sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.531
- Πόντοι
- 22.266
Educație Fizică și Sport?εγω ημουν VEST
1971-1975. Πρωταθλητής στο πήδημα
Ένδοξος Τσαουσέσκου
Educație Fizică și Sport?εγω ημουν VEST
Είδα πάντως τις ταινίες που πρότεινε ο Saint στην πτήση και το μικρό ψάρι είναι εντυπωσιακό.Οι τύποι μιλάνε όπως εγώ,μερικές φορές μιλάω έτσι στα ελληνικά και στους Γερμανούς.
Τώρα είμαι με την Πόλκα στο κυριλέ γαλλικό ρεστωράν Κρακοβία,έχει τόσες απίστευτες ξανθιές,ψηλές βυζαρούδες εδώ στο εστιατόριο που γλυκοκοιτάζουνε,η τύπισσα απλώς δεν έχει μέλλον.
Αυτό είναι που μου αρέσει σλαβικές χώρες.Με τόση πληθώρα επιλογών γύρω είναι πρακτικά αδύνατον να κολλήσεις.
Saint και Kalogero έχουν ανεβάσει αισθητά τη ποιότητα εκφρασης στο θρεντ και αυτό και αποτελεί τιμή μαςΝαυαγίων ανάγνωσμα...
Το ναυάγιο της Ιταλίας που ονειρευόταν μεγαλεία σεφ και κατέληξε ταβερνιάρης στο κέντρο της Αθήνας με μαυρισμένα τα πνευμόνια από το καυσαέριο, ζει τώρα με τη συντροφιά ενός σκύλου για να μη φουντάρει από την πίκρα και τη μοναξιά και περιφέρεται στα νήματα παριστάνοντας το σπουδαίο με περίτεχνες παπαριές για να ξεχνά τη μίζερη καθημερινότητά του που θα είναι η ίδια μέχρι το τέλος.
Κι ο φτωχομπινές των βρωμερών μπουρδέλων του Μεταξιού που μπαίνει στη σειρά με τα πάκια και προσπαθεί να γίνει άντρας με ένα δεκάρικο για δέκα λεπτά, έχει παραδώσει την αξιοπρέπειά του σε μια τσατσά που θα τον επαναναφέρει στην τάξη, αν αργήσει λίγο παραπάνω. Προσέχει όπως βγαίνει μην πέσει σε κάναν γνωστό και δει την κατάντια του και μιλάει για ναυάγια αντί να κοιταχτεί στον καθρέπτη.
Ανθρωπάκια που σωρού που νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν, ενώ απέτυχαν παταγωδώς, γιατί η ζωή είναι σκληρή με τεμπελομαλάκες σαν την πάρτη τους.
Όταν έχεις 3000 για πέταμαΠοιος είναι ο καλύτερος μήνας να πας Πολωνία;
Αρχηγέ ΠΆΛΙ τη ίδια ξαναφερες η λάθος βλέπω?Μετά τα φιλέτα πάω ξενοδοχείο για γούστα.
Βαλκανικό χέρι.Εχω έντονη την αίσθηση οτι θα γαμήσω.
Δέχονται μαι 50πλας οι κόρες???Ωχ, 95% πιθανότητα να γυρίσεις παντρεμένος από κει με καμιά κόρη εστιάτορα.
Ναυαγίων ανάγνωσμα...
Το ναυάγιο της Ιταλίας που ονειρευόταν μεγαλεία σεφ και κατέληξε ταβερνιάρης στο κέντρο της Αθήνας με μαυρισμένα τα πνευμόνια από το καυσαέριο, ζει τώρα με τη συντροφιά ενός σκύλου για να μη φουντάρει από την πίκρα και τη μοναξιά και περιφέρεται στα νήματα παριστάνοντας το σπουδαίο με περίτεχνες παπαριές για να ξεχνά τη μίζερη καθημερινότητά του που θα είναι η ίδια μέχρι το τέλος.
Κι ο φτωχομπινές των βρωμερών μπουρδέλων του Μεταξιού που μπαίνει στη σειρά με τα πάκια και προσπαθεί να γίνει άντρας με ένα δεκάρικο για δέκα λεπτά, έχει παραδώσει την αξιοπρέπειά του σε μια τσατσά που θα τον επαναναφέρει στην τάξη, αν αργήσει λίγο παραπάνω. Προσέχει όπως βγαίνει μην πέσει σε κάναν γνωστό και δει την κατάντια του και μιλάει για ναυάγια αντί να κοιταχτεί στον καθρέπτη.
Ανθρωπάκια που σωρού που νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν, ενώ απέτυχαν παταγωδώς, γιατί η ζωή είναι σκληρή με τεμπελομαλάκες σαν την πάρτη τους.
Ο μιτσος ο πορδομετανατη είσαι????Έχετε χάσει επεισόδια.
Είμαι τόσο ναυάγιο που μέχρι και την ταβέρνα έριξα έξω.
Τώρα μένω σε μια παράγκα στο Πέραμα, και δουλεύω σκαφτιάς σε κάποιον μεγαλοχωματουργό. Καλός άνθρωπος. Μου φέρνει αποφάγια για να φάω και να ταϊσω και τη φουκαριάρα τη σκύλα και την επόμενη εβδομάδα θα μου δώσει και ένα μπιτόνι πετρέλαιο να ρίξω στη σόμπα.
Φουρνιζει εκεί??? Ο 50 σεντ ?Ο Saint είναι πετυχημένος δικηγόρος,
και για πλάκα λέει ότι είναι ταβερνιάρης .
Τον έχω δει στη Πανόρμου 3 στα πεϊνιρλί , τα καλύτερα στην Αθήνα
Κορυφαία !
Δέχονται μαι 50πλας οι κόρες???
Φουρνιζει εκεί??? Ο 50 σεντ ?