φιλαράκι είμαι 34 χρόνον.Ότι πιο ενδιαφέρον ποστ έχω διαβάσει λείπουν όμως δύο πληροφορίες για είναι κ χρήσιμο
1.τι ηληκια κι εμφάνιση έχεις?
2 πως λέγεται το κλουμπ κι ποιες μέρες έχει κόσμο
το club λέγετε Jacuzziclub
είναι ανοιχτό μονό πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο Κυριακή την κοπάνας.
Παρασκευή και Σάββατο έχει τον πιο πολύ κόσμο,άλλα τις πέμπτες αξίζει γιατί είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και υπάρχει πιο άνεση να σπάσεις τον πάγο να κάνεις γνωριμίες και συμπάθειες.
τι άλλο να σε πω. ότι ακόμα και αυτη πει δουλεύουν μέσα (γκόμενες) παίζουν... η γκόμενα το fnb manager κάνει παιχνίδι άμα σε γουστάρει, η γκόμενα του σερβιτόρου κάνουν παιχνίδι. έμενα πάντως μου αρέσει αυτό το φετίχ το λίγο απαγορευμένο.
το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι δεν έχει πάρα πόλους singles guys,7-8.
και το ακόμα μεγαλύτερο θετικό είναι τα δωμάτια το οποίο κοστίζει γύρο στα 60-70 ευ το βράδυ . δυο φορές μου έκατσε που κάποιο ζευγάρι με sympathise και με κάλεσε στο δωμάτιο τους για πιο πριβε κατάστασή.
το πάρτη τελειώνει στις 05:00-06:00 και το προσωπικό πάει για ύπνο και άμα Θέλεις κάτι από το bar άπλα πας και το παίρνεις, (πολύ Φιλική κατάστασή) και έμενα προσωπικά μου αρέσουν αυτές η ώρες γιατί ακομα και 07:00 θα βεις ζευγάρια να κάνουν παιχνίδι στα play rooms.
οποίος έχει πάει η θα πάει πραγματικά θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις, γιατί ούτε γερμάνια/Αυστρία/Τσεχία συγκρίνονται.
sorry για τα ορθογραφικά άλλα γράφω σε Greeklish και τα μεταφράζω online.