Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.207
Πόντοι
2.306
Για 35-40 μου μοιάζει εμένα

Αλλά οκ, μουνάρα

Οι Πολωνέζες μεγαλοδείχνουν γενικώς.Δύσκολα καταλαβαίνεις τις πραγματικές ηλικίες.
Μία εικοσάρα Πολωνέζα ο Ελληνας μπορεί να την κάνει για 25.Εχουν μεγάλες μύτες που γρήγορα γίνονται γαμψές οπότε σου φαίνονται οι γκόμενες για μεγαλύτερες.Επίσης πολύ εύθραυστα δόντια που αρχίζουν να γίνονται καφέ και να σπάνε αρκετές φορές στα 25.Και αραιά μαλλιά οπότε λίγο να μεγαλώσουν φαίνονται ΜΙΛΦ για τα μεσογειακά δεδομένα.Οι ποδάρες συνήθως κρατάνε για αρκετά χρόνια αν προσέξουν τη σιλουέτα τους.
Γενικά το μέικ απ κάνει τις Πολωνέζες να φαίνονται πολύ μεγαλύτερες σα φαντάσματα αφού είναι κάτασπρες,δεν τους πάει όπως στις μεσογειακές.Επίσης ποτέ δεν ποζάρουν καλά,δεν το έχουν με τις σέλφις,τις πόζες,τα φίλτρα και τα beauty products όπως οι Ουκρανέζες,εκ του φυσικού φαίνονται καλύτερες.
Αν δεις μάγισσες στα παραμύθια τύπου Κλο Κλο είναι οι κλασικές Πολωνέζες γριές στο πρόσωπο.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.415
Πόντοι
26.141
Ροζ τρυπουλες μεχρι τελευταιας ρανιδος αιματος, σπερματος και ευρω:confused:

Μουσική δυτική ...του γκλαμτιατορ

Σήμερα μπήκα Ουκρανία τyachiv ....πουλάνε τζάμπα τα καρούλια

Όλες οι Ουκρανες ρωτούσαν που είναι ο κμαν. ...τις πρόδωσε για τις βρωμοπολωνες.

Σημερινή φωτό στα γνήσιο μουνολιβαδα
We stand μουνολιβαδα
IMG_20241204_212945.jpg

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.167
Πόντοι
216
Πολωνία είναι άλλη φάση,είναι πολύ ανοιχτές οι Πολωνέζες σε γνωριμίες.Αν τους αρέσεις σε αφήνουν να χωθείς.Δεν υπάρχουν τα ελληνικά δε σε ξέρω,γνωριμίες μόνο μέσω κύκλου κτλ.Οπότε Πολωνία και Τσεχία φυσικά προσφέρονται πολύ για σεξοτουρισμό.
Μαγαζιά σαν το Level27,το Sen,το Ενκλάβα,το Ritual,το Τεάτρο Κουμπάνο δεν υπάρχουν Ελλάδα.

Εντωμεταξύ τώρα Ελλάδα βλέπω το γενικό χάλι,φαίνονται οι κάτοικοι πάνφτωχοι ακόμα και σε σχέση με Πολωνία.Κάπου στο επίπεδο Σερβίας κυμαίνονται πλέον οι Ελληνες.Και κάτι χάλια συμπεριφορές,αγένεια,αντιεπαγγελματισμός,αδιαφορία από υπαλλήλους,γενική επιθετικότητα,πας να ψωνίσεις σούπερ μάρκετ και σε σπρώχνει η άλλη η πελάτισσα ή σε κλωτσάει κρυφά,τι μίσος είναι αυτό Ελλάδα.Τους έχει τσιτώσει όλους η κρίση.Δε μιλάμε για συνθήκες στο δρόμο που οι οδηγοί κινούνται σα να θέλουν να σου πάρουν το σκαλπ.Δηλαδή επειδή ο άλλος τον πίνει διαρκώς βγάζει το άχτι του στους διπλανούς,νιώθει ευχαρίστηση να τους βασανίζει.
Μεγάλη κίνηση που φύγαμε από Ελλάδα,βέβαια έχει και παράπλευρες συνέπειες,η νέα γενιά είναι για τον πούτσο καβάλα,δεν τους διαπαιδαγωγεί κανείς ούτε έχουν πρότυπα.

Προκατελλημένο το ποστ σου. Παλιά έλεγες πόσο χάλια είναι Γερμανία στο θέμα ότι οι Γερμανοί περπατάνε σα να μην είσαι μπροστά τους και σε σπρώχνουν, σε πατάνε, κλπ
Για να μη μιλήσω για εξυπηρέτηση Τσεχία που κάνουν λες και τους κάνεις χάρη
Μια χαρά είναι και Ελλάδα ειδικά τώρα που όλα είναι ονλαιν και δε χρειάζεται πολλά πάρε δώσε με υπηρεσίες και αγορές

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.804
Πόντοι
2.606
Μουσική δυτική ...του γκλαμτιατορ

Σήμερα μπήκα Ουκρανία τyachiv ....πουλάνε τζάμπα τα καρούλια

Όλες οι Ουκρανες ρωτούσαν που είναι ο κμαν. ...τις πρόδωσε για τις βρωμοπολωνες.

Σημερινή φωτό στα γνήσιο μουνολιβαδα
We stand μουνολιβαδα
IMG_20241204_212945.jpg
Θα βάλεις καμιά φορά κείμενο στην εισαγωγή κειμένου;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.804
Πόντοι
2.606
Δε λέω για Πολωνία ΠΣΚ πορνοτουρισμό,αλλά για ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.
Τέτοιες έχει παντού...με το κιλό...
Βερολίνο,Μόναχο, Κολωνία,Λονδίνο..

Τέσπα,έχω εκνευριστεί σήμερα με τα μαλακισμένα που τα προειδοποιήσαμε να
μην χρησιμοποιήσουν ΑΙ για τις εργασίες τους και τώρα που τις διαβάζω είναι σαν να τις έχει γράψει ο Στίβεν Χώκιν και αύριο θα κλαίνε..

Υ.Γ. Αυτό για πάρτη σου, για να ξέρεις ότι συνεχίζουμε να κρατάμε τη σημαία ψηλά.
Το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι παντού το ίδιο και τους κανόνες ορίζουμε εμείς

Screenshot_2024-12-04-19-38-07-680_com.whatsapp~3.jpg
Εμείς που ξέρουμε μόνο σαρακατσάνικα τι θα καταλάβουμε ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.716
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι ότι κάποιοι από το Αγαμιστάν,
δεν ξέρετε ότι σαν τη συγκεκριμένη, ηλικία/εμφάνιση,
φορτώνεις στην Ευρώπη άνετα......τζάμπα.
Δηλαδή με κανά κέρασμα και νύξη για άμεση φορτωτική γιατί σε μεγάλες πόλεις,
έχει σαν κι αυτήν.........χιλιάδες........

Ναι.Άνετα...Και τζάμπα :jerking:

Στείλε κι άλλους George71 απο δω μέσα...να αυτοδιαγραφούν

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.207
Πόντοι
2.306
Προκατελλημένο το ποστ σου. Παλιά έλεγες πόσο χάλια είναι Γερμανία στο θέμα ότι οι Γερμανοί περπατάνε σα να μην είσαι μπροστά τους και σε σπρώχνουν, σε πατάνε, κλπ
Για να μη μιλήσω για εξυπηρέτηση Τσεχία που κάνουν λες και τους κάνεις χάρη
Μια χαρά είναι και Ελλάδα ειδικά τώρα που όλα είναι ονλαιν και δε χρειάζεται πολλά πάρε δώσε με υπηρεσίες και αγορές

Οι Γερμανοί σε μπλοκάρουνε.Αμα είναι τρεις Γερμανοί περπατάνε πάντα στην ίδια ευθεία οπότε δεν μπορείς να περάσεις μπροστά πιάνουν όλο το χώρο.Οι Ελληνες περπατάνε άναρχα,άλλος μπροστά άλλος πίσω οπότε μπορείς να ελιχθείς.Βασικά οι Ελληνες είναι τελείως ασυντόνιστοι και χαοτικοί.Κάνουν διαφορετικά πράγματα το ίδιο διάστημα.
Αλλά κλωτσιές,αγκωνιές,σπρωξιές δε ρίχνουν οι Γερμανοί σε μαγαζιά,σούπερ μάρκετ.Ελλάδα υπάρχει πολλή σωματική επαφή,ακουμπάνε ο ένας τον άλλον όπως μιλάνε κτλ,Γερμανία πάντα κρατάνε απόσταση.
Επίσης Γερμανία οι υπάλληλοι είναι καθαροί,ευπαρουσίαστοι,φοράνε στολές κτλ ενώ Ελλάδα είναι βρώμικοι,ατημέλητοι,χύμα,φοράνε ό,τι να ναι κτλ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.221
Πόντοι
6.056
Αυτή που πόσταρε ο kman 25-35 ήταν......κάποτε...

Το θέμα είναι ότι κάποιοι από το Αγαμιστάν,
δεν ξέρετε ότι σαν τη συγκεκριμένη, ηλικία/εμφάνιση,
φορτώνεις στην Ευρώπη άνετα......τζάμπα.
Δηλαδή με κανά κέρασμα και νύξη για άμεση φορτωτική γιατί σε μεγάλες πόλεις,
έχει σαν κι αυτήν.........χιλιάδες........
Εδώ γίνεσαι ... σχεδόν σαν το Νιο ... και τον άλλο τον πιτσιρίκο .
Μη μου λες για ηλικίες. Λόγω δουλειάς, τσεκάρω ηλικίες καθημερινά.

Όταν λες ότι η συγκεκριμένη στη φωτό ήταν κάποτε 25-35 τι θες να πεις ;
ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ;;; 40 ;;; 45 ;;;;

Μην το γαμάς τελείως.
Και για την εμφάνιση ... οκ συνηθισμένη ... αλλά το ύψος πάνω από 1.78 πουθενά δεν είναι συνηθισμένο.
Τσεχία με τίποτε . Κι εκεί , βαριά μία στις 10 να είναι πάνω από 1.78 .
Του Κμαν όμως, είναι και παραπάνω. Είναι πάνω από 1.80 .

Και το φορτώνεις εύκολα με κεράσματα .... που κι εκεί αντιφάσκεις ....
γιατί όταν δεν θες να .... υποτιμίσεις αλλά Νίο τον Κμαν ... λες ότι ούτε ευρώπη φορτώνεις εύκολα ....

Μην ξεχνάμε και τη διαφορά ηλικίας.
Τσαμπέ τέτοιας εμφάνισης , μπορεί να φορτώνεις όταν είσαι συνομήλικος ή +5 χρόνια .... βαριά +10

Όταν είσαι στο +20 .... ε όχι ... δεν φορτώνεις εύκολα ... τέτοιας εμφάνισης , ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, τέτοιου αναστήματος και τσάμπα .

Αν μου πεις για 40 , εκεί τρώω και ελλάδα. Άλλο θέμα όμως.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.207
Πόντοι
2.306
Εδώ γίνεσαι ... σχεδόν σαν το Νιο ... και τον άλλο τον πιτσιρίκο .
Μη μου λες για ηλικίες. Λόγω δουλειάς, τσεκάρω ηλικίες καθημερινά.

Όταν λες ότι η συγκεκριμένη στη φωτό ήταν κάποτε 25-35 τι θες να πεις ;
ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ;;; 40 ;;; 45 ;;;;

Μην το γαμάς τελείως.
Και για την εμφάνιση ... οκ συνηθισμένη ... αλλά το ύψος πάνω από 1.78 πουθενά δεν είναι συνηθισμένο.
Τσεχία με τίποτε . Κι εκεί , βαριά μία στις 10 να είναι πάνω από 1.78 .
Του Κμαν όμως, είναι και παραπάνω. Είναι πάνω από 1.80 .

Και το φορτώνεις εύκολα με κεράσματα .... που κι εκεί αντιφάσκεις ....
γιατί όταν δεν θες να .... υποτιμίσεις αλλά Νίο τον Κμαν ... λες ότι ούτε ευρώπη φορτώνεις εύκολα ....

Μην ξεχνάμε και τη διαφορά ηλικίας.
Τσαμπέ τέτοιας εμφάνισης , μπορεί να φορτώνεις όταν είσαι συνομήλικος ή +5 χρόνια .... βαριά +10

Όταν είσαι στο +20 .... ε όχι ... δεν φορτώνεις εύκολα ... τέτοιας εμφάνισης , ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, τέτοιου αναστήματος και τσάμπα .

Αν μου πεις για 40 , εκεί τρώω και ελλάδα. Άλλο θέμα όμως.

Τσεχία έχει πολλές ψηλές.Ο μέσος όρος είναι γύρω στο 170.Οπότε γκόμενα 175 είναι πάρα πολύ συνηθισμένη.Το 15% είναι πάνω απο 180.Εχω γαμήσει καμιά εικοσαριά Τσέχες πάνω απο 185 και οι τρεις ήταν 190 και πάνω.
Οι Τσέχες είναι οι τρίτες ψηλότερες στην Ευρώπη μετά απο Ολλανδέζες,Λεττονές.Απλώς λόγω υπερβολικά μεγάλου αριθμού τουριστριών στην Πράγα δε γίνεται αντιληπτό.
Τσεχία κλέβεις λόγω υψηλού μέσου όρου γαμάς π.χ. ξανθιά,βυζαρού 173 ύψος και είναι μέσος όρος ενώ σε άλλες χώρες είναι εφτάρι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.804
Πόντοι
2.606
Ο αρχηγός ανεβάζει και καλές ανεβάζει και μέτριες σαν κι αυτήν το να προσπαθήσεις να εξηγήσεις γιατί πληρώνει αδρά τις δεύτερες είναι σαν να προσπαθήσεις να εξηγήσεις γιατί ο τζογαδόρος παίζει φρουτάκια ενώ ξέρει ότι τον γαμαει το μηχάνημα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.207
Πόντοι
2.306
Πολωνέζα δε βρίσκεις εύκολα καλύτερη.Ο μόνος που έχει ποστάρει Πολωνέζες είμαι εγώ.
Η μόνη περίπτωση να βρεις καλύτερη είναι να πας με Λευκορρωσίδα ή Ουκρανέζα ίσως Πολωνία ή να πας Ritual,Sen,Level27 και να τα σκάσεις χοντρά.Μιλάμε πάντα σαν τουρίστας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.804
Πόντοι
2.606
Πολωνέζα δε βρίσκεις εύκολα καλύτερη.Ο μόνος που έχει ποστάρει Πολωνέζες είμαι εγώ.
Η μόνη περίπτωση να βρεις καλύτερη είναι να πας με Λευκορρωσίδα ή Ουκρανέζα ίσως Πολωνία ή να πας Ritual,Sen,Level27 και να τα σκάσεις χοντρά.Μιλάμε πάντα σαν τουρίστας.
Αν συμβαίνει αυτό γιατί δεν το κάνεις αφού δεν φείδεσαι χρημάτων

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.221
Πόντοι
6.056
Και έσκορτς στην Πράγα .......... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.80 που χτυπάει ο Κμαν .

Ούτε Ελλάδα. Τα τρία μεγάλα γραφεία CT αυτή τη στιγμή στην Αθήνα
έχουν ΜΙΑ πάνω από 1.80 , για την ακρίβεια 1.83
και δύο ακριβώς 1.80 .

Σε καμιά 100στη city tours που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα ;;; τα 3/4 είναι κάτω και από 1.70 . Και μιλάμε για ct των 160€ με 180€ ώρα βασικό πρόγραμμα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.207
Πόντοι
2.306
Αν συμβαίνει αυτό γιατί δεν το κάνεις αφού δεν φείδεσαι χρημάτων

Θα το κάνω σίγουρα.Θέλει να τα χώσεις χοντρά εκεί.Δεν ήξερα τα κόλπα πέρυσι το Νοέμβριο αλλιώς θα φόρτωνα δυο φοιτήτριες στο Ritual αφού άνοιξα σαμπάνια.Ηταν εντυπωσιακές αλλά δεν ήξερα τότε πώς το συνεχίζεις.Πρέπει να φας κανά χιλιάρικο βασικά σε κεράσματα,δώρο.Για αυτό είμαι σίγουρος οτι Μινσκ θα κάνεις το ίδιο με τα μισά.
Το καλό στα σλαβικά κέντρα Μινσκ,Βαρσοβία,Μόσχα,Κίεβο,Πράγα κτλ είναι οτι υπάρχει έτοιμο σκηνικό,γκόμενες που βγαίνουν δηλαδή για αρπαχτή και απλά χρειάζεται να τις εντοπίσεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.207
Πόντοι
2.306
Και έσκορτς στην Πράγα .......... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.80 που χτυπάει ο Κμαν .

Ούτε Ελλάδα. Τα τρία μεγάλα γραφεία CT αυτή τη στιγμή στην Αθήνα
έχουν ΜΙΑ πάνω από 1.80 , για την ακρίβεια 1.83
και δύο ακριβώς 1.80 .

Σε καμιά 100στη city tours που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα ;;; τα 3/4 είναι κάτω και από 1.70 . Και μιλάμε για ct των 160€ με 180€ ώρα βασικό πρόγραμμα.

Τώρα έχω δυο Ρωσίδες 190,μία 180 και μια Λευκορρωσίδα 190.Η Ρωσία είναι η ασφαλής λύση αλλά πληρώνεις πολλά σε αεροπορικά,βίζες κτλ.
Ουκρανία είχα γαμήσει πάμπολες 180 και πάνω αλλά λόγω πολέμου κωλύομαι πλέον να πάω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.804
Πόντοι
2.606
Θα το κάνω σίγουρα.Θέλει να τα χώσεις χοντρά εκεί.Δεν ήξερα τα κόλπα πέρυσι το Νοέμβριο αλλιώς θα φόρτωνα δυο φοιτήτριες στο Ritual αφού άνοιξα σαμπάνια.Ηταν εντυπωσιακές αλλά δεν ήξερα τότε πώς το συνεχίζεις.Πρέπει να φας κανά χιλιάρικο βασικά σε κεράσματα,δώρο.Για αυτό είμαι σίγουρος οτι Μινσκ θα κάνεις το ίδιο με τα μισά.
Ξεκινώ με την έκφραση που σου γυρνάει τα άντερα εγώ αν ήμουν θα έκλεινα τραπέζι στο καλύτερο μαγαζί της πόλης θα έσκαγα μόνος και θα άνοιγα την πιο ακριβή βότκα και πιατέλες φρούτα κλπ και προκαταβολικά φιλοδώρημα μεγάλο στον σερβιτόρο να το δει όλο το μαγαζί τ ίδια θα σου κόστιζε με την μέτρια απλά εκεί θα ρίσκαρες να φύγεις με τον πουτσο στο χέρι ή με μουνι δυνατό είσαι έτοιμος λοιπόν να ρισκάρεις ;

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.716
Πόντοι
3.656
Αλλά κλωτσιές,αγκωνιές,σπρωξιές δε ρίχνουν οι Γερμανοί σε μαγαζιά,σούπερ μάρκετ.Ελλάδα υπάρχει πολλή σωματική επαφή,ακουμπάνε ο ένας τον άλλον όπως μιλάνε κτλ,Γερμανία πάντα κρατάνε απόσταση.

Έτσι αρχηγέ

Έχω βαρεθεί να πηγαίνω σούπερ και να παιζω ξύλο

Έχει τρελαθεί ο κόσμος :2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.207
Πόντοι
2.306
Έτσι αρχηγέ

Έχω βαρεθεί να πηγαίνω σούπερ και να παιζω ξύλο

Έχει τρελαθεί ο κόσμος :2funny:

Ελλάδα βλέπεις άλλους να παραμιλάνε στο δρόμο άλλους με ψυχοφάρμακα,χώρια τα τζάνκια οι τρελοί,οι εκκεντρικοί κτλ.Φαντάσου τώρα να περιμένεις να φας απο αυτούς.Κάπως έτσι πάει.
Πολλοί τσιφνιάρηδες,χοντροκώλες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Εχουν φύγει πολλοί,βασικά οι σβέλτοι είναι εμφανές.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.221
Πόντοι
6.056
Κμαν ....

μου βάζεις ιδέα ....

Όπως είπα , σε κεντρικό στην αθήνα ... σύνταγμα βασικά ... καθημερινές όταν έχει επώνυμους ... μαζεύει γκομενίτσες αρκετά φανταχτερές καλά κυβικά .....

το ακριβότερο πιάτο ριμπαϊ παίζει στο 50ρικο .... σαλάτες 25ρια .... κανά 120ρι μπουκάλι κρασί .......
και δωμάτιο παραπάνω σταδίου σε σούπερ ανακαινισμένο ......211€ με πρωινό .........

Απλά θες έναν πίβοτ .... για καταδρομική .........

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.167
Πόντοι
216
Ελλάδα βλέπεις άλλους να παραμιλάνε στο δρόμο άλλους με ψυχοφάρμακα,χώρια τα τζάνκια οι τρελοί,οι εκκεντρικοί κτλ.Φαντάσου τώρα να περιμένεις να φας απο αυτούς.Κάπως έτσι πάει.
Πολλοί τσιφνιάρηδες,χοντροκώλες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Εχουν φύγει πολλοί,βασικά οι σβέλτοι είναι εμφανές.

Που τα είδες αυτά ρε μαν; Μενάνδρου κυκλοφόρησες;

Ελλάδα με το δικό σου μπάτζετ θα είσαι ο Γιούγκερμαν του 2024. Κώλο θα σου στήνουν στα μαγαζιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom