Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Σέβομαι την άποψη σου και σίγουρα ο κάθε ένας ζει στον κύκλο του.
Εγώ έγραψα απλά για να δείξω σε πολλούς που δεν έχουν πάει ότι υπάρχει και μια κατάσταση απο αυτή που παρουσιάζεται εδώ. Έτσι είναι παντού ο κάθε ένας βρίσκει αυτό που ψάχνει. Καλά να περνάς και να έχεις υγεία εσύ και η οικογένεια σου.
Επίσης
Αλλα άλλη μια φορά
Γκαπ ηληκια 15 κ 20 έτη ΔΕΝ υπάρχουν με Γερμανίδες επιπέδου, απλά να βλέπονται, και άνω και να μην είναι πρεζόνια

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Άμα ξεκινήσει με μπουρνούζι από το διαμέρισμα θα φτάσει στην πισίνα με ισοθερμικα σαλοπετα μπατον και πεδιλα του σκι
Έχει φαστ τελεφερίκ φιλε σε2 μιν είσαι μέσα πισίνα
Φαίνεσαι ότι δεν έχεις ζήσει βιπ φάσεις καλόγερο
Κιναποκλειω ναχεις μπει σε ελικόπτερο με την ώρα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Και τι να κάνει ρε τύπε να ψωλοκοπανάει όλη μέρα περιμένοντας το "μάννα εξ ουρανου"; Πώς θα αυξήσει τη ρευστότητα, με πορδές ή θα περιμένει να πεθάνει κανας γέρος να τον κληρονομήσει;
Η επιλογή κμαν με ατελιιεωτα ωράρια είναι τραγική για τον λόγο που γίνεται, σε τέτοια ηληκια
έχει δίκιο ο καλόγερο

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Έχει φαστ τελεφερίκ φιλε σε2 μιν είσαι μέσα πισίνα
Φαίνεσαι ότι δεν έχεις ζήσει βιπ φάσεις καλόγερο
Κιναποκλειω ναχεις μπει σε ελικόπτερο με την ώρα
Έχω μπει αλου φαν πάρκ στα συγγρουομενα το ίδιο θα έιναι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.157
Πόντοι
1.056
Θεόμουρλη Πολωνέζα στην παντελώς ακαταλαβίστικη ταινία του David Lynch Inland Empire.

Δείχνει και σκηνές από Βαρσοβία δεκαετίας 30 με γκόμενες κτλ.Γενικά το έχουν οι Πολωνοί με τις ταινίες τρόμου,φιλμ νουάρ,μυστηριώδεις θανάτους,υπόγεια,σκοτεινά δάση κτλ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.157
Πόντοι
1.056
Η πιο παλαβή θεωρία συνομωσίας ήταν η ιστορική φωτό που έδειχνε το Στάλιν να φυτεύει το δέντρο στο Σμολένσκ το 1940 που θα προκαλούσε το αεροπορικό δυστύχημα με θύμα τον Kaczynski και ολόκληρη την πολωνική στρατιωτική και πολιτική ελίτ 70 χρόνια μετά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Τι τιμές είναι αυτές ρε μλκ 1000 φράγκα για τρεις νύχτες. Και νόμιζα με γαμησαν εμένα το Μάιο

Είχα κάνει Χριστούγεννα στην Πράγα το 15 νομίζω , μου είχε βγει τζάμπα…….
Απο θύματα είμαστε πλήρεις το νήμα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Τύπε Γλυφό, δουλεύεις κι εσύ 24/30ωρα συνεχόμενα και κουμπώνεις τίποτα για να μοιάσεις το ίνδαλμά σου ή απλά και συ χειροκροτητής εκ του ασφαλούς όπως και τόσοι άλλοι εδώ που έρχονται για το θέαμα; Εγώ πάντως όταν βλέπω κάποιον να πηγαίνει κατευθείαν στον τοίχο και δεν το βλέπει, τον ειδοποιώ ότι θα φάει τα μούτρα του.

Τα ίδια έλεγα και στον γαμπρό μου το 2007, ότι έτσι που δουλεύει σαν μανιακός δεν θα βγάλει δεκαετία. Γελούσε και μου έλεγε ότι δεν παθαίνει τίποτα, οι άλλοι είναι τα σαπάκια. Πέθανε το 2011, ετών 60. Οι περισσότεροι που την πατάνε είναι γιατί νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση, αλλά όταν έχει αδυνατίσει ο οργανισμός έρχεται κάτι αναπάντεχο και τους αποτελειώνει. Εκείνος δεν είχε προβλέψει την ελληνική κρίση, ο Kman μπορεί να μην έχει προβλέψει καμμιά γερμανική κρίση (και απόλυση). Άσε που παραμονεύει και ο πόλεμος όχι και πολύ μακριά.
Και μερικοί εδώ χασκογελάτε, παραβλέποντας θέματα υγείας, είτε επειδή δεν σας κόβει, είτε επειδή είστε σταρχιδιστές και νοιάζεστε μόνο για τη διασκέδαση που σας προσφέρει.

Και φυσικά δεν έχω κανένα λόγο να τρελλαίνομαι για τα ποσά που βγάζει, γιατί έχω λύσει το οικονομικό ζήτημα.
Ζωή σε σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom