Αυτά τα ξέρουν οι γιατροί. Εγώ πάντως ξέρω πολλούς που πήγαν στους γιατρούς. Είναι σαν διαλυμένοι, αλλά το τι έχει ο καθένας φαντάζομαι σχετίζεται με τις μαλακίες που έκανε. Το πιο συχνό, από ό,τι έχω καταλάβει, είναι ότι το ζόρισμα από δουλειά βγαίνει σε καρδιοπάθειες.Το είναι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις του κουμπαρισματος? +κ σε πόσο χρόνο? Ο κμαν έχει άλλα 25 προσδόκιμο ζωής αν δε κάνω λάθος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 311K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.887
- Πόντοι
- 3.936
Δεν τον αποκαλώ έτσι-απο μονο του πηγαινει. Αλλά πως θα έλεγες κάποιον ο οποίος εξέφραζε τον θαυμασμό του πριν χρόνια για τον Αδολφο και τον γεγμανικό στγατό (σε καποια ποστ του)- αφου λυποταν έμμεσα για τους λόγους οι οποίοι έκαναν να χάσουν τον β' παγκ. πολεμο οι ναζί από τους,συμμάχους.Αποκαλεί τον Αρχηγό ακόμα...... ναζί;
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.887
- Πόντοι
- 3.936
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού θα βάλει το Λαμπραντόρ να καθαρίσει για πάρτυ του όπως έλεγε καποτε.Κάτσε ρε,δεν τον αποθεώνουμε Απλά επειδή είναι 50+ και υπέρβαρος...ας προσέχει και λίγο.Για το καλο του το λέμε.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.887
- Πόντοι
- 3.936
είσαι Μύστης σ' αρέσει το ωραίο, μέσα στην Φωκ-λαντ είναι πραγματικα η μοναδική δυναμική παρουσια που έχει να πει κάτιΜάγκες, ο σκοπο΄ς είναι να διασκεδάζουμε.
πήρα τη Μαρίνα στο Φωκαίας πάνω απόγευμα,φεύγει στις 5 Δεκεμβρίου
είναι μουνάρα και έκανε καλό γαμήσι,
πλήρωσα 40ε, για διπλό, να έχω την ησυχία μου.
Τη Μαρίνα θα την ξαναπάρω, διότι είναι ωραία
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 456
E, γαμα τωρα πισω απο τους ΠακιστανουςΔεν τον αποκαλώ έτσι-απο μονο του πηγαινει. Αλλά πως θα έλεγες κάποιον ο οποίος εξέφραζε τον θαυμασμό του πριν χρόνια για τον Αδολφο και τον γεγμανικό στγατό (σε καποια ποστ του)- αφου λυποταν έμμεσα για τους λόγους οι οποίοι έκαναν να χάσουν τον β' παγκ. πολεμο οι ναζί από τους,συμμάχους.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.887
- Πόντοι
- 3.936
Εσύ ομως που βρίσκεσαι συνεχως εμπρος τους καλό είναι να ελέγξεις την πίσω κίνηση σου μην τυχόν και είναι ξερεγουλαρισμενη.E, γαμα τωρα πισω απο τους Πακιστανους
erostios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2024
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Σέβομαι την άποψη σου και σίγουρα ο κάθε ένας ζει στον κύκλο του.Δεν θα το πλατιασω με τις σχέσεις και το ατιτιουντ γενικά. Γράφω κι απαντώ σε κάτι συγκεκριμένο που ανέφερες
Εκτός από καλλιτέχνες ceo μιλιιονερς, κι εκεί σπάνιο Δεν υπάρχουν γκαπ 20-15ετιας όπως ανέφερες με γερμανιδες
Δηλ 45αρηδες με 20αρες 50ρηδες μεψ30αρες κοκ
Δεν θα το κουράσω άλλο
Στην πιο φιλική αντιμετώπιση στο δρόμο 3χεις δίκιο αλλά δεν έχει κάτι να κάνει αυτό με τα υπόλοιπα
Εγώ έγραψα απλά για να δείξω σε πολλούς που δεν έχουν πάει ότι υπάρχει και μια κατάσταση απο αυτή που παρουσιάζεται εδώ. Έτσι είναι παντού ο κάθε ένας βρίσκει αυτό που ψάχνει. Καλά να περνάς και να έχεις υγεία εσύ και η οικογένεια σου.
Ακύρωσες και τη μόνη απόδειξη που είχες.Αλίμονο στον γέρο που ως απόδειξη του ότι έζησε επικαλείται το πόσων ετών είναι.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 506
Αν έχεις να πεις κάτι να το λες συγκεκριμένα ,πολλοί, πολλές, πολλά είναι απροσδιόριστο.Βαλκάνιε .... άσχετο ... αλλά τι γράφω σε άλλο θρεντ ... σε άλλον πονηρό ....
Του λέω να ψάξει φωτογραφίες ... που ανεβάζουν πολλοί σαν γκόμενές τους ...
στα δυτικά tineye και google ...
Βγαίνουν καθαρές .... πιστεύεις ... ότι είναι οι γκόμενές τους !
Μεγάλοι γαμιάδες !
Ινδάλματα !!!
Αν ψάξεις τις ίδιες .... στο ρώσικο yandex ....
θα αρχίσουν να βγαίνουν δράκοι ... σκελετοί από ντουλάπες .... φαντάσματα ...
Και να γκρεμίζονται είδωλα !!!!!!!
Δώσε τα φώτα σου να δούμε και εμείς. Να ρίχνεις μόνο πορδές στα νήματα δεν λέει.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.999
- Πόντοι
- 3.556
Τι τιμές είναι αυτές ρε μλκ 1000 φράγκα για τρεις νύχτες. Και νόμιζα με γαμησαν εμένα το ΜάιοΈλα εσύ Πράγα και βλέπουμε
![]()
Είχα κάνει Χριστούγεννα στην Πράγα το 15 νομίζω , μου είχε βγει τζάμπα…….
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.887
- Πόντοι
- 3.936
Εδω ο τυπος ειναι ανοιχτα κοπρο- ουρο -λάγνος με φωτο στοιχεία, διαλόγους (απ' το κοντινο παρελθόν) και εν μερη ζωοφιλος ( βλεπε: Λαμπραντόρ), το ναζί σε πείραξε;Αποκαλεί τον Αρχηγό ακόμα...... ναζί;
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.999
- Πόντοι
- 3.556
Πωπω απολαυστικές οι τελευταίες δέκα σελίδες , με πορθητή να δείχνει τα παπιερς με το χρήμα (στάνταρ αυτό το μήνα πήρε συν 30%)
Σας έβαψε μερικών τις ψυχές ΑΣΠΡΕΣ και τώρα το παίζετε γιατροί διαιτολόγοι ηθικολόγοι εθνικός οργανισμός καταπολέμησης ντόπινγκ
Έτσουξε
Σας έβαψε μερικών τις ψυχές ΑΣΠΡΕΣ και τώρα το παίζετε γιατροί διαιτολόγοι ηθικολόγοι εθνικός οργανισμός καταπολέμησης ντόπινγκ
Έτσουξε
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.431
- Πόντοι
- 25.467
Πσσσσσσσσσσσσσς!!!Ακύρωσες και τη μόνη απόδειξη που είχες.
Μου κάνατε το 7,5ποντο 7ποντο.
Υποθέτω ότι το μυαλό σας δούλεψε υπερωρίες για να βρείτε τόσο αποστομμωτική απάντηση.

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.335
- Πόντοι
- 6.056
Τα αποτελέσματα τα βλέπεις με βόλτες στο μετάξι .... πλατεία βάθη .... λιοσσίων ....έκαναν να χάσουν τον β' παγκ. πολεμο οι ναζί από τους,συμμάχους.
Βέβαια στα ταγάρια, αρέσει . Να πηγαίνουν στα hot spot και να τις παίρνουν νουμεράδα οι ... μετανάστες.
Τύπε Γλυφό, δουλεύεις κι εσύ 24/30ωρα συνεχόμενα και κουμπώνεις τίποτα για να μοιάσεις το ίνδαλμά σου ή απλά και συ χειροκροτητής εκ του ασφαλούς όπως και τόσοι άλλοι εδώ που έρχονται για το θέαμα; Εγώ πάντως όταν βλέπω κάποιον να πηγαίνει κατευθείαν στον τοίχο και δεν το βλέπει, τον ειδοποιώ ότι θα φάει τα μούτρα του.Πωπω απολαυστικές οι τελευταίες δέκα σελίδες , με πορθητή να δείχνει τα παπιερς με το χρήμα (στάνταρ αυτό το μήνα πήρε συν 30%)
Έτσουξε
Τα ίδια έλεγα και στον γαμπρό μου το 2007, ότι έτσι που δουλεύει σαν μανιακός δεν θα βγάλει δεκαετία. Γελούσε και μου έλεγε ότι δεν παθαίνει τίποτα, οι άλλοι είναι τα σαπάκια. Πέθανε το 2011, ετών 60. Οι περισσότεροι που την πατάνε είναι γιατί νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση, αλλά όταν έχει αδυνατίσει ο οργανισμός έρχεται κάτι αναπάντεχο και τους αποτελειώνει. Εκείνος δεν είχε προβλέψει την ελληνική κρίση, ο Kman μπορεί να μην έχει προβλέψει καμμιά γερμανική κρίση (και απόλυση). Άσε που παραμονεύει και ο πόλεμος όχι και πολύ μακριά.
Και μερικοί εδώ χασκογελάτε, παραβλέποντας θέματα υγείας, είτε επειδή δεν σας κόβει, είτε επειδή είστε σταρχιδιστές και νοιάζεστε μόνο για τη διασκέδαση που σας προσφέρει.
Και φυσικά δεν έχω κανένα λόγο να τρελλαίνομαι για τα ποσά που βγάζει, γιατί έχω λύσει το οικονομικό ζήτημα.
Τελευταία τροποποίηση:
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 456
Και στον Νιο αρεσει να γαμαει παρεα με μεταναστεςΤα αποτελέσματα τα βλέπεις με βόλτες στο μετάξι .... πλατεία βάθη .... λιοσσίων ....
Βέβαια στα ταγάρια, αρέσει . Να πηγαίνουν στα hot spot και να τις παίρνουν νουμεράδα οι ... μετανάστες.
Ακολούθα το σχέδιο Kman, να σου ξηγιούνται όλες σταράτα και να κάνεις και οικονομίες.Α,τρελή αμεσότητα αποτελέσματος ο μεντορισμός..
Ακολουθείς μακροπρόθεσμο σχέδιο μηνών, ξοδεύοντας λεφτά χωρίς σαφές πλάνο ή ξεκάθαρο deal,με πιο πιθανό σενάριο να σου πει η άλλη:
"Σ' ευχαριστώ για όλα.
Είσαιο πατέρας,ο θείος, ο παππούς που ποτέ δεν είχα "![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.171
- Πόντοι
- 2.606
αρχηγος αγνοειται η τυχη του επαθε εμφαγμα μετα απο φονικο ματζουνι δοση για ρινοκερο η σπονσορετα τρεχει ημιγυμνη και σκουζει σαν αλαλαζον κυμβαλον στους διαδρομους του ξενοδοχειου ο μποσα μοι ο μποσα μοι χι ις ντεντ χι ις ντεντ 

Τελευταία τροποποίηση:
Επιβεβαιωνω, με αυτη την πισινα μου καθοντα γκομενες με gap 20τιας
![]()
Εσύ 40 αυτές 60;
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.612
- Πόντοι
- 2.886
είσαι Μύστης σ' αρέσει το ωραίο, μέσα στην Φωκ-λαντ είναι πραγματικα η μοναδική δυναμική παρουσια που έχει να πει κάτι
Φώκ- λάντ
ΚΑΛΟ !

η Φωκαίας με τα άπειρα μπουρδελάκια !

Επίσης το βράδυ στο Φωκαίας 17 πάνω είναι η Βαλέρια
με ωραίο πρόσωπο , και πολλές καμπύλες
ρωσόφωνη κάβλα
Καλά τα εσκορτ, αλλά και καλά κάποια μπουρδελάκια
Όπως είναι καλό το γαλλικό εστιατόριο,
αλλά και καλό είναι το σουβλάκι του Λευτέρη στη Σατωβριάνδου στην Ομόνοια !
Με κόκκινο πιπεράκι, ωραίο πράμα !
Πήγα με ένα φίλο μου, που δεν είναι χοντρός
αλλά έφαγε πέντε (5) τέτοια !
Μιλάμε για δύναμη !
ΟΥΡΑ για να πάρεις τυλιχτά !

Η πλάκα είναι ότι η οδός Σατωβριάνδου είναι από τον Chataubriand
και τέτοιο όνομα έχει και φαγητό με κρέας , πολυτελε΄ς το Σατωμπριάν

Εδώ ο Κμαν μας μεταφέρει με τις περιγραφές του σε ΄΄αλλα σκηνικά
χλιδάτα !
Ευχάριστες οι περιγραφές του,
απλά μην ταράζεστε με τα έξοδά του !

Τελευταία τροποποίηση: