Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Η πιο παλαβή θεωρία συνομωσίας ήταν η ιστορική φωτό που έδειχνε το Στάλιν να φυτεύει το δέντρο στο Σμολένσκ το 1940 που θα προκαλούσε το αεροπορικό δυστύχημα με θύμα τον Kaczynski και ολόκληρη την πολωνική στρατιωτική και πολιτική ελίτ 70 χρόνια μετά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Τι τιμές είναι αυτές ρε μλκ 1000 φράγκα για τρεις νύχτες. Και νόμιζα με γαμησαν εμένα το Μάιο

Είχα κάνει Χριστούγεννα στην Πράγα το 15 νομίζω , μου είχε βγει τζάμπα…….
Απο θύματα είμαστε πλήρεις το νήμα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Τύπε Γλυφό, δουλεύεις κι εσύ 24/30ωρα συνεχόμενα και κουμπώνεις τίποτα για να μοιάσεις το ίνδαλμά σου ή απλά και συ χειροκροτητής εκ του ασφαλούς όπως και τόσοι άλλοι εδώ που έρχονται για το θέαμα; Εγώ πάντως όταν βλέπω κάποιον να πηγαίνει κατευθείαν στον τοίχο και δεν το βλέπει, τον ειδοποιώ ότι θα φάει τα μούτρα του.

Τα ίδια έλεγα και στον γαμπρό μου το 2007, ότι έτσι που δουλεύει σαν μανιακός δεν θα βγάλει δεκαετία. Γελούσε και μου έλεγε ότι δεν παθαίνει τίποτα, οι άλλοι είναι τα σαπάκια. Πέθανε το 2011, ετών 60. Οι περισσότεροι που την πατάνε είναι γιατί νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση, αλλά όταν έχει αδυνατίσει ο οργανισμός έρχεται κάτι αναπάντεχο και τους αποτελειώνει. Εκείνος δεν είχε προβλέψει την ελληνική κρίση, ο Kman μπορεί να μην έχει προβλέψει καμμιά γερμανική κρίση (και απόλυση). Άσε που παραμονεύει και ο πόλεμος όχι και πολύ μακριά.
Και μερικοί εδώ χασκογελάτε, παραβλέποντας θέματα υγείας, είτε επειδή δεν σας κόβει, είτε επειδή είστε σταρχιδιστές και νοιάζεστε μόνο για τη διασκέδαση που σας προσφέρει.

Και φυσικά δεν έχω κανένα λόγο να τρελλαίνομαι για τα ποσά που βγάζει, γιατί έχω λύσει το οικονομικό ζήτημα.
Ζωή σε σας

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Η Βαλέρια μοιάζει κάπως με

Loren-NY-jpg.webp

Φωκαίας 17, πάνω , στις 5 Δεκέμβρη φεύγει για Μολντοβα

Πήρα και τη Λίζα , Φωκαίας 19 το απόγευμα ( 28.11.)
ρουμούνα , καλή κάβλα.

Καλές οι Πολωνέζες, αλλά είναι λίγο μακριά .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Αν είσαι τυχερός έχει κάτι σκόρπιες φοιτητριουλες από γονείς μετανάστες που παρέμειναν εδώ. Ειχα βρει μια ξανθιά juicy με γαλανά ματιά (αλα πάμελα-απο καμακι δρομου)που ενώ της τον εχωνα με σκουφάκι μου ελεγε: <<βάλτον λίγο μέσα χωρίς προφυλακτικο να δω πως ειναι;>> και κουβέντα στην κουβέντα βρέθηκε να τον χωνεύει όλον από κωλο ακαποτα με κρεμπιε στην μαπα. Φοιτητρια νομικής κατά τα άλλα..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Τι τιμές είναι αυτές ρε μλκ 1000 φράγκα για τρεις νύχτες. Και νόμιζα με γαμησαν εμένα το Μάιο

Είχα κάνει Χριστούγεννα στην Πράγα το 15 νομίζω , μου είχε βγει τζάμπα…….

Είναι και με έκπτωση genius,κανονικά ήταν γύρω στα 1150 ευρώ:2funny:

Η συγκεκριμένη κράτηση είναι σαν τη μισθολογία του kman, δηλαδή δεν είναι ενδεικτική για τίποτα.

Πρόκειται για σουίτα με πιάτο Μολδάβα από τη μια μεριά και κάστρο από την άλλη,
140 τ.μ. και 50 τ.μ. ταράτσα.
Την έκλεισα γιατί έχω την μια βραδιά 20+ καλεσμένους,που άμα φέρει ο καθένας δεύτερο άτομο 30+.
Θα έχω και catering,dj και τρεις χορεύτριες.

Eίναι ωραίο που εδώ μέσα ο καθένας κάνει διαφορετικά πράγματα, έχει άλλο target group,κ.λ.π.
Ακόμη και ο ελικοπτεράτος μπαρμπαμέντωρ γράφει ενδιαφέροντα πράγματα καμιά φορά,
να ξέρουμε και εμείς τις επιλογές μας όταν πλέον δε θα μας κάνει κούκου..

Όσο για την Πράγα, αν το ψάξεις θα δεις ότι από το 2015 οι τιμές στις κρατήσεις έχουν υπερδιπλασιαστεί,
όπως και στο πληρωμένο.
Αυτό που μπορείς να κάνεις ακόμη, αν έχεις προετοιμαστεί λιγάκι πριν πας, είναι να φας και να πιεις καλά σχεδόν τζάμπα.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Η επιλογή κμαν με ατελιιεωτα ωράρια είναι τραγική για τον λόγο που γίνεται, σε τέτοια ηληκια
έχει δίκιο ο καλόγερο

Είναι και ένας από τους λόγους που ο μισθός από μόνος του δε λέει πολλά..

Το θέμα είναι αν κάνεις και κάτι που γουστάρεις ή όταν έρχεται Δευτέρα πρωί σε πιάνει κατάθλιψη..
Αν δουλεύεις βάρδιες, ΣΚ, αργίες...
Αν διακινδυνεύεις την υγεία σου..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Απο θύματα είμαστε πλήρεις το νήμα

Πλέον πιο πιθανό να με πιάσουν κοροιδο Ελλάδα παρά Τσεχία..

Είχα τσεκάρει πριν κάτι μήνες μέσω Google πόσες φορές έχω πάει από το 2016 στην Τσεχία,
χωρίς μάλιστα να μετράω την περίοδο που έμεινα εκεί και ο αριθμός ήταν 83..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306

Η συγκεκριμένη κράτηση είναι σαν τη μισθολογία του kman, δηλαδή δεν είναι ενδεικτική για τίποτα.

Την έκλεισα γιατί έχω την μια βραδιά 20+ καλεσμένους,που άμα φέρει ο καθένας δεύτερο άτομο 30+.

Κάτσε να σου σκάσει ο καλογκέρο με κανά ελικόπτερο στην ταράτσα θα τις σηκώσει και τις χορεύτριες και τις καλεσμένες και όλες.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Ο καλόγερος παίζει και να έχει στο τίντερ καμιά φωτό με τα διακριτικά της USAF να οδηγάει Απάτσι.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Πλέον πιο πιθανό να με πιάσουν κοροιδο Ελλάδα παρά Τσεχία..

Είχα τσεκάρει πριν κάτι μήνες μέσω Google πόσες φορές έχω πάει από το 2016 στην Τσεχία,
χωρίς μάλιστα να μετράω την περίοδο που έμεινα εκεί και ο αριθμός ήταν 83..

Να σκεφτείς οτι με τόσα που έφαγες Πράγα θα μπορούσες να είχες γαμήσει 10 χιλιάδες πουτάνες στο Μεταξουργείο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.935
Πόντοι
25.467
Τύπε Γλυφό, δουλεύεις κι εσύ 24/30ωρα συνεχόμενα και κουμπώνεις τίποτα για να μοιάσεις το ίνδαλμά σου ή απλά και συ χειροκροτητής εκ του ασφαλούς όπως και τόσοι άλλοι εδώ που έρχονται για το θέαμα; Εγώ πάντως όταν βλέπω κάποιον να πηγαίνει κατευθείαν στον τοίχο και δεν το βλέπει, τον ειδοποιώ ότι θα φάει τα μούτρα του.

Τα ίδια έλεγα και στον γαμπρό μου το 2007, ότι έτσι που δουλεύει σαν μανιακός δεν θα βγάλει δεκαετία. Γελούσε και μου έλεγε ότι δεν παθαίνει τίποτα, οι άλλοι είναι τα σαπάκια. Πέθανε το 2011, ετών 60. Οι περισσότεροι που την πατάνε είναι γιατί νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση, αλλά όταν έχει αδυνατίσει ο οργανισμός έρχεται κάτι αναπάντεχο και τους αποτελειώνει. Εκείνος δεν είχε προβλέψει την ελληνική κρίση, ο Kman μπορεί να μην έχει προβλέψει καμμιά γερμανική κρίση (και απόλυση). Άσε που παραμονεύει και ο πόλεμος όχι και πολύ μακριά.
Και μερικοί εδώ χασκογελάτε, παραβλέποντας θέματα υγείας, είτε επειδή δεν σας κόβει, είτε επειδή είστε σταρχιδιστές και νοιάζεστε μόνο για τη διασκέδαση που σας προσφέρει.

Και φυσικά δεν έχω κανένα λόγο να τρελλαίνομαι για τα ποσά που βγάζει, γιατί έχω λύσει το οικονομικό ζήτημα.

Troll Mode: ΟFF

Η τεράστια επιτυχία της ταινίας "Μικρό ψάρι" του Οικονομίδη, δεν βασίστηκε στο γεγονός ότι οι θεατές "ταυτίστηκαν" με τον Στράτο. Ούτε στο ότι διέκριναν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα τους στον κεντρικό αντιήρωα τη ταινίας γιατί ουδείς νουνεχής θα ήθελε να είναι στη θέση του. Ο Στράτος είναι ένας αποτυχημένος που έχει αποδεχτεί την αποτυχία του. Μοναχικός, εσωστρεφής, εργάτης, που όσα κερδίζει από την δουλειά του αλλά και από το πάρεργό του, τα αφιερώνει όλα για ένα και μόνο σκοπό. Γνωρίζει ότι σύντομα θα καταρρεύσουν τα πάντα, αλλά συνεχίζει να ακολουθεί πιστά την δική του εσωτερική οπτική για την ζωή, και τον δικό του κώδικα τιμής.

Ο θεατής λοιπόν παρακολουθεί την τρελή καθοδική πορεία ενός ταλαίπωρου, μέσα στο Θολό υπαρξιακό περιβάλλον της σημερινής πραγματικότητας. Δεν υπάρχει τίποτα το "μαγικό". Τίποτα το "ηρωικό". Τίποτα που να σε ωθήσει να το βάλεις ως "στόχο".

Συνεπώς όλη η επιτυχία της ταινίας προκύπτει από την αφτιασίδωτη ωμή και χωρίς ανούσιους πλατειασμούς, γλαφυρότητα της πλοκής, που όμως αποπνέει έναν βουβό αλλά και όλως περιέργως κραυγαλέο πικρό ρομαντισμό.

Κάπως έτσι λοιπόν, βλέπουν οι περισσότεροι αναγνώστες τον κ. Καπαμάνο. Μοναχικός κι αυτός, ζει με βάση τον δικό του κώδικα ηθικής, και βαράει υπερωρίες για να δώσει όλες τις αποδοχές του, αλλά και όλο του το είναι, σε κάτι που αυτός θεωρεί σημαντικό για την εξιλέωσή του, ακόμα και αν αυτό τον οδηγήσει στο θάνατο. Δεν υπάρχει σε αυτό τίποτα το ιδανικό. Τίποτα να ζηλέψεις. Εκτός αν κατά βάθος βλέπεις αυτόν τον χαρακτήρα ανταγωνιστικά. Τότε ναι! Έχεις πολλά να εφεύρεις για να βγείς παραπάνω από αυτόν. Μόνο που σε αυτή την τελευταία περίπτωση, δεν παρακολουθείς απλά ως θεατής την ξέφρενη αυτοκαταστροφική πορεία του. Ταυτίζεσαι μαζί του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο παραλληλισμός λοιπόν, αυτών των δύο χαρακτήρων δεν έγινε τυχαία από μέρους μου. Έστω κι αν στη δεύτερη περίπτωση, ο θεατής, αντί για ταινία, παρακολουθεί σήριαλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
Xa xa. Σήμερα μια Πολωνέζα μου είπε μια φράση .σσ μιλάει ελληνικά φαρσί

Λοιπόν ...από ποιο υλικό γίνονται η καλύτερες πίπες

....από ουκρανικό ξύλο :rockon:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Εμένα η άλλη μου ζήτησε να στείλω γυμνές φωτός της καυλιάρας φίλης της γιατί ερεθίζεται.Γενικά δεν παίζονται οι Πόλκες.Με ρώταγε ποια κάνει τις καλύτερες πίπες,πώς είναι η φίλη της στο σεξ κτλ.Θα έλεγα οτι είναι πολύ ωμές,οι Ουκρανέζες βρίσκουν τις Πολωνέζες χυδαίες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.178
Πόντοι
3.506

Τυπαρα Καλόγερε. Θέτεις πολλά ζητήματα, ας σου παραθέσω τις σκέψεις μου.

Ναι υπήρχε περίοδος στη ζωή μου που δούλευα 30 ώρες τη μέρα , είχα γίνει βόδι, και έβαζα τις γκόμενες να με καβαλάνε γιατί μου κοβόταν η ανάσα. Μου άρεσε όμως. Είχα το χόμπι μου για δουλειά και περνούσα καλά. Σίγουρα θα με εστελνε στο χώμα (θεωρητικά τουλάχιστον) . Και τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες. Όλοι πιστεύουμε πως είμαστε άφθαρτοι μέχρι που οι συνεχόμενες κακουχίες μας στέλνουν.

Είναι μια ταινία , ο παλαιστής, με το Μίκυ Ρουρκ. Ήταν υποψήφιος για Όσκαρ (2008) και αν θυμάμαι καλά το πήρε ο Σον Πεν επειδή έπαιξε έναν κουνιστο (άδικο). Τα τελευταία λεπτά είναι ΕΠΟΣ , ειδικά εκεί που λέει ότι οταν καις το κερί κι από τις δυο μεριές πληρώνεις το τίμημα (και αυτός κούμπωνε χάπια κλπ). Ε και αυτό μου θυμίζει λίγο Κμανιο. Ζει το γούστο του μέχρι τέλους , και θα πεθάνει χωρίς να έχει δεύτερο Μινέρβα

ΥΓ: μη δουλευόμαστε , χεσμενο τον έχεις , απλά μέσα μέσα βαριέσαι και αρπάζεσαι μέσα μέσα. Δεν κρίνω και εγώ γουστάρω να σκουπιδιαζω ψυχές

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.178
Πόντοι
3.506
Η Βαλέρια μοιάζει κάπως με

Loren-NY-jpg.webp

Φωκαίας 17, πάνω , στις 5 Δεκέμβρη φεύγει για Μολντοβα

Πήρα και τη Λίζα , Φωκαίας 19 το απόγευμα ( 28.11.)
ρουμούνα , καλή κάβλα.

Αν τη ξαναγαμησεις , ρίχτεις μια σφαλιάρα στον κωλο και πες της από το Γλειφομουνιξ πουτανακι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.178
Πόντοι
3.506

Eίναι ωραίο που εδώ μέσα ο καθένας κάνει διαφορετικά πράγματα, έχει άλλο target group,κ.λ.π.
Ακόμη και ο ελικοπτεράτος μπαρμπαμέντωρ γράφει ενδιαφέροντα πράγματα καμιά φορά,
να ξέρουμε και εμείς τις επιλογές μας όταν πλέον δε θα μας κάνει κούκου..

Όσο για την Πράγα, αν το ψάξεις θα δεις ότι από το 2015 οι τιμές στις κρατήσεις έχουν υπερδιπλασιαστεί,
όπως και στο πληρωμένο.
Αυτό που μπορείς να κάνεις ακόμη, αν έχεις προετοιμαστεί λιγάκι πριν πας, είναι να φας και να πιεις καλά σχεδόν τζάμπα.
Ναι το φαΐ δεν ακρίβυνε

Ο μέντορας μου πέταξε την ιδεα για Reunion που είναι καλή επιλογή για όταν δεν θα μου κάθονται ούτε η ρυζοφαγες και θα πρέπει να πέσει η μαύρη νύχτα στο Παλέρμο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Τυπαρα Καλόγερε. Θέτεις πολλά ζητήματα, ας σου παραθέσω τις σκέψεις μου.

Ναι υπήρχε περίοδος στη ζωή μου που δούλευα 30 ώρες τη μέρα , είχα γίνει βόδι, και έβαζα τις γκόμενες να με καβαλάνε γιατί μου κοβόταν η ανάσα. Μου άρεσε όμως. Είχα το χόμπι μου για δουλειά και περνούσα καλά. Σίγουρα θα με εστελνε στο χώμα (θεωρητικά τουλάχιστον) . Και τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες. Όλοι πιστεύουμε πως είμαστε άφθαρτοι μέχρι που οι συνεχόμενες κακουχίες μας στέλνουν.

Είναι μια ταινία , ο παλαιστής, με το Μίκυ Ρουρκ. Ήταν υποψήφιος για Όσκαρ (2008) και αν θυμάμαι καλά το πήρε ο Σον Πεν επειδή έπαιξε έναν κουνιστο (άδικο). Τα τελευταία λεπτά είναι ΕΠΟΣ , ειδικά εκεί που λέει ότι οταν καις το κερί κι από τις δυο μεριές πληρώνεις το τίμημα (και αυτός κούμπωνε χάπια κλπ). Ε και αυτό μου θυμίζει λίγο Κμανιο. Ζει το γούστο του μέχρι τέλους , και θα πεθάνει χωρίς να έχει δεύτερο Μινέρβα

ΥΓ: μη δουλευόμαστε , χεσμενο τον έχεις , απλά μέσα μέσα βαριέσαι και αρπάζεσαι μέσα μέσα. Δεν κρίνω και εγώ γουστάρω να σκουπιδιαζω ψυχές

Ελεγες οτι θα πήγαινες Λευκορρωσία το Νοέμβριο σου έγραφα αποκλείεται να πας,έλεγες και όμως έχω βγάλει εισιτήρια κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom