Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Αλλο τι λένε οτι θέλουν οι γυναίκες και άλλο τι κάνουν τελικά.Αν τις ρωτήσεις όλες θέλουν νέους,ψηλούς,γυμνασμένους,ωραίους με λεφτά και υψηλή κοινωνική θέση,πόσες όμως πάνε με τέτοιους.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
109
Πόντοι
1
Αλλο τι λένε οτι θέλουν οι γυναίκες και άλλο τι κάνουν τελικά.Αν τις ρωτήσεις όλες θέλουν νέους,ψηλούς,γυμνασμένους,ωραίους με λεφτά και υψηλή κοινωνική θέση,πόσες όμως πάνε με τέτοιους.
Λίγες πάνε με τέτοιους, γιατί υπάρχουν λίγοι που έχουν ταυτόχρονα αρκετά από τα χαρακτηριστικά που γράφεις. Αν και όπως είπα το μόνο σημαντικό από εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι το ύψος, το ωραίος, γυμνασμένος με μούσια είναι απλά στα συν. Συμφωνώ ότι κοιτάνε πολύ τα λεφτά και την κοιωνική θέση, αλλά αυτά τα επιλέγουν μόνο για την καλοπέραση και όχι γιατί ελκύονται από αυτούς τους άντρες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.065
Πόντοι
3.656

Καλά,συνήθως οι γυναίκες θέλουν τα αντίθετα απ'αυτά που λένε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.065
Πόντοι
3.656
Σίγουρα δεν είναι το μόνο που μετράει, αλλά είναι το πρώτο χαρακτηριστκό που κοιτάνε οι γυναίκες. Για κοιλιακούς, μούσια και άλλα θα ακούσεις διαφορετικά γούστα, στο μόνο που συμφωνούν όλες είναι το ύψος και είναι το πρώτο που θα πουν αν τις ρωτήσεις που τους αρέσουν οι άντρες

Για τις ελλεεινίδες,δεν είναι καν κριτήριο το ύψος.Όπως δεν είναι και γενικά η εμφάνιση.Άπειρα παραδείγματα που τα βλέπουμε γύρω μας καθε μέρα.Σπάνια θα δεις ζευγάρι δυο όμορφων

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Ατμοσφαιρική Κρακοβία με ομίχλη.Ατυχώς τη γάμησαν την πόλη οι τουρίστες.
Παλιά τα πεζοδρόμια και την κεντρική πλατεία τα διέσχιζαν έκτακτες σεξοπόλκες.Καύλωνες με τον ήχο από τα τακούνια στο πλακόστρωτο.

oV1SvA.jpg

uTt18p.jpg

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
109
Πόντοι
1
Για τις ελλεεινίδες,δεν είναι καν κριτήριο το ύψος.Όπως δεν είναι και γενικά η εμφάνιση.Άπειρα παραδείγματα που τα βλέπουμε γύρω μας καθε μέρα.Σπάνια θα δεις ζευγάρι δυο όμορφων
Μια χαρά κριτήριο είναι και μάλιστα το σημαντικότερο στην εξωτερική εμφάνιση. Για τους όμορφους αυτό λέω και εγώ, δεν είναι ανάγκη να είναι όμορφος ο άντρας

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Βλέπετε στις φωτό Πολωνέζες Αγιοβασίληδες να οδηγούν τις άμαξες.Σιγά μην κάθονταν οι Ελληνίδες στο ψωλόκρυο να κρατάνε γκέμια.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ ανθεκτικές,παντός καιρού.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.620
Πόντοι
3.656
Νομιζω οτι με επιασε το midlife crisis και σκεφτομαι να παρω μια πορσε taycan μεταχειρισμενη
Αποψη?
Πολλά δεν είναι τα λεφτά για μουνοαυτοκίνητο ;;;

Γιατί δεν παίρνεις κανά καγιέν ή μπόξτερ ;;
Βέβαια δεν ξέρω αν μόνο με ελληνικά μπορείς να αγοράσεις τέτοιο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο .
Μπορεί να χρειάζεται γνώση και άλλης ... γλώσσας ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.620
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω πως να το πω, αλλά γενικά είναι απλό ρε γαμώτο.
Αν κάποιος σκάσει με budget 1-2 χιλιάρικα τη μέρα, αλλά είναι και η πρώτη φορά που το κάνει στη ζωή του, ίσως και να πάρει τα ρχίδια του και γενικά να μην περάσει καλά. Αν κάποιος που έχει ξοδέψει χρήμα και ξέρει να κινείται, πάει και με κάτω από 1000, θα περάσει τέλεια. Επίσης κανείς δεν είπε ότι σκας σε κλάμπ και βγαίνεις από κει με 10αρι μωρό freeware. Αυτό άλλωστε δεν παίζει πουθενά, εκτός αν είσαι και εσύ δεκάρι και μάλιστα διάσημο.
Αρχές Φεβρουαρίου ξαναπάω, και αυτή τη φορά θα έχω καλύτερο πλάνο, αλλά δυστυχώς θα μείνω μόνο 4 νύχτες. Θα φάω ψωλόκρυο, αλλά η σλάβικη ρομαντική αύρα συνδυασμένη με τρέλα είναι ακαταμάχητη.

Κοίτα ... και ελλάδα .... σε φαγάδικα μπαρ που παίζουν επώνυμοι
και συνεπώς γαμιόλες που ψάχνουν επώνυμους ....

μπορείς να φας ......

Αλλά θέλεις βασικό εξοπλισμό.
Πρέπει να φοράς ρούχα κανά χιλιάρικο ...
και να έχεις και κανά ρολόϊ που έκανε 10 πριν το 2020 ....
τώρα οι ηλίθιοι έχουν ανεβάσει τις τιμές ........

Με 1-2 χιλιάρικα στο παντελόνι .... τη φορτώνεις την πας σε παρακείμενο πολυτελές χοτέλ του συντάγματος με 400€ διανυκτέρευση και γαμάς .........

Αλλά θέλει μπλα μπλα και κάποια εμπειρία γνώση .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.620
Πόντοι
3.656
Πω ρε μπούστηδες:confused: Εσάς αν σας αρέσει δικαίωμά σας. Όπως και δικό μου να τη θεωρώ τριτοτέταρτη. Σίγουρος να είσαι μόνο για τη πάρτη σου τύπε μου.
Φυσικά αυτό για το ύψος ισχύει. Μια ψηλή γυναίκα είναι πάντα εντυπωσιακή (γενικά). Για τον Λάκη να το καταλάβω που είναι 1.90+ ο άνθρωπος. Εγώ που είμαι στο 1.80 δε με ενδιαφέρει -αρκεί να μη είναι κάνα στρουμφάκι-. Ε ανώμαλα ξεκωλέ μιλφ (όπως τη χαρακτήρισες), μου είναι αδιάφορα, ειδικά με ποντικόφατσα.
Δε σβήνω τίποτα. Ούτε για 10αρικο ρε! Πραφανώς και δεν υπάρχει σύγκριση στις γκόμενες Ελλάδας και λοιπών χωρών που αναφερόμαστε. Αλλά εγώ σχολίασα μια συγκεκριμένη φωτογραφία! Εσάς σας αρέσει, εμένα όχι. Αρκέτα με τα σαπάκια -και μη- του kman. Καλημέρα!

Τυπάρα .... η δικαιολογία σου είναι ότι είσαι μπόμπος ....
Οπότε γυναίκες 25-35 σου φαίνονται μεγάλες.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.414
Πόντοι
456

Κάνουν άλλο από αυτό που θέλουν, γιατί λίγες μπορούν να έχουν αυτό που πραγματικά θέλουν.
Άλλωστε το "πακέτο" που ψάχνουν έχουν πολύ λίγοι, οι οποίοι είναι σε θέση να διαλέξουν από το πάνω ράφι.

Οι συγκεκριμένες το καλύτερο που μπορούν να πετύχουν με "αυτό που πραγματικά θέλουν"
είναι να αρπάξουν 2-3 γαμήσια, ενώ είχαν την ψευδαίσθηση ότι οι συγκεκριμένοι άντρες θα κάνουν
σχέση μαζί τους.
Οι άντρες αυτοί είναι,υπό συνθήκες,σε θέση να κάνουν σχέση, αλλά όχι με τις συγκεκριμένες.
Όποιες το καταλάβουν νωρίς, απλά αφού έχουν φάει μερικές πούτσες από alpha males,
αράζουν στα κυβικά τους και χαμηλώνουν απαιτήσεις..
Όποιες από αυτές δεν το καταλάβουν, απλά συνεχίζουν να τρώνε γαμήσι και φτύσιμο..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Κοίτα ... και ελλάδα .... σε φαγάδικα μπαρ που παίζουν επώνυμοι
και συνεπώς γαμιόλες που ψάχνουν επώνυμους ....

μπορείς να φας ......

Αλλά θέλεις βασικό εξοπλισμό.
Πρέπει να φοράς ρούχα κανά χιλιάρικο ...
και να έχεις και κανά ρολόϊ που έκανε 10 πριν το 2020 ....
τώρα οι ηλίθιοι έχουν ανεβάσει τις τιμές ........

Με 1-2 χιλιάρικα στο παντελόνι .... τη φορτώνεις την πας σε παρακείμενο πολυτελές χοτέλ του συντάγματος με 400€ διανυκτέρευση και γαμάς .........

Αλλά θέλει μπλα μπλα και κάποια εμπειρία γνώση .

Πολωνία είναι άλλη φάση,είναι πολύ ανοιχτές οι Πολωνέζες σε γνωριμίες.Αν τους αρέσεις σε αφήνουν να χωθείς.Δεν υπάρχουν τα ελληνικά δε σε ξέρω,γνωριμίες μόνο μέσω κύκλου κτλ.Οπότε Πολωνία και Τσεχία φυσικά προσφέρονται πολύ για σεξοτουρισμό.
Μαγαζιά σαν το Level27,το Sen,το Ενκλάβα,το Ritual,το Τεάτρο Κουμπάνο δεν υπάρχουν Ελλάδα.

Εντωμεταξύ τώρα Ελλάδα βλέπω το γενικό χάλι,φαίνονται οι κάτοικοι πάνφτωχοι ακόμα και σε σχέση με Πολωνία.Κάπου στο επίπεδο Σερβίας κυμαίνονται πλέον οι Ελληνες.Και κάτι χάλια συμπεριφορές,αγένεια,αντιεπαγγελματισμός,αδιαφορία από υπαλλήλους,γενική επιθετικότητα,πας να ψωνίσεις σούπερ μάρκετ και σε σπρώχνει η άλλη η πελάτισσα ή σε κλωτσάει κρυφά,τι μίσος είναι αυτό Ελλάδα.Τους έχει τσιτώσει όλους η κρίση.Δε μιλάμε για συνθήκες στο δρόμο που οι οδηγοί κινούνται σα να θέλουν να σου πάρουν το σκαλπ.Δηλαδή επειδή ο άλλος τον πίνει διαρκώς βγάζει το άχτι του στους διπλανούς,νιώθει ευχαρίστηση να τους βασανίζει.
Μεγάλη κίνηση που φύγαμε από Ελλάδα,βέβαια έχει και παράπλευρες συνέπειες,η νέα γενιά είναι για τον πούτσο καβάλα,δεν τους διαπαιδαγωγεί κανείς ούτε έχουν πρότυπα.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.414
Πόντοι
456
Τυπάρα .... η δικαιολογία σου είναι ότι είσαι μπόμπος ....
Οπότε γυναίκες 25-35 σου φαίνονται μεγάλες.

Αυτή που πόσταρε ο kman 25-35 ήταν......κάποτε...

Το θέμα είναι ότι κάποιοι από το Αγαμιστάν,
δεν ξέρετε ότι σαν τη συγκεκριμένη, ηλικία/εμφάνιση,
φορτώνεις στην Ευρώπη άνετα......τζάμπα.
Δηλαδή με κανά κέρασμα και νύξη για άμεση φορτωτική γιατί σε μεγάλες πόλεις,
έχει σαν κι αυτήν.........χιλιάδες........

Οπότε αυτό που λέει ο τύπος από πάνω, είναι ότι άμα είναι να πετάξουμε με αεροπλάνο κάπου και να τα σκάσουμε,
θα είναι για μικρότερες ηλικίες/εμφάνιση.
Έχει ποστάρει και τέτοιες ο kman, πρόχειρα θυμάμαι μια Λευκορωσίδα.

Πράγα έχω κανονίσει τα πάντα όλα.
Από ελευθέρας βοσκής, μέχρι πληρωμένο.
Πιστεύεις ότι στο πληρωμένο είναι καμία πάνω από 25 χρονών και κάτω από 8άρι;
Για ποιον γαμημένο λόγο να πλήρωνα για γκόμενες που έχω πρόσβαση έτσι και αλλιώς;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056

Οπότε αυτό που λέει ο τύπος από πάνω, είναι ότι άμα είναι να πετάξουμε με αεροπλάνο κάπου και να τα σκάσουμε,

Για ποιον γαμημένο λόγο να πλήρωνα για γκόμενες που έχω πρόσβαση έτσι και αλλιώς;

Δεν είναι τόσο μεγάλη.30 πρέπει να είναι τώρα,βρήκα οτι έκανε μόντελινγκ και διαφημιστικά οπότε είδα την πραγματική της ηλικία,βέβαια δηλώνει λιγότερο.Αλλά δεν μπορώ να δείξω όλο το πρόσωπο.
Η μία Λευκορρωσία Βαρσοβία ήταν 20 ετών,η Λεττονή ήταν 22,η άλλη Λεττονή κάπου 28,η άλλη Λευκορρωσίδα 22.Η Ρωσίδα Βελιγράδι είναι στα 30.
Κρακοβία χωρίς λεφτά δύσκολο να γαμήσει κάποιος τέτοια σαν τουρίστας,σχεδόν απίθανο.Βαρσοβία γίνεται αλλά και πάλι δύσκολο,χρειάζεται μεγάλη τύχη.
Εσκορτ μικρές εμφανίσιμες βρίσκεις και στην Ελλάδα,μιλάμε πάντα για σπονσοριλίκι.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Επόμενο ταξίδι ασφαλώς Λευκορρωσία εάν βέβαια ο πρόεδρος παρατείνει το καθεστώς της μη βίζας αλλά έχω εμπιστοσύνη στο Λούκα,δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά.Μινσκ πιστεύω θα έχεις μεγάλη δύναμη,σίγουρα θα γίνεται αλίευσις επί τόπου στα μεγάλα κλαμπ.Ισως να λειτουργούν και οι ευρωπαικές πιστωτικές κάρτες εν μέρει,αλλιώς πρέπει να σκάσεις με κανά τετραχίλιαρο σε κασέρι.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.414
Πόντοι
456
Δεν είναι τόσο μεγάλη.30 πρέπει να είναι τώρα,βρήκα οτι έκανε μόντελινγκ και διαφημιστικά οπότε είδα την πραγματική της ηλικία,βέβαια δηλώνει λιγότερο.Αλλά δεν μπορώ να δείξω όλο το πρόσωπο.
Η μία Λευκορρωσία Βαρσοβία ήταν 20 ετών,η Λεττονή ήταν 22,η άλλη Λεττονή κάπου 28,η άλλη Λευκορρωσίδα 22.Η Ρωσίδα Βελιγράδι είναι στα 30.
Κρακοβία χωρίς λεφτά δύσκολο να γαμήσει κάποιος τέτοια σαν τουρίστας,σχεδόν απίθανο.Βαρσοβία γίνεται αλλά και πάλι δύσκολο,χρειάζεται μεγάλη τύχη.
Εσκορτ μικρές εμφανίσιμες βρίσκεις και στην Ελλάδα,μιλάμε πάντα για σπονσοριλίκι.

Δε λέω για Πολωνία ΠΣΚ πορνοτουρισμό,αλλά για ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.
Τέτοιες έχει παντού...με το κιλό...
Βερολίνο,Μόναχο, Κολωνία,Λονδίνο..

Τέσπα,έχω εκνευριστεί σήμερα με τα μαλακισμένα που τα προειδοποιήσαμε να
μην χρησιμοποιήσουν ΑΙ για τις εργασίες τους και τώρα που τις διαβάζω είναι σαν να τις έχει γράψει ο Στίβεν Χώκιν και αύριο θα κλαίνε..

Υ.Γ. Αυτό για πάρτη σου, για να ξέρεις ότι συνεχίζουμε να κρατάμε τη σημαία ψηλά.
Το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι παντού το ίδιο και τους κανόνες ορίζουμε εμείς

Screenshot_2024-12-04-19-38-07-680_com.whatsapp~3.jpg

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.445
Πόντοι
206

Ισχύει και αυτό σίγουρα! Επιπλέον, ακόμα και εδώ Ελλάδα, βλέπεις πολλές "καλύτερες" έξω από τη συγκεκριμένη (φυσικά χωρίς το ύψος!). Επίσης ο Λάκης απλά δε μπορεί να δεχθεί (το γιατί δε το γνωρίζω), ότι κάποια, με βάση τις προσωπικές μου προτιμήσεις, είναι χαμηλού επιπέδου εμφανισιακά!
Όπως και να έχει, δε θέλω να τριγκάρω άλλο τον Λάκη (τον συμπαθώ πολύ εξάλλου!), με το να σκουπιδιάζω περαιτέρω τη γκόμενα με βάση τα γούστα μου. Δεν έχει κανένα νόημα. Ένα σχόλιο έκανα και έγινε χαμός :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.358
Πόντοι
1.056
Καταβροχθίζοντας μπριζολικό στο Farina με τη γκόμενα απέναντι.
6Kypjq.jpg

Αλμυρός ο λογαριασμός στα 750 ζλοτούβκια(170 ευρώ) αλλά αξίζει το μαγαζί.
Q3Vv0i.jpg

Πολύ μουνί μέσα να μπαινοβγαίνουν,από τα πολύ δυνατά ρεστωραν στην Κρακοβία.
UYGunR.jpg

Δεν μπορούσα να φωτογραφίσω ξανθιές βυζαρούδες εξ επαφής.Γενικά είχε ωραία σλαβική ατμόσφαιρα
Είπα μετά γκόμενα να πάμε Shine,το high end club στο Krakow αλλά μου είπε οτι δεν ξαναπατάει εκεί αφού της έκλεψαν το μπουφάν το Φεβρουάριο.
Zqk6Uf.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.065
Πόντοι
3.656

Για 35-40 μου μοιάζει εμένα

Αλλά οκ, μουνάρα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.275
Πόντοι
3.820
αυτο ακριβως ,αν σεβεσαι τα λεφτα σου,ασχετως ποσα θα δωσεις....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom