Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.948
- Πόντοι
- 3.656
Δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη σκλαβια απο το να εισαι 40ρης και να βιοποριζεσαι απο γονεις μενοντας στο πατρικο
Το ξέρω,γι'αυτο βρες καμια δουλειά τεμπελ΄χανα
Δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη σκλαβια απο το να εισαι 40ρης και να βιοποριζεσαι απο γονεις μενοντας στο πατρικο
Δεν υπαρχει 4000μιαθος στημ ελλαδα. Εκτος απο το 1%4.000 στην ελλάδα: επιτελικές κρατικές θέσεις (ψωλάδες που λέει ο λάκης), ιατροί, συμβολαιογράφοι, κάποιοι οδοντίατροι-φαρμακοποιοί-λογιστές-δικηγόροι, επίσης μισθοδοτούμενοι από το κράτος δικαστές, νσκ,
μηχανικοί δεκο
Eros RamazzottiFrancesco Totti
είσαι άσχετοςΔεν υπαρχει 4000μιαθος στημ ελλαδα. Εκτος απο το 1%
Και ενιοτε πτωματαΣύμφωνα με πεπονομετανάστη,εσύ μεταφέρεις λύματα νοσοκομείου με το βυτιοφόρο.
Βουκγαρες και ρουμανες γαμας και στο RUSE πρπεει να τις βρεις και στη Γερμανια?
Ρε νιαμου θέλω τα φώτα σας μιας που ξέρετε από Γερμανία
Επειδή αρχές του μήνα θα είμαι στη Δρέσδη σε συνέδριο πυρηνικών κβαντικών φυσικών ,ξέρετε κανένα καλό fkk sauna εκεί ;;δε βρίσκω τίποτα όταν γκουγκλαρω παρά μόνο ένα paradis για gay Kai Babylon που μάλλον μπουρδέλο είναι
Ειναι εναντίον της τεχνητής στυσης ο καλόγερος μαλλονεσυ με τις πουτανες εισαι η με εμας ? τι μας ενδιαφερει τι κουμπωνει για να τις γαμαει
4.000 στην ελλάδα: επιτελικές κρατικές θέσεις (ψωλάδες που λέει ο λάκης), ιατροί, συμβολαιογράφοι, κάποιοι οδοντίατροι-φαρμακοποιοί-λογιστές-δικηγόροι, επίσης μισθοδοτούμενοι από το κράτος δικαστές, νσκ,
μηχανικοί δεκο
Αλλάζω περιβάλλον όμωςΒουκγαρες και ρουμανες γαμας και στο RUSE πρπεει να τις βρεις και στη Γερμανια?
Έχεις δίκιοείσαι άσχετος
Τσεχικές γυμνασιακές επιδείξεις.Βλέπετε γιατί τόσες Τσέχες γίνονται μοντέλες,είναι απλά γενετικά και πολιτισμικά προικισμένες.Αμα δεις τέτοιες επιδείξεις σε σχολεία εκτός σλαβικού κόσμου καλά κρασιά.
Πρακτικά είναι mission impossible να μη γαμήσεις σε σλαβική χώρα.
Ας περιοριστούμε σε υπαλλήλους,γιατί αυτό τίθεται σε σύγκριση και όχι ιατρεία, δικηγορικά γραφεία,κ.λ.π.
4.000 χιλιάδες καθαρά στο χέρι,
πόσοι υπάλληλοι παίρνουν στην Ελλάδα;
Όσοι παίρνουν και τα λεφτά που παίρνει ο kman στη Γερμανία.
Πολύ λίγοι..
νομίζω το πτυχίο το παίρνουν με παγερμανικές εξετάσεις,Ο μισθός πρωτοδιοριζόμενου δικηγόρου σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο Γερμανία είναι 150000 ευρώ το χρόνο.Δηλαδή απλού υπαλλήλου με μόνο προσόν πτυχίο νομικής και μηδενική εμπειρία.Μιλάμε για λιανοπαίδια 23-25 ετών.
επαναλαμβάνω: μηχανικοί δεκο, εφέτες, νσκ, ιατροί σε διαγνωστικάΑς περιοριστούμε σε υπαλλήλους,γιατί αυτό τίθεται σε σύγκριση και όχι ιατρεία, δικηγορικά γραφεία,κ.λ.π.
4.000 χιλιάδες καθαρά στο χέρι,
πόσοι υπάλληλοι παίρνουν στην Ελλάδα;
Όσοι παίρνουν και τα λεφτά που παίρνει ο kman στη Γερμανία.
Πολύ λίγοι..
Χάλια μαύρα γενικώςΑλλάζω περιβάλλον όμως
Μαζι με τα λαδωματα?επαναλαμβάνω: μηχανικοί δεκο, εφέτες, νσκ,