Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Οι γκομενες δυτικά είναι σκασμένες γενικά από φτώχεια, ανέχεια, κρίση, χρέη μπαμπά, προοπτικές, σκατοδουλειές, κλπ

Άμα δουν μαρούλι ακολουθούν σαν λαγουδάκι το καρότο. Σαν αγριογούρουνο το καλαμπόκι. Σαν περιστεράκι τις ψίχες.

Από αυτούς που φορτώνουν κανένας δε θα το διαλαλήσει, όπως καταλαβαίνεις.

Ο βαθμός δυσκολίας μεταξύ Δυτικών Συνοικιών και Κηφισιάς, Κολωνακίου, Γλυφάδας είναι μικρότερος τους 1/20
Δεν λέμε να φορτώσεις ό,τι ναναι.
50ρες σε μπουζουξίδικο ..... μπορώ να βρω να μου τα χώνουν κι όλας ... που λέει ο λόγος .
Μπατ χου γκιβς α σιτ φορ δεμ !

Λέμε για καλλικάτζαρους , ντερέκια .... μοντελέ .... με φανταχτερό ντύσιμο σένιο
(αυτό δεν σημαίνει κουρελέ τζην και αθλητικά με πάτο που δεν τον τρυπάει σφαίρα 22 LR) .
Και να φας επί τόπου.
Στο σύνταγμα ΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ τέτοια φάση , πας σε κυρίλα χοτέλ στα 100 μ .
Οπότε δεν κοζάρουν αμάξια ... σπίτια ... δεν μπαίνουν κουβέντες που μένεις ... πάμε σπίτι σου ... κοκ

Για ιστορίες .... δεν λέω να το διατυμπανίζουν . Αλλά ... επειδή έχω χρόνιες γνωριμίες επαφές κολλητηλίκιαμε πολύ κόσμο ..... ανοίγουν καρδιές .... και μου λένε προσωπικές ιστορίες ....
ακούω πολλές από πάρα πολλούς. Τέτοια φορτωτική φάση .... δεν έχω ακούσει .

Υ.Γ. Ούλτρα μπάνικες δυτικές (και όχι μόνο), με τα σπεκς που λέω εγώ, θα πάνε στα μαγαζιά που λέει ο μπραμπ για να θηρεύσουν αυτές το μαλάκα που θα τις κάνει χλίδες τα επόμενα 35 χρόνια ...ή για πάντα.

Εδώ λέμε αν θα μπορούσαμε να γίνουμε σκοπευτές της μίας βολής/βραδιάς .... όχι σπόνσορες μιας ζωής

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
βαλκανιε οι σερβοι ειναι πιο αγαμητοι απο τους ελληνες που εχουν και κανα μπουρδελο να γαμησουν.
οι σερβοι δεν κανουν ουτε καμακι σε αντιθεση με τους τουρκους που βλεπω να μιλανε στις τουρκαλες
και πολλες φωρες κατεχομενα βλεπω μικρες τουρκαλες να στριμογνωντε να μπουν σε αυτοκινητα
που εχει μεσα 3 τουρκους που τους μιλησαν στον δρομο!βελιγραδι ειναι μαλθακοι ιδικα η νεα γενια το εγραψα
το 2017 που πηγα και πηγα και τον περασμενο οχτωβριο.δεν εχω δει ποτε κανενα να πλισιαση κοπελα στην σερβια.
οι γνωριμιες μονο μεσο φιλων κονε γνωριζοντε μεταξυ τους και αυτο μου ειπαν και οι ιδιοι.
γνωρισα πολλους σερβους της ελβετιας και σουιδιας και ολοι ειναι με σερβες που μαλλον αυτες ηθελαν
να ζησουν στο εξωτερικο.μονο ο ενας που γνωρησα βρηκε ομορφη οι αλλοι κατι μπαζα κρατανε.
εχω ξαναπει οτι στην σερβια δεν βλεπω ομορφες κοπελες.
Ο πρόεδρος του κυπριακου εδεσαικου επέστρεψε
Καλώς τον κουμπάρο, ΟΥΚα καναπέ η τσέπης, ότι προτείματε, ενας είναι ο Χάρης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή τώρα θα συγκρίνουμε σε αυτό το νήμα, Τουρκάλες με σλάβες?

:headbang:
Αν το πει ο Χάρης, ΝΑΙ

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.055
Πόντοι
216
Δεν λέμε να φορτώσεις ό,τι ναναι.
50ρες σε μπουζουξίδικο ..... μπορώ να βρω να μου τα χώνουν κι όλας ... που λέει ο λόγος .
Μπατ χου γκιβς α σιτ φορ δεμ !

Λέμε για καλλικάτζαρους , ντερέκια .... μοντελέ .... με φανταχτερό ντύσιμο σένιο
(αυτό δεν σημαίνει κουρελέ τζην και αθλητικά με πάτο που δεν τον τρυπάει σφαίρα 22 LR) .
Και να φας επί τόπου.
Στο σύνταγμα ΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ τέτοια φάση , πας σε κυρίλα χοτέλ στα 100 μ .
Οπότε δεν κοζάρουν αμάξια ... σπίτια ... δεν μπαίνουν κουβέντες που μένεις ... πάμε σπίτι σου ... κοκ

Για ιστορίες .... δεν λέω να το διατυμπανίζουν . Αλλά ... επειδή έχω χρόνιες γνωριμίες επαφές κολλητηλίκιαμε πολύ κόσμο ..... ανοίγουν καρδιές .... και μου λένε προσωπικές ιστορίες ....
ακούω πολλές από πάρα πολλούς. Τέτοια φορτωτική φάση .... δεν έχω ακούσει .

Εγώ θα σου πω το απλό: Γύρω από το πασίγνωστο Μπουρνάζι έχει ένα κάρο μαγαζιά με λαιβ μουσική τα ΣΚ. Πήγαινε με έναν κολλητό και ξοδέψτε 500 ευρώ σε οτιδήποτε. Θα την έχεις έτοιμη να περιμένει στην πόρτα του αυτοκινήτου σου. Οι δυτικές συνοικίες είναι τίγκα από στερημένες-αγανακτισμένες γκόμενες έτοιμες να δώσουν Γη και Υδωρ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.055
Πόντοι
216
Δεν έχουμε ακούσει ιστορία σαν του Κμαν , στο ελληνικό πεδίο . Καμία . Ποτέ. Από κανέναν.
Εσύ έχεις ;

Δεν ακούγονται αυτές οι ιστορίες. Γιατί να ακουστούν;

Θα σου πω το απλό: Πήγαινε σε όποιο μαγαζί της νύχτας σε τραπέζι με 3-6 γκόμενες (κανέναν άντρα) που έχουν μπουκάλι (μπουζούκια, πανηγύρια, ντίσκο, κλαμπάκια, κλπ) και κέρνα τες ένα μπουκάλι από αυτό που πίνουν με την προυπόθεση να πιεις ένα ποτάκι μαζί τους. Τι αναλογία πιστεύεις θα έχεις σε ΝΑΙ/(ΝΑΙ+ΟΧΙ);
Κηφισιές, κλπ μπορεί και 1/30
Δυτικά 17/30

Αν δεις ζόρια και σου αρέσουν πολύ, κέρνα 2 μπουκάλια. Πολύ κάτω από το μπάτζετ του κμαν και του σλαβικαντικτ (1000+ τη μέρα απ ότι είπε)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Εγώ θα σου πω το απλό: Γύρω από το πασίγνωστο Μπουρνάζι έχει ένα κάρο μαγαζιά με λαιβ μουσική τα ΣΚ. Πήγαινε με έναν κολλητό και ξοδέψτε 500 ευρώ σε οτιδήποτε. Θα την έχεις έτοιμη να περιμένει στην πόρτα του αυτοκινήτου σου. Οι δυτικές συνοικίες είναι τίγκα από στερημένες-αγανακτισμένες γκόμενες έτοιμες να δώσουν Γη και Υδωρ
Έχω πάει σε μέρη σαν αυτά που λες.
Δεν έχεις μπει στο σκεπτικό μου σε τι αναφέρομαι.

Γκόμενες που να πλησιάζουν αυτές του Κμαν (να φτάνουν το ξεχνάμε)
δεν κυκλοφορούν σε τέτοια μέρη . Ειδικά μόνες.
Κάτι λίγες, παρόμοιες, θα είναι σίγουρα καβατζωμένες με ποινικούς, της νύχτας, έτοιμους για καυγά,
μανούρα κτλ . Οπότε ... σαφώς δεν πας να παίξεις.

Για πουράτζες, μέτριες κτλ παίζει αυτό που λες. Αλλά και πάλι , δεν τρως, γιατί τους ρίχνεις 20χρόνια.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.055
Πόντοι
216
Η αναλογία έχει ως εξής για Ελλάδα:

Άνεργος: Δεν κερνάει, περιμένει να ρίξει με ρήσεις Ντοστογιεφσκικες και μπράτσα Σβαρτζενεγκερικά

Φοιτητής: Κερνάει σφηνάκι ή μπύρα

Χαμηλόμισθος: Κερνάει ποτό

Μέσο-υψηλόμισθος: Κερνάει τραπέζι σε εστιατόριο

Κμαν: Κερνάει μπουκάλι. Ή 2 μπουκάλια. Ή 3 μπουκάλια. Ή n μπουκάλια. Ή n^n μπουκάλια αν χρειαστεί

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Δεν ακούγονται αυτές οι ιστορίες. Γιατί να ακουστούν;

Θα σου πω το απλό: Πήγαινε σε όποιο μαγαζί της νύχτας σε τραπέζι με 3-6 γκόμενες (κανέναν άντρα) που έχουν μπουκάλι (μπουζούκια, πανηγύρια, ντίσκο, κλαμπάκια, κλπ) και κέρνα τες ένα μπουκάλι από αυτό που πίνουν με την προυπόθεση να πιεις ένα ποτάκι μαζί τους. Τι αναλογία πιστεύεις θα έχεις σε ΝΑΙ/(ΝΑΙ+ΟΧΙ);
Κηφισιές, κλπ μπορεί και 1/30
Δυτικά 17/30
Δεν είπα να ακούγονται σε καφενεία. Σου είπα ότι έχω προσωπική σχέση ετών και δεκαετιών με κόσμο
και κάνω κονέ συνέχεια. Είμαι ο άνθρωπός τους ! Οπότε σε εμένα .... λένε πολλοί ιστορίες.
Το πιάνεις αυτό ; Έχω ακούσει ιστορίες .... με συναδέλφους .... γκόμενες στο εξωτερικό από δουλειές ....
στρίπερς και κωλομπαρτζούδες που έγιναν φορτωτική ... γκόμενες που χόρευαν χασάπικα και τσιφτετέλια μέχρι πρωίας ..... Ιστορία με καλλικάτζαρο , μουνάρα , μοντελέ , γκόλντεν ντίγκερ .... που ναφαγώθηκε .... εντός της ιδίας πρώτης βραδιάς .... δεν άκουσα ποτέ. Για ελλάδα.

Οι 5-6 γκόμενες που μας λες εσύ σε μπουζούκια .... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΜΑΝ. Της σειράς θα είναι . Πλέμπα. Τέτοιες στα αρχίδια μας.

Οπότε αυτό που λες. ισχύει , δεν είναι το ίδιο με αυτό για το οποίο εκθέτω εδώ τον προβληματισμό μου !
Είναι τελείως άλλο πράγμα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056
Η αναλογία έχει ως εξής για Ελλάδα:

Άνεργος: Δεν κερνάει, περιμένει να ρίξει με ρήσεις Ντοστογιεφσκικες και μπράτσα Σβαρτζενεγκερικά

Φοιτητής: Κερνάει σφηνάκι ή μπύρα

Χαμηλόμισθος: Κερνάει ποτό

Μέσο-υψηλόμισθος: Κερνάει τραπέζι σε εστιατόριο

Κμαν: Κερνάει μπουκάλι. Ή 2 μπουκάλια. Ή 3 μπουκάλια. Ή n μπουκάλια. Ή n^n μπουκάλια αν χρειαστεί
Η διαφορά όμως ....

Οι πρώτοι όλοι , είτε παίρνουν τα αρχίδια τους .... είτε τρώνε 1-2 μέτριες και βγάλε ... όλη τους τη ζωή.

Ο Κμαν τρώει αφρό και πολλές.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.055
Πόντοι
216
Κάτι λίγες, παρόμοιες, θα είναι σίγουρα καβατζωμένες με ποινικούς, της νύχτας, έτοιμους για καυγά,

Εδώ είναι το ζουμί. Αν είναι γυναικοπαρέα σε νορμάλ μαγαζί (όχι καταγώγι που βρωμάει εμπόριο πρέζας και πιστολίδια) αυτό που λες δεν παίζει και το πεδίο είναι ορθάνοιχτο

Έχει κυριολεκτικά χιλιάδες τέτοιες γυναικοπαρέες σε όλη την Αθήνα κάθε ΣΚ

Πιστεύεις πως αν στείλεις ΜΠΟΥΚΑΛΙ με το γκαρσόνι και τις πει "Κερασμένο από τον κύριο με την προυπόθεση να πιείτε το πρώτο ποτό παρέα" θα αρνηθούνε πόσες;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Έχω πάει σε μέρη σαν αυτά που λες.
Δεν έχεις μπει στο σκεπτικό μου σε τι αναφέρομαι.

Γκόμενες που να πλησιάζουν αυτές του Κμαν (να φτάνουν το ξεχνάμε)
δεν κυκλοφορούν σε τέτοια μέρη . Ειδικά μόνες.

Για πουράτζες, μέτριες κτλ παίζει αυτό που λες. Αλλά και πάλι , δεν τρως, γιατί τους ρίχνεις 20χρόνια.
Σωστή η προσέγγιση
Αυτά τα έργα απαιτούν δύο προϋποθέσεις
Άπειρο μουνι χύμα, όχι σαν την Ελλάδα που καλά μουνια είναι σποτ
Και το βασικο
Απαιτούν και κουλτούρα πουτανιας που είναι διάχυτη στο πρώην μπλοκ ειδικά Πολωνία Μολδαβία Σλοβακία ίσως και στα ρψσσιφωνα βαλτικα μέρη, ενώ Ελλάδα τώρα χτίζεται....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Εδώ είναι το ζουμί. Αν είναι γυναικοπαρέα σε νορμάλ μαγαζί (όχι καταγώγι που βρωμάει εμπόριο πρέζας και πιστολίδια) αυτό που λες δεν παίζει και το πεδίο είναι ορθάνοιχτο

Έχει κυριολεκτικά χιλιάδες τέτοιες γυναικοπαρέες σε όλη την Αθήνα κάθε ΣΚ

Πιστεύεις πως αν στείλεις ΜΠΟΥΚΑΛΙ με το γκαρσόνι και τις πει "Κερασμένο από τον κύριο με την προυπόθεση να πιείτε το πρώτο ποτό παρέα" θα αρνηθούνε πόσες;
Πολλές

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.055
Πόντοι
216

Το έχεις δοκιμάσει; Για δυτικά μιλάμε πάντα. Για κόρες εργατών, οδηγών, χαμάληδων, άνεργων, κηπουρών στο Δήμο με σύμβαση, ντελιβεράδων, κλπ

Όχι για Γλυφάδα και κόρες εφοριακών, δικαστικών, πρώην καταχραστών Δημοσίου που πιάσαν την καλή και μετακόμισαν εκεί, κλπ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Το έχεις δοκιμάσει; Για δυτικά μιλάμε πάντα. Για κόρες εργατών, οδηγών, χαμάληδων, άνεργων, κηπουρών στο Δήμο με σύμβαση, ντελιβεράδων, κλπ

Όχι για Γλυφάδα και κόρες εφοριακών, δικαστικών, πρώην καταχραστών Δημοσίου που πιάσαν την καλή και μετακόμισαν εκεί, κλπ
Ναι για εκεί λέω κι εγώ
Δεν μπορεί ένας με την εμφάνιση κμαν να τα κάνει εκεί αυτά.
Δεν υπάρχει τέτοιο κλίμα
Θεωρητικά ότι άνετα βρίσκεις μια ξέμπαρκη πιο εύκολα από αλλού ισχύει
Αλλα όχι τέτοια Μις Ματσ και ινσταντ φακ όπως αυτά που κανει ο κμαν στην Πολωνία και Ουκρανία
Είναι πολυ μεγάλη η απόσταση
Ούτε καν Σαλονικα που είναι πιο ιζυγκοινγκ και βλάχο Μπαρόκ οι λαϊκές γκόμενες δεν παίζει φάση κμαν
Αλλα εκεί είναι πιο μικρή η απόσταση και αν μιλάμε για ανατολικες κιόλας που ζουν βόρεια εκεί θα παίζε ίσως κάτι παρεμφερές, πιο εύκολα από δυτ προάστια Αθήνας καθόσον Σαλονικα πορτοφόλια δυνατά φρη, είναι λίγα ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.675
Πόντοι
6.056

Πέραν όλων των άλλων ....

Θυμίζω .... ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ έχουν εμφάνιση σαν αυτές του Κμαν .
Μιλάμε για καλλικάτζαρους ντερέκια μοντελέ ... και με γυναικείο ντύσιμο ......

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.055
Πόντοι
216
Πέραν όλων των άλλων ....

Θυμίζω .... ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ έχουν εμφάνιση σαν αυτές του Κμαν .
Μιλάμε για καλλικάτζαρους ντερέκια μοντελέ ... και με γυναικείο ντύσιμο ......

Μια χαρά γκόμενες έχει. Σε 6αδα από Ελληνίδες είναι σπάνιο να μη σου αρέσει καμία.

Οκ την πουτανιά των Πολωνίδων μπορεί να μην την πιάνουν αλλά σίγουρα υπάρχει μπόλικος χώρος για παιχνίδι

Εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο γνήσιο σπονσορινγκ το οποίο στην Ελλάδα δεν υπάρχει εκτός από στενούς κύκλους και ορισμένα παρτάλια στο σικινγκ και στο ινστα, αλλά εκεί μιλάμε για κατιμά και αρπαχτές, που μάλλον δε θέλεις να μπλέξεις

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.097
Πόντοι
2.306
Ελλάδα δεν είναι καλό το σκηνικό.Εχει τα γνωστά προβλήματα των βαλκανικών χωρών πολλούς κοινωνικούς κύκλους,ακατάδεχτες γκόμενες σε μεγάλες παρέες που καπνίζουν πολύ,πίνουν λίγο,έχει γκομενοφύλακες,παληκάρια που σφάζονται στην ποδιά τους,έχει πολύ λίγες επιλογές γενικά δεν προσφέρεται σα σκηνικό.Ισως στα μπουζούκια κάτι γίνεται υπο προυποθέσεις ή στο Μπουρνάζι.
Μαγαζιά τύπου Level27,Sen,Ritual,Enklawa,Teatro Cubano κτλ δεν υπάρχουν Ελλάδα και ούτε είναι δυνατόν να υπάρξουνε.Αν κάποιος έφτιαχνε τέτοιο μαγαζί με τέτοιες γκόμενες θα έκλεινε σε ένα μήνα απο τα μαχαιρώματα και τα πιστολίδια,δεν τα σηκώνει αυτά η ελληνική βαλκανική κουλτούρα.
Και εντός ΕΕ ουσιαστικά δυο χώρες παίζουνε Πολωνία,Τσεχία και Τσεχία χωρίς αξιόλογη νυχτερινή ζωή.Αντε να βάλει κανείς και τις Βαλτικές.Δεν είναι κάτι συνηθισμένο τα ευνοικά σκηνικά,υπάρχουν σε λίγα μέρη.
Βελιγράδι αυτή τη στιγμή πολύ καλύτερο για γούστα απο Αθήνα παρόλο που είναι Βαλκάνια.Βέβαια παίζει να είναι και η μόνη πόλη των Βαλκανίων που αξίζει πλέον.
Η καλύτερη πόλη για το άθλημα είναι η Μόσχα,έχει άπειρες δυνατότητες ξεφεύγεις τελείως.Πάρα πολλά μέρη που μπορείς να δράσεις,είναι παντού διάχυτο το σκηνικό με σπονσορέτς χωρίς περιορισμούς.Προ πολέμου το Κίεβο ήταν παρόμοιο.Το Μινσκ έρχεται απο απόσταση και ακολουθεί η Βαρσοβία.
Γενικά το σλαβοκό περιβάλλον σε απελευθερώνει γιατί εξουδετερώνει τους αρνητικούς παράγοντες.Είναι όλα όπως πρέπει να είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.055
Πόντοι
216
Ελλάδα δεν είναι καλό το σκηνικό.Εχει τα γνωστά προβλήματα των βαλκανικών χωρών πολλούς κοινωνικούς κύκλους,ακατάδεχτες γκόμενες σε μεγάλες παρέες που καπνίζουν πολύ,πίνουν λίγο,έχει γκομενοφύλακες,παληκάρια που σφάζονται στην ποδιά τους,έχει πολύ λίγες επιλογές γενικά δεν προσφέρεται σα σκηνικό.Ισως στα μπουζούκια κάτι γίνεται υπο προυποθέσεις ή στο Μπουρνάζι.
Μαγαζιά τύπου Level27,Sen,Ritual,Enklawa,Teatro Cubano κτλ δεν υπάρχουν Ελλάδα και ούτε είναι δυνατόν να υπάρξουνε.Αν κάποιος έφτιαχνε τέτοιο μαγαζί με τέτοιες γκόμενες θα έκλεινε σε ένα μήνα απο τα μαχαιρώματα και τα πιστολίδια,δεν τα σηκώνει αυτά η ελληνική βαλκανική κουλτούρα.
Και εντός ΕΕ ουσιαστικά δυο χώρες παίζουνε Πολωνία,Τσεχία και Τσεχία χωρίς αξιόλογη νυχτερινή ζωή.Αντε να βάλει κανείς και τις Βαλτικές.Δεν είναι κάτι συνηθισμένο τα ευνοικά σκηνικά,υπάρχουν σε λίγα μέρη.
Βελιγράδι αυτή τη στιγμή πολύ καλύτερο για γούστα απο Αθήνα παρόλο που είναι Βαλκάνια.Βέβαια παίζει να είναι και η μόνη πόλη των Βαλκανίων που αξίζει πλέον.
Η καλύτερη πόλη για το άθλημα είναι η Μόσχα,έχει άπειρες δυνατότητες ξεφεύγεις τελείως.Πάρα πολλά μέρη που μπορείς να δράσεις,είναι παντού διάχυτο το σκηνικό με σπονσορέτς χωρίς περιορισμούς.Προ πολέμου το Κίεβο ήταν παρόμοιο.Το Μινσκ έρχεται απο απόσταση και ακολουθεί η Βαρσοβία.
Γενικά το σλαβοκό περιβάλλον σε απελευθερώνει γιατί εξουδετερώνει τους αρνητικούς παράγοντες.Είναι όλα όπως πρέπει να είναι.

Πιστεύω σε αυτά συμφωνούμε όλοι, το θέμα είναι η ανάλυση κόστους/οφέλους και όχι μόνο η πλευρά του οφέλους. Διότι οι περισσότεροι τα λεφτά που βγάζεις δεν τα βλέπουν ούτε με το κυάλι. Δηλαδή ο άλλος ζει Αθήνα και τον παίρνει να τσοντάρει πχ 800 ευρώ το μήνα στο μουνί. Δεν τον παίρνει να πληρώνει τα 1000ρικα τη μέρα του ΣλαβικΑντικτ ούτε τα 500ρικα τα δικά σου και ούτε τον νοιάζει να μαζεύει λεφτά για να κάνει επισκέψεις στα σωστά μέρη που ανέφερες (πολύ) πιο αραιά.
Έπειτα είναι και το θέμα της γλώσσας. Εσύ μπορεί με τις 20-50-100 λέξεις Πολωνικά που ξέρεις να αποκτάς πρόσβαση σε 10 φορές περισσότερες γκόμενες. Ο άλλος τι να το κάνει άμα η μουνάρα δίπλα που έβαλε στο μάτι δεν ξέρει γρι αγγλικά;
Έπειτα πολλά μέλη δεν ξέρουν ούτε αγγλικά. Οπότε χωρίς αγγλικά-ρωσικά-πολωνικά τα μέρη που αναφέρεις ισοδυναμούν με Σαχάρα/κεντρικό Ειρηνικό Ωκεανό/Ανταρκτική
Τέλος και το πιο ουσιώδες: Με 2-3Κ εισόδημα στην Ελλάδα κάνεις παππάδες, έχεις ήδη μεγάλο χάντικαπ εισοδήματος με τους περισσότερους πελάτες ενός μαγαζιού (είπαμε εξαιρούνται τα γκλαμουρομέρη όπως Γλυφάδες, Κολωνάκια, Κεφαλάρια, κλπ) οπότε αναζητώνται τρόποι να μεγιστοποιήσει κάποιος τις δυνατότητες υπό αυτές τις αντίξοες εν μέρει συνθήκες. Και με το πλεονέκτημα της γλώσσας
Ναι μεν καλές οι ανατολικές πόλεις αλλά πολύ πιο ακριβές πλέον που σημαίνει και πολύ πιο αραιές επισκέψεις. Δες και από τον εαυτό σου με τι συχνότητα πηγαίνεις. Αθήνα αν βρει κάποιος τον τρόπο, θα περνάει καλά κάθε ΣΚ η/και τις καθημερινές. Πολλοί τον έχουν βρει αλλά δε θα μπουν στο μπου να το διαλαλήσουν. Έχει κόσμο που περνάει πολύ καλά Αθήνα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Εμείς που ξέρουμε μόνο σαρακατσάνικα τι θα καταλάβουμε ;

Αυτά είναι για τον Αρχηγό να γουστάρει διαβάζοντας ότι οι μαθητές ΤΟΥ βάζουν τις δυτικές να προσκυνάνε το Balkan Πέος :rockon:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Ναι.Άνετα...Και τζάμπα :jerking:

Στείλε κι άλλους George71 απο δω μέσα...να αυτοδιαγραφούν

Άμα ΖΕΙΣ σε ευρωπαϊκή μεγαλούπολη και δεν σου κάθονται ούτε Πολωνες milf,τζάμπα καίει η λάμπα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom