Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 311K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.329
Πόντοι
6.056
Κηφισιά καθημερινές χειμώνα δεν υπάρχει ούτε σκύλος
Και σάββατα θα έλεγα μυρίζει τάφο .... με κάτι ελάχιστες .... λαμπρές εξαιρέσεις ... σε πιο "κλειστό" μέρος
για το οποίο αν θες ... λέμε μόνο σε pm .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Και σάββατα θα έλεγα μυρίζει τάφο .... με κάτι ελάχιστες .... λαμπρές εξαιρέσεις ... σε πιο "κλειστό" μέρος
για το οποίο αν θες ... λέμε μόνο σε pm .
Κηφισιά έχει ανέβει μετά την ανακαίνιση το ζαμπρι Φρατι μόνο παρασκευή Σάββατο ρεσιπι ίσως αλλά τραπέζι που θα βρεις για μόνος σου; Ψηφίζω γλυφάδα για καθημερινές μόνο ή Κολωνάκι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.329
Πόντοι
6.056
Κηφισιά έχει ανέβει μετά την ανακαίνιση το ζαμπρι Φρατι μόνο παρασκευή Σάββατο ρεσιπι ίσως αλλά τραπέζι που θα βρεις για μόνος σου;
εκεί κονέ στο ξεκάρφωτο ... εγγυημένα .... δεν γίνεται .........

εκεί ... πας με το έτερον ήμιση για φαγητό ....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
εκεί κονέ στο ξεκάρφωτο ... εγγυημένα .... δεν γίνεται .........

εκεί ... πας με το έτερον ήμιση για φαγητό ....
Γίνεται παίκτη αν μιλάμε για αυτό που είναι ο Τάσος υπεύθυνος ή χρυσή υποδοχή και ο παστρι σεφ που αυτομόλησε στο Κολωνάκι και βούλιαξε στην Ηροδότου

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.329
Πόντοι
6.056
Αριστέρα απ το ποτάμι καλύτερα
για να κάνεις κάτι επί τόπου την ίδια βραδιά ;;; δεν έχω ακούσει ποτέ ιστορία από κανέναν λαλίστατο ...
και ακούω πολλούς ...........

εκτός κι αν λες για γνωριμίες με ελληνική μπουζουκλερί υπόκρουση .........
δεν μας ενδιαφέρει αυτό

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.160
Πόντοι
6.056
Προσπαθώ να βρω εφαρμογή της κμανικής πρακτικής .... στο αθηναϊκό σκηνικό .......

Ο Κμαν με τα μαρούλια που ρίχνει... πλάκα θα έκανε εδώ

Αλλά...θέλει να ζει το όνειρο του στα μουνολίβαδα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.329
Πόντοι
6.056
Γίνεται παίκτη αν μιλάμε για αυτό που είναι ο Τάσος υπεύθυνος ή χρυσή υποδοχή και ο παστρι σεφ που αυτομόλησε στο Κολωνάκι και βούλιαξε στην Ηροδότου
Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια φάση . Μπορεί εγχώριοι κμαν να το έχουν κάνει .
Απλά κανείς από όσους μου διηγούνται .... ανδραγαθήματα .... δεν είναι από αυτούς.

Και η δική μου εικόνα πάντως είναι , ότι σε τέτοια μέρη παίζουν ψωνισμένες που ψάχνουν καλό γαμπρό.
Όχι one night stand .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια φάση . Μπορεί εγχώριοι κμαν να το έχουν κάνει .
Απλά κανείς από όσους μου διηγούνται .... ανδραγαθήματα .... δεν είναι από αυτούς.

Και η δική μου εικόνα πάντως είναι , ότι σε τέτοια μέρη παίζουν ψωνισμένες που ψάχνουν καλό γαμπρό.
Όχι one night stand .
Έτσι ακριβώς βόρεια προάστια τα ξεχνάς αυτά σε κανένα μαγαζί δεν έχει όυαν Νάιιτ σταντ με γκομενα αρπακτικό λουσάτη με οψιον μακροχρόνιας σχέσης μπορεί παλιάτσος Πεντέλη είναι το μόνο που παίζει για ουαν ναιτ σταντ αλλά όχι στο στυλ που περιγράφουμε σόλο καριέρα εσυ και γκομενα αρπακτικό κυριλέ

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.510
Πόντοι
216
για να κάνεις κάτι επί τόπου την ίδια βραδιά ;;; δεν έχω ακούσει ποτέ ιστορία από κανέναν λαλίστατο ...
και ακούω πολλούς ...........

εκτός κι αν λες για γνωριμίες με ελληνική μπουζουκλερί υπόκρουση .........
δεν μας ενδιαφέρει αυτό

Οι γκομενες δυτικά είναι σκασμένες γενικά από φτώχεια, ανέχεια, κρίση, χρέη μπαμπά, προοπτικές, σκατοδουλειές, κλπ

Άμα δουν μαρούλι ακολουθούν σαν λαγουδάκι το καρότο. Σαν αγριογούρουνο το καλαμπόκι. Σαν περιστεράκι τις ψίχες.

Από αυτούς που φορτώνουν κανένας δε θα το διαλαλήσει, όπως καταλαβαίνεις.

Ο βαθμός δυσκολίας μεταξύ Δυτικών Συνοικιών και Κηφισιάς, Κολωνακίου, Γλυφάδας είναι μικρότερος του 1/20

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Οι δυτικές συνοικίες είναι το απόλυτο βάλιου φόρ μανει και τα καλύτερα κρεβάτια αλλά δεν είναι έπαθλα που θέλεις να σηκώσεις σαν μεσήλικας κυνηγός ή πληρωτής

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.329
Πόντοι
6.056
Οι γκομενες δυτικά είναι σκασμένες γενικά από φτώχεια, ανέχεια, κρίση, χρέη μπαμπά, προοπτικές, σκατοδουλειές, κλπ

Άμα δουν μαρούλι ακολουθούν σαν λαγουδάκι το καρότο. Σαν αγριογούρουνο το καλαμπόκι. Σαν περιστεράκι τις ψίχες.

Από αυτούς που φορτώνουν κανένας δε θα το διαλαλήσει, όπως καταλαβαίνεις.

Ο βαθμός δυσκολίας μεταξύ Δυτικών Συνοικιών και Κηφισιάς, Κολωνακίου, Γλυφάδας είναι μικρότερος τους 1/20
Δεν λέμε να φορτώσεις ό,τι ναναι.
50ρες σε μπουζουξίδικο ..... μπορώ να βρω να μου τα χώνουν κι όλας ... που λέει ο λόγος .
Μπατ χου γκιβς α σιτ φορ δεμ !

Λέμε για καλλικάτζαρους , ντερέκια .... μοντελέ .... με φανταχτερό ντύσιμο σένιο
(αυτό δεν σημαίνει κουρελέ τζην και αθλητικά με πάτο που δεν τον τρυπάει σφαίρα 22 LR) .
Και να φας επί τόπου.
Στο σύνταγμα ΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ τέτοια φάση , πας σε κυρίλα χοτέλ στα 100 μ .
Οπότε δεν κοζάρουν αμάξια ... σπίτια ... δεν μπαίνουν κουβέντες που μένεις ... πάμε σπίτι σου ... κοκ

Για ιστορίες .... δεν λέω να το διατυμπανίζουν . Αλλά ... επειδή έχω χρόνιες γνωριμίες επαφές κολλητηλίκιαμε πολύ κόσμο ..... ανοίγουν καρδιές .... και μου λένε προσωπικές ιστορίες ....
ακούω πολλές από πάρα πολλούς. Τέτοια φορτωτική φάση .... δεν έχω ακούσει .

Υ.Γ. Ούλτρα μπάνικες δυτικές (και όχι μόνο), με τα σπεκς που λέω εγώ, θα πάνε στα μαγαζιά που λέει ο μπραμπ για να θηρεύσουν αυτές το μαλάκα που θα τις κάνει χλίδες τα επόμενα 35 χρόνια ...ή για πάντα.

Εδώ λέμε αν θα μπορούσαμε να γίνουμε σκοπευτές της μίας βολής/βραδιάς .... όχι σπόνσορες μιας ζωής

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
βαλκανιε οι σερβοι ειναι πιο αγαμητοι απο τους ελληνες που εχουν και κανα μπουρδελο να γαμησουν.
οι σερβοι δεν κανουν ουτε καμακι σε αντιθεση με τους τουρκους που βλεπω να μιλανε στις τουρκαλες
και πολλες φωρες κατεχομενα βλεπω μικρες τουρκαλες να στριμογνωντε να μπουν σε αυτοκινητα
που εχει μεσα 3 τουρκους που τους μιλησαν στον δρομο!βελιγραδι ειναι μαλθακοι ιδικα η νεα γενια το εγραψα
το 2017 που πηγα και πηγα και τον περασμενο οχτωβριο.δεν εχω δει ποτε κανενα να πλισιαση κοπελα στην σερβια.
οι γνωριμιες μονο μεσο φιλων κονε γνωριζοντε μεταξυ τους και αυτο μου ειπαν και οι ιδιοι.
γνωρισα πολλους σερβους της ελβετιας και σουιδιας και ολοι ειναι με σερβες που μαλλον αυτες ηθελαν
να ζησουν στο εξωτερικο.μονο ο ενας που γνωρησα βρηκε ομορφη οι αλλοι κατι μπαζα κρατανε.
εχω ξαναπει οτι στην σερβια δεν βλεπω ομορφες κοπελες.
Ο πρόεδρος του κυπριακου εδεσαικου επέστρεψε
Καλώς τον κουμπάρο, ΟΥΚα καναπέ η τσέπης, ότι προτείματε, ενας είναι ο Χάρης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή τώρα θα συγκρίνουμε σε αυτό το νήμα, Τουρκάλες με σλάβες?

:headbang:
Αν το πει ο Χάρης, ΝΑΙ

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.510
Πόντοι
216
Δεν λέμε να φορτώσεις ό,τι ναναι.
50ρες σε μπουζουξίδικο ..... μπορώ να βρω να μου τα χώνουν κι όλας ... που λέει ο λόγος .
Μπατ χου γκιβς α σιτ φορ δεμ !

Λέμε για καλλικάτζαρους , ντερέκια .... μοντελέ .... με φανταχτερό ντύσιμο σένιο
(αυτό δεν σημαίνει κουρελέ τζην και αθλητικά με πάτο που δεν τον τρυπάει σφαίρα 22 LR) .
Και να φας επί τόπου.
Στο σύνταγμα ΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ τέτοια φάση , πας σε κυρίλα χοτέλ στα 100 μ .
Οπότε δεν κοζάρουν αμάξια ... σπίτια ... δεν μπαίνουν κουβέντες που μένεις ... πάμε σπίτι σου ... κοκ

Για ιστορίες .... δεν λέω να το διατυμπανίζουν . Αλλά ... επειδή έχω χρόνιες γνωριμίες επαφές κολλητηλίκιαμε πολύ κόσμο ..... ανοίγουν καρδιές .... και μου λένε προσωπικές ιστορίες ....
ακούω πολλές από πάρα πολλούς. Τέτοια φορτωτική φάση .... δεν έχω ακούσει .

Εγώ θα σου πω το απλό: Γύρω από το πασίγνωστο Μπουρνάζι έχει ένα κάρο μαγαζιά με λαιβ μουσική τα ΣΚ. Πήγαινε με έναν κολλητό και ξοδέψτε 500 ευρώ σε οτιδήποτε. Θα την έχεις έτοιμη να περιμένει στην πόρτα του αυτοκινήτου σου. Οι δυτικές συνοικίες είναι τίγκα από στερημένες-αγανακτισμένες γκόμενες έτοιμες να δώσουν Γη και Υδωρ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.329
Πόντοι
6.056

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.510
Πόντοι
216
Δεν έχουμε ακούσει ιστορία σαν του Κμαν , στο ελληνικό πεδίο . Καμία . Ποτέ. Από κανέναν.
Εσύ έχεις ;

Δεν ακούγονται αυτές οι ιστορίες. Γιατί να ακουστούν;

Θα σου πω το απλό: Πήγαινε σε όποιο μαγαζί της νύχτας σε τραπέζι με 3-6 γκόμενες (κανέναν άντρα) που έχουν μπουκάλι (μπουζούκια, πανηγύρια, ντίσκο, κλαμπάκια, κλπ) και κέρνα τες ένα μπουκάλι από αυτό που πίνουν με την προυπόθεση να πιεις ένα ποτάκι μαζί τους. Τι αναλογία πιστεύεις θα έχεις σε ΝΑΙ/(ΝΑΙ+ΟΧΙ);
Κηφισιές, κλπ μπορεί και 1/30
Δυτικά 17/30

Αν δεις ζόρια και σου αρέσουν πολύ, κέρνα 2 μπουκάλια. Πολύ κάτω από το μπάτζετ του κμαν και του σλαβικαντικτ (1000+ τη μέρα απ ότι είπε)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.329
Πόντοι
6.056
Εγώ θα σου πω το απλό: Γύρω από το πασίγνωστο Μπουρνάζι έχει ένα κάρο μαγαζιά με λαιβ μουσική τα ΣΚ. Πήγαινε με έναν κολλητό και ξοδέψτε 500 ευρώ σε οτιδήποτε. Θα την έχεις έτοιμη να περιμένει στην πόρτα του αυτοκινήτου σου. Οι δυτικές συνοικίες είναι τίγκα από στερημένες-αγανακτισμένες γκόμενες έτοιμες να δώσουν Γη και Υδωρ
Έχω πάει σε μέρη σαν αυτά που λες.
Δεν έχεις μπει στο σκεπτικό μου σε τι αναφέρομαι.

Γκόμενες που να πλησιάζουν αυτές του Κμαν (να φτάνουν το ξεχνάμε)
δεν κυκλοφορούν σε τέτοια μέρη . Ειδικά μόνες.
Κάτι λίγες, παρόμοιες, θα είναι σίγουρα καβατζωμένες με ποινικούς, της νύχτας, έτοιμους για καυγά,
μανούρα κτλ . Οπότε ... σαφώς δεν πας να παίξεις.

Για πουράτζες, μέτριες κτλ παίζει αυτό που λες. Αλλά και πάλι , δεν τρως, γιατί τους ρίχνεις 20χρόνια.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.510
Πόντοι
216
Η αναλογία έχει ως εξής για Ελλάδα:

Άνεργος: Δεν κερνάει, περιμένει να ρίξει με ρήσεις Ντοστογιεφσκικες και μπράτσα Σβαρτζενεγκερικά

Φοιτητής: Κερνάει σφηνάκι ή μπύρα

Χαμηλόμισθος: Κερνάει ποτό

Μέσο-υψηλόμισθος: Κερνάει τραπέζι σε εστιατόριο

Κμαν: Κερνάει μπουκάλι. Ή 2 μπουκάλια. Ή 3 μπουκάλια. Ή n μπουκάλια. Ή n^n μπουκάλια αν χρειαστεί

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.329
Πόντοι
6.056
Δεν ακούγονται αυτές οι ιστορίες. Γιατί να ακουστούν;

Θα σου πω το απλό: Πήγαινε σε όποιο μαγαζί της νύχτας σε τραπέζι με 3-6 γκόμενες (κανέναν άντρα) που έχουν μπουκάλι (μπουζούκια, πανηγύρια, ντίσκο, κλαμπάκια, κλπ) και κέρνα τες ένα μπουκάλι από αυτό που πίνουν με την προυπόθεση να πιεις ένα ποτάκι μαζί τους. Τι αναλογία πιστεύεις θα έχεις σε ΝΑΙ/(ΝΑΙ+ΟΧΙ);
Κηφισιές, κλπ μπορεί και 1/30
Δυτικά 17/30
Δεν είπα να ακούγονται σε καφενεία. Σου είπα ότι έχω προσωπική σχέση ετών και δεκαετιών με κόσμο
και κάνω κονέ συνέχεια. Είμαι ο άνθρωπός τους ! Οπότε σε εμένα .... λένε πολλοί ιστορίες.
Το πιάνεις αυτό ; Έχω ακούσει ιστορίες .... με συναδέλφους .... γκόμενες στο εξωτερικό από δουλειές ....
στρίπερς και κωλομπαρτζούδες που έγιναν φορτωτική ... γκόμενες που χόρευαν χασάπικα και τσιφτετέλια μέχρι πρωίας ..... Ιστορία με καλλικάτζαρο , μουνάρα , μοντελέ , γκόλντεν ντίγκερ .... που ναφαγώθηκε .... εντός της ιδίας πρώτης βραδιάς .... δεν άκουσα ποτέ. Για ελλάδα.

Οι 5-6 γκόμενες που μας λες εσύ σε μπουζούκια .... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΜΑΝ. Της σειράς θα είναι . Πλέμπα. Τέτοιες στα αρχίδια μας.

Οπότε αυτό που λες. ισχύει , δεν είναι το ίδιο με αυτό για το οποίο εκθέτω εδώ τον προβληματισμό μου !
Είναι τελείως άλλο πράγμα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom