Εγώ προσωπικά τον kman τον συγχαίρω για τον απλό λόγο του ότι είναι φουλ αφοσιωμένος στο στόχο του. Ο ζήλος που τον διακατέχει και ο τρόπος που έχει προσαρμώσει όλη του τη καθημερινότητα ώστε να βγάζει τα γούστα του και να περνάει καλά με τις πουτάνες που γουστάρει είναι απαράμιλλος. Δηλαδή αυτό γουστάρει να κάνει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιτύχει.
Και πάλι προσωπικά, για εμένα ο τρόπος ζωής του ή/και η καθημερινότητά του (από αυτά που διαβάζω εδώ), δεν αποτελούν επ ουδενί παράδειγμα προς μίμησιν, αλλά δε μου πέφτει λόγος στη τελική. Αυτό φυσικά δε με εμποδίζει να παραδεχτώ ότι σε αυτό που γουστάρει να κάνει και με αυτές που γουστάρει (όποιες είναι αυτές του γούστου μου ή όχι) δεν έχει "αντίπαλο" εδώ στο forum.
Επειδή και εγώ γουστάρω να πληρώνω αλλοδαπές και να τις βγάζω για φαγητά/ποτά/γαμήσια (εγώ τις βρίσκω εδώ στα τζάδικα, προφανώς και βαριέμαι/το θεωρώ ανούσιο/δεν είναι προτεραιότητά μου να πάω σε κάποια άλλη χώρα για το σκοπό αυτό) θα πω το εξής
Ας υποθέσουμε ότι έχω μεγαλύτερα εισοδήματα από τον Kman (μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι) και θέλω να πάω πχ Πολωνία να βγάλω γούστα 1 βδομάδα. Είμαι σίγουρος ότι συγκριτικά με τον Kman, για την ίδια εξόρμηση, τα δικά μου αποτελέσματα θα ήταν πολυ χαμηλότερα των προσδοκιών μου. Από την άλλη, ο Kman τα ταξίδια που κάνει είναι 9/10 επιτυχήμενα με βάση τις προσδοκίες του! Βγάζει τέτοια ενέργεια, κάνει τέτοιο προγραμματισμό, υπολογίζει τα πάντα.
Αυτό δε μπορώ να μη το επικροτήσω. Θα δώσει το 100% του να επιτύχει αυτό που θέλει. Μιλάμε πάντα για το θέμα του σπόνσορινγκ και του σεξοτουρισμού. Αυτό είναι και το θέμα του νήματος εξάλλου