Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν έχεις χρήμα, θράσσος, ψέμμα και βαράς κατά ριπάς, γαμάς τα πάντα.
Πάντα αξίζει να γαμάς καλά τεμάχια.
Οι αποτυχίες δεν μετράνε.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Χρησιμοποιείς κάθε μέσο . Μόνος περιορισμος να μην παραβιάζει τον ... ποινικό κώδικα το μέσο που χρησιμοποιείς !

Τους κυνηγούς δεν τους ρωτάνε πόσα φυσίγγια είχαν πάρει φεύγοντας.
Τους ρωτάνε τι χτύπησαν.

Ετσι ακριβως
Αυτο το ειδος καμακιου, δηλαδη ολες σβαρνα ειναι σα να βλεπεις μια καλοντυμενη κυρια 60 χρονων να πουλαει το χρυσο ρολοι της (των 5000 ευρω) για 100 ευρω, σε περαστικους, γιατι εχασε το πορτοφολι της και θελει να παρει εισιτηριο για το τρενο. Μπορει να πει κανεις οτι κανει κατι λαθος; Οτι παρεκτρεπεται; Οτι κανει κατι που πρεπει να ντραπει;
Ετσι εινια και το σβαρνα καμακι:
Ειμαι ανωτερος ολων σας πουτανακια, αλλα επειδη πρεπει να γαμησω ΣΗΜΕΡΑ αναγκαζομαι να σας πουλησω τον χρυσο εαυτο μου φθηνα και να ερθω εγω να σας μιλησω, αντι να πεφτετε εσεις στα ποδια μου

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είναι τα γονίδια καυλίασης.Πώς να το εξηγήσω τώρα?Μπαίνεις π.χ. στο πολωνικό κλαμπ Κατοβίτσε και κάθονται 6 γκόμενες με σούπερ μίνι η μία δίπλα στην άλλη μιλάς στη μία και χαμογελάει,βλέπεις οτι γουστάρει που καυλώνεις με τα μπούτια από τις φίλες της.Μιλάς στην άλλη,είναι σε προοργασμική φάση,σε ακουμπάει συνέχεια,σου γλύφει το αυτί όπως σου μιλάει κτλ.Κερνάς την Ουκρανέζα ποτό και σου χαιδεύει τον πούτσο.Μιλάς λίγο στην Τσέχα και σε τραβάει να χορέψεις μαζί της.Αυτή η προκαυλίαση δηλαδή οτι οι γκόμενες είναι ήγδη έτοιμες γενετικά γουστάρουν να τις εξιτάρει άντρας πώς το λένε.
Αντίθετα με Ελληνίδες χρειάζεται τρελλή προσπάθεια να τις φτάσεις σε θερμό στάτους,παντού ξινά μούτρα,δήθεν γκόμενες κτλ.
Απλά γιατί οι μεσογειακές δεν έχουν γενετικά τα ίδια επίπεδα καύλας με τις Σλάβες.Μεσογειακό κόσμο ευνοοήθηκαν εξελικτικά οι πιο cool γκόμενες,οι ξινές με τις αντιστάσεις ενώ σλαβικό κόσμο η φυσική επιλογή ευννόησε τις καυλιάρες που σε τραβάνε γρήγορα μέσα τους και σε κλείνουν στο μουνί τους.
Πραγματικά με τις Σλάβες πολλές φορές είναι εντελώς γελοία η προσπάθεια που απαιτείται για να γαμήσεις,σα να πηδάς φράκτη 10 πόντους τέτοιες είναι οι αντιστάσεις τους.Με Ελληνίδες,Μεσογειακές αντιμετωπίζεις οχυρωμένες θέσεις με νάρκες,παγίδες κτλ χαρακώματα ολόκληρα.Μεσόγειο γίνεσαι κομάντο τελείως προσαρμοζόμενος στα δύσκολα οπότε σου φαίνεται γελοία η κατάσταση στο σλαβικό κόσμο,λες δεν είναι δυνατόν να παίζει αυτό.Είσαι overqualified.Αυτό είναι ένα από τα θετικά των Ελληνίδων.Μας καθιστούν ανταγωνιστικούς με τις ξένες αφού προπονούμαστε σε πολύ σκληρότερο πρωτάθλημα.

"Αρχηγέ" μετά από αυτή την ανάλυση έθεσες υποψηφιότητα για το Nobel βιολογίας 2020 !!!
Πρόκειται για τα μη ανιχνεύσιμα μέχρι σήμερα γονίδια γκαυλίασης !!!
:2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Δεν υπήρχε αυτό το ξεκωλίκι 15-20 χρόνια πριν.Οι τότε γκόμενες,που είναι οι τωρινές 30+,ήταν η χειρότερη φουρνιά όλων των εποχών.

Έχεις δίκιο τύπε, έπεσες σε άσχημη φουρνιά, ήσουν άτυχος.  :S :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι ακριβως
Αυτο το ειδος καμακιου, δηλαδη ολες σβαρνα ειναι σα να βλεπεις μια καλοντυμενη κυρια 60 χρονων να πουλαει το χρυσο ρολοι της (των 5000 ευρω) για 100 ευρω, σε περαστικους, γιατι εχασε το πορτοφολι της και θελει να παρει εισιτηριο για το τρενο. Μπορει να πει κανεις οτι κανει κατι λαθος; Οτι παρεκτρεπεται; Οτι κανει κατι που πρεπει να ντραπει;
Ετσι εινια και το σβαρνα καμακι:
Ειμαι ανωτερος ολων σας πουτανακια, αλλα επειδη πρεπει να γαμησω ΣΗΜΕΡΑ αναγκαζομαι να σας πουλησω τον χρυσο εαυτο μου φθηνα και να ερθω εγω να σας μιλησω, αντι να πεφτετε εσεις στα ποδια μου

Απλά το 2003 αν έσκαγες σβάρνα καμάκι Κίεβο,Πόζναν ή Πίλσεν έπαιζε κυριολεκτικά να γαμήσεις το πρώτο μουνάκι στο οποίο έκανες την τιμή να απευθυνθείς πρώτα.Ενώ τώρα τέτοια σκηνικά είναι απίθανα ανήκουν στην επιστημονική φαντασία.Τουτέστιν πρέπει να φας καμιά τριανταριά πίτες για 2-3 μέρες πριν βγάλεις κάτι σε ραντεβού.
One nights stands,τριολέ,δαχτυλιάσματα με το καλημέρα,άμα τη αφίξει καλύτερα να τα ξεχάσεις.Αλλαξαν οι εποχές.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οχι,τότε τα καμάκια ταξίδευαν τα καλοκαίρια περνούσαν καλά.Γενικά η διαφορά ήταν οτι τότε γαμούσες τζάμπα εντελώς.Στα 90s ήθελες λίγα λεφτά,στα 00s λίγο περισσότερα,τώρα χρειάζεσαι πολλά.
Στα 80s ήταν τζαμπατζήδες,αλητεία φάση,χίπιδες.Μετά χρειαζόσουνα λίγο πουλ μουρ και κασέρι,δεν ήταν το ίδιο.

Και τώρα δεν χρειάζεσαι λεφτά,αν είσαι μέχρι 23 με καγκουροστυλ.

Βέβαια τώρα έχεις χάσει τις τουρίστριες,που βλέπουν πλέον Έλληνα και αλλάζουν δρόμο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αν έχεις χρήμα, θράσσος, ψέμμα και βαράς κατά ριπάς, γαμάς τα πάντα.
Πάντα αξίζει να γαμάς καλά τεμάχια.
Οι αποτυχίες δεν μετράνε.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Χρησιμοποιείς κάθε μέσο . Μόνος περιορισμος να μην παραβιάζει τον ... ποινικό κώδικα το μέσο που χρησιμοποιείς !

Τους κυνηγούς δεν τους ρωτάνε πόσα φυσίγγια είχαν πάρει φεύγοντας.
Τους ρωτάνε τι χτύπησαν.

Εδώ θα συμφωνήσω.  :hi:

Να προσθέσω ότι ανά περίπτωση θέλει και άλλο τρόπο.

Ο τρόπος προϋποθέτει εμπειρία. Για αυτό και οι περισσότεροι νέοι ενώ έχουν  υπόθεμα εμφάνισης παίρνουν τα αρχίδια τους λόγω καγκουρίλας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οχι,τότε τα καμάκια ταξίδευαν τα καλοκαίρια νησιά,περνούσαν καλά.Γενικά η διαφορά ήταν οτι τότε γαμούσες τζάμπα εντελώς.Στα 90s ήθελες λίγα λεφτά,στα 00s λίγο περισσότερα,τώρα χρειάζεσαι πολλά.
Στα 80s ήταν τζαμπατζήδες,αλητεία φάση,χίπιδες,ροκάδες κτλ.Μετά χρειαζόσουνα λίγο πουλ μουρ και κασέρι,δεν ήταν το ίδιο.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο , 1989 1500δρχ είσοδος με ένα ποτό για όλους.
Τεράστια πίστα, χόρευαν οι μισοί , γινόταν χαμός.

Το 1990 , φθινόπωρο όταν άνοιξε ...

η πίστα είχε φύγει , τραπέζια παντού, σέρβιραν φαγητό , δεν έμπαινες ασυνοδευτος
απλή είσοδος 3000δρχ ... αλλά οι περισσότεροι πλέον με μπουκάλι 30000δρχ για 6.

Κανείς δεν χόρευε πλέον ο ένας κοίταζε τον άλλον και πούλαγαν μεγαλείο .

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Βέβαια τώρα έχεις χάσει τις τουρίστριες,που βλέπουν πλέον Έλληνα και αλλάζουν δρόμο

Κάθε εποχή έχει τα υπέρ και τα κατά.
Οι σημερινοί πενηντάρηδες έζησαν ένδοξες εποχές Greek kamaki με Σκανδιναυές στα νησιά που εμείς τις είδαμε στα κλασσικά εικονογραφημένα.
Εμείς ζήσαμε χρυσή εποχή ανατολικού μπλοκ που ο σημερινός νέος θα διαβάζει στα ιστορικά βιβλία.
Ο νέος ζει ψώλες Ελληνίδες που για εμάς ήταν επιστημονική φαντασία,μουνί από το μέλλον φάση.
Συνεπώς δεν υπάρχει απόλυτα καλή ή απόλυτα κακή εποχή.Ολες έχουν τα υπέρ και τα κατά.
Οπως εγώ λυπάμαι τους παλαιούς και τους νεώτερους που δεν είχαν την ευκαιρία να βιώσουν ό,τι βιώσαμε εμείς έτσι και αυτοί νιώθουν οίκτο για εμάς που δε ζήσαμε τις καλές εποχές.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Αυτά βλέπεις εσύ, που είσαι τρόμπας.
Ο κάγκουρας ο 23, βγαίνει μόνο σε μια περιοχή, κοντά στο σπίτι του,
ξέρει το προσωπικό στα μέρη που βγαίνει και ξέρεις και μεγάλο ποσοστό θαμώνων.
Έχει φίλες καριόλες, που του γνωρίζουν άλλες πριγκίπισσες ίδιων προσόντων , καριόλες ξεκωλιάρες αγράμματες.

Αυτά δεν τα βλέπεις εσύ ο  περαστικός.

Βαφτισιμιός μου στα χανιά.
Σε μαγαζί που δουλεύει , βγαίνει όταν έχει ρεπό .
Γαμάει αβέρτα.

Πρόταση με πάνω από 3 λέξεις δύσκολα φτιάχνει .

HornyGuy4

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Bρήκα ένα καναλι στο youtube εξ ολοκληρου αφιερομένο στην Ουκρανια
:dancing: :headbaning2:
:knockinb: :rockon:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Παντα γαμιοτανε αβερτα οι φοιτητριες

Είδαμε  με ...  ποιούς όμως.
Με τη νύχτα και τον υπόκοσμο της επαρχίας που πήγαιναν να σπουδάσουν.

Με συμφοιτητές ΟΧΙ.
Στο χωριό τους ;;; ΠΑΡΘΕΝΕΣ .....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τελικά κάνει δουλειά το λάδι του νονού.

Αβράμη, πήγαινε στα τσοντοσινεμά ... μη χαλάς κάθε θέμα ... ξέρουν όλοι ότι έχεις πρόβλημα μαζί μου ...
και με όσους δεν ψηφίζουν ΝΔ ....
το έχουν εμπεδώσει οι πάντες .....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πολλές κανανε μια σχέση στο πρώτο-δεύτερο έτος με την οποία παντρευόντουσαν στο τέλος.Αυτό ήταν το 'αβέρτα'

Γιατι κοιτας μονο προς την κατευθυνση που σε βολευει;
Παντα υπηρχαν πουτανακια και 'αγαθα' κοριτσια σε ολες τις εποχες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και Ελλάδα παίζουνσε σπονσοριλίκια αβέρτα,απλά είναι μέσω κύκλου δεν είναι τόσο διαδεδομένο το φαινόμενο όπως Πολωνία,Ουκρανία,Τεχία,Ρωσία.
Θυμάμαι μια φοιτήτρια Φιλοσοφικής που μου είπε άμα μου δώσεις 100000 δρχ μπορείς να με γαμήσεις.Εγώ τότε γελούσα δεν το έπαιρνα στα σοβαρά.
Με την εκ των υστέρων γνώση κατάλαβα το λάθος μου.
Βασικά δεν είχα ιδέα πόσες γυναίκες υπεράνω υποψίας πηδιούνται για μικροποσά.
Δε στο λέει η κοινωνία αυτό,το μαθαίνεις όταν αρχίσεις να ασχολείσαι.Να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο,τόσες χαμένες ευκαιρίες που αναρωτιόσουνα τι έκανες λάθος,τι είπες,ποια ήταν η λάθος κίνηση και δεν έκατσε η γκόμενα.Ενώ ήταν απλούστατο.
Συνήθως όταν καταλαβαίνεις τι παίζει είναι σχετικά αργά βέβαια ή έχεις λίγο χρόνο να επανορθώσεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εντάξει αλλά πρέπει να έχεις και κάποιες προυποθέσεις εμφανισιακές,ηλικιακές,οικονομικές,κοινωνικές.Το θέμα είναι τι γίνεται αν δε διαθέτεις αυτές τις προυποθέσεις.
Τότε μόνο μπαζογαμία ή μαλακία ή μπορδέλο ή πουστίαση.Ετσι το βλέπει ο Σάντμαν.Δε βλέπει τρόπο να ξεφύγει από τα στεγανά,να κάνει υπέρβαση.

Το είχες πει σωστά σε παλιότερο ποστ,ρίξε με σε αρένα με θηράματα και θα δούμε.

Τουλάχιστον ανατολική Ευρώπη έχει αρένα και θηράματα,μπορείς να παλέψεις,να κονταροχτυπηθείς και στο τέλος να γαμήσεις το γκομενάκι.Ε εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει αρένα και δεν υπάρχουν θηράματα.Υπάρχει μόνο η παρέα,το κονέ και η ποζεριά.Αν δεν είσαι μ'αυτά,είσαι εκτός παιχνιδιού.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και Ελλάδα παίζουνσε σπονσοριλίκια αβέρτα απλά είναι μέσω κύκλου δεν είναι τόσο διαδεδομένο το φαινόμενο όπς Πολωνία,Ουκρανία,Τεχία,Ρωσία.
Θυμάμαι μια φοιτήτρια Φιλοσοφικής που μου είπε άμα μου δώσεις 100000 δρχ μπορείς να με γαμήσεις.Εγώ τότε γελούσα δεν το έπαιρνα στα σοβαρά.
Με την εκ των υστέρων γνώση κατάλαβα το λάθος μου.
Βασικά δεν είχα ιδέα πόσες γυναίκες υπεράνω υποψίας πηδιούνται για μικροποσά.
Δε στο λέει η κοινωνία αυτό,το μαθαίνεις όταν αρχίσεις να ασχολείσαι.Να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο,τόσες χαμένες ευκαιρίες που αναρωτιόσουνα τι έκανες λάθος,τι είπες και δεν έκατσε η γκόμενα.Ενώ ήταν απλούστατο.

Αυτά δεν τα πιστεύω.
ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Αν τα σκάσεις και δεν κάτσει , μπορεί να σε βγάλει και βιαστή.

Και δεν καλείς την ...  αγορανομία παίρνεις τα @@ μου και τον τίτλο του μαλάκα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το είχες πει σωστά σε παλιότερο ποστ,ρίξε με σε αρένα με θηράματα και θα δούμε.

Τουλάχιστον ανατολική Ευρώπη έχει αρένα και θηράματα,μπορείς να παλέψεις,να κονταροχτυπηθείς και στο τέλος να γαμήσεις το γκομενάκι.Ε εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει αρένα και δεν υπάρχουν θηράματα.Υπάρχει μόνο η παρέα,το κονέ και η ποζεριά.Αν δεν είσαι μ'αυτά,είσαι εκτός παιχνιδιού.

ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ , ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Αν είσαι μάγκας, τρως και με το δύσκολο τρόπο.
Δύσκολα ναι.
Με πολλές αποτυχίες ναι.

Αλλά θα φας.

Αλλιώς, της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτά δεν τα πιστεύω.
ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Αν τα σκάσεις και δεν κάτσει , μπορεί να σε βγάλει και βιαστή.

Και δεν καλείς την ...  αγορανομία παίρνεις τα @@ μου και τον τίτλο του μαλάκα.

Πολωνέζες,Τσέχες,Ουκρανές,Ρωσίδες γκαφρά θέλουν απλά στο λένε με άλλο τρόπο ανάλογα με την τοπική κουλτούρα.Αλλες στο λένε χύμα εντελώς έξω από τα δόντια(Ουκρανέζες,θέλω να μου πάρεις κινητό,το καινούργιο Samsung ή iphoni γιατί το δικό μου κινητό δεν είναι καθόλου καλό) άλλες εντελώς μαλακά και με υποννοούμενα(Πολωνέζες,ο άντρας μου είναι τσιγγούνης δε μου δίνει καθόλου λεφτά και θέλω να αγοράσω παντελονάκι) και άλλες θέλουν να το μαντέψεις όταν αφήνουν ένα hint(Τσέχες).Στυλ πληρώνω πολλά στο ενοίκιο,είναι ακριβό,άμα το πει η γκόμενα σημαίνει οτι πρέπει να προσφερθείς να πληρώσεις το ενοίκιο για να τη γαμήσεις.
Ετσι και οι Ελληνίδες,άμα πιάσεις τα vibes και τα υποννοούμενα σίγουρα γαμάς με κατάλληλη προσφορά κασεριού απλά χρειάζεται καταννόηση της απαιτήσεως και σωστή διατύπωση της προσφοράς με βάση τα ελλεεινιδίστικα στάνταρτς ώστε να μην την προσβάλεις.
Γενικά στην πορεία ευαισθητοποιείς τις κεραίες σου για να πιάνεις τις οικονομικές απαιτήσεις της γκόμενας στον αέρα ώστε να διαβάζεις τη σκέψη της να εκτελείς την απαίτηση και να γαμάς χωρίς να επιβαρύνεις,προσβάλεις,περιορίζεις,δημιουργείς,προβλήματα,κωλύματα κτλ.Να είσαι κάπως αέρινος γαμέας,ευέλικτος.
Ετσι γουστάρουν και αυτές διακριτικούς γαμείς που κάνουν δουλειά και παρέχουν αληθινά πράγματα,σοβαρούς όχι φλουέρες,άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να βασιστούν πάνω τους για το well being.
Δε θέλουν πουτσιφλέκες,τυχάρπαστους,τυχοδιώκτες,παπατζήδες,αναξιόπιστους κτλ.Πρέπει να δίνεις την εικόνα του σοβαρού,αξιόπιστου,πέουλα επενδυτή που παίρνει επ ώμου τις ανάγκες της γκόμενας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom