Τύπε Γλυφό, δουλεύεις κι εσύ 24/30ωρα συνεχόμενα και κουμπώνεις τίποτα για να μοιάσεις το ίνδαλμά σου ή απλά και συ χειροκροτητής εκ του ασφαλούς όπως και τόσοι άλλοι εδώ που έρχονται για το θέαμα; Εγώ πάντως όταν βλέπω κάποιον να πηγαίνει κατευθείαν στον τοίχο και δεν το βλέπει, τον ειδοποιώ ότι θα φάει τα μούτρα του.
Τα ίδια έλεγα και στον γαμπρό μου το 2007, ότι έτσι που δουλεύει σαν μανιακός δεν θα βγάλει δεκαετία. Γελούσε και μου έλεγε ότι δεν παθαίνει τίποτα, οι άλλοι είναι τα σαπάκια. Πέθανε το 2011, ετών 60. Οι περισσότεροι που την πατάνε είναι γιατί νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση, αλλά όταν έχει αδυνατίσει ο οργανισμός έρχεται κάτι αναπάντεχο και τους αποτελειώνει. Εκείνος δεν είχε προβλέψει την ελληνική κρίση, ο Kman μπορεί να μην έχει προβλέψει καμμιά γερμανική κρίση (και απόλυση). Άσε που παραμονεύει και ο πόλεμος όχι και πολύ μακριά.
Και μερικοί εδώ χασκογελάτε, παραβλέποντας θέματα υγείας, είτε επειδή δεν σας κόβει, είτε επειδή είστε σταρχιδιστές και νοιάζεστε μόνο για τη διασκέδαση που σας προσφέρει.
Και φυσικά δεν έχω κανένα λόγο να τρελλαίνομαι για τα ποσά που βγάζει, γιατί έχω λύσει το οικονομικό ζήτημα.