καλησπέρα.
Γενικά ταξιδεύω πολύ και όταν ευκαιρήσω πάω για κάνα swinging.
έχω περάσει από αρκετά swinger κλαμπ τις Ευρώπης. άλλα κανένα δεν συγκρίνετε με αυτό που βρίσκετε στο Gdansk. μακάρι να άνοιγε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα
όταν διάβασα για αυτό το κλαμπ είχα αρκετούς ενδοιασμούς. σκέφτομαι "ρε μαλακα το Gdansk δεν είναι πολύ μεγάλη πόλη δεν θα έχει πολύ κόσμο στο κλαμπ,μην κάνω ολόκληρο ταξίδι τζάμπα,"και δεν πήγα. μετά από χρόνια, καθώς επέστρεφα Ελλάδα με έφερε ο δρόμος να έχω στάση στο Gdansk, και λέω δεν γαμιέται πάω και ότι γίνει.
στέλνω mail στο κλαμπ.μου ζητάνε να συμπληρώσω τα στοιχειά μου.με λένε να προπληρώσω. και μετά μου δίνουν το ok.
προσγειώνομαι στο αεροδρόμιο, παίρνω ouμπέρ και vour για το κλάμπ.
φτάνοντας στην πύλη διαβάζω στην είσοδο " καλως ήρθατε στην εκκλησιά του ανατέλλοντος του Ήλιου" (κάπως έτσι τέλος πάντων) σκέφτομαι τi γίνεται που έχω έρθει? το κλαμπ είναι κατοχυρωμένο σαν εκκλησιά, άρα πρακτικά γίνονται οργιά σε μια εκκλησιά της Πολωνίας
χτυπάω το κουδούνι μου ανοίγουν. και με πάνε στο δωμάτιο μου. ναι φίλοι μου, το swinger club έχει δωμάτια για να μένεις, γαμάτο και full εξυπηρετικό.
το οίκημα έχει πισίνα εστιατόριο και τρεις ορόφους για παιχνίδι. free πρωινό. με 3 μπαρ τζακουζιa dance floor Σαουνες foam party dance.
στο ζουμί τώρα.
το κλαμπ το τριήμερο είχε 300 άτομα, δεν σας κάνω πλάκα γινόταν τις πουτάνας, κόσμος γενικά ήταν 30-40 χρόνων, είχε πολύ ωραίο κόσμο (αρκετή τουρίστες,σκανδιναβία και ανατολικό μπλόκ.
η ώρα ήταν 19:00 περνώ μια μπύρα και βγαίνω προς την πισίνα και κόβω μάτι. με τόσο κόσμο που είχε τι να σας πω, βλέπεις την μια ξεχνάς την άλλη. κατά τις 20:00 πέφτει σινιάλο για να ντυθούν όλοι ερωτικά, με όσο το δυνατόν ποιο λίγα ρούχα.ε φορώντας ένα μποξεράκι πάω και εγώ με την σειρά μου στο "σαλόνι" η αλήθεια είναι 20:00 με 22:00 δεν παίζουν πολλά. μετά ξεκινάει η κινήσει πάνω κάτω αριστερά δεξιά.
κάνοντας την βόλτα μου, σε ένα δωμάτιο βλέπω μια πανέμορφη "ξανφια" πολύ αδύνατη και ψιλή γύρο στα 30 να καβαλάει τον δικό τις,πλησιάζω....πλησιάζω Ακόμα λίγο, και διστακτικά ακουμπάω το γοθο τις,αν φάω άκυρο φεύγω, δεν αντιδράει, ανεβαίνει το χέρι μου, πιάνω στήθος, βλέπω, ψηλό γουστάρει, πλησιάζω και άλλο μου τον βγάζει και μου τον παίζει, άλλα μέχρι εκεί. ούτε πίπα ούτε γαμήσει. δεν πειράζει λέω στον εαυτό μου, καλύτερα ετσι πάρα τίποτα.
πάω για τσιγάρο.
