Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.054
Πόντοι
216
Κμαν ....

μου βάζεις ιδέα ....

Όπως είπα , σε κεντρικό στην αθήνα ... σύνταγμα βασικά ... καθημερινές όταν έχει επώνυμους ... μαζεύει γκομενίτσες αρκετά φανταχτερές καλά κυβικά .....

το ακριβότερο πιάτο ριμπαϊ παίζει στο 50ρικο .... σαλάτες 25ρια .... κανά 120ρι μπουκάλι κρασί .......
και δωμάτιο παραπάνω σταδίου σε σούπερ ανακαινισμένο ......211€ με πρωινό .........

Απλά θες έναν πίβοτ .... για καταδρομική .........

Οι γνώσεις σου και το μπάζετ του θα κάνουν θραύση Αθήνα. Πρέπει να τον κυκλοφορήσεις ένα ΣΚ. Η να σε κυκλοφορήσει...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Κμαν ....

μου βάζεις ιδέα ....

Όπως είπα , σε κεντρικό στην αθήνα ... σύνταγμα βασικά ... καθημερινές όταν έχει επώνυμους ... μαζεύει γκομενίτσες αρκετά φανταχτερές καλά κυβικά .....

το ακριβότερο πιάτο ριμπαϊ παίζει στο 50ρικο .... σαλάτες 25ρια .... κανά 120ρι μπουκάλι κρασί .......
και δωμάτιο παραπάνω σταδίου σε σούπερ ανακαινισμένο ......211€ με πρωινό .........

Απλά θες έναν πίβοτ .... για καταδρομική .........
Άσε τα ατενε πασατζι και Ζούκα και πήγαινε λίγο πιο πάνω Λυκόβρυση Για τέτοιες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Άσε τα ατενε πασατζι και Ζούκα και πήγαινε λίγο πιο πάνω Λυκόβρυση Για τέτοιες
Εκεί που θέλουμε ανάλυση πιθανοτήτων από εργαζόμενους, μόνιμους παρατηρητές σε τέτοια στέκια ...

Είναι το αν αυτές ψήνονται επι τόπου για φάση το ίδιο βράδυ
με άτομα που απλά πιστολιάζουν μασούρι επί τόπου ....

ή

θέλουν επώνυμους ή μακροχρόνια γνωριμία.

Τον πρώτο ρόλο , μπορούμε μια βραδιά σε 2-3-5 ώρες να τον παίξουμε, καθημερινές πάντα.
Τους άλλους δύο .... όχι με τίποτε.

Για το άλλο που λες .... σίγουρα περισσότεροι αριθμητικά οι στόχοι .......
αλλά και πολλά ζευγάρια , πολύ περισσότερος κόσμος και πολύ περισσότεροι περαστικοί
οπότε και ρουφιάνοι ..... και δεν νομίζω ότι παίρνει να πουλήσεις την ιστορία που λέω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.517
Πόντοι
3.656
Ελλάδα βλέπεις άλλους να παραμιλάνε στο δρόμο άλλους με ψυχοφάρμακα,χώρια τα τζάνκια οι τρελοί,οι εκκεντρικοί κτλ.Φαντάσου τώρα να περιμένεις να φας απο αυτούς.Κάπως έτσι πάει.
Πολλοί τσιφνιάρηδες,χοντροκώλες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Εχουν φύγει πολλοί,βασικά οι σβέλτοι είναι εμφανές.

Γαμησε τα

Έφυγαν όλοι...και μείναμε η μούργα και τα καθιζήματα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Γαμησε τα

Έφυγαν όλοι...και μείναμε η μούργα και τα καθιζήματα
Ας μην το κάνουμε πολιτικό ......

Αλλά από παρακμή , δεν έχεις δεί τίποτε ακόμη.
Από του χρόνου με ψηφιακά δελτία αποστολής, τιμολόγια κτλ .... και με τα τεκμήρια σε εφαρμογή χρόνια
και πολύ ανεβασμένα .... θα δεις πραγματικό βούλιαγμα της αγοράς και ερήμωση διάλυση μπουρδέλο .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Τα
Εκεί που θέλουμε ανάλυση πιθανοτήτων από εργαζόμενους, μόνιμους παρατηρητές σε τέτοια στέκια ...

Είναι το αν αυτές ψήνονται επι τόπου για φάση το ίδιο βράδυ
με άτομα που απλά πιστολιάζουν μασούρι επί τόπου ....

ή

θέλουν επώνυμους ή μακροχρόνια γνωριμία.

Τον πρώτο ρόλο , μπορούμε μια βραδιά σε 2-3-5 ώρες να τον παίξουμε, καθημερινές πάντα.
Τους άλλους δύο .... όχι με τίποτε.

Για το άλλο που λες .... σίγουρα περισσότεροι αριθμητικά οι στόχοι .......
αλλά και πολλά ζευγάρια , πολύ περισσότερος κόσμος και πολύ περισσότεροι περαστικοί
οπότε και ρουφιάνοι ..... και δεν νομίζω ότι παίρνει να πουλήσεις την ιστορία που λέω.
Τα πρώτα είναι για λονγκ τέρμ βίζιτες που στοχεύουν σε καλές μακροχρόνιες γνωριμίες στα της πατριάρχου είναι ότι αρπάξει ο κωλος μας και η τσέπη μας σήμερα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Τα

Τα πρώτα είναι για λονγκ τέρμ βίζιτες που στοχεύουν σε καλές μακροχρόνιες γνωριμίες στα τις πατριάρχου είναι ότι αρπάξει ο κωλος μας και η τσέπη μας σήμερα
Οπότε δηλαδή υποστηρίζεις ότι ακόμη κι αν πιστολιάζεις χρήμα και έχεις ντυθεί φρανκ σινάτρα
με ρολόϊ ρώσου μαφιόζου .... απίθανο να κάνεις φάση εντός της ίδιας βραδιάς ;

Προσπαθώ να βρω εφαρμογή της κμανικής πρακτικής .... στο αθηναϊκό σκηνικό .......

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Οπότε δηλαδή υποστηρίζεις ότι ακόμη κι αν πιστολιάζεις χρήμα και έχεις ντυθεί φρανκ σινάτρα
με ρολόϊ ρώσου μαφιόζου .... απίθανο να κάνεις φάση εντός της ίδιας βραδιάς ;

Προσπαθώ να βρω εφαρμογή της κμανικής πρακτικής .... στο αθηναϊκό σκηνικό .......
Που έχεις περισσότερες πιθανότητες είπα παντού γίνεται αυτό που λες και σε υπερθετικό βαθμό στη βιζιτομανα γλυφάδα καθημερινές γιατί Κηφισιά καθημερινές χειμώνα δεν υπάρχει ούτε σκύλος και νέο ψυχικό θα πόνταρα ζεμπρα παπιγιόν αλμπιον

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Κηφισιά καθημερινές χειμώνα δεν υπάρχει ούτε σκύλος
Και σάββατα θα έλεγα μυρίζει τάφο .... με κάτι ελάχιστες .... λαμπρές εξαιρέσεις ... σε πιο "κλειστό" μέρος
για το οποίο αν θες ... λέμε μόνο σε pm .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Και σάββατα θα έλεγα μυρίζει τάφο .... με κάτι ελάχιστες .... λαμπρές εξαιρέσεις ... σε πιο "κλειστό" μέρος
για το οποίο αν θες ... λέμε μόνο σε pm .
Κηφισιά έχει ανέβει μετά την ανακαίνιση το ζαμπρι Φρατι μόνο παρασκευή Σάββατο ρεσιπι ίσως αλλά τραπέζι που θα βρεις για μόνος σου; Ψηφίζω γλυφάδα για καθημερινές μόνο ή Κολωνάκι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Κηφισιά έχει ανέβει μετά την ανακαίνιση το ζαμπρι Φρατι μόνο παρασκευή Σάββατο ρεσιπι ίσως αλλά τραπέζι που θα βρεις για μόνος σου;
εκεί κονέ στο ξεκάρφωτο ... εγγυημένα .... δεν γίνεται .........

εκεί ... πας με το έτερον ήμιση για φαγητό ....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
εκεί κονέ στο ξεκάρφωτο ... εγγυημένα .... δεν γίνεται .........

εκεί ... πας με το έτερον ήμιση για φαγητό ....
Γίνεται παίκτη αν μιλάμε για αυτό που είναι ο Τάσος υπεύθυνος ή χρυσή υποδοχή και ο παστρι σεφ που αυτομόλησε στο Κολωνάκι και βούλιαξε στην Ηροδότου

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Αριστέρα απ το ποτάμι καλύτερα
για να κάνεις κάτι επί τόπου την ίδια βραδιά ;;; δεν έχω ακούσει ποτέ ιστορία από κανέναν λαλίστατο ...
και ακούω πολλούς ...........

εκτός κι αν λες για γνωριμίες με ελληνική μπουζουκλερί υπόκρουση .........
δεν μας ενδιαφέρει αυτό

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.517
Πόντοι
3.656

Ο Κμαν με τα μαρούλια που ρίχνει... πλάκα θα έκανε εδώ

Αλλά...θέλει να ζει το όνειρο του στα μουνολίβαδα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
Γίνεται παίκτη αν μιλάμε για αυτό που είναι ο Τάσος υπεύθυνος ή χρυσή υποδοχή και ο παστρι σεφ που αυτομόλησε στο Κολωνάκι και βούλιαξε στην Ηροδότου
Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια φάση . Μπορεί εγχώριοι κμαν να το έχουν κάνει .
Απλά κανείς από όσους μου διηγούνται .... ανδραγαθήματα .... δεν είναι από αυτούς.

Και η δική μου εικόνα πάντως είναι , ότι σε τέτοια μέρη παίζουν ψωνισμένες που ψάχνουν καλό γαμπρό.
Όχι one night stand .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια φάση . Μπορεί εγχώριοι κμαν να το έχουν κάνει .
Απλά κανείς από όσους μου διηγούνται .... ανδραγαθήματα .... δεν είναι από αυτούς.

Και η δική μου εικόνα πάντως είναι , ότι σε τέτοια μέρη παίζουν ψωνισμένες που ψάχνουν καλό γαμπρό.
Όχι one night stand .
Έτσι ακριβώς βόρεια προάστια τα ξεχνάς αυτά σε κανένα μαγαζί δεν έχει όυαν Νάιιτ σταντ με γκομενα αρπακτικό λουσάτη με οψιον μακροχρόνιας σχέσης μπορεί παλιάτσος Πεντέλη είναι το μόνο που παίζει για ουαν ναιτ σταντ αλλά όχι στο στυλ που περιγράφουμε σόλο καριέρα εσυ και γκομενα αρπακτικό κυριλέ

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.054
Πόντοι
216
για να κάνεις κάτι επί τόπου την ίδια βραδιά ;;; δεν έχω ακούσει ποτέ ιστορία από κανέναν λαλίστατο ...
και ακούω πολλούς ...........

εκτός κι αν λες για γνωριμίες με ελληνική μπουζουκλερί υπόκρουση .........
δεν μας ενδιαφέρει αυτό

Οι γκομενες δυτικά είναι σκασμένες γενικά από φτώχεια, ανέχεια, κρίση, χρέη μπαμπά, προοπτικές, σκατοδουλειές, κλπ

Άμα δουν μαρούλι ακολουθούν σαν λαγουδάκι το καρότο. Σαν αγριογούρουνο το καλαμπόκι. Σαν περιστεράκι τις ψίχες.

Από αυτούς που φορτώνουν κανένας δε θα το διαλαλήσει, όπως καταλαβαίνεις.

Ο βαθμός δυσκολίας μεταξύ Δυτικών Συνοικιών και Κηφισιάς, Κολωνακίου, Γλυφάδας είναι μικρότερος του 1/20

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Οι δυτικές συνοικίες είναι το απόλυτο βάλιου φόρ μανει και τα καλύτερα κρεβάτια αλλά δεν είναι έπαθλα που θέλεις να σηκώσεις σαν μεσήλικας κυνηγός ή πληρωτής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom