Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.091
- Πόντοι
- 2.306
Πολλοί Ελληνες θα ήθελαν να είναι σαν αυτό το Σέρβο τυπά.Γενικά οι Σλάβες αυτό το στυλ γουστάρουν αλλά δεν έχει καμία σχέση με Μεσόγειο,Δύση κτλ.
Λάθος λακηΑν κατάλαβα καλά ... αμφισβητείτε και την ανάλυση μισθού που ανέβασε ο Κμαν ;
Τι σημασία έχει ο μέσος μισθός , για αυτόν , αν αυτός παίρνει 7700€ καθαρά ;
Τα μέσα καθαρά κέρδη σε 25000 δικηγόρους (ελ. επαγγελματίες) το 2023 ... ήταν 25.500€
Αυτό τι σημαίνει ;;;
Βγάζουν πολλοί 25.000€ το χρόνο ;;;;
Αρχίδια. Υπάρχει ένα 1% που βγάζει πάνω από 300.000€ ............
ένα 15% παίζει από 20.000€ ως 60.000€ .....
Και πάνω από το 80% βγάζει αρχίδια ........... κάτω από 8000€ το χρόνο ... και αν ......
Λάθος λακη
Για να ξεφύγουμε από αρχηγό. Ένας στην Μυκονο παίρνει 5000 καθαρά το μήνα σεφ
Εγώ παίρνω 5000 καθαρά σε άλλη εργασία σχετική με συστήματα συναγερμού στην Ελβετία
Αυτός δουλεύει για 6 μήνες με 3 ρεπό 14 ώρες την μέρα
Εγώ δουλεύω 17 μέρες το μήνα με 9 ώρες με 45 μιν διάλειμμα
Άρα σύμφωνα με σένα παίρνουμε τα ίδια??
Στο σπονσοριλίκι δεν παίζει ρόλο τι βγάζει ο μέσος όρος αλλά τι εσοδεύουν οι άλλοι σπόνσορες.Οι γκόμενες δε σε συγκρίνουν με το μέσο όρο αλλά με τον ανταγωνισμό.
7000-8000 ευρώ το μήνα Γερμανία για σπόνσορες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Πάντα to the point o leader ....Στο σπονσοριλίκι δεν παίζει ρόλο τι βγάζει ο μέσος όρος αλλά τι εσοδεύουν οι άλλοι σπόνσορες.Οι γκόμενες δε σε συγκρίνουν με το μέσο όρο αλλά με τον ανταγωνισμό.
7000-8000 ευρώ το μήνα Γερμανία για σπόνσορες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Μιλάμε εδώ για ποιότητα ζωής, άνεση χρόνου κτλ ;;;Λάθος λακη
Για να ξεφύγουμε από αρχηγό. Ένας φίλος στην Μυκονο παίρνει 5000 καθαρά το μήνα σεφ
Εγώ παίρνω 5000 καθαρά σε άλλη εργασία σχετική με συστήματα συναγερμού στην Ελβετία
Αυτός δουλεύει για 6 μήνες με 3 ρεπό σύνολο σε έξι μήνες και 14 ώρες την μέρα
Εγώ δουλεύω 17 μέρες το μήνα και 13 κάθομαι,
με 9 ώρες ανά μέρα με 45 μιν διάλειμμα μες στο 9ωρο
Άρα σύμφωνα με σένα παίρνουμε τα ίδια??
Για μένα παίρνω τα τριπλά βάση και της ποιότητας συνθηκών εργασίας
Τριπλά είναι αν σκεφτεις 1.Μιλάμε εδώ για ποιότητα ζωής, άνεση χρόνου κτλ ;;;
Τα νούμερα δεν μετράμε ;;
Ο σεφ που λες, παίρνει 5000€ για 6 μήνες. Ετήσια δηλαδή 30.000€ .
Εσύ λες καθε μήνα, άρα 12 Χ 5000€ ; Οπότε 60.000 ετησίως.
Τα διπλά μου βγαίνουν εμένα.
Κάνουμε πλήρη ανάλυση του συστήματός του αρχηγέ μου.Σε τι μας εξυπηρετεί εμάς τους μπανιστιρτζηδες το ποσά πέρνει ; Το ποσα χαλάει για τα γούστα που μοστραρει έχει σημασία
Ο χρόνος είναι χρήμα, όταν έχεις πολύ δουλειά.Τριπλά είναι αν σκεφτεις 1.
ότι αυτός είναι σε κάτι καζάνια που βράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ κι εγώ κόβω βόλτες και κοιτάω κάτι οθόνες μια φορά την ώρα στο κέντρο της πόλης
2.αυτος δουλεύει 14 ώρες την μέρα επί 30 μέρες κάπου 420 ώρες τον ΜΉΝΑ
Εγώ κάπου 142.5...για τα ίδια χρήματα..
Είναι αυτό που λέμε ο χρόνος είναι χρήμα
Ναι αλλά δεν έχει σχέση αυτό με το προηγούμενοΟ χρόνος είναι χρήμα, όταν έχεις πολύ δουλειά.
Άλλος μπορεί να πάρει 150€ για μια δουλειά που κάνει σε 7 λεπτά συνολικά.
Αν τυχαίνουν 30 δουλειές την ημέρα ... πάει γαμιώντας, βγάζει 4500€ την ημέρα.
Αν τυχαίνει όμως μία, την υπόλοιπη μέρα που τα ξύνει , τι αξίζει ;
Δεν είναι καλύτερα αν δούλευε 8ωρο και έπαιρνε 250€ κάθε μέρα ;;;
Καλά ρε φιλε μας δουλεύειςμουναρες οι πολκες απλα τις σβηνουνε τις ελληνιδες..αγγελοι σκετοι
Βρο σορρυ αλλαοι πορτογαλεζες και οι ισπανιδες ειναι ωραια μουνια.Απλα πολλοι μπερδευουν με τις βραζιλιανες και τις κολομβιανες,που ειναι χοντρες και μαυριδερες
Μεχρι για νυχτερινό επαγγελματικο λυκειο σας κοβω- μέχρι εκει ειστε. Το οποιο δεν ειναι απαραίτητα κακο έχει την χρησιμότητα του κ αυτό. Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε κ για να γίνει αμβλεια η γωνία.Ξεκινάω..
Ο Αρχηγός είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου τεχνικής ειδίκευσης.
Από το μισθολόγιο φαίνεται ότι παίζει μπάλα με βάρδιες,ΣK,υπερωρίες.
Από τη γενική του εικόνα και χέρια,δεν είναι επάγγελμα υγείας,αλλά κάποιο βιομηχανικό,παίζει και βαρύ και ανθυγιεινό.
Κουκια τρως και κουκια μάρτυρας κλωνε μΔηλαδή άμα ζούσε στην Ελλάδα θα είχε πιο καλή ποιότητα ζωής;θα ζούσε σε δυάρι Πατήσια θα δούλευε όλη μέρα για800 γαμησι με τη χούφτα και βόλτα με το λεωφορείο;ΜΗ λέμε και υπερβολές εξωτερικό είναι πιο καλά και σεξουαλικά και οικονομικά και από ποιότητα ζωής και επίπεδο κουλτουρας
Δρέσδη είναι αρκετά υποτονικα για ζετεμ καταστάσεις με κάποια περιστέρα -τσάι κ συμπάθεια, υπαρχουν μερικα αξιοθέατα για τουρίστες. Είπαν ότι τον β' παγκ. πολεμο την είχαν κάνει λαμπογυαλο οι συμμαχοι και την ξαναεχτισαν με τον παραδοσιακό τρόπο.
Ρε νιαμου θέλω τα φώτα σας μιας που ξέρετε από Γερμανία
Επειδή αρχές του μήνα θα είμαι στη Δρέσδη σε συνέδριο πυρηνικών κβαντικών φυσικών ,ξέρετε κανένα καλό fkk sauna εκεί ;;δε βρίσκω τίποτα όταν γκουγκλαρω παρά μόνο ένα paradis για gay Kai Babylon που μάλλον μπουρδέλο είναι
Κ τα μουνόπανα δεν έχτισαν κανένα καλό fkk sauna ?Δρέσδη είναι αρκετά υποτονικα για ζετεμ καταστάσεις με κάποια περιστέρα -τσάι κ συμπάθεια, υπαρχουν μερικα αξιοθέατα για τουρίστες. Είπαν ότι τον β' παγκ. πολεμο την είχαν κάνει λαμπογυαλο οι συμμαχοι και την ξαναεχτισαν με τον παραδοσιακό τρόπο.
Δεν υπάρχει αυτο που λες πουθενά . Αν έχεις ένα νορμάλ επάγγελμα , ένα σταθερό εισόδημα δ φροντίζεις την εμφάνιση σου με γυμναστική και καλή διατροφή δεν έχεις σοβαρά κόμπλεξ ώστε να επικοινωνείς άνετα με γυναίκες γαμάς άνετα στα 35-45 άνετα και 25αρες . Μετά τα 45 πας για πάνω απο 30 .... υπάρχουν αξιόμαχα τεμάχια παντού. Να ξέρεις γαμάνε πολλοί μην βγάζεις συμπέρασμα από εδώ . Οι γκόμενες θέλουν τρόπο όχι κόπο.Μέχρι 30 είσαι αξιόμαχο εάν είσαι αξιόμαχος όντως..
Απο τα 35 και κάτι γαμάς μεγαλύτερες κατά βάση από σένα, και τελικώς 45 και πάνω τίποτα η ναυάγια