλά χρειάζονται κάποια οικονομική στήριξη.Δεν μπορείς να το θέσεις ωμά,έλα να σε γαμήσω.

Eνας αφηνιασμενος βαλκανιος γαμεας, δεν μπορει να ξεκαθαρισει τις προθεσεις του απο την αρχη;

Τι χοντραδες παλι λες ρε τυπε; Δεν μπορεις απλα και ομορφα να ξεκαθαρισεις τι θελεις; Ουτε να μιλας δεν ξερεις; Τοσο μεγαλος πανικος σε πιανει οταν ειναι να μιλησεις με μια γκομενα; Μονο εδω μεσα ξεσπαθωνεις και στα γκομενακια εισαι σουζα;

:S :S :S

Φανταζομαι αυτοι που σε εχουν για αρχηγο τους, τρεμουν να δωσουν παραγγελια καφε και σε σερβιτορα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ μία φεμινίστρια Σουηδέζα σπονσορέτ εξηγεί γιατί ο άντρας πρέπει πάντα να πληρώνει.

Θα λέγατε στην κοπέλα του βίντεο άμα έρθεις με 1000 ευρώ,σκοπεύω να σε μπουκώσω?
Στο σπόνσορινγκ όλα γίνονται με διακριτικό τρόπο.Θέλει τέχνη η προσέγγιση.Οι απέξω δεν καταλαβαίνουν καν τι παίζει,ξύνουν τη γκλάβα τους να καταλάβουν πώς γκενέν αυτό?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την αφηνιασμενη πορεια παρακολουθουν εκπληκτοι τραπεζιτες απο τη δυση η οποιοι προσπαθουν να ερμηνευσουν τα οσα ριζοσπαστικα συμβαινουν πανω στο οικονομικο σκελος του πολεμου.  :S :S :S

Φυσικά τα άτομα σαν εμένα καθορίζουμε τις παγκόσμιες οικονομικές εξελίξεις με απέραντη δράση,ενέργεια και μανία.Οι εξτρεμιστές δηλαδή.Οι άλλοι δεν παίζουν ρόλο είναι προβλέψιμοι.
Επαναστατικοποιούμε τα προτσές,όπου εμφανίζονται Βαλκάνιοι,διαλύεται το σύμπαν.
Την τεράστια ισχύ την καταλαβαίνουν και οι γκόμενες και υποτάσσονται στο φυσικό μας μεγαλείο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμείς δεν μειώνουμε κανέναν, απο μόνοι τους κάποιοι ενώ γίνονται πασιφανώς ρεζίλι, το παίζουν και ειδήμονες.

Το να έχεις μια μουνάρα να σου τρίβεται σε κωλόμπαρο, ναι μεν είναι κάβλα όπως γράφεις αλλα στοιχίζει στα κωλάδικα η στα στριπτιζάδικα περίπου 60-80 ευρώ μάξ ζημιά συνολικά. Και μόνο αν γαμήσεις πάς σε άντε άλλο ένα 100μπαλο.

Το να σου τριφτεί μια μουνάρα επιπέδου CITY TOUR στο μπάνιο, θα το πληρώσεις 140 την ώρα η 260 το δίωρο με δυο γαμήσια γκαραντί.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ !!

Τι δεν καταλάβαίνεις ??
Δεν έχεις καταλάβει κάτι,ότι αυτός ο φουκαράς θέλει να νομίζει ότι έχει γκόμενα,ότι έχει γυναίκα δίπλα του έστω και πληρωμένη και ας μην την γαμήσει κιόλας.Δεν είναι το πρόβλημα του να γαμίσει,αλλά να βρει γυναικία παρέα.Το ότι δεν τον νοιάζει το γαμήσι αποδεικνύεται με το ότι είναι αγάμητος κοντά ένα χρόνο! :headbang:εγώ αν δε γαμήσω 4-5 μέρες τα παίζω  :headbang:αυτός κανένα πρόβλημα γιατί δεν το έχει και τόσο ανάγκη το γαμήσι.Αν ήθελε να γαμήσει θα ήταν συνέχεια στα FKK τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα  :2funny:.Ο φουκαράς μαζεύει όλο το χρόνο λεφτά γιά να φέρει μιά γκόμενα γιά 3-5 μέρες μιά φορά το χρόνο και να νομίζει ότι έχει γυναίκα δίπλα του  :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά,κάθε μήνα έχω και άλλες γκόμενες.Τώρα έχω 4 σταθερές που σπονσοράρω,απλά κοιτάω να ανανεώσω το χαρέμι.Δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία.Υπάρχουν και απώλειες.
Το Σεπτέμβριο ήμουνα Κίεβο,τώρα πάω Φρανκφούρτη.
Ειδικά οι Ρωσίδες μεγάλες φαταούλες.Εχω δυο Ρωσίδες αλλά κοιτάω συνέχεια στις γειτονικές χώρες για ευκαιρίες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Δεν έχεις καταλάβει κάτι,ότι αυτός ο φουκαράς θέλει να νομίζει ότι έχει γκόμενα,ότι έχει γυναίκα δίπλα του έστω και πληρωμένη και ας μην την γαμήσει κιόλας.Δεν είναι το πρόβλημα του να γαμίσει,αλλά να βρει γυναικία παρέα.Το ότι δεν τον νοιάζει το γαμήσι αποδεικνύεται με το ότι είναι αγάμητος κοντά ένα χρόνο! :headbang:εγώ αν δε γαμήσω 4-5 μέρες τα παίζω  :headbang:αυτός κανένα πρόβλημα γιατί δεν το έχει και τόσο ανάγκη το γαμήσι.Αν ήθελε να γαμήσει θα ήταν συνέχεια στα FKK τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα  :2funny:.Ο φουκαράς μαζεύει όλο το χρόνο λεφτά γιά να φέρει μιά γκόμενα γιά 3-5 μέρες μιά φορά το χρόνο και να νομίζει ότι έχει γυναίκα δίπλα του  :2funny:

Με το ενα ποδι στη πορτα ειναι τυπε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σιγά,κάθε μήνα έχω και άλλες γκόμενες.Τώρα έχω 4 σταθερές που σπονσοράρω,απλά κοιτάω να ανανεώσω το χαρέμι.Δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία.Υπάρχουν και απώλειες.
Ειδικά οι Ρωσίδες μεγάλες φαταούλες.Εχω δυο Ρωσίδες αλλά κοιτάω συνέχεια στις γειτονικές χώρες για ευκαιρίες.

Γιατί δεν παίρνεις μια βλαχοπούλα να γουστάρεστε;

που εκείνη θα σε θέλει για αυτό που είσαι ή τουλάχιστον

παρά ότι είσαι αυτό που είσαι; το πως κατάντησες;;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τους πιο πολλούς τους γαμάει ο χρόνος.,Είδατε το roosh το έπαιζε γαμίκος πεφωτισμένος κτλ και όταν τον πήραν τα χρόνια,απαρνήθηκε τις διδαχές του,έκαψε τα βιβλία του και το έριξε στη θρησκεία.
Απλά τον ξεπέρασε η τεχνολογία,πέρασε η μπογιά του,δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις εξελίξεις.
Αντίθετα εμείς είμαστε διαχρονικοί,συνεχώς επίκαιροι.Ο,τι και να γίνει είμαστε εκεί στις επάλξεις του μπλοκ.Πούτσα το κεφάλι,αμεταννόητοι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Γιατί δεν παίρνεις μια βλαχοπούλα να γουστάρεστε;

που εκείνη θα σε θέλει για αυτό που είσαι ή τουλάχιστον

παρά ότι είσαι αυτό που είσαι; το πως κατάντησες;;;

Τυπε αν δεν εισαι ηδη στο τριτο ποτηρι, σου συνιστω να βγεις απο το νημα.

Σε καθε περιπτωση, προσπαθησε να σταθεις στο υψος των περιστασεων.

Εδω ειναι επικινδυνο το μερος που μπηκες, τρεχουν πανω κατω αφηνιασμενοι βαλκανιοι...το νου σου.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν έχεις καταλάβει κάτι,ότι αυτός ο φουκαράς θέλει να νομίζει ότι έχει γκόμενα,ότι έχει γυναίκα δίπλα του έστω και πληρωμένη και ας μην την γαμήσει κιόλας.Δεν είναι το πρόβλημα του να γαμίσει,αλλά να βρει γυναικία παρέα.Το ότι δεν τον νοιάζει το γαμήσι αποδεικνύεται με το ότι είναι αγάμητος κοντά ένα χρόνο! :headbang:εγώ αν δε γαμήσω 4-5 μέρες τα παίζω  :headbang:αυτός κανένα πρόβλημα γιατί δεν το έχει και τόσο ανάγκη το γαμήσι.Αν ήθελε να γαμήσει θα ήταν συνέχεια στα FKK τουλάχιστον μιά φορά την εβδομάδα  :2funny:.Ο φουκαράς μαζεύει όλο το χρόνο λεφτά γιά να φέρει μιά γκόμενα γιά 3-5 μέρες μιά φορά το χρόνο και να νομίζει ότι έχει γυναίκα δίπλα του  :2funny:

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κριμα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το Σεπτέμβριο ήμουνα Κίεβο,τώρα πάω Φρανκφούρτη.
Τι κάθε μήνα? :jerking: :2funny:μιά φορά το χρόνο μας βάζεις μιά καινούργια γκόμενα και μας επαναλαμβάνεις της παλιές φωτογραφίες σου που της έχουμε μάθει πιά απ'έξω  :2funny:
  Αυτό το κάθε μήνα είναι όπως το διαμέρισμα στην Αθήνα που νοίκιασες από R bnb και μας είπες ότι είναι δικό σου  :jerking: :2funny:.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι αυτοί οι βληματικοί παπάρες γόνοι κτλ εξακολουθούν να μάχονται.Ρε παπάρα δημητράκη τι εξακολουθείς να μάχεσαι?
Αφού το τι κάνεις το καθορίζω εγώ.
Τώρα θα είσαι σε ένα κομμουνιστικό διαμέρισμα των 40 τμ Αγία Πετρούπολη και θα γαμάς Μογγόλες στην καλύτερη.Δεν έχει σημασία αν θες κάτι καλύτερο.
Τα αρχίδια σου θα πιάνεις αιωνίως.
Το ίδιο και οι άλλοι εν Ελλάδι.
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν.Οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,είναι πνιγμένοι,χαμένοι από χέρι.Οι ανώτεροι τσομπαναρέοι καθορίζουν το πλαίσιο.
Τους έχουμε καρυδώσει παίδες.Εχουν κλάσει για τα καλά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τι κάθε μήνα? :jerking: :2funny:μιά φορά το χρόνο μας βάζεις μιά καινούργια γκόμενα και μας επαναλαμβάνεις της παλιές φωτογραφίες σου που της έχουμε μάθει πιά απ'έξω  :2funny:
  Αυτό το κάθε μήνα είναι όπως το διαμέρισμα στην Αθήνα που νοίκιασες από R bnb και μας είπες ότι είναι δικό σου  :jerking: :2funny:.

Δεν μου απαντάει. Κοπάνα τον! Εσύ τουλάχιστον θες να γαμάμε όλοι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι αυτοί οι βληματικοί παπάρες γόνοι κτλ εξακολουθούν να μάχονται.Ρε παπάρα δημητράκη τι εξακολουθείς να μάχεσαι?
Αφού το τι κάνεις το καθορίζω εγώ.
Τώρα θα είσαι σε ένα κομμουνιστικό διαμέρισμα των 40 τμ Αγία Πετρούπολη και θα γαμάς Μογγόλες στην καλύτερη.Δεν έχει σημασία αν θες κάτι καλύτερο.
Τα αρχίδια σου θα πιάνεις αιωνίως.
Το ίδιο και οι άλλοι εν Ελλάδι.
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν.Οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,είναι πνιγμένοι,χαμένοι από χέρι.Οι ανώτεροι τσομπαναρέοι καθορίζουν το πλαίσιο.
Τους έχουμε καρυδώσει παίδες.Εχουν κλάσει για τα καλά.

Σπαστο και ριχτο ξανα να δουμε την ανωτεροτητα σου ρε μαγκα.

Στειλε σε πμ ενα σημειο να βρεθουμε να μας δειξεις απο κοντα τη μαγκια σου.

Στα αρχιδια μου, οπου να ναι. Δημοσιο μερος, ενα σοβαρο μαγαζι εκει που εισαι.

Θα σου φερω μουνια που θα σου κοπει η ανασα και θα τρεχεις γυρω γυρω απο το γραφειακι σου επι μερες για να συνελθεις απο τη ταπεινωση που θα φας. Οχι απο εμενα, εγω θα αραξω στην ακρη και θα βλεπω να σε γλεντανε τα γκομενακια για αυτες τις μαλακιες που λες.

Ενα μερος δημοσιο πες μου, παρε τα μαρουλια σου (αφου το παιζεις οτι ρυθμιζεις και παγκοσμιες οικονομιες και εισαι φορτωμενος), παρε τα μουνια σου (αφου τα εχεις υποταγμενα οπως λες) και πες μου που να ερθω να σε αφησω να γινεις ρεζιλι απο μονος σου.

Υποσχομαι να μεινει μεταξυ μας, δεν θα σε βγαλω στη γυρα.

Στην αρχη αν διαβασεις τα ποστ μου και το μηνυμα που σου εστειλα, ηθελα να σε βοηθησω και μου ησουν συμπαθης.

Τωρα ομως εχεις βγαλει κακια και μεγαλη γλωσσα, διαπιστωνω οτι λανθασμενα σε ειχα χαρακτηρισει καλοψυχο.

Στειλε σε πμ που θα βρεθουμε, επελεξε ενα πολυ ακριβο μαγαζι και παμε.

Για οσα χαλας θα χαλαω επι του 5 και μετα θα ακολουθεις απο εκει και πανω, εστω για ενα ευρω.

Χαλας στη πρωτη γυρα 1000; Θα χαλασω στο μπαμ 5000. Επομενη γυρα, χαλας 5001 και ακολουθω με 25.005.

Παμε να σε δω, να γελασουμε, να πιουμε, να φαμε και να σε δω πως θα παιξεις με τα μουνετα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Θα σου πω εγω ποιοι ειναι βληματικοι παπαρες....πιατα θα πλενεις καημενε...δεν θα εχεις να ακολουθησεις στη τριτη γυρα...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ δεν έχω μία κι είμαι ναυάγιο αλλά θα έρθω για μάτι!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Σιγη ασυρματου...εκει που εγραφε πολυβολο...εδω και 20+ λεπτα μουγκα.

Γαματα ρε κμαν, αραξε στα κυβικα σου και μη ξαναγραψεις μαλακιες και κραζεις ασυστολα ολους τους ανθρωπους.

Μη ξαναπεις τετοιες μαλακιες φιλε, αραξε, μη το χοντραινεις και λες χοντραδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom