Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Κλαμπ οχι, αλλα εχω πετυχει επαρχιακη πολη Φινλανδιας τυπου pub με μοναχικα μιλφογκιλφ, εκει ισως γαμουσες και εσυ
Μιλφογκιλφ.... Κλάμα...
Δηλαδή μπορείς να μείνεις κανονικά εκεί σε δωμάτιο αντί να πας σε ξενοδοχείο; Μπορείς πχ να μπεις με σακίδιο μέσα και να πας δωμάτιο;
Τοπαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λάκη για πες,τι ποσοστό Ελλήνων θα περάσει το βράδυ του με γκόμενα σαν την πολωνεζα του Κμαν;
0.5% σε μη τουριστική περιοχή
5% σε νησί με βόρειο τουρισμό

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Πορσε ειναι, με ελαχιστα παγια λογω ηλεκτροκινησης
Γιατι μου εξηγείς ότι είναι πορσε?????
Τα πάγια δεν είναι το πρόβλημα
Τα σέρβις και ότι χαλάει συνέχεια είναι αφού μιλάς για μεταχειρισμένο
Εκτός αν είναι εντός εγγύησης ακόμα
Επίσης αμ το παίρνεις για εφέ είναι ασήμαντο αμάξι για εφέ, τουλάχιστο στην Ευρώπη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Ούτε για 10αρικο
Φάτσα δε φαίνεται καλά αλλά πρέπει να τσαλακώθηκε από πτώση σε κάνα πεζοδρόμιο
Fit level -100. Δε πρέπει να γνωρίζει τι σημαίνει σωματική άσκηση
Μοντελέ σώμα λες? Έτσι είναι τα μοντελέ σώματα δηλαδή?
Το βυζί στο γόνατο. Αν βγω από το σπίτι θα το πατήσω και θα πέσω σε κάνα φρεάτιο
Κώλος -μάλλον- σα να έχει φάει μαδεριά
Αλλά εντάξει, αφού δε βρίσκεις ψεγάδι οκ. Όπως την βρίσκει ο καθένας
Κόψε κατι μάστορα
Μοντελε σημαίνει κόκαλο καταρχήν δηλαδή άκυρη, δεν είναι προσον. Αυτό είναι ένα ανώμαλο ξεκωλε μιλφ που λόγω μπόι και ανωμαλίας μάλλον είναι πολύ καλό για ξεμπουκωμα, εάν λάβεις υπόψη και τα Γκαπ παρουσιαστεί κου και ηληκια 25ετια με τον Αρχηγό, οπότε είναι ένα καλό γκολ
Αυτά περι 10ρικο καλύτερα σβηστο, από την Ελλάδα είσαι δηλ από τις ακυριτερες χώρες στο πεδίο

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Aπλά δεν πήγε με αρκετό budget και δεν μπήκε στα κλαμπ.Ο Slavic addict που ακολούθησε όσα γράφαμε είχε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.
Δεν ξέρω πως να το πω, αλλά γενικά είναι απλό ρε γαμώτο.
Αν κάποιος σκάσει με budget 1-2 χιλιάρικα τη μέρα, αλλά είναι και η πρώτη φορά που το κάνει στη ζωή του, ίσως και να πάρει τα ρχίδια του και γενικά να μην περάσει καλά. Αν κάποιος που έχει ξοδέψει χρήμα και ξέρει να κινείται, πάει και με κάτω από 1000, θα περάσει τέλεια. Επίσης κανείς δεν είπε ότι σκας σε κλάμπ και βγαίνεις από κει με 10αρι μωρό freeware. Αυτό άλλωστε δεν παίζει πουθενά, εκτός αν είσαι και εσύ δεκάρι και μάλιστα διάσημο.
Αρχές Φεβρουαρίου ξαναπάω, και αυτή τη φορά θα έχω καλύτερο πλάνο, αλλά δυστυχώς θα μείνω μόνο 4 νύχτες. Θα φάω ψωλόκρυο, αλλά η σλάβικη ρομαντική αύρα συνδυασμένη με τρέλα είναι ακαταμάχητη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Δεν ξέρω πως να το πω, αλλά γενικά είναι απλό ρε γαμώτο.
Αν κάποιος σκάσει με budget 1-2 χιλιάρικα τη μέρα, αλλά είναι και η πρώτη φορά που το κάνει στη ζωή του, ίσως και να πάρει τα ρχίδια του και γενικά να μην περάσει καλά. Αν κάποιος που έχει ξοδέψει χρήμα και ξέρει να κινείται, πάει και με κάτω από 1000, θα περάσει τέλεια. Επίσης κανείς δεν είπε ότι σκας σε κλάμπ και βγαίνεις από κει με 10αρι μωρό freeware. Αυτό άλλωστε δεν παίζει πουθενά, εκτός αν είσαι και εσύ δεκάρι και μάλιστα διάσημο.
Αρχές Φεβρουαρίου ξαναπάω, και αυτή τη φορά θα έχω καλύτερο πλάνο, αλλά δυστυχώς θα μείνω μόνο 4 νύχτες. Θα φάω ψωλόκρυο, αλλά η σλάβικη ρομαντική αύρα συνδυασμένη με τρέλα είναι ακαταμάχητη.

To ψωλόκρυο έχει και πλεονεκτηματα γιατί κρατάει μακριά Λατίνους,Ιταλούς,αραπάδες κτλ οπότε έχεις πολύ μικρότερο ανταγωνισμό και οι γκόμενες λαχταρούνε ζεστό πέος.Ιανουάριος είναι μαγεία Βαρσοβία,πέρασα απίθανα πέρυσι Πρωτοχρονιά,πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου.Βέβαια έξω στο δρομο πάνω απο εικοσάλεπτο δεν την παλεύεις,δαγκώνεις το καυλί σου απο τον αέρα,το κρύο και τη βροχοθύελλα αλλά οι γκόμενες έτσι κι αλλιώς σε εσωτερικούς χώρους βρίσκονται, εκεί πας με ταξί.Η Βαρσοβία έχει μεγάλες ανοιχτές λεωφόρους και το ποτάμι οπότε το κρύο με τον άνεμο θερίζει.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Δεν ισχύει αυτό.
Δεν υπάρχει καμία ιεραρχία αγαμίας μεταξύ των Σλάβων, το μπλοκ σε αυτό το θέμα είναι το ίδιο.

Μόναχο είχε τίγκα πρώην γιουγκους, αλλά κάναν αγαμητο Σέρβο μακγκάου,δε θυμαμαι..
Και Βελιγράδι μια χαρά μπάλα έπαιζαν

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
αδερφέ μαλακίες λες, άμα σου καθόταν είμαι σίγουρος ότι δεν θα την έριχνες άκυρο.
μία χαρά είναι η γκόμενα, perfect σίγουρα δεν τι λες, όπως όλες έχει τα μείον τις, άλλα σίγουρα άσχημη δεν μπορείς να την πεις.
τώρα τι του κόστισε είναι στην οικονομική ευχέρειά του καθενός,και δεν θα μπω σε αυτήν την διαδικασία, άλλα άμα την εβλεπα σε κάποιο bar να με η σε φλερτάρει, και η δυο οπως και το 90% εδώ μέσα θα την πηδούσαμε.

Κόψε κατι μάστορα
Μοντελε σημαίνει κόκαλο καταρχήν δηλαδή άκυρη, δεν είναι προσον. Αυτό είναι ένα ανώμαλο ξεκωλε μιλφ που λόγω μπόι και ανωμαλίας μάλλον είναι πολύ καλό για ξεμπουκωμα, εάν λάβεις υπόψη και τα Γκαπ παρουσιαστεί κου και ηληκια 25ετια με τον Αρχηγό, οπότε είναι ένα καλό γκολ
Αυτά περι 10ρικο καλύτερα σβηστο, από την Ελλάδα είσαι δηλ από τις ακυριτερες χώρες στο πεδίο
Πω ρε μπούστηδες:confused: Εσάς αν σας αρέσει δικαίωμά σας. Όπως και δικό μου να τη θεωρώ τριτοτέταρτη. Σίγουρος να είσαι μόνο για τη πάρτη σου τύπε μου.
Φυσικά αυτό για το ύψος ισχύει. Μια ψηλή γυναίκα είναι πάντα εντυπωσιακή (γενικά). Για τον Λάκη να το καταλάβω που είναι 1.90+ ο άνθρωπος. Εγώ που είμαι στο 1.80 δε με ενδιαφέρει -αρκεί να μη είναι κάνα στρουμφάκι-. Ε ανώμαλα ξεκωλέ μιλφ (όπως τη χαρακτήρισες), μου είναι αδιάφορα, ειδικά με ποντικόφατσα.
Δε σβήνω τίποτα. Ούτε για 10αρικο ρε! Πραφανώς και δεν υπάρχει σύγκριση στις γκόμενες Ελλάδας και λοιπών χωρών που αναφερόμαστε. Αλλά εγώ σχολίασα μια συγκεκριμένη φωτογραφία! Εσάς σας αρέσει, εμένα όχι. Αρκέτα με τα σαπάκια -και μη- του kman. Καλημέρα!

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
βαλκανιε οι σερβοι ειναι πιο αγαμητοι απο τους ελληνες που εχουν και κανα μπουρδελο να γαμησουν.
οι σερβοι δεν κανουν ουτε καμακι σε αντιθεση με τους τουρκους που βλεπω να μιλανε στις τουρκαλες
και πολλες φωρες κατεχομενα βλεπω μικρες τουρκαλες να στριμογνωντε να μπουν σε αυτοκινητα
που εχει μεσα 3 τουρκους που τους μιλησαν στον δρομο!βελιγραδι ειναι μαλθακοι ιδικα η νεα γενια το εγραψα
το 2017 που πηγα και πηγα και τον περασμενο οχτωβριο.δεν εχω δει ποτε κανενα να πλισιαση κοπελα στην σερβια.
οι γνωριμιες μονο μεσο φιλων κονε γνωριζοντε μεταξυ τους και αυτο μου ειπαν και οι ιδιοι.
γνωρισα πολλους σερβους της ελβετιας και σουιδιας και ολοι ειναι με σερβες που μαλλον αυτες ηθελαν
να ζησουν στο εξωτερικο.μονο ο ενας που γνωρησα βρηκε ομορφη οι αλλοι κατι μπαζα κρατανε.
εχω ξαναπει οτι στην σερβια δεν βλεπω ομορφες κοπελες.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.518
Πόντοι
446
Παλιά κ εγώ έτσι έλεγα για Πολωνέζες ....μέχρι που γνώρισα τις λατινες:confused:
Μιλάμε για δύσκολη πίστα και δεν βγαίνει νόημα καθόλου μαζί τους
Ροζ τρυπουλες μεχρι τελευταιας ρανιδος αιματος, σπερματος και ευρω:confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
βαλκανιε οι σερβοι ειναι πιο αγαμητοι απο τους ελληνες που εχουν και κανα μπουρδελο να γαμησουν.
οι σερβοι δεν κανουν ουτε καμακι σε αντιθεση με τους τουρκους που βλεπω να μιλανε στις τουρκαλες
και πολλες φωρες κατεχομενα
γνωρισα πολλους σερβους της ελβετιας και σουιδιας και ολοι ειναι με σερβες που μαλλον αυτες ηθελαν
να ζησουν στο εξωτερικο.μονο ο ενας που γνωρησα βρηκε ομορφη οι αλλοι κατι μπαζα κρατανε.
εχω ξαναπει οτι στην σερβια δεν βλεπω ομορφες κοπελες.

Τι λες τώρα?Οι Σέρβες είναι εντυπωσιακές,ένα κλικ πάνω απο τις Πολωνέζες και στο ίδιο σχεδόν επίπεδο με τις Τσέχες.Χάνεις τη μπάλα Βελιγράδι με αυτά που βλέπεις μουνιά παντού.Δεν έχουν μείνει πολλές ευρωπαικές πρωρεύουσες να ανταγωνίζονται.
Τουρκία είναι γεμάτη μπάζα.Κατώτερες και απο Ελληνίδες,κοντές,δασύτριχες,χοντροκώλες και ντύνονται και συντηρητικά,τουλάχιστον Ελλάδα βλέπεις κανά μπουτάκι,κανά βυζάκι,Τουρκία ελάχιστα.
Απλά οι Σέρβσς έχουν πιο πολλή μαγκιά και τσαγανό σε σχέση με τις Πολωνέζες καπνίζουν,βρίζουν και συχνά κάθονται σε μεγάλες παρέες οπότε είναι δύσκολες στην προσέγγιση.Στο αεροδρόμιο η υπάλληλος στο check in μίλαγε μάγκικα και μασούσε τσίχλα,μόνο φούσκες δεν έκανε.Πρώρη φορά βλέπω υπάλληλο αεροδρομίου να μασάει τσίχλα.Αλλά οι Σέρβες ντύνονται σούπερ σέξυ,κάτι κολλάν,κάτι σορτσάκια και ξώβυζα,χάνεις τη μπάλα.Εχουν και μεγάλα βυζιά όπως οι Πολωμέζες και είναι ψηλές οπότε με τα τακούνια σου τρίβουν σχεδόν τα βυζιά στη μάπα,να βλέπεις τέσσερα,πέντε άλογα μαζί,καυλώνεις.Πολύ εντυπωσιακές ιδίως έμπροσθεν.

Τελευταία τροποποίηση:

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
To ψωλόκρυο έχει και πλεονεκτηματα γιατί κρατάει μακριά Λατίνους,Ιταλούς,αραπάδες κτλ οπότε έχεις πολύ μικρότερο ανταγωνισμό και οι γκόμενες λαχταρούνε ζεστό πέος.Ιανουάριος είναι μαγεία Βαρσοβία,πέρασα απίθανα πέρυσι Πρωτοχρονιά,πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου.Βέβαια έξω στο δρομο πάνω απο εικοσάλεπτο δεν την παλεύεις,δαγκώνεις το καυλί σου απο τον αέρα,το κρύο και τη βροχοθύελλα αλλά οι γκόμενες έτσι κι αλλιώς σε εσωτερικούς χώρους βρίσκονται, εκεί πας με ταξί.Η Βαρσοβία έχει μεγάλες ανοιχτές λεωφόρους και το ποτάμι οπότε το κρύο με τον άνε
ακυρο το ταξιδι θεσαλονικη και πολονια φεβρουαριο.καλυτερα να παω μαιο ταξιδι βαλκανιε γιατι ξοδευτηκα
μισο εκατομυριο για το σπιτι τωρα. να κανουμε λιγο αμυνα 4 μηνες θα παω με 15 χιλιαρηκα μπατσετ μαιο
η αρμενια η θεσαλονικη!με τρελανε φιλος λεφτας αρμενης να παμε μαζι και λεει θα σου βρω και αρμενου
απο φιλους αφου σου αρεσουν.ξερει δεν γουσταρω τα ουκρανοπολονιδια πουτανιδια

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
συντηρητικες οι τουρκαλες?δεν εχω ξαναδει οπως οι πολονεζες και οι τουρκαλες !
οι τουρκαλες δεν φορανε κοντα σκιστα τζιν αλλα κοντες φουστες οι πιο πολλες
καθε μερα κατεχομενα ειμαι!

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
συντηρητικες οι τουρκαλες?δεν εχω ξαναδει οπως οι πολονεζες και οι τουρκαλες !
οι τουρκαλες δεν φορανε κοντα σκιστα τζιν αλλα κοντες φουστες οι πιο πολλες
καθε μερα κατεχομενα ειμαι!

Ρώτα τις Ελληνίδες και τις Κυπραίες αν όταν ταξιδεύουν Κωνσταντινούπολη βάζουν στα μπαγκάζια σορτσάκια,μίνι,ξώκοιλα κτλ.
Δεν τις παίρνει εκεί,το καταλαβαίνεις αμέσως.
Επίσης οι Τουρκάλες που λες είναι Τουρκοκύπριες,σιγά την εμφανισιακή διαφορά ελληνοκυπρίων,τουρκοκυπρίων.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Γενικά το έχουν με τα σέξυ εσώρουχα οι Πολωνέζες.

WU3TRf.jpg

6CkOiE.jpg

Κλασσική βλάχα Πολωνέζα.Τοπίο μετά τη μάχη.
94sstt.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom