Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ενας συμβατικός Ελληνας πέουλας σκέφτεται κάπως έτσι.
Ρε παιδιά ποια Τσεχία.Οι Τσέχοι έχουν εισόδημα ανώτερο από εμένα και η Πράγα είναι στις πλουσιότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης.Τι να κλάσω εκεί?
Ποια Πολωνία?Η Πολωνία είναι σε άνοδο,ένας νέος βγάζει άνετα 1000 ευρώ μηναίως οι γκόμενες πάχυναν και πλέον θέλουν τους δικούς τους.Τι να κάνω εγώ εκεί.
Ουκρανία?Αστειεύεσαι?Με τη φρι βίζα έχουν άπειρες επιλογές.Γιατί να έρθουν σε εμένα τον άφραγκο και να μην πάνε στον πετρελαιά από το Τέξας.
Για Ρωσίδες δε συζητάμε.Θα μου τινάξουν στον αέρα το bank account σε 1 μήνα.Τι να κάνω εγώ με αυτές,να ανταγωνιστώ ολιγάρχες,Αραβες του Ντουμπάι,τραπεζίτες της Νέας Υόρκης?
Ελεεινίδες και ξανά Ελληνίδες.Παπούτσι από τον τόπο σου.Η αλλάζω φυλή.Yellow fever κι έτσι να γαμάω πιθηκάκια σε SEA.Η γίνομαι Mgtow,παίζω μαλακία,γαμάω σεξ ρόμποτς,ή γίνομαι μπορδελιάρης ή πουστεύω στην τελική.
Το ντιλ που μου δίνουν δεν το δέχομαι.Δεν είμαι ανταγωνιστικός στη νέα τάξη,δε θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο η προσπάθεια,αποσύρομαι.
Αυτό που περιέγραψα είναι η ρεαλιστική λογική.Εμείς κάνουμε χαβαλέ με αυτούς αλλά αυτοί το βλέπουν διαφορετικά.
Ο άρχων Βαλκάνιος σκέφτεται.Θα σε γαμήσω και εσένα τραπεζίτη απο τη Νέα Υόρκη και εσένα Τουρκαλά και εσένα Αραβα από το Ντουμπάι.Θα γαμήσω τους σβέρκους,το δυτικό πολιτισμό,τα μουσλίμια κτλ θα λιώσω τον ανταγωνισμό.Να δούμε πώς μπορείτε να αντισταθείτε στη Βαλκάνια εισβολή.
Θέλει όμως να το έχεις κάπως να μην υπολογίζεις τις θυσίες.Απλά ορμάς στο ψαχνό και τους πιάνεις όλους στον ύπνο,δεν περιμένουν τέτοια δύναμη.Πρέπει γενικά να χτυπάς με τεράστια ισχύ σε περιορισμένο μέτωπο και να μην αφήνεις χρόνο στο θήραμα να ανασάνει,αιφνιδιασμός,συγκέντρωση των μέσων,σοκ και δέος φάση.
:S :S :S