Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 311K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ ότι όποιος φλεξάρει ή όποιος κάνει μόνο κριτική πρέπει να ανεβάζει κάτι,έστω ότι πήγε στα μέρη που συζητάμε.

Αλλά από την άλλη και να πήγε,αν έχει περάσει μια δεκαετία και πολύ λέω, γίνεται απλά γραφικός..
Χεστηκαμε για παρελθοντικά γαμήσια επί Μπρέζνιεφ..

ΤΩΡΑ τι γίνεται είναι το θέμα...

Υ.Γ. Ψάχνω τα γραφόμενα του Yorkie για Καλιφόρνια-Λος Αντζελες στο section "Βόρεια Αμερική",αλλά δεν τα βρίσκω.
Θυμάται κανείς που είχε γράψει;
Πρέπει να αρχίσω να κάνω τα κουμάντα μου.
Screenshot_2024-11-30-10-09-25-924_com.google.android.gm~2.jpg
Υπάρχει ακόμα η βίζα για USA?
Εάν ναι την αιτηθηκες Ελβετία η Ελλάδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.038
Πόντοι
26.141
Η Ελλάδα δεν έχει βίζα για USA παρά μόνο eesta
Πλέον με την απελευθέρωσης της βίζας κ στην Κίνα το ελληνικό διαβατήριο έχει τη μεγαλύτερη γεωγραφική έκταση χωρίς βίζα στη γη σσ δεν εννοώ αριθμών χώρων αλλά γεωγραφική έκταση .

Ευχαριστουκε Μητσοτάκη για το ελληνικό διαβατήριο κ για το μετρο Θεσσαλονίκης :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.272
Πόντοι
1.056

Δεν υπάρχει βίζα.
Μέχρι τώρα η αεροπορική μου ζήτησε να σκανάρω την πρώτη σελίδα του διαβατηρίου μέσω του app τους
και 72ώρες πριν την πτήση πρέπει να κάνω esta application.

Aυτό που με ανησυχούσε ήταν το θέμα ότι έχω πάει Ρωσία μέσα στην τελευταία 3ετία,
αλλά γνωστή μου στην αστυνομία αεροδρομίου μου είπε ότι έχω τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους επιβάτες
να φάω χυλόπιτα,είτε στη Ζυρίχη, είτε όταν προσγειωθώ Αμερική,αλλά αποκλείεται να είναι για το ταξίδι στη Ρωσία.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.272
Πόντοι
1.056
Η Ελλάδα δεν έχει βίζα για USA παρά μόνο eesta

Έχεις τίποτα tips για Λος Αντζελες-Νέα Υόρκη-Βοστώνη;
Tρεις βδομάδες, 12-6-3 μέρες σε κάθε πόλη αντίστοιχα

Να πάω Αστόρια στις πατριώτισσες και να συστηθώ σαν Ελληνοελβετός έμπορος τυριού όπως έκανε ο Αρχηγός στο Καλίνιγκραντ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656

Να πάω Αστόρια στις πατριώτισσες και να συστηθώ σαν Ελληνοελβετός έμπορος τυριού όπως έκανε ο Αρχηγός στο Καλίνιγκραντ;
Τορόντο έχω πάει πολλές φορές αλλά όχι στο USA μου την έσπαγε το στυλ των Αμερικανών στα σύνορά και οι ουρές

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.272
Πόντοι
1.056
Τορόντο έχω πάει πολλές φορές αλλά όχι στο USA μου την έσπαγε το στυλ των Αμερικανών στα σύνορά και οι ουρές

Δεν έχω ξαναπάει, ότι έχω δει σε ταινίες...
Όσο προετοιμάζω το ταξίδι, διαπιστώνω ότι οι τρεις πόλεις που θα επισκεφτώ, είναι σαν από διαφορετικό πλανήτη η καθεμία..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.885
Πόντοι
2.306
Να γαμήσεις πιο πιθανό είναι τουρίστριες στη Νέα Υόρκη.Βασικά Νέα Υόρκη είναι μακρσν η καλύτερη.Εγώ είχα πάει Σικάγο,Χιούστον μέτρια πράγματα.Βλέπεις λίγες μουνάρες ΗΠΑ γιατί έχουν επιμειχθεί πολύ.Οι Γερμανίδες φαίνονται Θεές εκεί.
Επίσης οι Ευρωπαίες που επισκέπτονται ΗΠΑ είναι πολύ ανοιχτές,καμία σχέση με Ευρώπη.Οι λευκές Αμερικανίδες είναι σχετικά συντηρητικές σε σχέση με Δυτικές Ευρωπαίες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.038
Πόντοι
26.141
Δεν έχω ξαναπάει, ότι έχω δει σε ταινίες...
Όσο προετοιμάζω το ταξίδι, διαπιστώνω ότι οι τρεις πόλεις που θα επισκεφτώ, είναι σαν από διαφορετικό πλανήτη η καθεμία..
Η πιο άκυρη χώρα του κόσμου
Προτιμώ να χωθώ σοβιέτ καλτιλα επαρχία ή ασιατικές πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες παρά Μανχάταν ..

Όλο το ζουμί τώρα αγκαμπατ που είναι κλειστή χώρα κ βράζει το μουνι των σλαβικών σπονσορετωβ που ούτε καν Τουρκία μπορούν να πάνε

Δυστυχώς δεν έχει φτηνές πτήσεις κ δύσκολη βίζα για εμάς ..

Έχω σκάσει που δεν μπορώ να παν κ.με περιμένουν κ μοντέλα ρωσοφωνες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.571
Πόντοι
12.756
Η πιο άκυρη χώρα του κόσμου
Προτιμώ να χωθώ σοβιέτ καλτιλα επαρχία ή ασιατικές πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες παρά Μανχάταν ..

Όλο το ζουμί τώρα αγκαμπατ που είναι κλειστή χώρα κ βράζει το μουνι των σλαβικών σπονσορετωβ που ούτε καν Τουρκία μπορούν να πάνε

Δυστυχώς δεν έχει φτηνές πτήσεις κ δύσκολη βίζα για εμάς ..

Έχω σκάσει που δεν μπορώ να παν κ.με περιμένουν κ μοντέλα ρωσοφωνες
ανεβα σε καροτσα σαν τον Βανταμα και τσουκου τσουκου θα φτασεις:coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.800
Πόντοι
6.256

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.272
Πόντοι
1.056
Αρχηγός είναι έτοιμος να ποστάρει καμιά 50αρια screenshots που του χαλάμε το νήμα :confused:

Αρχηγέ,αφήνω αυτό και φεύγω :hi:

Συνημμένα

• SaveClip.App_A44FC295A1764C5F8EDD9E0CE3D2748A_video_dashinit.mp4
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.885
Πόντοι
2.306
Κατευθύνομαι τώρα προς Σεξοπολωνία να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τις εξελίξεις.Μεγάλωσαν άραγε τα βυζιά των Πολωνέζων?Δύσκολο να έχουμε τόσο θετικές εξελίξεις στο γενικό ζόφο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.038
Πόντοι
26.141

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.509
Πόντοι
216

Ωχ, 95% πιθανότητα να γυρίσεις παντρεμένος από κει με καμιά κόρη εστιάτορα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Σύντροφε κ έτσι σε καρότσα θα πήγαινα
Ο κομμουνισμός κ ο εθνικογαμησμος θέλει θυσίες :confused:
Εθνικογαμισμος
. Τι μας θύμισες.. Ένα αγνό κίνημα που έσβησε λόγω οικονομικών δυσχεριων...

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.272
Πόντοι
1.056
Να γαμήσεις πιο πιθανό είναι τουρίστριες στη Νέα Υόρκη.

Αρχηγέ,αν ο πορνοτουρίστας που το έχει με ελευθέρας βοσκής,έπαιρνε χαμπάρι ότι ΟΠΟΥ και αν πας στον πλανήτη, το πιο εύκολο είναι να γαμησεις τουρίστριες,θα είχε ανεβάσει εκθετικά τις όποιες επιτυχίες του.
Στην Πράγα μπορώ να γράψω ανάλογα με ηλικία που να κλείσει κάποιος και τι τουρίστριες θα βρει.
Από ποιο Hostel για πιτσιρικάδες,μέχρι για Hotel ελευθέρας ή και Hotel μαύρη ζώνη.

Οταν για παράδειγμα έρχονταν ακόμη Ρωσίδια στην Πράγα,
πήγαινες λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθημερινές και την άραζες ή αριστερά στο μπαρ ή δεξιά στο bistro εδώ
Screenshot_2024-11-30-17-14-15-438_com.google.android.apps.photos.jpg

Olsanka
600 κλίνες ξενοδοχείο, τίγκα Ρωσία.
Είχε από συλλόγους χωριών που έρχονταν εκδρομη,μέχρι συγκροτήματα παραδοσιακών χορών, γυναικείες αθλητικές ομάδες...Τα πάντα όλα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.472
Πόντοι
2.356
Νεα Υορκη ισον Μανχαταν ... οτι και να πουμε ειναι λιγο.
κανενα rooftop παντως το βραδυ λεει να επισκεφθεις, ζητανε ταυτοτητα σχεδον σε ολα τα νυχτερινα μαγαζια οποτε καλυτερα να εχεις μαζι σου παντα το διαβατηριο.
Βοστωνη πιστευω θα σου αρεσει, ευρωπαικη σε αρκετα μεγαλο βαθμο και η πολη των λευκων. Στο λιμανι αν θυμαμαι καλα υπαρχει εκθεσειακος χωρος για την επανασταση που ξεκινησε απο εκει, καλη φαση αν μαλιστα διαβαζες μικρος Μπλεκ :grin:
Μια βολτα στο γηπεδο των θρυλικων Μποστον Σελτικς και στο προαστιο Κειμπριτζ με τα γνωστα πανεπιστημια αξιζει οπωσδηποτε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom