Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.881
Πόντοι
2.306
Εδώ γίνεσαι ... σχεδόν σαν το Νιο ... και τον άλλο τον πιτσιρίκο .
Μη μου λες για ηλικίες. Λόγω δουλειάς, τσεκάρω ηλικίες καθημερινά.

Όταν λες ότι η συγκεκριμένη στη φωτό ήταν κάποτε 25-35 τι θες να πεις ;
ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ;;; 40 ;;; 45 ;;;;

Μην το γαμάς τελείως.
Και για την εμφάνιση ... οκ συνηθισμένη ... αλλά το ύψος πάνω από 1.78 πουθενά δεν είναι συνηθισμένο.
Τσεχία με τίποτε . Κι εκεί , βαριά μία στις 10 να είναι πάνω από 1.78 .
Του Κμαν όμως, είναι και παραπάνω. Είναι πάνω από 1.80 .

Και το φορτώνεις εύκολα με κεράσματα .... που κι εκεί αντιφάσκεις ....
γιατί όταν δεν θες να .... υποτιμίσεις αλλά Νίο τον Κμαν ... λες ότι ούτε ευρώπη φορτώνεις εύκολα ....

Μην ξεχνάμε και τη διαφορά ηλικίας.
Τσαμπέ τέτοιας εμφάνισης , μπορεί να φορτώνεις όταν είσαι συνομήλικος ή +5 χρόνια .... βαριά +10

Όταν είσαι στο +20 .... ε όχι ... δεν φορτώνεις εύκολα ... τέτοιας εμφάνισης , ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, τέτοιου αναστήματος και τσάμπα .

Αν μου πεις για 40 , εκεί τρώω και ελλάδα. Άλλο θέμα όμως.

Τσεχία έχει πολλές ψηλές.Ο μέσος όρος είναι γύρω στο 170.Οπότε γκόμενα 175 είναι πάρα πολύ συνηθισμένη.Το 15% είναι πάνω απο 180.Εχω γαμήσει καμιά εικοσαριά Τσέχες πάνω απο 185 και οι τρεις ήταν 190 και πάνω.
Οι Τσέχες είναι οι τρίτες ψηλότερες στην Ευρώπη μετά απο Ολλανδέζες,Λεττονές.Απλώς λόγω υπερβολικά μεγάλου αριθμού τουριστριών στην Πράγα δε γίνεται αντιληπτό.
Τσεχία κλέβεις λόγω υψηλού μέσου όρου γαμάς π.χ. ξανθιά,βυζαρού 173 ύψος και είναι μέσος όρος ενώ σε άλλες χώρες είναι εφτάρι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Ο αρχηγός ανεβάζει και καλές ανεβάζει και μέτριες σαν κι αυτήν το να προσπαθήσεις να εξηγήσεις γιατί πληρώνει αδρά τις δεύτερες είναι σαν να προσπαθήσεις να εξηγήσεις γιατί ο τζογαδόρος παίζει φρουτάκια ενώ ξέρει ότι τον γαμαει το μηχάνημα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.881
Πόντοι
2.306
Πολωνέζα δε βρίσκεις εύκολα καλύτερη.Ο μόνος που έχει ποστάρει Πολωνέζες είμαι εγώ.
Η μόνη περίπτωση να βρεις καλύτερη είναι να πας με Λευκορρωσίδα ή Ουκρανέζα ίσως Πολωνία ή να πας Ritual,Sen,Level27 και να τα σκάσεις χοντρά.Μιλάμε πάντα σαν τουρίστας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Πολωνέζα δε βρίσκεις εύκολα καλύτερη.Ο μόνος που έχει ποστάρει Πολωνέζες είμαι εγώ.
Η μόνη περίπτωση να βρεις καλύτερη είναι να πας με Λευκορρωσίδα ή Ουκρανέζα ίσως Πολωνία ή να πας Ritual,Sen,Level27 και να τα σκάσεις χοντρά.Μιλάμε πάντα σαν τουρίστας.
Αν συμβαίνει αυτό γιατί δεν το κάνεις αφού δεν φείδεσαι χρημάτων

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
Και έσκορτς στην Πράγα .......... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.80 που χτυπάει ο Κμαν .

Ούτε Ελλάδα. Τα τρία μεγάλα γραφεία CT αυτή τη στιγμή στην Αθήνα
έχουν ΜΙΑ πάνω από 1.80 , για την ακρίβεια 1.83
και δύο ακριβώς 1.80 .

Σε καμιά 100στη city tours που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα ;;; τα 3/4 είναι κάτω και από 1.70 . Και μιλάμε για ct των 160€ με 180€ ώρα βασικό πρόγραμμα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.881
Πόντοι
2.306
Αν συμβαίνει αυτό γιατί δεν το κάνεις αφού δεν φείδεσαι χρημάτων

Θα το κάνω σίγουρα.Θέλει να τα χώσεις χοντρά εκεί.Δεν ήξερα τα κόλπα πέρυσι το Νοέμβριο αλλιώς θα φόρτωνα δυο φοιτήτριες στο Ritual αφού άνοιξα σαμπάνια.Ηταν εντυπωσιακές αλλά δεν ήξερα τότε πώς το συνεχίζεις.Πρέπει να φας κανά χιλιάρικο βασικά σε κεράσματα,δώρο.Για αυτό είμαι σίγουρος οτι Μινσκ θα κάνεις το ίδιο με τα μισά.
Το καλό στα σλαβικά κέντρα Μινσκ,Βαρσοβία,Μόσχα,Κίεβο,Πράγα κτλ είναι οτι υπάρχει έτοιμο σκηνικό,γκόμενες που βγαίνουν δηλαδή για αρπαχτή και απλά χρειάζεται να τις εντοπίσεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.881
Πόντοι
2.306
Και έσκορτς στην Πράγα .......... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.80 που χτυπάει ο Κμαν .

Ούτε Ελλάδα. Τα τρία μεγάλα γραφεία CT αυτή τη στιγμή στην Αθήνα
έχουν ΜΙΑ πάνω από 1.80 , για την ακρίβεια 1.83
και δύο ακριβώς 1.80 .

Σε καμιά 100στη city tours που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα ;;; τα 3/4 είναι κάτω και από 1.70 . Και μιλάμε για ct των 160€ με 180€ ώρα βασικό πρόγραμμα.

Τώρα έχω δυο Ρωσίδες 190,μία 180 και μια Λευκορρωσίδα 190.Η Ρωσία είναι η ασφαλής λύση αλλά πληρώνεις πολλά σε αεροπορικά,βίζες κτλ.
Ουκρανία είχα γαμήσει πάμπολες 180 και πάνω αλλά λόγω πολέμου κωλύομαι πλέον να πάω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Θα το κάνω σίγουρα.Θέλει να τα χώσεις χοντρά εκεί.Δεν ήξερα τα κόλπα πέρυσι το Νοέμβριο αλλιώς θα φόρτωνα δυο φοιτήτριες στο Ritual αφού άνοιξα σαμπάνια.Ηταν εντυπωσιακές αλλά δεν ήξερα τότε πώς το συνεχίζεις.Πρέπει να φας κανά χιλιάρικο βασικά σε κεράσματα,δώρο.Για αυτό είμαι σίγουρος οτι Μινσκ θα κάνεις το ίδιο με τα μισά.
Ξεκινώ με την έκφραση που σου γυρνάει τα άντερα εγώ αν ήμουν θα έκλεινα τραπέζι στο καλύτερο μαγαζί της πόλης θα έσκαγα μόνος και θα άνοιγα την πιο ακριβή βότκα και πιατέλες φρούτα κλπ και προκαταβολικά φιλοδώρημα μεγάλο στον σερβιτόρο να το δει όλο το μαγαζί τ ίδια θα σου κόστιζε με την μέτρια απλά εκεί θα ρίσκαρες να φύγεις με τον πουτσο στο χέρι ή με μουνι δυνατό είσαι έτοιμος λοιπόν να ρισκάρεις ;

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.157
Πόντοι
6.056
Αλλά κλωτσιές,αγκωνιές,σπρωξιές δε ρίχνουν οι Γερμανοί σε μαγαζιά,σούπερ μάρκετ.Ελλάδα υπάρχει πολλή σωματική επαφή,ακουμπάνε ο ένας τον άλλον όπως μιλάνε κτλ,Γερμανία πάντα κρατάνε απόσταση.

Έτσι αρχηγέ

Έχω βαρεθεί να πηγαίνω σούπερ και να παιζω ξύλο

Έχει τρελαθεί ο κόσμος :2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.881
Πόντοι
2.306
Έτσι αρχηγέ

Έχω βαρεθεί να πηγαίνω σούπερ και να παιζω ξύλο

Έχει τρελαθεί ο κόσμος :2funny:

Ελλάδα βλέπεις άλλους να παραμιλάνε στο δρόμο άλλους με ψυχοφάρμακα,χώρια τα τζάνκια οι τρελοί,οι εκκεντρικοί κτλ.Φαντάσου τώρα να περιμένεις να φας απο αυτούς.Κάπως έτσι πάει.
Πολλοί τσιφνιάρηδες,χοντροκώλες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Εχουν φύγει πολλοί,βασικά οι σβέλτοι είναι εμφανές.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
Κμαν ....

μου βάζεις ιδέα ....

Όπως είπα , σε κεντρικό στην αθήνα ... σύνταγμα βασικά ... καθημερινές όταν έχει επώνυμους ... μαζεύει γκομενίτσες αρκετά φανταχτερές καλά κυβικά .....

το ακριβότερο πιάτο ριμπαϊ παίζει στο 50ρικο .... σαλάτες 25ρια .... κανά 120ρι μπουκάλι κρασί .......
και δωμάτιο παραπάνω σταδίου σε σούπερ ανακαινισμένο ......211€ με πρωινό .........

Απλά θες έναν πίβοτ .... για καταδρομική .........

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.506
Πόντοι
216
Ελλάδα βλέπεις άλλους να παραμιλάνε στο δρόμο άλλους με ψυχοφάρμακα,χώρια τα τζάνκια οι τρελοί,οι εκκεντρικοί κτλ.Φαντάσου τώρα να περιμένεις να φας απο αυτούς.Κάπως έτσι πάει.
Πολλοί τσιφνιάρηδες,χοντροκώλες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Εχουν φύγει πολλοί,βασικά οι σβέλτοι είναι εμφανές.

Που τα είδες αυτά ρε μαν; Μενάνδρου κυκλοφόρησες;

Ελλάδα με το δικό σου μπάτζετ θα είσαι ο Γιούγκερμαν του 2024. Κώλο θα σου στήνουν στα μαγαζιά.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.506
Πόντοι
216
Κμαν ....

μου βάζεις ιδέα ....

Όπως είπα , σε κεντρικό στην αθήνα ... σύνταγμα βασικά ... καθημερινές όταν έχει επώνυμους ... μαζεύει γκομενίτσες αρκετά φανταχτερές καλά κυβικά .....

το ακριβότερο πιάτο ριμπαϊ παίζει στο 50ρικο .... σαλάτες 25ρια .... κανά 120ρι μπουκάλι κρασί .......
και δωμάτιο παραπάνω σταδίου σε σούπερ ανακαινισμένο ......211€ με πρωινό .........

Οι γνώσεις σου και το μπάζετ του θα κάνουν θραύση Αθήνα. Πρέπει να τον κυκλοφορήσεις ένα ΣΚ. Η να σε κυκλοφορήσει...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Κμαν ....

μου βάζεις ιδέα ....

Άσε τα ατενε πασατζι και Ζούκα και πήγαινε λίγο πιο πάνω Λυκόβρυση Για τέτοιες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
Άσε τα ατενε πασατζι και Ζούκα και πήγαινε λίγο πιο πάνω Λυκόβρυση Για τέτοιες
Εκεί που θέλουμε ανάλυση πιθανοτήτων από εργαζόμενους, μόνιμους παρατηρητές σε τέτοια στέκια ...

Είναι το αν αυτές ψήνονται επι τόπου για φάση το ίδιο βράδυ
με άτομα που απλά πιστολιάζουν μασούρι επί τόπου ....

ή

θέλουν επώνυμους ή μακροχρόνια γνωριμία.

Τον πρώτο ρόλο , μπορούμε μια βραδιά σε 2-3-5 ώρες να τον παίξουμε, καθημερινές πάντα.
Τους άλλους δύο .... όχι με τίποτε.

Για το άλλο που λες .... σίγουρα περισσότεροι αριθμητικά οι στόχοι .......
αλλά και πολλά ζευγάρια , πολύ περισσότερος κόσμος και πολύ περισσότεροι περαστικοί
οπότε και ρουφιάνοι ..... και δεν νομίζω ότι παίρνει να πουλήσεις την ιστορία που λέω.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.157
Πόντοι
6.056

Γαμησε τα

Έφυγαν όλοι...και μείναμε η μούργα και τα καθιζήματα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
Γαμησε τα

Έφυγαν όλοι...και μείναμε η μούργα και τα καθιζήματα
Ας μην το κάνουμε πολιτικό ......

Αλλά από παρακμή , δεν έχεις δεί τίποτε ακόμη.
Από του χρόνου με ψηφιακά δελτία αποστολής, τιμολόγια κτλ .... και με τα τεκμήρια σε εφαρμογή χρόνια
και πολύ ανεβασμένα .... θα δεις πραγματικό βούλιαγμα της αγοράς και ερήμωση διάλυση μπουρδέλο .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Τα
Εκεί που θέλουμε ανάλυση πιθανοτήτων από εργαζόμενους, μόνιμους παρατηρητές σε τέτοια στέκια ...

Είναι το αν αυτές ψήνονται επι τόπου για φάση το ίδιο βράδυ
με άτομα που απλά πιστολιάζουν μασούρι επί τόπου ....

ή

θέλουν επώνυμους ή μακροχρόνια γνωριμία.

Τον πρώτο ρόλο , μπορούμε μια βραδιά σε 2-3-5 ώρες να τον παίξουμε, καθημερινές πάντα.
Τους άλλους δύο .... όχι με τίποτε.

Για το άλλο που λες .... σίγουρα περισσότεροι αριθμητικά οι στόχοι .......
αλλά και πολλά ζευγάρια , πολύ περισσότερος κόσμος και πολύ περισσότεροι περαστικοί
οπότε και ρουφιάνοι ..... και δεν νομίζω ότι παίρνει να πουλήσεις την ιστορία που λέω.
Τα πρώτα είναι για λονγκ τέρμ βίζιτες που στοχεύουν σε καλές μακροχρόνιες γνωριμίες στα της πατριάρχου είναι ότι αρπάξει ο κωλος μας και η τσέπη μας σήμερα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
Τα

Τα πρώτα είναι για λονγκ τέρμ βίζιτες που στοχεύουν σε καλές μακροχρόνιες γνωριμίες στα τις πατριάρχου είναι ότι αρπάξει ο κωλος μας και η τσέπη μας σήμερα
Οπότε δηλαδή υποστηρίζεις ότι ακόμη κι αν πιστολιάζεις χρήμα και έχεις ντυθεί φρανκ σινάτρα
με ρολόϊ ρώσου μαφιόζου .... απίθανο να κάνεις φάση εντός της ίδιας βραδιάς ;

Προσπαθώ να βρω εφαρμογή της κμανικής πρακτικής .... στο αθηναϊκό σκηνικό .......

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Οπότε δηλαδή υποστηρίζεις ότι ακόμη κι αν πιστολιάζεις χρήμα και έχεις ντυθεί φρανκ σινάτρα
με ρολόϊ ρώσου μαφιόζου .... απίθανο να κάνεις φάση εντός της ίδιας βραδιάς ;

Προσπαθώ να βρω εφαρμογή της κμανικής πρακτικής .... στο αθηναϊκό σκηνικό .......
Που έχεις περισσότερες πιθανότητες είπα παντού γίνεται αυτό που λες και σε υπερθετικό βαθμό στη βιζιτομανα γλυφάδα καθημερινές γιατί Κηφισιά καθημερινές χειμώνα δεν υπάρχει ούτε σκύλος και νέο ψυχικό θα πόνταρα ζεμπρα παπιγιόν αλμπιον

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom