Χαχαουστ αντιχριστε
Ο αγιος Αποψωλος να σε προστατεύει παρολα αυτα
οι γκομενες γουσταρουν τους αγνωστικους/αθεους ... ειδικα οι ανατολικες
Χαχαουστ αντιχριστε
Ο αγιος Αποψωλος να σε προστατεύει παρολα αυτα
Α ρε να ήμουνα εμφανισιακά όπως στα 35 και να είχα τα λεφτά και την εμπειρία που έχω τώρα.Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα,στη ζωή υπάρχουν και απώλειες.
Έλα ρε αρχηγέ,αυτό το λέμε όλοι.Κι εγώ θα'θελα να μαι τώρα πρωτοετής Θεσσαλονίκη μέσα στα ψωλάκια,που πλέον γαμιούνται πανεύκολα σε σχέση με 15 χρόνια πριν.
Έλα ρε αρχηγέ,αυτό το λέμε όλοι.Κι εγώ θα'θελα να μαι τώρα πρωτοετής Θεσσαλονίκη μέσα στα ψωλάκια,που πλέον γαμιούνται πανεύκολα σε σχέση με 15 χρόνια πριν.
Θέλει εμπειρία στο άθλημα.Εδώ βλέπεις εμένα με 20 χρόνια εμπειρία μπλοκ non stop και πάλι κάνω λάθη και την πατάω.το μουνί είναι πολύ tricky.
Οι περισσότεροι κλάνουν,το 90% δεν μπαίνει καν στο παίγνιο όταν αντιληφθεί το βαθμό δυσκολίας και ρίσκου.
Αν έμενα πάνω από 48 ώρες αγάμητος τώρα, σε αυτή την ηλικία, θεωρώ ότι θα είχα αποτυχία 100% και σε κωλόμπαζα.
Όλες οι επιτυχίες μου, ήταν σε φάση που είχα να γαμήσω λιγότερο από 24 ώρες.
Φαντάσου τώρα ο σαντ μαν, που έχει να γαμήσει από τότε που πήγε ο μάικ γαλάκος στον ολυμπιακό .......
Ο σαντμαν είναι ρελασιτής.Εκφράζει αυτό που οι άλλοι δεν ομολογούν.Αν είσαι μέσος όρος ή μέτριος,γαμάς μέτριες ή μπάζα και αν θες κάτι καλύτερο είναι τόσο δύσκολο και απαιτητικό χρονοβόρο,δαπανηρό που στην τελική δεν αξίζει τον κόπο.Κατάθλιψη φάση συνεπώς εκτός αν ρίξεις τα στάνταρτς σου και γαμάς μπαζάκια και το παίζεις γαμίκος ή αρχίσεις τα παπατζιλίκια και τα παραμύθια και οροιδεύεις τις γκόμενες.
Ούτε τώρα θα γάμαγες.
Έχω κολλητούς πολλούς πατεράδες γιών 20-22 , φποιτητών.
Όσοι είναι τρόμπες, κότες και χωρίς εμπειρία από πουτάνες , με το πουλί στο χέρι είναι.
Δεν τους κάθεται ούτε η μαλακία.
Αν ήσουν κινούμενο ηλεκτρόνιο σε μικρό χώρο με ταχέως κινούμενα μουνιά,
ούτς κατά τύχη δεν θα έπεφτε μουνί στον πούτσο σου. Μέχρι το τέλος του χρόνου.
Για να αρχίσεις να γαμάς , 2 πράγματα θες
1) 3ψήφιο αριθμό γαμήσια σε πουτάνες
2) 3ψηφιο αριθμό από χυλόπιτες, ώστε να μην τις θυμάσαι καν
Άσε ρε που θα πήγαινα στις πουτάνες με τα τόσα ξεκωλίδια που έχει τώρα.Σε κάθε στάση και παγκάκι τις βλέπεις να γλωσσοφιλιούνται τα βράδια
Οι τρόμπες ας μείνουν τρόμπες και ας βαράνε ομαδική κάθε βράδυ μπροστά στα playstation
Αν έχεις χρήμα, θράσσος, ψέμμα και βαράς κατά ριπάς, γαμάς τα πάντα.
Πάντα αξίζει να γαμάς καλά τεμάχια.
Οι αποτυχίες δεν μετράνε.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Χρησιμοποιείς κάθε μέσο . Μόνος περιορισμος να μην παραβιάζει τον ... ποινικό κώδικα το μέσο που χρησιμοποιείς !
Τους κυνηγούς δεν τους ρωτάνε πόσα φυσίγγια είχαν πάρει φεύγοντας.
Τους ρωτάνε τι χτύπησαν.
Και τότε τα έβλεπες αυτά.
Και οι τρόμπες ... τρόμπες ....
Δεν υπήρχε αυτό το ξεκωλίκι 15-20 χρόνια πριν.Οι τότε γκόμενες,που είναι οι τωρινές 30+,ήταν η χειρότερη φουρνιά όλων των εποχών.
Δεν υπήρχε αυτό το ξεκωλίκι 15-20 χρόνια πριν.
Εντάξει αλλά πρέπει να έχεις και κάποιες προυποθέσεις εμφανισιακές,ηλικιακές,οικονομικές,κοινωνικές.
Πού να δεις τις 40+.Μόνο οι ντισκόβιοι του 80 γαμήσανε καλά και πρόλαβαν και τις ένδοξες εποχές του Greek kamaki.
Βέβαια από μία άποψη και εμείς ξεκωλωθήκαμε αφού προλάβαμε τις χρυσές εποχές του ανατολικού μπλοκ στα 90's,00's ως νέοι,που οι προηγούμενοι χρειάζονταν βίζα για να πάνε και οι επόμενοι είδανε άκυρο,εκτός ισχύος.
Και τί γαμούσαν οι ντισκόβιοι πλην Ροδιτών;Κάτι τριχωτές με περμανάντ και πανάθλιο ντύσιμο.Τουλάχιστον από μέσα 90's και μετά βελτιώθηκαν εμφανισιακά οι γκόμενες.
Αλλά εντάξει,όποιος ασχολούνταν τότε με το μπλοκ και δεν κυνηγούσε μόνο μελαχρινά γυναικοειδή στις ντίσκο, πέρασε καλά.
.Δαχτυλιάσματα σε τρένα,τριολέ για πλάκα,