Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (2 μέλη και 124 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
673
Πόντοι
96
Είδα πάντως τις ταινίες που πρότεινε ο Saint στην πτήση και το μικρό ψάρι είναι εντυπωσιακό.Οι τύποι μιλάνε όπως εγώ,μερικές φορές μιλάω έτσι στα ελληνικά και στους Γερμανούς.
Τώρα είμαι με την Πόλκα στο κυριλέ γαλλικό ρεστωράν Κρακοβία,έχει τόσες απίστευτες ξανθιές,ψηλές βυζαρούδες εδώ στο εστιατόριο που γλυκοκοιτάζουνε,η τύπισσα απλώς δεν έχει μέλλον.
Αυτό είναι που μου αρέσει σλαβικές χώρες.Με τόση πληθώρα επιλογών γύρω είναι πρακτικά αδύνατον να κολλήσεις.

Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας να πας Πολωνία;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.193
Πόντοι
1.056
Μετά τα φιλέτα πάω ξενοδοχείο για γούστα.

w8jyDR.jpg

Βαλκανικό χέρι.Εχω έντονη την αίσθηση οτι θα γαμήσω.

sNWWrs.jpg

ftdSq1.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.430
Πόντοι
3.656
Ναυαγίων ανάγνωσμα...

Το ναυάγιο της Ιταλίας που ονειρευόταν μεγαλεία σεφ και κατέληξε ταβερνιάρης στο κέντρο της Αθήνας με μαυρισμένα τα πνευμόνια από το καυσαέριο, ζει τώρα με τη συντροφιά ενός σκύλου για να μη φουντάρει από την πίκρα και τη μοναξιά και περιφέρεται στα νήματα παριστάνοντας το σπουδαίο με περίτεχνες παπαριές για να ξεχνά τη μίζερη καθημερινότητά του που θα είναι η ίδια μέχρι το τέλος.

Κι ο φτωχομπινές των βρωμερών μπουρδέλων του Μεταξιού που μπαίνει στη σειρά με τα πάκια και προσπαθεί να γίνει άντρας με ένα δεκάρικο για δέκα λεπτά, έχει παραδώσει την αξιοπρέπειά του σε μια τσατσά που θα τον επαναναφέρει στην τάξη, αν αργήσει λίγο παραπάνω. Προσέχει όπως βγαίνει μην πέσει σε κάναν γνωστό και δει την κατάντια του και μιλάει για ναυάγια αντί να κοιταχτεί στον καθρέπτη.

Ανθρωπάκια που σωρού που νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν, ενώ απέτυχαν παταγωδώς, γιατί η ζωή είναι σκληρή με τεμπελομαλάκες σαν την πάρτη τους.
Saint και Kalogero έχουν ανεβάσει αισθητά τη ποιότητα εκφρασης στο θρεντ και αυτό και αποτελεί τιμή μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας να πας Πολωνία;
Όταν έχεις 3000 για πέταμα
Αυτός ο μήνας

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Ναυαγίων ανάγνωσμα...

Το ναυάγιο της Ιταλίας που ονειρευόταν μεγαλεία σεφ και κατέληξε ταβερνιάρης στο κέντρο της Αθήνας με μαυρισμένα τα πνευμόνια από το καυσαέριο, ζει τώρα με τη συντροφιά ενός σκύλου για να μη φουντάρει από την πίκρα και τη μοναξιά και περιφέρεται στα νήματα παριστάνοντας το σπουδαίο με περίτεχνες παπαριές για να ξεχνά τη μίζερη καθημερινότητά του που θα είναι η ίδια μέχρι το τέλος.

Κι ο φτωχομπινές των βρωμερών μπουρδέλων του Μεταξιού που μπαίνει στη σειρά με τα πάκια και προσπαθεί να γίνει άντρας με ένα δεκάρικο για δέκα λεπτά, έχει παραδώσει την αξιοπρέπειά του σε μια τσατσά που θα τον επαναναφέρει στην τάξη, αν αργήσει λίγο παραπάνω. Προσέχει όπως βγαίνει μην πέσει σε κάναν γνωστό και δει την κατάντια του και μιλάει για ναυάγια αντί να κοιταχτεί στον καθρέπτη.

Ανθρωπάκια που σωρού που νομίζουν ότι μπορούν να κρίνουν, ενώ απέτυχαν παταγωδώς, γιατί η ζωή είναι σκληρή με τεμπελομαλάκες σαν την πάρτη τους.

Ο Saint είναι πετυχημένος δικηγόρος,
και για πλάκα λέει ότι είναι ταβερνιάρης .

Τον έχω δει σαν πελάτη στη Πανόρμου 3 στα πεϊνιρλί , τα καλύτερα στην Αθήνα

Peinirli17_web-1170x658.jpg

AF1QipMk984meykGEF8MiAPC0xtm2AfPDMYMJrLDd8Ec=s680-w680-h510

AF1QipOESY2Ngmig8tBNxcs_PIlH0d3ge7-yJD6tKSHb=s680-w680-h510

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Κορυφαία !

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.430
Πόντοι
3.656
Έχετε χάσει επεισόδια.

Είμαι τόσο ναυάγιο που μέχρι και την ταβέρνα έριξα έξω. :confused:

Τώρα μένω σε μια παράγκα στο Πέραμα, και δουλεύω σκαφτιάς σε κάποιον μεγαλοχωματουργό. Καλός άνθρωπος. Μου φέρνει αποφάγια για να φάω και να ταϊσω και τη φουκαριάρα τη σκύλα και την επόμενη εβδομάδα θα μου δώσει και ένα μπιτόνι πετρέλαιο να ρίξω στη σόμπα. :confused:
Ο μιτσος ο πορδομετανατη είσαι????

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.430
Πόντοι
3.656

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.