ξανά βόλτα τριγύρω. σε ένα δωμάτιο βλέπω μία μουνάρα μελαχρινή γύρο στα 24-27 με σιλικονάτα βυζιά να την πήδε ένας στα 4 καί να τσιμπουκωνει τον δικό της, και δίπλα είναι ένας άλλο που χουφτώνει, κάθομαι δίπλα τον βγάζω έξω με την ελπίδα να τον ρουφήξει, τελειώνει ο τύπος και Θέλει να μπει ο άλλος άλλα δεν του σηκώνετε, επιμένει τύπος,η γκόμενα ξένισε να καί λέει κάτι που από όσο κατάλαβα ήταν ότι δεν θα μπει ήταν πολύ πεσμένο, ενώ πάλευε ο τύπος λέω θα δοκιμάσω, φοράω καπότα την πλησιάζω μου δίνει το πράσινο φως, σπρώχνω και λιγο τον τύπο που απεγνωσμένα ήθελε να την γαμήσει (και δεν τον άδικο η γκόμενα ήταν πολύ ωραίο μουνί) και τον καρφώνω, και εκεί από όσο κατάλαβα είπε ότι επιτέλους κάποιος μπόρεσε να τον βάλει, ε μες την περηφάνια εγώ καμαρότος έχυσα σε 3 λεπτά, και προς απογοητεύσει του εαυτού μου. ε και πάλι κάτι είπε εκεί η γκόμενα, που σίγουρα δεν ήταν κομπλιμέντο.
ντουζ, και τσιγάρο. πέρασμα από το τζακούζι το οποίο βρίσκετε μπροστά από το dance floor σε ένα bαρ,χόρευε αρκετός κοσμος και εγώ θαύμαζα την θέα.
τέλος πάντων γαμιούνται αβέρτα παντού, άλλα κατά τις 24:00-01:00 έχει το theme Εύες wide shut.που πραγματικά το σκέφτομαι και Ακόμα ανατριχιάζω.
ανοίγει ειδικό μεγάλο δωμάτιο για να μπεις στο δωμάτιο ολή πρέπει να φοράνε κάπες με κουκούλα, προτζέκτορας ρίχνει βροντές και αστραπές στον πίσω τοίχο, παίζουν εκκλήσιαστική ύμνοι γύρω από το δωμάτιο έχει καναπέδες και στο κέντρο Πολλά στρωματά στο πάτωμα και γίνεται το όργιο τις πουτάνας, κυριολεκτικά ότι βλέπετε σε ταινίες με cults πραγματικά τέτοια φάση. και πηδιούνται 40-60 άτομα μαζί. τρομερή εμπειρία.
kάι κάπως έτσι συνεχίστηκε η βράδια.
ξύπνημα πρωινό. και καφέ στην πισίνα, που τα κουνέλια συνεχίζουν να πηδιούνται, ρε μαλάκα 11:00 το πρωί έχει action στην πισίνα. και κάπου εκεί παρατηρώ ένα αγγελούδι να τρέχει αριστερά και δεξιά και να καθαρίζει. ρωτάω τον fnb manager, ποια είναι αυτή?και μου λέει είναι η Κλαυδια 22 χρόνων γύρω στο 1,65 με απίστευτα όμορφο χαμόγελο και πολύ σγουρά Μάλια, βοηθάει το μαγαζί. μου λέει κάνε κίνησή δεν έχεις να χάσεις κάτι, εκείνη την στίγμα ψηλό κώλωσα, άλλα αργότερα την βλέπω να βγάζει βόλτα τον σκύλο και τις είπα αν μπορώ να έρθω και εγώ, και έτσι πιάσαμε την κουβέντα, ε τελικά αυτη και η μάνα τις μένουν στο κλαμπ η μάνα γιατί γουστάρει Αυτό το life style, και η Κλαυδια γιατί έμεινε άνεργη και πρέπει να τα βγάλει πέρα. ε και που λέτε το βράδυ κάλεσα την Κλαυδια για περίπατο (μίας και δεν γουστάρει να βρίσκετε στο κλαμπ όταν έχει πάρτυ) και κατέληξα να της τον καρφώσω. μετά πάει η Κλαυδια για ύπνο και συνεχίζω εγώ το πάρτυ και εκεί που έκανα τσιγάρο κοίτα να δεις που πετυχαίνω την μάνα την να τον παίρνει στον κήπο από τον πάτριο. με βλέπει η μάνα, την βλέπω (μας είχε γνωρίσει η Κλαυδια πριν),και συνεχίζει σαν να μην έγινε τίποτα.
τέλος πάντων έγιναν πάρα πολλά με πάνω από 12 γυναίκες, θα βαρεθείτε να διαβάζεται αν τα γράψω όλα.
Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο μου κόστισαν γύρο στα 600 ευ , τα πάρτυ, το δωμάτιο,πρωινό,κάνα δυο γεύματα και ότι ποτά ήπια (και ήπια αρκετά).
το ποιο θετικό είναι ότι έχεις το δωμάτιο εκεί, ψηλό βαρέθηκες, πας στο δωμάτιο και ψηλό αράζεις για κάνα μισάωρο μετά κατεβαίνεις ξανά (10 μέτρα αποστάσει)
μετά είναι τρεις οροφει για παιχνίδι, και μετά είναι η πισίνα που αράζεις την ήμερα, απίστευτη εμπειρία.