Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να δούμε.Εχω καλό προαίσθημα αυτή τη φορά.
Αμα δεν κάτσει,η Λευκορρωσία διαγράφεται για τον αιώνα τον άπαντα.Ζήτησε και αυτή χιλιάρικο αλλά για ένα τριήμερο αξίζει τον κόπο.Αν είναι καλή,θα την εντάξω στο χαρέμι των σπονσορέτς.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τη Λευκορωσίδα, που είναι 1.86 μουνάρα, τύπε! Δεν υπάρχουν τέτοιες ποδάρες! Και θέλουμε φωτογραφίες της μετά!

Μου έχει στείλει και άλλες.Είναι όντως μουνάρα.
Γενικά οι γκόμενες που έχω είναι σχεδόν πάντα άνω του 185.Τώρα μόνο διάλεξα την άλλη που ήτανε 176 και την πάτησα οπότε θα επιμένω στις ψηλές.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Για να δούμε.Εχω καλό προαίσθημα αυτή τη φορά.
αμα δεν κάτσει η Λευκορρωσία διαγράφεται για τον αιώνα τον άπαντα.
Κάνε συνεννόηση εκ των προτέρων ρε ΚΜαν ότι περιλαμβάνεται κυρίως σεξ στο πακέτο, αλλιώς μην τη φέρεις! Δεν είναι να φας άλλη ήττα! Έχει ατελειώτες ποδάρες και κορμάρα η γκόμενα! Δεν υπάρχει! Αντε περιμένουμε υλικό!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάνε συνεννόηση εκ των προτέρων ρε ΚΜαν ότι περιλαμβάνεται κυρίως σεξ στο πακέτο, αλλιώς μην τη φέρεις! Δεν είναι να φας άλλη ήττα!

Δεν είναι τόσο εύκολο.Πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός.Πρόκειται για κοπέλες με κανονικές δουλειές,σπουδαγμένες κτλ που απλά χρειάζονται κάποια οικονομική στήριξη.Δεν μπορείς να το θέσεις ωμά,έλα να σε γαμήσω.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Δεν είναι τόσο εύκολο.Πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός.Πρόκειται για κοπέλες με κανονικές δουλειές,σπουδαγμένες κτλ που απλά χρειάζονται κάποια οικονομική στήριξη.Δεν μπορείς να το θέσεις ωμά,έλα να σε γαμήσω.
Ξέρεις πώς θα το θέσεις, με τρόπο και υπαινιγμούς, για να ξέρεις από πριν τις προθέσεις της. Δεν επιτρέπεται τώρα άλλη ήττα! Όλο το κοινό σου περιμένει!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Ξέρεις πώς θα το θέσεις, με τρόπο και υπαινιγμούς, για να ξέρεις από πριν τις προθέσεις της. Δεν επιτρέπεται τώρα άλλη ήττα! Όλο το κοινό σου περιμένει!

Αμα δεν γαμησει και τώρα, έχει φύγει διάβημα στην πρεσβεία της Λευκορωσίας στην Αθήνα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Μα δεν κανεις coushsurfing, σπονσορινγκ κανονικοτατο κανεις, δε μπορει η αλλη να ερθει απλα για παρεα, δε νοειται.
Πες της οτι εφαγες τρελη νιλα απο την προηγουμενη και οτι θες να ξεκαθαρισεις ανοιχτα οτι θα παιχτει σεξ, ειδαλλως θα ακυρωσεις το ντηλ και θα καλεσεις μια απ τις αλλες κοπελες που μιλας

Αν ειναι κανονικη κοπελα με δουλεια, σπουδες κλπ οπως λες τοτε γιατι να ζητησει 1000 ευρω;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ τμήμα του διαλόγου σήμερα.

zzce0D.jpg

Εχω την αίσθηση οτι η γκόμενα θα κάτσει,πιθανόν να κολλήσει κιόλας.
Αμα αποδώσει καλό μπούκι,θα την κρατήσω.Είναι καιρός να ανανεώσουμε το χαρέμι.
Τι μαλακία να φέρω την άλλη την ηλίθια?Με καταεξενεύρισε.Ημουνα και άτυχος βέβαια αφού αυτή εδώ δεν μπορούσε εκείνες τις ημερομηνίες.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
βαλε μας καμμια φωτο ακομα να δουμε αν αξιζει...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Προσπαθείτε να μειώσετε συνεχώς κάποιους ανθρώπους ....

Το να είχε μια μουνάρα ΠΟΛΩΝΕΖΑ, ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ, ΤΣΕΧΑ κτλ να του τρίβεται , να κάνει μπάνιο μαζί του , να του χαϊδεύει τον πούτσο κτλ ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΒΛΑ ...

Από την άλλη κάτι μάγκες καμαρώνετε ότι πηδήξατε τα μαυριδερά του 1.32 στην ΝΑ ΑΣΙΑ ... και μερικοί μερικά τσάμπα λέτε ...

Εγώ αυτές θα τις πλήρωνα να πάνε παραπέρα , για να μην τις βλέπω.
Αν ήμουν "πρόσφυγας και μετανάστης" και με βάζαν μαζί τους στην ίδια σκηνή
ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ .........

Εμείς δεν μειώνουμε κανέναν, απο μόνοι τους κάποιοι ενώ γίνονται πασιφανώς ρεζίλι, το παίζουν και ειδήμονες.

Το να έχεις μια μουνάρα να σου τρίβεται σε κωλόμπαρο, ναι μεν είναι κάβλα όπως γράφεις αλλα στοιχίζει στα κωλάδικα η στα στριπτιζάδικα περίπου 60-80 ευρώ μάξ ζημιά συνολικά. Και μόνο αν γαμήσεις πάς σε άντε άλλο ένα 100μπαλο.

Το να σου τριφτεί μια μουνάρα επιπέδου CITY TOUR στο μπάνιο, θα το πληρώσεις 140 την ώρα η 260 το δίωρο με δυο γαμήσια γκαραντί.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ !!

Τι δεν καταλάβαίνεις ??

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βαλε μας καμμια φωτο ακομα να δουμε αν αξιζει...

Είναι αυτή εδώ.23 ετών,186 ύψος.

mm2Ctd.jpg

Και στο πρόσωπο φοβερή,πάρα πολύ ωραία.Καύλωσε ακόμα και αυτή που έφερα με την πάρτη της.
Ερχεται την άλλη εβδομάδα Φρανκφούρτη,θα ακολουθήσουν ζωντανές ανταποκρίσεις.Η να τη φέρω μήπως Ντύσσελντορφ?
Αντε θα δώσω άλλη μία ευκαιρία στη Λευκορρωσία να επανορθώσει,δεν είναι σωστό να διαγράφουμε ολόκληρες χώρες για έναν κακό καρπό.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820

mm2Ctd.jpg

Και στο πρόσωπο φοβερή,πάρα πολύ ωραία.Καύλωσε ακόμα και αυτή που έφερα με την πάρτη της.
Ερχεται την άλλη εβδομάδα Φρανκφούρτη,θα ακολουθήσουν ζωντανές ανταποκρίσεις.Η να τη φέρω μήπως Ντύσσελντορφ?

εγκρινεται  :rockon: :rockon: φρανκφουρτη καλυτερα να φαει και λουκανικα :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγκρινεται  :rockon: :rockon: φρανκφουρτη καλυτερα να φαει και λουκανικα :grin:

Φρανκφούρτη έχει το κέντρο με τους ουρανοξύστες,καυλώνουν οι γκόμενες.Θα έχει και Weinachtsmarket κτλ.Το πρόβλημα είναι τα ξενοδοχεία Φρανκφούρτη,τα καλά στο κέντρο είναι πανάκριβα.
Ντύσελντορφ έχει πολύ καλύτερες τιμές στα ξενοδοχεία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εδώ φωτό που μου έστειλε η νέα Λευκορρωσίς 186 ύψος που ψήνω να έρθει.

UP380p.jpg

Η να φέρω την Ουκρανή για πιο σίγουρα?
Μάλλον θα τιμήσω το λευκορρωσικό κώλο.Πρέπει κανείς να ανακτά την τιμή του εκεί που την έχασε.

Αν κρίνουμε από την τοποθεσία που βρίσκεται προβλέπω με τα 8-9 κατοστάρικα που υπολογίζεις να σου κρατάει χαρτί κουζίνας για να χύσεις τη μαλακία που θα τραβήξεις μόνος σου, κοιτώντας από την άλλη μάλιστα η γκόμενα.  :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπα,όχι έκλεισε το ντιλ.Φαίνεται καλή περίπτωση η τύπισσα.Για να δούμε.
Την Τσέχα μάλλον θα τη γαμήσω αρχές Ιανουαρίου.
Θέλω ανανέωση στο χαρέμι.Τα τελευταία δύο χρόνια έχω τις ίδιες με την προσθήκη μιας Ρωσίδας φέτος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

mm2Ctd.jpg

Αντε θα δώσω άλλη μία ευκαιρία στη Λευκορρωσία να επανορθώσει,δεν είναι σωστό να διαγράφουμε ολόκληρες χώρες για έναν κακό καρπό.

Άκυρο το προηγούμενο ποστ μου, αυτό που περιέγραψα θα σου στοιχίσει κανένα 1500ρι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ζήτησε ένα χιλιάρικο όπως όλες.Θα πάνε όλα καλά,Γερμανία θα τη φέρω όλα ελεγχόμενα.Από εδώ και πέρα εδώ θα τις φέρνω έχει σαφή πλεονεκτήματα το μέρος.
Αθήνα φρικάρουν οι γκόμενες με τα ναρκομάνια,τους λάθρο,τη μπίχλα και το γυφταριό.
Ελλάδα μόνο νησιά αξίζει να φέρνεις αλλά έχει μεγάλο κόστος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman όταν η κοπέλα είναι 20-30 πόντους πιο ψηλή το γαμήσι δεν βγαίνει...
επιπλέον το θέαμα είναι περίεργο στο δρόμο.
τέλος κάπου χάνεις το πάνω χέρι, ή χρειάζεται πολύυυυ μαγκιά για να μην...
μήπως να σκεφτείς κοπελιτσες περιξ του 170 μαξ?

Τι λες τώρα?Είχα 3 Τσέχες άνω του 190 και 15 Τσέχες άνω του 185.Δυο Ρωσίδες 189,5 Ουκρανέζες άνω του 185,συν μια Πολωνέζα 186 και μια 190 παντρεμένη.
Αυτή 186 είναι.Τελικά οι ψηλές πιο ξηγημένες,οι κανονικού αναστήματος 170-176 κάνουν όλες τις καριολιές.Οσες είχα σε αυτά τα ύψη μου έβγαλαν την Παναγία,συνέχεια μου λέγανε τι μουνάρες είναι αυτές και πόσο μέτριος είμαι εγώ.
Οι ψηλές είναι εντυπωσιακές να τις κυκλοφορείς,υπάρχει βέβαια όντως δυσκολία στο κρεβάτι αφού δεν είναι τόσο εύκολο να ελιχθούν.
Είδες έφερα τώρα την 176 και με γάμησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom