You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 215K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.350
- Πόντοι
- 1.056
Πολωνικές μπουτάρες.Γενικά έχουν αυτό το συνδυασμό οι Πολωνέζες μπουτάρες,βυζάρες,κωλάρες και παρά το φτηνό λουκ καυλώνεις ανυπερθέτως.
Οι Πολωνέζες είναι σαν τα σουβλάκια,τις πίτσες και τις μπριζόλες.Κάποια στιγμή βαριέσαι τα Delicatessen,τα γκουρμέ και τα εκλεπτυσμένα και λες θέλω να φάω.Είναι γενικά της ουσίας.
Οι Πολωνέζες είναι σαν τα σουβλάκια,τις πίτσες και τις μπριζόλες.Κάποια στιγμή βαριέσαι τα Delicatessen,τα γκουρμέ και τα εκλεπτυσμένα και λες θέλω να φάω.Είναι γενικά της ουσίας.
Τελευταία τροποποίηση:
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.350
- Πόντοι
- 1.056
Monument Russky Tsar στο Βελιγράδι στην Knez Mihailova.Μουνάκια παντού,δεν μπορούσα να τις φωτογραφίσω από κοντά.Στο βάθος βλέπετε ξανθιά Ρωσίδα που κάρφωνε συνεχώς.
Είπα να κάνω κίνηση μέχρι που έσκασαν πάκης και Αφγανός,τους οποίους περίμενε προφανώς.Συνεχώς χαριεντιζόταν με τον Αφγανό.Ελεγε στον πάκη οτι δεν πιστεύει οτι μένει Γερμανία.
Η τύπισσα ήταν τρομερά διαχυτική άγγιζε συνεχώς το μπράτσο ή αγκάλιαζε τον Αφγανό και έλεγε στον πάκη πόσο τον αγαπάει.
Γενικά στα κεντρικά ρεστωράν,μπαρ του Βελιγραδίου παίζουν ξέμπαρκες Ρωσίδες που σκανάρουν.Είναι πολύ ωραίο περιβάλλον καθώς έχουν ανταγωνισμό από τα θεόμουνα Σέρβες δίπλα.
Είπα να κάνω κίνηση μέχρι που έσκασαν πάκης και Αφγανός,τους οποίους περίμενε προφανώς.Συνεχώς χαριεντιζόταν με τον Αφγανό.Ελεγε στον πάκη οτι δεν πιστεύει οτι μένει Γερμανία.
Η τύπισσα ήταν τρομερά διαχυτική άγγιζε συνεχώς το μπράτσο ή αγκάλιαζε τον Αφγανό και έλεγε στον πάκη πόσο τον αγαπάει.
Γενικά στα κεντρικά ρεστωράν,μπαρ του Βελιγραδίου παίζουν ξέμπαρκες Ρωσίδες που σκανάρουν.Είναι πολύ ωραίο περιβάλλον καθώς έχουν ανταγωνισμό από τα θεόμουνα Σέρβες δίπλα.
Τελευταία τροποποίηση:
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.350
- Πόντοι
- 1.056
Κνεζ Μιχαίλοβα το Σεπτέμβριο.Κούνα κούνα την τσουτσούνα.
Γενικά απλά βολτάροντας πάνω κάτω νιώθεις πολύ μαλάκας που δε μένεις εκεί.Μόνο Κρεσάτικ στο Κίεβο δίνει παρόμοια αίσθηση και η Πράγα.
Γενικά απλά βολτάροντας πάνω κάτω νιώθεις πολύ μαλάκας που δε μένεις εκεί.Μόνο Κρεσάτικ στο Κίεβο δίνει παρόμοια αίσθηση και η Πράγα.
Τελευταία τροποποίηση:
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.410
- Πόντοι
- 456
καλυτερα να παω μαιο ταξιδι βαλκανιε γιατι ξοδευτηκα
μισο εκατομυριο για το σπιτι τωρα.
Εσένα τόσα χρόνια πως δεν έχει βρεθεί καμία καπάτσα να σου φάει τα λεφτά,
είναι απορίας άξιο
Δεκαπέντε χιλιάρικα μετρητά;να κανουμε λιγο αμυνα 4 μηνες θα παω με 15 χιλιαρηκα μπατσετ μαιο
η αρμενια η θεσαλονικη!
Aν πας τελικά Θεσσαλονίκη, γράψε ώρα άφιξης.
Χάρη, βρες καμιά Αρμένισσα νύφη να αποκατασταθείς.
Οι Ελληνίδες έχουν βαρύ χέρι, δεν μπλέκεις..
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.060
- Πόντοι
- 3.656
Κνεζ Μιχαίλοβα το Σεπτέμβριο.Κούνα κούνα την τσουτσούνα.
Γενικά απλά βολτάροντας πάνω κάτω νιώθεις πολύ μαλάκας που δε μένεις εκεί.
Βέβαια,εκεί πέρα πρέπει να'σαι και μινιμουμ 1,85.Για να γίνεσαι αντιληπτός απο τις Σέρβες...
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.350
- Πόντοι
- 1.056
Βέβαια,εκεί πέρα πρέπει να'σαι και μινιμουμ 1,85.Για να γίνεσαι αντιληπτός απο τις Σέρβες...
Οντως και οι Σέρβοι είναι νταγλαράδες.Μόλις έρχεσαι Ελλάδα από Σερβία διαπιστώνεις αμέσως τη διαφορά στα ύψη.Από Πολωνία σε Σερβία όχι τόσο.
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.410
- Πόντοι
- 456
Αν και είμαι πάνω από 1,85 και ως ένα βαθμό έχεις δίκιο, το λάθος που κάνεις είναι ότι σκέφτεσαι σε κουτάκια..
Παραιτείσαι πριν το προσπαθήσεις.
Έχω φίλο Γερμανό υπερμάγκα 1.70, με κανονική δουλειά, που είναι επί χρόνια με υπερμουνάρα Γερμανίδα κοντά στο 1.80
Αν σκεφτόταν σαν εσένα, θα είχε πάει από τα 15 του στο μοναστήρι...
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.350
- Πόντοι
- 1.056
Αν και είμαι πάνω από 1,85 και ως ένα βαθμό έχεις δίκιο, το λάθος που κάνεις είναι ότι σκέφτεσαι σε κουτάκια..
Έχω φίλο Γερμανό υπερμάγκα 1.70, με κανονική δουλειά, που είναι επί χρόνια με υπερμουνάρα Γερμανίδα κοντά στο 1.80
Βλέπει συνέχεια τους αντικειμενικούς περιορισμούς και όχι πώς θα τους διατρήσεις.Σαν Ελληνας πρέπει να ελίσεσσαι να βρεις τα αδύνατα σημεία να χωθείς.Να βάλεις μπρος μια μηχανή που λένε.Μετά είναι πολύ εύκολα,απλώς επαναλαμβάνεις το ίδιο.
Crypto Women Travel
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2020
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
Στο εξωτερικό μπορεί να τα δεις αυτά, στην Ελλάδα είναι σχεδόν αδύνατο να δεις ψηλή γυναίκα με κοντό άντρα, εδώ τύπισες που είναι με το πολύ 1.60 δεν τον κοιτάνε τον άντρα αν είναι κάτω από 1.75Αν και είμαι πάνω από 1,85 και ως ένα βαθμό έχεις δίκιο, το λάθος που κάνεις είναι ότι σκέφτεσαι σε κουτάκια..
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.410
- Πόντοι
- 456
Βλέπει συνέχεια τους αντικειμενικούς περιορισμούς και όχι πώς θα τους διατρήσεις.Σαν Ελληνας πρέπει να ελίσεσσαι να βρεις τα αδύνατα σημεία να χωθείς.Να βάλεις μπρος μια μηχανή που λένε.Μετά είναι πολύ εύκολα,απλώς επαναλαμβάνεις το ίδιο.
Αρχηγέ, η φάρα μας έχει αποκτήσει τις τελευταίες δεκαετίες πολλά κόμπλεξ...
Κάποτε οι θείοι μας έκαναν καμάκι χωρίς να έχουν δεκάρα, με μαλλί λασπωτήρα και αγγλικά της πούτσας σε σκανδιναβές καραμουνάρες...
Ο νεοέλληνας βλέπει ένα μουνί και αυτοχυλοπιτιάζεται από μόνος του χωρίς να πάει καν να μιλήσει..
Τέσλα δεν ξέρω αν τα έχουν μαζέψει τα μπάζα εκεί στις αφίξεις, αλλά τελευταία φορά μας κάνανε κάτι σλάλομ
στην έξοδο και βρήκα μια ευκαιρία να μιλήσω σε μία καραμουνάρα σέρβα σαν αυτή τη Μαριγκόνα
η οποία μου χαμογέλασε, αλλάξαμε δυο τρεις ατάκες και μετά
Αλλά στον πούτσο μου, μετά από λίγα λεπτά έπιασα κουβέντα σε μια άλλη πολύ δυνατή που την περίμενε η μάνα της και με κατέβασαν μέχρι το κέντρο και πήρα και τηλέφωνο
Όλα αυτά δεν χρειάζεται να έχεις κανά ιδιαίτερο ταλέντο για να τα κάνεις.
ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ όσο περισσότερο ασχολείσαι, άλλωστε το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι παντού το ίδιο.
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.410
- Πόντοι
- 456
Στο εξωτερικό μπορεί να τα δεις αυτά, στην Ελλάδα είναι σχεδόν αδύνατο να δεις ψηλή γυναίκα με κοντό άντρα, εδώ τύπισες που είναι με το πολύ 1.60 δεν τον κοιτάνε τον άντρα αν είναι κάτω από 1.75
Ούτε στο εξωτερικό τα βλέπεις εύκολα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθείς.
Έχω ρωτήσει ελληνίδα 1.60 γιατί θέλει μόνο ψηλούς άντρες και μου απάντησε:
"Δε θέλω να βγουν τα παιδιά μου σαν εμένα"...
Άλλες μου έχει πει τα γνωστά για ασφάλεια,σιγουριά,κ.λ.π.
Το ύψος είναι διαβατήριο στις περισσότερες χώρες, απλά από μόνο του δε λέει πολλά.
Αν είσαι και κανάς ψηλολέλεκας ή μπάζο, δε λέει απολύτως τίποτα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.060
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ μιλάω για τις Σερβες συγκεκριμένα.Αν μου βρεις Σέρβα με κοντύτερο άντρα...ή που να θέλει κοντύτερο άνδρα...γράψε μου.
Σε άλλες χώρες χαίρω πολύ,φυσικά και συμβαίνει.Και στην Ελλάδα οι ψηλές κοντούς γουστάρουν
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.410
- Πόντοι
- 456
Εγώ μιλάω για τις Σερβες συγκεκριμένα.Αν μου βρεις Σέρβα με κοντύτερο άντρα...ή που να θέλει κοντύτερο άνδρα...γράψε μου.
Άννα Δημητρίεβιτς που την ξέρεις κιόλας.
Φαντάσου ο άντρας της να σκεφτόταν σαν εσένα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.060
- Πόντοι
- 3.656
Στο εξωτερικό μπορεί να τα δεις αυτά, στην Ελλάδα είναι σχεδόν αδύνατο να δεις ψηλή γυναίκα με κοντό άντρα, εδώ τύπισες που είναι με το πολύ 1.60 δεν τον κοιτάνε τον άντρα αν είναι κάτω από 1.75
Όσες ψηλές βλέπω,δηλαδή 1,70+ που για ελλεεινίδες θεωρούνται ψηλές,με κοντύτερους ή ισοϋψείς είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άννα Δημητρίεβιτς που την ξέρεις κιόλας.
Φαντάσου ο άντρας της να σκεφτόταν σαν εσένα.
Ψηλος είναι κι ο Ευθυμιάδης,λάθος κάνεις
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 206
Να γράψω ή να μη γράψω επί του θέματος Άστο δε θέλω να φάω ban ακόμα
Καλά γαμήσια μάγκες!
Καλά γαμήσια μάγκες!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.060
- Πόντοι
- 3.656
Αρχηγέ, η φάρα μας έχει αποκτήσει τις τελευταίες δεκαετίες πολλά κόμπλεξ...
Κάποτε οι θείοι μας έκαναν καμάκι χωρίς να έχουν δεκάρα, με μαλλί λασπωτήρα και αγγλικά της πούτσας σε σκανδιναβές καραμουνάρες...
Ο νεοέλληνας βλέπει ένα μουνί και αυτοχυλοπιτιάζεται από μόνος του χωρίς να πάει καν να μιλήσει..
Οι θείοι σας βρέθηκαν και στο κατάλληλο ταιμινγκ.Που οτιδήποτε μη ξανθό με γαλανά μάτια ήταν γαμήσιμο για τις Σκανδιναβές.Ας πάνε τώρα να κάνουν καμάκι,να γελάει το σύμπαν
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.060
- Πόντοι
- 3.656
Δεν ξέρω πως να το πω, αλλά γενικά είναι απλό ρε γαμώτο.
Αν κάποιος σκάσει με budget 1-2 χιλιάρικα τη μέρα, αλλά είναι και η πρώτη φορά που το κάνει στη ζωή του, ίσως και να πάρει τα ρχίδια του και γενικά να μην περάσει καλά. Αν κάποιος που έχει ξοδέψει χρήμα και ξέρει να κινείται, πάει και με κάτω από 1000, θα περάσει τέλεια. Επίσης κανείς δεν είπε ότι σκας σε κλάμπ και βγαίνεις από κει με 10αρι μωρό freeware. Αυτό άλλωστε δεν παίζει πουθενά, εκτός αν είσαι και εσύ δεκάρι και μάλιστα διάσημο.
Αρχές Φεβρουαρίου ξαναπάω, και αυτή τη φορά θα έχω καλύτερο πλάνο, αλλά δυστυχώς θα μείνω μόνο 4 νύχτες. Θα φάω ψωλόκρυο, αλλά η σλάβικη ρομαντική αύρα συνδυασμένη με τρέλα είναι ακαταμάχητη.
Τι 1-2 χιλιάρικα τη μέρα,στραγάλια είναι τα λεφτά;
SlavicAddict
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2024
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Αυτό που λέω είναι οτι και με τόσα, μπορεί να πάρεις τα στραγάλια σου, αν είσαι "αμαθος", κακομοίρης και κοντόφθαλμος...Τι 1-2 χιλιάρικα τη μέρα,στραγάλια είναι τα λεφτά;
Αντίθετα, και με κάτω από 1000 μπορείς να περάσεις φανταστικά. Στα "κάτω από 1000", περιλαμβάνονται και τα έξοδα διαμονής κλπ
Crypto Women Travel
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2020
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
Ούτε στο εξωτερικό τα βλέπεις εύκολα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθείς.
Αυτό λέω και εγώ δύσκολο και στο εξωτερικό, αλλά σίγουρα πιο πιθανό
Έχω ρωτήσει ελληνίδα 1.60 γιατί θέλει μόνο ψηλούς άντρες και μου απάντησε:
"Δε θέλω να βγουν τα παιδιά μου σαν εμένα"...
Άλλες μου έχει πει τα γνωστά για ασφάλεια,σιγουριά,κ.λ.π.
Οι κοντές θέλουνε ψηλούς για να δείχνουν ότι είναι γυναικάρες και ότι μετράνε στις φίλες τους, ειδικά αν οι φίλες τους είναι ψηλές και έχουν κόμπλεξ μαζί τους. Είναι γελοίο η άλλη που της ρίχνω μισό κεφάλι να μου λέει ότι είμαι κοντός γι αυτήν
Σίγουρα δεν είναι το μόνο που μετράει, αλλά είναι το πρώτο χαρακτηριστκό που κοιτάνε οι γυναίκες. Για κοιλιακούς, μούσια και άλλα θα ακούσεις διαφορετικά γούστα, στο μόνο που συμφωνούν όλες είναι το ύψος και είναι το πρώτο που θα πουν αν τις ρωτήσεις που τους αρέσουν οι άντρεςΤο ύψος είναι διαβατήριο στις περισσότερες χώρες, απλά από μόνο του δε λέει πολλά.
Αν είσαι και κανάς ψηλολέλεκας ή μπάζο, δε λέει απολύτως τίποτα.