midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
Δεν θα το πλατιασω με τις σχέσεις και το ατιτιουντ γενικά. Γράφω κι απαντώ σε κάτι συγκεκριμένο που ανέφερεςΔεν ξέρω για όλη την Γερμανία , Φρανκφούρτη και Βερολίνο ξέρω γιατί πάω συχνά για πολλά χρόνια. Έμενα για πολλά χρόνια Πολωνία απο το 2014 (σε πόλη κοντά στα γερμανικά σύνορα) και τώρα πάω συχνά για δουλειά . Φυσικά εννοώ για άντρες με καλή οικονομική κατάσταση και με επάγγελμα κύρους. Αλλά στο μετρό που δεν σε ξέρουν ποιος είσαι μπορείς να μιλήσεις άνετα στην Γερμανία....... έχω βγει και ραντεβού ανταλλάσσοντας τηλέφωνο πολλές φορές (όταν δεν συνοδεύομαι από την σχέση μου) . Στην Ελλάδα οι Ελληνίδες δεν μου μιλάνε στο μετρό απαξιούν, οι Γερμανίδες ακόμα και αν δεν γουστάρουν είναι ευγενής αν γουστάρουν βγαίνουν εύκολα . Πολωνία άλλος λαός εγώ έχω μόνιμη σχέση και δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιχνίδι αλλά όσες φορές βγαίνω φλερτάρουν ακόμα και αν συνοδεύεσαι . Στην Ελλάδα μόνο σε κύκλο γνωστών έχω επιτυχίες στο μετρό σχεδόν μηδέν .
Εκτός από καλλιτέχνες ceo μιλιιονερς, κι εκεί σπάνιο Δεν υπάρχουν γκαπ 20-15ετιας όπως ανέφερες με γερμανιδες
Δηλ 45αρηδες με 20αρες 50ρηδες μεψ30αρες κοκ
Δεν θα το κουράσω άλλο
Στην πιο φιλική αντιμετώπιση στο δρόμο 3χεις δίκιο αλλά δεν έχει κάτι να κάνει αυτό με τα υπόλοιπα