Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.093
Πόντοι
2.306
Τι πακέτο θέλει 3 μήνες ρωσία ;
Όχι για να τρως πιροσκί ... για να έχεις ... ελπίδες για μοίρα ... όχι στον ήλιο ... σε ροδαλά μουνάκια ...
που απέχουν από το έδαφος πάνω από μέτρο !

Επαρχία χρειάζεσαι κάπου 2500-3000 ευρώ μηνιαίως για να παίζεις καλή μπάλα.Ενας τριαντάρης και με 1500 μηνιαίως κάτι θα κάνει αλλά σαρανταπεντάρης και πάνω το θες το τριχίλιαρο.
Επίσης πρέπει να ξέρεις επικοινωνιακά ρωσικά,αλλιώς πάπαλα δεν έχει νόημα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.093
Πόντοι
2.306
Αυτός ο μαλακας γιατί στράβωσε έτσι αλήθεια. Έφτασε στο σημείο να ανοίξει θέμα που ζητάει την αποπομπή σου. Μιλήσατε καθόλου μεταξύ σας μετά το περιστατικο; Είναι δυνατόν να πίστεψε τις μαλακίες της γκομενας και να το άφησε να περάσει αβροχοις ποσι; Τι τακτική ακολούθησε για να ρίξει τη ξανθια; Πρέπει να μάθουμε το παρασκήνιο, τι έγινε πριν, μετά και κατά τη διάρκεια. Απ' ότι κατάλαβα τις ανοίξατε μαζί και μετά σπλιτάρατε.

Αυτό που έγινε είναι οτι πήγαμε Σαββατόβραδο Czekolada που είναι φοιτητικό μαγαζί με ωραίες γκόμενες αλλά μικρές ηλικίες μέχρι 25.Εχει όμως αρκετές που είναι ανοιχτές σε γνωριμίες και μερικές σε one night stand.Εγώ χτύπαγα εδώ κι εκεί είχα μόλις φτάσει με το τρένο Γερμανία μετά απο 9 ώρες διαδρομή και την επόμενη μέρα γυρνούσα Γερμανία.Οπότε είχα μόνο μια νύχτα στη διάθεση μου και έπρεπε να φέρω αποτέλεσμα.Ο roosh ήταν χαλαρός,μου μίλαγε μες στο κλαμπ για το καμάκι και κάτι Πολωνοί μας κοίταζαν αγριεμένοι είχαν στήσει αυτί.Ο roosh στον κόσμο του.Του λέω πάω στον πάνω όροφο να δω τι παίζει γιατί εδώ τρώω χυλόπιτες αβέρτα.Χτυπάω μερικές στον πάνω όροφο γυρνάω κάτω και βλέπω το roosh να έχει πιάσει κουβέντα σε μια ξανθιά εφτάρι.Φαινόταν εύθυμη.Κάποια στιγμή όπως πέρναγα είχαν μετακινηθεί σε άλλο σημείο οπότε βλέπω κάτι φίλες της τους μιλάω λίγο και φεύγω.Υστερα γυρνάω στο μπαρ καμακώνω κάτι άλλες και όταν γυρνάω βλέπω το roosh μόνο του,τον ρωτάω πάμε σε κανένα άλλο κλαμπ και ξαφνικά έρχεται κατά πάνω μου με σπρώχνει και αρχίζει να φωνάζει οτι του χάλασα το κοννέ με την ξανθιά γιατί πήγα να σολισιτάρω τις φίλες της.Καλά λέω τρελάκιας είναι ο τύπος,του λέω εντάξει εγω φεύγω πάω στο 22,άμα θες έλα.Γνωρίζω εκει μια έκφυλη Πολωνέζα ΜΙΛΦ,αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα στην πίστα,τσιμπάω τηλεφωνάκι να έρθει την επόμενη φορά ξενοδοχείο και όπως διασχίζω τη Βροτσλάβσκα,το δρόμο με τα κλαμπ και τα μπαρ να γυρίσω διαμέρισμα πετυχαίνω πάλι το roosh στον πεζόδρομο έξω απο το Czekolada να μιλάει ξανά με την ξανθιά.Τον χαιρετάω,αρχίζει πάλι να βρίζει,του λέω τι είναι αυτα που λες,οι φίλες της ήταν αδιάφορες,προφανώς δεν κατάλαβαν τι έλεγα.
Το επόμενο πρωί με μπάναρε και έγραψε για τη συναντησή μας.Οτι και καλά του έκανα πυρηνικό cockblock με το να εμφανιστώ σα whore monger.Οτι η κοπέλα έχασε πάσα ιδέα για το roosh που κυκλοφορεί με τέτοιους πουτανιαρηδες που διαφθείρουν αθώες κοπέλες κτλ.

Ο πρσγματικός λόγος πιστεύω είναι οτι ετρώθη ο εγωισμός του που αντί να του κάνω πλάτες κουβεντιάζοντας και απασχολώντας τις φίλες της για να γαμήσει την ξανθιά,τον έγραψα και καμάκωνα μόνος μου εδώ κι εκεί.Εγώ όμως δεν είχα ταξιδέψει να δω το roosh αλλά για να βγάλω γκόμενα και είχα μόνο μια νύχτα στη διάθεση μου έπρεπε να αξιοποιήσω το χρόνο.Ο roosh έμενε τότε στο Πόζναν κανά εξάμηνο ήδη.Το 2011 είχε μείνει το μισό έτος εκεί όπως και το 2012.Είχε περάσει κανά εξάμηνο Οδησσό το 2013 και Χάρκοβο έκατσε ένα τρίμηνο το 2012.Την ίδια χρονιά γύρισε και τις χώρες της Βαλτικής και το 2013 έμεινε κανά πεντάμηνο Ρωσία.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.093
Πόντοι
2.306
Εδώ σπονσορέτ αναλύει το εξοργιστικό φαινόμενο των salt daddies που θέλουν να γαμήσουν τζάμπα μη σεβόμενοι κατα αυτό τον τρόπο όπως λέει τις γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom