Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Alika88

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Ότι πιο ενδιαφέρον ποστ έχω διαβάσει λείπουν όμως δύο πληροφορίες για είναι κ χρήσιμο
1.τι ηληκια κι εμφάνιση έχεις?
2 πως λέγεται το κλουμπ κι ποιες μέρες έχει κόσμο
φιλαράκι είμαι 34 χρόνον.
το club λέγετε Jacuzziclub
είναι ανοιχτό μονό πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο Κυριακή την κοπάνας.
Παρασκευή και Σάββατο έχει τον πιο πολύ κόσμο,άλλα τις πέμπτες αξίζει γιατί είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και υπάρχει πιο άνεση να σπάσεις τον πάγο να κάνεις γνωριμίες και συμπάθειες.

τι άλλο να σε πω. ότι ακόμα και αυτη πει δουλεύουν μέσα (γκόμενες) παίζουν... η γκόμενα το fnb manager κάνει παιχνίδι άμα σε γουστάρει, η γκόμενα του σερβιτόρου κάνουν παιχνίδι. έμενα πάντως μου αρέσει αυτό το φετίχ το λίγο απαγορευμένο.

το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι δεν έχει πάρα πόλους singles guys,7-8.
και το ακόμα μεγαλύτερο θετικό είναι τα δωμάτια το οποίο κοστίζει γύρο στα 60-70 ευ το βράδυ . δυο φορές μου έκατσε που κάποιο ζευγάρι με sympathise και με κάλεσε στο δωμάτιο τους για πιο πριβε κατάστασή.

το πάρτη τελειώνει στις 05:00-06:00 και το προσωπικό πάει για ύπνο και άμα Θέλεις κάτι από το bar άπλα πας και το παίρνεις, (πολύ Φιλική κατάστασή) και έμενα προσωπικά μου αρέσουν αυτές η ώρες γιατί ακομα και 07:00 θα βεις ζευγάρια να κάνουν παιχνίδι στα play rooms.

οποίος έχει πάει η θα πάει πραγματικά θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις, γιατί ούτε γερμάνια/Αυστρία/Τσεχία συγκρίνονται.
sorry για τα ορθογραφικά άλλα γράφω σε Greeklish και τα μεταφράζω online.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.851
Πόντοι
2.306
Ναζιάρες Πολωνέζες.

dElcyt.jpg

jSWUZy.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.436
Πόντοι
456
50αρης τί να έκανε στα κλαμπ και μονος του κιόλας;Εκτος αν υπάρχουν κλαμπ με τίποτα μοναχικά μιλφογκιλφ
Κλαμπ οχι, αλλα εχω πετυχει επαρχιακη πολη Φινλανδιας τυπου pub με μοναχικα μιλφογκιλφ, εκει ισως γαμουσες και εσυ

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.436
Πόντοι
456
Οι Πολωνέζες είναι από τις πιο ασταθείς συναισθηματικά γκόμενες που έχω συναναστραφεί,αλλά άμα κάποιος δει μερικές ταινίες μαζί τους,ακούσει κάποια τραγούδια και βάλει στο translate τους στίχους θα καταλάβει γιατί..
Έτσι μαθαίνουν να είναι..
Μου ζητησε Βαλτικη να της μεταφρασω ελληνικα τραγουδια που ακουγοταν Ελλαδα οτανηρθε και μου απαντησε οτι ειμαστε ενα δραμα και ενας πονος:confused:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.502
Πόντοι
216
φιλαράκι είμαι 34 χρόνον.
το club λέγετε Jacuzziclub
είναι ανοιχτό μονό πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο Κυριακή την κοπάνας.
Παρασκευή και Σάββατο έχει τον πιο πολύ κόσμο,άλλα τις πέμπτες αξίζει γιατί είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και υπάρχει πιο άνεση να σπάσεις τον πάγο να κάνεις γνωριμίες και συμπάθειες.

τι άλλο να σε πω. ότι ακόμα και αυτη πει δουλεύουν μέσα (γκόμενες) παίζουν... η γκόμενα το fnb manager κάνει παιχνίδι άμα σε γουστάρει, η γκόμενα του σερβιτόρου κάνουν παιχνίδι. έμενα πάντως μου αρέσει αυτό το φετίχ το λίγο απαγορευμένο.

το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι δεν έχει πάρα πόλους singles guys,7-8.
και το ακόμα μεγαλύτερο θετικό είναι τα δωμάτια το οποίο κοστίζει γύρο στα 60-70 ευ το βράδυ . δυο φορές μου έκατσε που κάποιο ζευγάρι με sympathise και με κάλεσε στο δωμάτιο τους για πιο πριβε κατάστασή.

το πάρτη τελειώνει στις 05:00-06:00 και το προσωπικό πάει για ύπνο και άμα Θέλεις κάτι από το bar άπλα πας και το παίρνεις, (πολύ Φιλική κατάστασή) και έμενα προσωπικά μου αρέσουν αυτές η ώρες γιατί ακομα και 07:00 θα βεις ζευγάρια να κάνουν παιχνίδι στα play rooms.

οποίος έχει πάει η θα πάει πραγματικά θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις, γιατί ούτε γερμάνια/Αυστρία/Τσεχία συγκρίνονται.
sorry για τα ορθογραφικά άλλα γράφω σε Greeklish και τα μεταφράζω online.

Δηλαδή μπορείς να μείνεις κανονικά εκεί σε δωμάτιο αντί να πας σε ξενοδοχείο; Μπορείς πχ να μπεις με σακίδιο μέσα και να πας δωμάτιο;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.502
Πόντοι
216
Ναζιάρες Πολωνέζες.

dElcyt.jpg

jSWUZy.jpg
κμαν φαίνεσαι πιο καρδαμωμένος από τις άλλες φορές, καλύτερα, πρόσεχε μόνο τη μπαζάκα μην ξεφύγεις. Το τεμάχιο κρατιέται καλά και με ωραίο δερματάκι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.997
Πόντοι
26.141
Πριν 10-15 χρόνια μπορεί να τις έσωζε η εμφάνιση, τώρα με τον δυτικό τρόπο ζωής της μασα μπουκας έχουν γίνει κι αυτες σαν παραγεμισμενα κοτοπουλα.
Θυμάμαι που εξηγούσα στα 90's σε σεμινάρια σλαβικής γλώσσας σε πολώνες Ουκρανες Ρωσίδες Τσέχες ότι στην Ελλάδα έχουμε bodyline Πρίνου - αδυνάτισμα και δεν το χωρούσε ο νους τους ότι υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις......

Πλέον γέμισαν και αυτοί τέτοιες αηδιες.....
:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.997
Πόντοι
26.141
Αν ήταν γενετικό, οι Πολωνέζες που γεννήθηκαν Γερμανία και δεν είχαν σπίτι τους πολύ πολωνική επιρροή,θα παρέμεναν στερεοτυπικά "Πολωνές"

Είναι καθαρά θέμα κουλτούρας και για ποια στροφή της ιστορίας μιλάμε.
Γιατί και οι Γερμανοί κάποτε κλείδωναν ολόκληρα χωριά μέσα σε εκκλησίες και τις έβαζαν φωτιά και τώρα τους χουφτώνουν τις γκόμενες οι αραβοτουρκοι και κάνουν τις πάπιες..

Οι Πολωνέζες είναι από τις πιο ασταθείς συναισθηματικά γκόμενες που έχω συναναστραφεί,αλλά άμα κάποιος δει μερικές ταινίες μαζί τους,ακούσει κάποια τραγούδια και βάλει στο translate τους στίχους θα καταλάβει γιατί..
Έτσι μαθαίνουν να είναι..
Παλιά κ εγώ έτσι έλεγα για Πολωνέζες ....μέχρι που γνώρισα τις λατινες:confused:
Μιλάμε για δύσκολη πίστα και δεν βγαίνει νόημα καθόλου μαζί τους

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.150
Πόντοι
6.056
Θυμάμαι που εξηγούσα στα 90's σε σεμινάρια σλαβικής γλώσσας σε πολώνες Ουκρανες Ρωσίδες Τσέχες ότι στην Ελλάδα έχουμε bodyline Πρίνου - αδυνάτισμα και δεν το χωρούσε ο νους τους ότι υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις......

Πλέον γέμισαν και αυτοί τέτοιες αηδιες.....
:confused:

Γαμω τα Μακ Ντοναλ΄ντς :uzi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
6.056
Δεν το είπα υποτιμητικά
Μα δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ευρωπαία γυναίκα στον κόσμο , συγκριτικά με ελληνίδες.
Είναι σαν να πήγαινε να βγάλεις το 1985 κάποιο δυτικό αμάξι , υποδεέστερο από τράμπαντ.
Δεν γίνεται .

Έξυπνος είσαι ... μαντεύεις ποιές είναι τα τράμπαντ.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.150
Πόντοι
6.056
Μα δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ευρωπαία γυναίκα στον κόσμο , συγκριτικά με ελληνίδες.
Είναι σαν να πήγαινε να βγάλεις το 1985 κάποιο δυτικό αμάξι , υποδεέστερο από τράμπαντ.
Δεν γίνεται .

Έξυπνος είσαι ... μαντεύεις ποιές είναι τα τράμπαντ.

Λάκη για πες,τι ποσοστό Ελλήνων θα περάσει το βράδυ του με γκόμενα σαν την πολωνεζα του Κμαν;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
6.056
Λάκη για πες,τι ποσοστό Ελλήνων θα περάσει το βράδυ του με γκόμενα σαν την πολωνεζα του Κμαν;
Μιλάς για κατόχους πόρσε, φεράρι , λαμπορκίνι ;;Αρκετοί .

Κάτι μπολντοζιέρηδες το περνάνε με σκύλους.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.642
Πόντοι
206
Δηλαδή τώρα αυτή η γκόμενα είναι ωραίο μουνί ας πούμε? Ήρεμα ρωτάω. Και δεν αναφέρομαι σε συγκρίσεις, τι γαμάει ή τι δε γαμάει ο καθένας, ή αν είναι στα "κυβικά" του κλπ. Απλά στη γκόμενα
Είναι ωραίο μουνί ΑΥΤΗ? Και για να την "πληρώσεις"?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
6.056
Δηλαδή τώρα αυτή η γκόμενα είναι ωραίο μουνί ας πούμε? Ήρεμα ρωτάω. Και δεν αναφέρομαι σε συγκρίσεις, τι γαμάει ή τι δε γαμάει ο καθένας, ή αν είναι στα "κυβικά" του κλπ. Απλά στη γκόμενα
Είναι ωραίο μουνί ΑΥΤΗ? Και για να την "πληρώσεις"?
Προχώρα το σκεπτικό σου ... ανάλυσέ το ...

Τι είναι ; Μπάζο; Μέτρια ; Πρέπει να έχεις πιει για να την καρφώσεις ;;;
ΠΟυ χάνει ;

Σιτεμένη ;;
Δεν πρέπει να είναι πάνω από ... 30 .

Κοντή ;;; Του ρίχνει το κμαν και ξυπόλυτη φαντάζομαι ... δεν νομίζω να φοράει τακούνες στο ... μπάνιο ...

Χοντρή ;; Μοντελέ σώμα βλέπω .

Βλέπεις ... πρακτικές πλαστικών χειρουργών πάνω της ;;; Καργαρισμένα λάστιχα στο βυζί , σιλικόνες, χείλη σαμπρέλες ;; Φυσική την κόβω.

Τι ψεγάδι βρίσκεις ;;;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.642
Πόντοι
206
Προχώρα το σκεπτικό σου ... ανάλυσέ το ...

Τι είναι ; Μπάζο; Μέτρια ; Πρέπει να έχεις πιει για να την καρφώσεις ;;;
ΠΟυ χάνει ;

Σιτεμένη ;;
Δεν πρέπει να είναι πάνω από ... 30 .

Κοντή ;;; Του ρίχνει το κμαν και ξυπόλυτη φαντάζομαι ... δεν νομίζω να φοράει τακούνες στο ... μπάνιο ...

Χοντρή ;; Μοντελέ σώμα βλέπω .

Βλέπεις ... πρακτικές πλαστικών χειρουργών πάνω της ;;; Καργαρισμένα λάστιχα στο βυζί , σιλικόνες, χείλη σαμπρέλες ;; Φυσική την κόβω.

Τι ψεγάδι βρίσκεις ;;;
Ούτε για 10αρικο
Φάτσα δε φαίνεται καλά αλλά πρέπει να τσαλακώθηκε από πτώση σε κάνα πεζοδρόμιο
Fit level -100. Δε πρέπει να γνωρίζει τι σημαίνει σωματική άσκηση
Μοντελέ σώμα λες? Έτσι είναι τα μοντελέ σώματα δηλαδή?
Το βυζί στο γόνατο. Αν βγω από το σπίτι θα το πατήσω και θα πέσω σε κάνα φρεάτιο
Κώλος -μάλλον- σα να έχει φάει μαδεριά
Αλλά εντάξει, αφού δε βρίσκεις ψεγάδι οκ. Όπως την βρίσκει ο καθένας

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
6.056
Ούτε για 10αρικο
Φάτσα δε φαίνεται καλά αλλά πρέπει να τσαλακώθηκε από πτώση σε κάνα πεζοδρόμιο
Fit level -100. Δε πρέπει να γνωρίζει τι σημαίνει σωματική άσκηση
Μοντελέ σώμα λες? Έτσι είναι τα μοντελέ σώματα δηλαδή?
Το βυζί στο γόνατο. Αν βγω από το σπίτι θα το πατήσω και θα πέσω σε κάνα φρεάτιο
Κώλος -μάλλον- σα να έχει φάει μαδεριά
Αλλά εντάξει, αφού δε βρίσκεις ψεγάδι οκ. Όπως την βρίσκει ο καθένας
Όταν λες φιτ, θες μποντυμπιλντερούδες ;;; Με μούσκουλα ;

Βυζί .... γουστάρεις σιλικονάτα που δεν τα κουνάει ούτε κομπρεσέρ και δεν τα τρυπάει ούτε σφαίρα 500 nitro magnum ;;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
6.056
Μου ζητησε Βαλτικη να της μεταφρασω ελληνικα τραγουδια που ακουγοταν Ελλαδα οτανηρθε και μου απαντησε οτι ειμαστε ενα δραμα και ενας πονος:confused:
Το νυχτερίδες κι αράχνες μετέφρασες ; ή τη ζιγκουάλα ;

ή μήπως το φεγγάρι μάγια μου έκανες; ;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.150
Πόντοι
6.056

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.642
Πόντοι
206
Όταν λες φιτ, θες μποντυμπιλντερούδες ;;; Με μούσκουλα ;

Βυζί .... γουστάρεις σιλικονάτα που δεν τα κουνάει ούτε κομπρεσέρ και δεν τα τρυπάει ούτε σφαίρα 500 nitro magnum ;;;
Καμία σχέση με μούσκουλα και μπιλντέρια. Fit εννοώ αερόβια άσκηση με κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης και καλή διατροφή. Τα βασικά να λέμε? Έχει μεγάλη επίδραση στο σώμα της γκόμενας.
Επίσης φαντάζομαι γνωρίζεις ότι υπάρχουν και στητά, ωραία βυζάκια φυσικά. Πάλι καμία σχέση με σιλικόνες.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom