Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ενας συμβατικός Ελληνας πέουλας σκέφτεται κάπως έτσι.
Ρε παιδιά ποια Τσεχία.Οι Τσέχοι έχουν εισόδημα ανώτερο από εμένα και η Πράγα είναι στις πλουσιότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης.Τι να κλάσω εκεί?
Ποια Πολωνία?Η Πολωνία είναι σε άνοδο,ένας νέος βγάζει άνετα 1000 ευρώ μηναίως οι γκόμενες πάχυναν και πλέον θέλουν τους δικούς τους.Τι να κάνω εγώ εκεί.
Ουκρανία?Αστειεύεσαι?Με τη φρι βίζα έχουν άπειρες επιλογές.Γιατί να έρθουν σε εμένα τον άφραγκο και να μην πάνε στον πετρελαιά από το Τέξας.
Για Ρωσίδες δε συζητάμε.Θα μου τινάξουν στον αέρα το bank account σε 1 μήνα.Τι να κάνω εγώ με αυτές,να ανταγωνιστώ ολιγάρχες,Αραβες του Ντουμπάι,τραπεζίτες της Νέας Υόρκης?

Ελεεινίδες και ξανά Ελληνίδες.Παπούτσι από τον τόπο σου.Η αλλάζω φυλή.Yellow fever κι έτσι να γαμάω πιθηκάκια σε SEA.Η γίνομαι Mgtow,παίζω μαλακία,γαμάω σεξ ρόμποτς,ή γίνομαι μπορδελιάρης ή πουστεύω στην τελική.
Το ντιλ που μου δίνουν δεν το δέχομαι.Δεν είμαι ανταγωνιστικός στη νέα τάξη,δε θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο η προσπάθεια,αποσύρομαι.

Αυτό που περιέγραψα είναι η ρεαλιστική λογική.Εμείς κάνουμε χαβαλέ με αυτούς αλλά αυτοί το βλέπουν διαφορετικά.

Ο άρχων Βαλκάνιος σκέφτεται.Θα σε γαμήσω και εσένα τραπεζίτη απο τη Νέα Υόρκη και εσένα Τουρκαλά και εσένα Αραβα από το Ντουμπάι.Θα γαμήσω τους σβέρκους,το δυτικό πολιτισμό,τα μουσλίμια κτλ θα λιώσω τον ανταγωνισμό.Να δούμε πώς μπορείτε να αντισταθείτε στη Βαλκάνια εισβολή.
Θέλει όμως να το έχεις κάπως να μην υπολογίζεις τις θυσίες.Απλά ορμάς στο ψαχνό και τους πιάνεις όλους στον ύπνο,δεν περιμένουν τέτοια δύναμη.Πρέπει γενικά να χτυπάς με τεράστια ισχύ σε περιορισμένο μέτωπο και να μην αφήνεις χρόνο στο θήραμα να ανασάνει,αιφνιδιασμός,συγκέντρωση των μέσων,σοκ και δέος φάση.

:S :S :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι Πολωνοί ήταν τότε αυστηροί.Μη Πολωνός,μη καθολικός ήσουνα ένα αξιοπερίεργο είδος.Οι περισσότεροι δεν είχαν δει ποτέ τέτοιο άτομο.Αράπη ζωντανό οι περισσότεροι είδαν για πρώτη φορά μετά το 2010,τους ξέρανε μόνο από ταινίες.Αμερικανικές ταινίες δηλαδή όσες επιτρέπονταν να προβληθούν αφού στις τσέχικες,πολωνικές βάφονταν με κάρβουνο οι ηθοποιοί άμα ήτανε να παραστήσουν Αράπη.
Ελληνες μέχρι το 2000 είχαν δει πολύ λίγοι,εκτός από άτομα που ζούσαν Ζγκόρζελετς κτλ και πόλεις με Ελληνες που είχαν καταφύγει μετά τον εμφύλιο.
Η Πολωνία ήταν τρομερά ομογενής χώρα,όλες οι γκόμενες έμοιαζαν το ίδιο,είχαν τα ίδια ονόματα,ο,τιδήποτε ξένο έκανε τρομερή εντύπωση.Και οι Πολωνοί όλοι την ίδια εμφάνιση είχαν.Ιδια φάτσα ίδιο ντύσιμο ίδιο κούρεμα.Θυμάμαι τη γκόμενά μου στο Βρότσλαβ το 2002 να μου δείχνει έναν τυπικό Πολωνό και να μου λέει.Βλέπεις γιατί εμείς οι Πολωνέζες έχουμε μπουχτίσει με τους Πολωνούς?Κοίτα πώς είναι αυτός,τι επιλογές έχουμε.Οι κοπέλες έχουν ανοιχτεί πλέον στους ξένους.
Αλλά σε παρακαλώ πολύ μην μπλέξεις με Πολωνέζες.Είναι πάρα πολύ ρομαντικές.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Η μεγαλύτερη τραγωδία ήταν που πανηγυριζαμε όταν περάσαμε Πανελλήνιες και βλέπαμε ως αποτυχημένους αυτούς που έγραψαν μέσο όρο 6 και πήγαιναν Βουδαπέστη - Μπρατισλάβα για σπουδές.

Εγκλήματα...  :jerking:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το καλό που κάνανε οι Ελληνες στο μπλοκ ήταν που παντρευτήκανε ντόπιες Πολωνέζες,Τσεχοπούλες,Ουκρανέζες και άφησαν πολύ καλό όνομα.Ο τέως κομμουνιστές δηλαδή και τα παιδιά τους.Ο Ελλην απέκτησε τη φήμη του σοβαρού αντρός που γουστάρει σοβαρή σχέση δεσμό,γάμο και δεν είναι όπως ο απατεών Ιταλός μαφιόζο που γαμάει τις γκόμενες και τις παρατάει.
Τη καλή φήμη αυτή των Ελλήνων την εκμεταλευτήκαμε στο έπακρο οι νεογαμείς του μπλοκ.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Το καλό που κάνανε οι Ελληνες στο μπλοκ ήταν που παντρευτήκανε ντόπιες Πολωνέζες,Τσεχοπούλες,Ουκρανέζες και άφησαν πολύ καλό όνομα.Ο τέως κομμουνιστές δηλαδή και τα παιδιά τους.Ο Ελλην απέκτησε τη φήμη του σοβαρού αντρός που γουστάρει σοβαρή σχέση δεσμό,γάμο και δεν είναι όπως ο απατεών Ιταλός μαφιόζο που γαμάει τις γκόμενες και τις παρατάει.
Τη καλή φήμη αυτή των Ελλήνων την εκμεταλευτήκαμε στο έπακρο οι νεογαμείς του μπλοκ.
γιατι ηταν τοσο απελευθερωμενες  στο γαμησι οι ανατολικες kman?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως τότε οι Πολωνές είχαν αυτή την τρελλή ψευδαίσθηση οτι θα τις παντρευόσουν αυτόματα επειδή ετύγχανες Ελληνας.Επαιζαν τρελλά άμεσα ξεκωλιάσματα λόγω της ψευδαίσθησης αλλά και σουρεαλιστικές καταστάσεις.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι τρελαμένες,με την ψευδαίσθηση για Ελληναρά ψωλαρά,έτοιμου γαμπρού το κόμπο γινόταν εκρηκτικό.Δεν μπορούσες να τις μαζέψεις.Οι Τσέχες ήταν πολύ πιο ψυχρές ρεαλίστριες τα σα σα και τα μα,μάσατα φάση.Δεν είχαν αυτό τον τρελλό ρομαντισμό των Πολωνέζων τις παλαβές προσδοκίες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η μεγαλύτερη τραγωδία ήταν που πανηγυριζαμε όταν περάσαμε Πανελλήνιες και βλέπαμε ως αποτυχημένους αυτούς που έγραψαν μέσο όρο 6 και πήγαιναν Βουδαπέστη - Μπρατισλάβα για σπουδές.

Εγκλήματα...  :jerking:

Αν και ταιριάζουμε όσο η πασιονάρια με το φράνκο , εδώ έχεις απόλυτο δίκιο !

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γιατι ηταν τοσο απελευθερωμενες  στο γαμησι οι ανατολικες kman?

Πολλοί λόγοι.Και τώρα είναι.
Πρώτα από όλα τα γονίδια.Οι Σλάβες απλά λόγω γονιδίων είναι πιο καυλιάρες,θέλουν γαμήσι πολύ περισσότερο από Μεσογειακές,Δυτικές.
Ετσι ήταν πάντα και έναν αιώνα πριν.
Μετά παίζουν ρόλο οι εκάστοτε κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Αλλά το βασικό είναι το γονιδιακό.Τα γαμησογονίδια επικράτησαν στις Σλάβες,καυλώνουν εύκολα και θέλουν πούτσο.Ανεξαρτήτως χώρας,περιβάλλοντος,οικονομικών συνθηκών.
Οπως οι Μεσογειακοί είναι γενικώς πιο καυλιάρηδες από τους Σλάβους,έτσι και οι Σλάβες είναι πιο καυλιάρες από τις Μεσογειακές λόγω φύσεως.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πολλοί λόγοι.Και τώρα είναι.
Πρώτα από όλα τα γονίδια.Οι Σλάβες απλά λόγω γονιδίων είναι πιο καυλιάρες,θέλουν γαμήσι πολύ περισσότερο από Μεσογειακές,Δυτικές.
Ετσι ήταν πάντα και έναν αιώνα πριν.
Μετά παίζουν ρόλο οι εκάστοτε κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Αλλά το βασικό είναι το γονιδιακό.Τα γαμησογονίδια επικράτησαν στις Σλάβες,καυλώνουν εύκολα και θέλουν πούτσο.Ανεξαρτήτως χώρας,περιβάλλοντος,οικονομικών συνθηκών.
Οπως οι Μεσογειακοί είναι γενικώς πιο καυλιάρηδες από τους Σλάβους,έτσι και οι Σλάβες είναι πιο καυλιάρες από τις Μεσογειακές λόγω φύσεως.

Στη Μεσόγειο τα γαμησογονίδια πήγαν μόνο στους άντρες απ'ότι φαίνεται.Γι'αυτό οι μεσόγειες είναι οι χειρότερες γυναίκες του κόσμου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
η βιολογία δεν είναι το φόρτε σου παντως. άκου γαμισογονίδια... :tickedoff:
διάβασε εδώ

Είναι τα γονίδια καυλίασης.Πώς να το εξηγήσω τώρα?Μπαίνεις π.χ. στο πολωνικό κλαμπ Κατοβίτσε και κάθονται 6 γκόμενες με σούπερ μίνι η μία δίπλα στην άλλη μιλάς στη μία και χαμογελάει,βλέπεις οτι γουστάρει που καυλώνεις με τα μπούτια από τις φίλες της.Μιλάς στην άλλη,είναι σε προοργασμική φάση,σε ακουμπάει συνέχεια,σου γλύφει το αυτί όπως σου μιλάει κτλ.Κερνάς την Ουκρανέζα ποτό και σου χαιδεύει τον πούτσο.Μιλάς λίγο στην Τσέχα και σε τραβάει να χορέψεις μαζί της.Αυτή η προκαυλίαση δηλαδή οτι οι γκόμενες είναι ήγδη έτοιμες γενετικά γουστάρουν να τις εξιτάρει άντρας πώς το λένε.
Αντίθετα με Ελληνίδες χρειάζεται τρελλή προσπάθεια να τις φτάσεις σε θερμό στάτους,παντού ξινά μούτρα,δήθεν γκόμενες κτλ.
Απλά γιατί οι μεσογειακές δεν έχουν γενετικά τα ίδια επίπεδα καύλας με τις Σλάβες.Μεσογειακό κόσμο ευνοοήθηκαν εξελικτικά οι πιο cool γκόμενες,οι ξινές με τις αντιστάσεις ενώ σλαβικό κόσμο η φυσική επιλογή ευννόησε τις καυλιάρες που σε τραβάνε γρήγορα μέσα τους και σε κλείνουν στο μουνί τους.
Πραγματικά με τις Σλάβες πολλές φορές είναι εντελώς γελοία η προσπάθεια που απαιτείται για να γαμήσεις,σα να πηδάς φράκτη 10 πόντους τέτοιες είναι οι αντιστάσεις τους.Με Ελληνίδες,Μεσογειακές αντιμετωπίζεις οχυρωμένες θέσεις με νάρκες,παγίδες κτλ χαρακώματα ολόκληρα.Μεσόγειο γίνεσαι κομάντο τελείως προσαρμοζόμενος στα δύσκολα οπότε σου φαίνεται γελοία η κατάσταση στο σλαβικό κόσμο,λες δεν είναι δυνατόν να παίζει αυτό.Είσαι overqualified.Αυτό είναι ένα από τα θετικά των Ελληνίδων.Μας καθιστούν ανταγωνιστικούς με τις ξένες αφού προπονούμαστε σε πολύ σκληρότερο πρωτάθλημα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Εγκλήματα...  :jerking:

Σωστος. Οι πιο πολλοι ομως απο αυτους τα ειχαν μιλημενα πριν τις Πανελληνιες με τους μπαρμπαδες τους, συνηθως φραγκατους, οποτε και βαριοταν να διαβασουν

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
άσε μην προσπαθείς να μου το εξηγήσεις...αυτά τα ιατρικά (με το κοκκινο) δεν τα πιάνω καθόλου... :S
τα άλλα τα μπλε πάλι εμένα ρε γαμώτο δεν μου τυχαίνουν...  >:(

Ολα γίνονται αν βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.Σλαβικός κόσμος είναι ενιαία φάση είτε Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία αυτά τα σκηνικά παίζουν.
Χάσαμε βέβαια τις παλιές καλές εποχές αλλά και τώρα γίνονται σκηνικά αν αντιρροπίζεις σε ρευστό.
Α ρε να ήμουνα εμφανισιακά όπως στα 35 και να είχα τα λεφτά και την εμπειρία που έχω τώρα.Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα,στη ζωή υπάρχουν και απώλειες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σωστος. Οι πιο πολλοι ομως απο αυτους τα ειχαν μιλημενα πριν τις Πανελληνιες με τους μπαρμπαδες τους, συνηθως φραγκατους, οποτε και βαριοταν να διαβασουν

Αυτοί ήταν φυσικοί ψωλάδες.Μαλθακοί με μέτρια λεφτά από μπαμπά κι έτσι.Οπότε δε γαμήσανε τίποτα Τσεχία,Σλοβακία,Ουγγαρία εκτός από ελάχιστους.Απόδειξη οτι δεν έμαθαν ποτέ τσέχικα ή ουγγρικά.Πώς είναι δυνατόν να γαμάς ντόπια μουνάρα άμα δεν ξέρεις καν τη γλώσσα?
Κάποιοι λίγοι γαμήσανε Ρουμανία και ελαχιστότατοι Ρωσία αλλά όχι αυτές και το επίπεδο που ισχυρίζονται.
Τα χοντρά γούστα παίχτηκαν δεκαετία του 2000 από άτομα που είχαν τις προυποθέσεις όπως εγώ.Γνώση της γλώσσας,κυριλέ διαμέρισμα Ελλάδα,καλό εισόδημα,συχνά ταξίδια κτλ.
Και τώρα παίζονται καλά γούστα αλλά έχουν εκτιναχθεί οι προυποθέσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
η βιολογία δεν είναι το φόρτε σου παντως. άκου γαμισογονίδια... :tickedoff:
διάβασε εδώ
Τρομερο βιβλιο ,το διαβασα πριν δεκαπενταετια.
ο Dawkins απο τους καλυτερους στο ειδος του ,ταπωνει συχνα πυκνα σε συζητησεις τους βαρεμενους θρησκοληπτους ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά παίδες κάποια στιγμή πρέπει να έρθετε σε αντιπαράθεση καθαρά γενετικά σε επίπεδο βιολογίας.
Εκεί οι νόμοι,κοινωνικές συμβάσεις,γνωριμίες κτλ δε σας σώζουν.
Παίζει ρόλο μόνο το επίπεδο ενέργειας,το πόσο σκληρός και μάγκας είσαι,πόσο ανταγωνιστικός κτλ,η βιολογία δηλαδή.Δεν είναι για λιπόψυχους.
Πρέπει να δείξεις τα αρχίδια σου τρόπον τινά αν αξίζεις όντως ή είσαι fake και σε κλάνουν οι γκόμενες.Δε χωράνε ανετιές κτλ.
Οι βαλκανιόπουτσοι άρχοντες κτλ παίζουμε τους αντιπάλους σε επίπεδο καθαρής βιολογίας.Για αυτό σκυλιάζουν οι τύποι.Λένε δεν είναι δυνατόν να βρίσκομαι εγώ ενώπιον αυτού,ποιοι είναι αυτοί τέλος πάντων,τι αντιπροσωπεύουν?Ποιοι και γιατί?Κα πώς γκενέν αυτό?Πώς δικαιολογείται?Ποιος ο σκοπός?
Στα αρχίδια μας εντελώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom