Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.661
Πόντοι
25.467
Θες πιο direct? Αν βάζεις τον εαυτό σου στους μπανιστιρτζήδες της ζωής του και λες «δεν μας νοιάζει τι κουμπώνει κι αν είναι ντοπαρισμένος, αρκεί που τον χώνει», αψηφώντας τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες του χαπακώματος, σημαίνει ότι έχεις ανάγκη την «πραγματικότητα» που παρουσιάζει σε τέτοιο βαθμό που αδιαφορείς για τα υπόλοιπα.

Το παρακάτω ποστ σου αποπνέει αυτή τη μεγάλη ανάγκη:

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς!

Τον αποδομήσατε εντελώς.

Πείτε μας τώρα και κάνα δυο λόγια για αυτούς που όταν δουν κάποιον να είναι σεξουαλικά ζωηρά ενεργός με πολλές διαφορετικές παρτενέρ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν ελλατωματιάρη εξαρτημένο. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Θες πιο direct? Αν βάζεις τον εαυτό σου στους μπανιστιρτζήδες της ζωής του και λες «δεν μας νοιάζει τι κουμπώνει κι αν είναι ντοπαρισμένος, αρκεί που τον χώνει», αψηφώντας τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες του χαπακώματος, σημαίνει ότι έχεις ανάγκη την «πραγματικότητα» που παρουσιάζει σε τέτοιο βαθμό που αδιαφορείς για τα υπόλοιπα.

Όταν πάω σε μια έκθεση αυτοκίνητων και χαζεύω μια πορσε σημαίνει ότι θέλω να την αποκτήσω κι εγώ ;η μπορεί να έχω μια Φεράρι αλλά κοιτάζω και την πορσε γιατί είναι κι αυτή ένα ωραίο αυτοκίνητο ;

Τελευταία τροποποίηση:

Nostimos delicious

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
79
Πόντοι
0
Ο δάσκαλος πάντως γαμαει αυτή είναι η ουσία..το πώς γαμαει δεν είναι ουσία,γαμαει με λεφτά γαμαει με δώρα who cares..άμα μπορούν να φάνε ξανθιες πολωνεζες μουναρες ας το κάνουμλνε και οι άλλοι εδώ στην Ελλάδα που πέφτει πεινα..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606

Τον αποδομήσατε εντελώς.

Πέστε μας τώρα και κάνα δυο λόγια για αυτούς που όταν δουν κάποιον να είναι σεξουαλικά ζωηρά ενεργός με πολλές διαφορετικές παρτενέρ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν ελλατωματιάρη εξαρτημένο. :coffee:
Εδώ τα αρχιδια μπορεί να γίναν μπλε γιατί ξέβαψε το σώβρακο κι ο άλλος από τις φωτό κατάλαβε ότι ο αρχηγός κουμπώνει ματζουνια και στην τελική τι μας ενδιαφέρει εμάς σαν πορνοστάρ μας πλασαρίστηκε ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.661
Πόντοι
25.467
Εδώ τα αρχιδια μπορεί να γίναν μπλε γιατί ξέβαψε το σώβρακο κι ο άλλος από τις φωτό κατάλαβε ότι ο αρχηγός κουμπώνει ματζουνια και στην τελική τι μας ενδιαφέρει εμάς σαν πορνοστάρ μας πλασαρίστηκε ;

Ο Καβαλοκαλαμόγερας, εκτός από τραγουδιστής, καθηγητής σε πανεπιστήμιο, ξενοδόχος, και οικονομικός σύμβουλος επενδύσεων, έχει δουλέψει και στο CSI του L.A :coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936
Ετσι είναι.Μην ξεχνάμε οτι έχω και 25 χρόνια εμπειρία στα μουνολίβαδα και μια δεκαπενταετία στο σπόνσορινγκ οπότε έχω σηκώσει κάθε πέτρα που λένε.
Άρα 25y×15d Μ.Ο /τον χρονο = 375 ημερες εμπειρίας δηλαδη 1 χρόνο και κάτι ημέρες- μέχρι εκει είσαι δεν μένεις συνεχόμενα.. ανασούλες των 2-3 ημερων παίρνεις και παλι, επομένως,άραξε στα κυβικά σου.
Όσο για το- σπονσοριγκ= προτείνω χρήματα σε πφουτανες 15 χρόνια τώρα και αν κάτσει- δεν μετράει, γιατί ακόμη κι ένας παππούς 80αρης μπορεί να παιχτεί έτσι, τι να του πουμε.. μπραβο;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936
Τον αποδομήσατε εντελώς.
Πείτε μας τώρα και κάνα δυο λόγια για αυτούς που όταν δουν κάποιον να είναι σεξουαλικά ζωηρά ενεργός με πολλές διαφορετικές παρτενέρ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν ελλατωματιάρη εξαρτημένο. :coffee:
Μα ο ίδιος το είπε απ έξω'απ έξω προσφατα ότι κουμπώνεται με ενα διεγερτικο για να αποδίδει γενικα..

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.447
Πόντοι
206
Τσεχικές γυμνασιακές επιδείξεις.Βλέπετε γιατί τόσες Τσέχες γίνονται μοντέλες,είναι απλά γενετικά και πολιτισμικά προικισμένες.Αμα δεις τέτοιες επιδείξεις σε σχολεία εκτός σλαβικού κόσμου καλά κρασιά.

LEXyqw.png

zvuBsZ.png

olMDyX.png

mOw5qC.png

1pC8qr.png

1pC8qr.png

V1avLR.png

Yh2xuB.png

5Hqxn0.png

Jd2Jz5.png

SIE5Lk.png

nAJnd0.png

DYuXoG.png

c1pnQC.png

olNXRA.png

Πρακτικά είναι mission impossible να μη γαμήσεις σε σλαβική χώρα.
Γαμώτο μου,
Είδα το φως το αληθινό που έχω και φετίχ με το pantyhose
Απορώ πως ακόμα ελπίζω με τα σκιάχτρα τις δικές μας να είναι περισσότερο θηλυκά

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.113
Πόντοι
1.056
Γαμώτο μου,
Είδα το φως το αληθινό που έχω και φετίχ με το pantyhose
Απορώ πως ακόμα ελπίζω με τα σκιάχτρα τις δικές μας να είναι περισσότερο θηλυκά

Οι Τσέχες είναι τελείως απελευθερωμένες.Μιλάμε για ποσοστό αθείας 93% είναι τελείως ακομπλεξάριστες.Οχι οτι οι Πολωνέζες είναι του κατηχητικού.Γενικά η σλαβική προέλευση υπερτερεί πάντα των θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Στις Τσέχες αρέσει το exhibitionism με pantyhose κτλ αλλά στα σέξυ εσώρουχα οι Πολωνέζες υπερέχουν,είναι μαστόρισσες.
Οι Πολωνέζες κοιμούνται με τα εσώρουχα ενώ οι Τσέχες φοράνε κοντές νυχτικιές χωρίς εσώρουχα απο κάτω οπότε η πρόσβαση είναι πανεύκολη απλώς σηκώνεις τη νυχτικιά.Με τις Πολωνέζες πρέπει να παλέψεις και με το σέξυ εσώρουχο και τη ζαρτιέρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.661
Πόντοι
25.467
Μα ο ίδιος το είπε απ έξω'απ έξω προσφατα ότι κουμπώνεται με ενα διεγερτικο για να αποδίδει γενικα..

Άλλο το : Παίρνω βοηθήματα για καλύτερη απόδοση, και άλλο το: Χωρίς κουμπιά δεν μου κάνει κούκου.

Εξ άλλου το πρώτο το πράττει πληθώρα ανθρώπων. Από τους μπόντυ μπίλντερς και λοιπούς αθλητές, μέχρι τους φοιτητές που παίρνουν βοηθήματα συγκέντρωσης την περίοδο των εξετάσεων.

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
44
Πόντοι
0
Οι Τσέχες είναι τελείως απελευθερωμένες.Μιλάμε για ποσοστό αθείας 93% είναι τελείως ακομπλεξάριστες.Οχι οτι οι Πολωνέζες είναι του κατηχητικού.Γενικά η σλαβική προέλευση υπερτερεί πάντα των θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Στις Τσέχες αρέσει το exhibitionism με pantyhose κτλ αλλά στα σέξυ εσώρουχα οι Πολωνέζες υπερέχουν,είναι μαστόρισσες.
Οι Πολωνέζες κοιμούνται με τα εσώρουχα ενώ οι Τσέχες φοράνε κοντές νυχτικιές χωρίς εσώρουχα απο κάτω οπότε η πρόσβαση είναι πανεύκολη απλώς σηκώνεις τη νυχτικιά.Με τις Πολωνέζες πρέπει να παλέψεις και με το σέξυ εσώρουχο και τη ζαρτιέρα.
Ξεμουνιασε τες χωρίς έλεος μεγιστε!
Να τους φτάσει το μπλε παπαρι μέχρι το λάρυγγα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Ετσι είναι.Μην ξεχνάμε οτι έχω και 25 χρόνια εμπειρία στα μουνολίβαδα και μια δεκαπενταετία στο σπόνσορινγκ οπότε έχω σηκώσει κάθε πέτρα που λένε.
Αρχηγός ουμπερ αλλες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Φίλε @Νίο από που προκύπτει ότι είναι φιδιές ?
Απο την πραγματική ζωή και τις πραγματικές αμοιβές στην ψωροκωσταινα ντοιτς λαντ
Φαντασιακο περιβάλλον και αμοιβές περιγράφει ο κμαν όσον αφορά το 95%

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656

Το είναι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις του κουμπαρισματος? +κ σε πόσο χρόνο? Ο κμαν έχει άλλα 25 προσδόκιμο ζωής αν δε κάνω λάθος

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
γαμάς άνετα στα 35-45 άνετα και 25αρες . Μετά τα 45 πας για πάνω απο 30 .... υπάρχουν αξιόμαχα τεμάχια παντού.
35 από 45 έχει μεγάλη διαφορά. Στα 35, αν μικροδείχνεις και λίγο γαμάς 25αρες.

Αν αξιοποιείς πάντως και εκμεταλεύεσαι μειονεκτήματα, ανεβαίνεις αλλού.

Πχ μουνάρα 25άρα ... αλλά ηλίθια ... πάμφτωχη ... χωρίς άδεια παραμονής ... ορφανή .... με τίποτε μουρλόχαπα ...

Τότε την τρώει και 40ρης .

Αντίστοιχα πολλοί συνδιασμοί .

Απλά πολλοί βλαμένοι άνδρες ... τα θέλουν όλα ... ενώ οι ίδιοι είναι δεύτερη ερασιτεχνική κατηγορία.

Και ωραία και νέα και μορφωμένη και εύπορη και με περιουσία .......

Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ... και δεν είναι γιαυτόν που έφτασε αγάμητος 35

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω για όλη την Γερμανία , Φρανκφούρτη και Βερολίνο ξέρω γιατί πάω συχνά για πολλά χρόνια. Έμενα για πολλά χρόνια Πολωνία απο το 2014 (σε πόλη κοντά στα γερμανικά σύνορα) και τώρα πάω συχνά για δουλειά . Φυσικά εννοώ για άντρες με καλή οικονομική κατάσταση και με επάγγελμα κύρους. Αλλά στο μετρό που δεν σε ξέρουν ποιος είσαι μπορείς να μιλήσεις άνετα στην Γερμανία....... έχω βγει και ραντεβού ανταλλάσσοντας τηλέφωνο πολλές φορές (όταν δεν συνοδεύομαι από την σχέση μου) . Στην Ελλάδα οι Ελληνίδες δεν μου μιλάνε στο μετρό απαξιούν, οι Γερμανίδες ακόμα και αν δεν γουστάρουν είναι ευγενής αν γουστάρουν βγαίνουν εύκολα . Πολωνία άλλος λαός εγώ έχω μόνιμη σχέση και δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιχνίδι αλλά όσες φορές βγαίνω φλερτάρουν ακόμα και αν συνοδεύεσαι . Στην Ελλάδα μόνο σε κύκλο γνωστών έχω επιτυχίες στο μετρό σχεδόν μηδέν .
Δεν θα το πλατιασω με τις σχέσεις και το ατιτιουντ γενικά. Γράφω κι απαντώ σε κάτι συγκεκριμένο που ανέφερες
Εκτός από καλλιτέχνες ceo μιλιιονερς, κι εκεί σπάνιο Δεν υπάρχουν γκαπ 20-15ετιας όπως ανέφερες με γερμανιδες
Δηλ 45αρηδες με 20αρες 50ρηδες μεψ30αρες κοκ
Δεν θα το κουράσω άλλο
Στην πιο φιλική αντιμετώπιση στο δρόμο 3χεις δίκιο αλλά δεν έχει κάτι να κάνει αυτό με τα υπόλοιπα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Αφού στο άλλο ποστ έχεις βάλει τον εαυτό σου στους μπανιστηρτζήδες, είναι επόμενο να σκέφτεσαι έτσι. Ε μάλλον δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα κι εντυπωσιάζεσαι από τις γκόμενες που ποστάρει. Δεν είναι καμμιά μαγκιά να βρεις τέτοιες, μερικά κλικ σε ένα πουτανοσάιτ είναι. Η μαγκιά είναι το ότι μπορεί να βγάζει πολλά λεφτά να τις έχει. Και η μαλακία το ότι ζορίζεται για να σπάει ρεκόρ.
Ότι θα πεθάνει πριν την ώρα του είναι το βασικό του πρόβλημα
Αλλα μπρος στην δόξα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Εγώ προσωπικά τον kman τον συγχαίρω για τον απλό λόγο του ότι είναι φουλ αφοσιωμένος στο στόχο του. Ο ζήλος που τον διακατέχει και ο τρόπος που έχει προσαρμώσει όλη του τη καθημερινότητα ώστε να βγάζει τα γούστα του και να περνάει καλά με τις πουτάνες που γουστάρει είναι απαράμιλλος. Δηλαδή αυτό γουστάρει να κάνει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιτύχει.
Και πάλι προσωπικά, για εμένα ο τρόπος ζωής του ή/και η καθημερινότητά του (από αυτά που διαβάζω εδώ), δεν αποτελούν επ ουδενί παράδειγμα προς μίμησιν, αλλά δε μου πέφτει λόγος στη τελική. Αυτό φυσικά δε με εμποδίζει να παραδεχτώ ότι σε αυτό που γουστάρει να κάνει και με αυτές που γουστάρει (όποιες είναι αυτές του γούστου μου ή όχι) δεν έχει "αντίπαλο" εδώ στο forum.

Επειδή και εγώ γουστάρω να πληρώνω αλλοδαπές και να τις βγάζω για φαγητά/ποτά/γαμήσια (εγώ τις βρίσκω εδώ στα τζάδικα, προφανώς και βαριέμαι/το θεωρώ ανούσιο/δεν είναι προτεραιότητά μου να πάω σε κάποια άλλη χώρα για το σκοπό αυτό) θα πω το εξής
Ας υποθέσουμε ότι έχω μεγαλύτερα εισοδήματα από τον Kman (μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι) και θέλω να πάω πχ Πολωνία να βγάλω γούστα 1 βδομάδα. Είμαι σίγουρος ότι συγκριτικά με τον Kman, για την ίδια εξόρμηση, τα δικά μου αποτελέσματα θα ήταν πολυ χαμηλότερα των προσδοκιών μου. Από την άλλη, ο Kman τα ταξίδια που κάνει είναι 9/10 επιτυχήμενα με βάση τις προσδοκίες του! Βγάζει τέτοια ενέργεια, κάνει τέτοιο προγραμματισμό, υπολογίζει τα πάντα.
Αυτό δε μπορώ να μη το επικροτήσω. Θα δώσει το 100% του να επιτύχει αυτό που θέλει. Μιλάμε πάντα για το θέμα του σπόνσορινγκ και του σεξοτουρισμού. Αυτό είναι και το θέμα του νήματος εξάλλου
Είναι μια κατηγορία μόνος του ο αρχηγός
Για μένα προσωπικά αυτός και ο πρώην πορδομετανατης μιτσαρας29 είναι τα πιο καλτ άτομα του μπου
Love to hate φαση

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Ο κμαν έχει άλλα 25 προσδόκιμο ζωής αν δε κάνω λάθος

Μ'αυτα τα ωράρια,μ'αυτή τη διατροφή,χωρις να γυμνάζεται και μάλλον καπνίζει κιόλας,συν τον σκατόκαιρο της Γερμανίας...ο οργανισμός του ήδη θα είναι καταπονημένος αρκετά.Επίσης παιζει να'χει περάσει και κανα 10 φορές κόβιντ,οπότε αρρωσταίνει και συχνά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom