tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.675
- Πόντοι
- 6.056
Δεν λέμε να φορτώσεις ό,τι ναναι.Οι γκομενες δυτικά είναι σκασμένες γενικά από φτώχεια, ανέχεια, κρίση, χρέη μπαμπά, προοπτικές, σκατοδουλειές, κλπ
Άμα δουν μαρούλι ακολουθούν σαν λαγουδάκι το καρότο. Σαν αγριογούρουνο το καλαμπόκι. Σαν περιστεράκι τις ψίχες.
Από αυτούς που φορτώνουν κανένας δε θα το διαλαλήσει, όπως καταλαβαίνεις.
Ο βαθμός δυσκολίας μεταξύ Δυτικών Συνοικιών και Κηφισιάς, Κολωνακίου, Γλυφάδας είναι μικρότερος τους 1/20
50ρες σε μπουζουξίδικο ..... μπορώ να βρω να μου τα χώνουν κι όλας ... που λέει ο λόγος .
Μπατ χου γκιβς α σιτ φορ δεμ !
Λέμε για καλλικάτζαρους , ντερέκια .... μοντελέ .... με φανταχτερό ντύσιμο σένιο
(αυτό δεν σημαίνει κουρελέ τζην και αθλητικά με πάτο που δεν τον τρυπάει σφαίρα 22 LR) .
Και να φας επί τόπου.
Στο σύνταγμα ΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ τέτοια φάση , πας σε κυρίλα χοτέλ στα 100 μ .
Οπότε δεν κοζάρουν αμάξια ... σπίτια ... δεν μπαίνουν κουβέντες που μένεις ... πάμε σπίτι σου ... κοκ
Για ιστορίες .... δεν λέω να το διατυμπανίζουν . Αλλά ... επειδή έχω χρόνιες γνωριμίες επαφές κολλητηλίκιαμε πολύ κόσμο ..... ανοίγουν καρδιές .... και μου λένε προσωπικές ιστορίες ....
ακούω πολλές από πάρα πολλούς. Τέτοια φορτωτική φάση .... δεν έχω ακούσει .
Υ.Γ. Ούλτρα μπάνικες δυτικές (και όχι μόνο), με τα σπεκς που λέω εγώ, θα πάνε στα μαγαζιά που λέει ο μπραμπ για να θηρεύσουν αυτές το μαλάκα που θα τις κάνει χλίδες τα επόμενα 35 χρόνια ...ή για πάντα.
Εδώ λέμε αν θα μπορούσαμε να γίνουμε σκοπευτές της μίας βολής/βραδιάς .... όχι σπόνσορες μιας ζωής