Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.871
Πόντοι
2.306
Ουκρανέζα εξηγεί γιατί η Βαρσοβία είναι η ευρωπαική πόλη που της θυμίζει περισσότερο το Κίεβο.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.684
Πόντοι
206
Ωραιότατες Τσεχοπούλες σε φοιτητική εκδή΄λωση.Σλαβικός πολιτισμός.Σιγα μη δεις τέτοια θεάματα σε γερμανικές ή μεσογειακές χώρες.
Γενικά οι Τσέχες το έχουν πολύ με το θεατρικό και οι Σλάβες γενικά με το χορευτικό.

pVjIxb.png

I4il1B.png

3pNS7e.png

Βλέπουμε γιατί η σύγκριση με τις Τσέχες είναι άδικη για όλες τις υπόλοιπες.Σε οποιοδήποτε τυχαίο δείγμα ρίχνουν στις άλλες στα αυτιά.Σκεφτείτε να έχεις τέτοιες συμμαθήτριες.
Ενας Ελληνόπαις θα τον είχε κάνει λάστιχο σιγά μην μπορούσε να συγκεντρωθεί στα μαθήματα.

xtOijP.png

ModwtO.png

4kN5Kd.png

5hRMW5.png

I876Z3.png

06rC5k.png

wA2whV.png

ZwCIdF.png

Αρχηγέ χτες εγώ σε ντίσκο επαρχιακής πόλης, μου έφυγε το σαγόνι από την μασκέ εντυπωσιακή νεολαία και από καλοδιατηρημένες γυναίκες της ηλικίας μου. Είχε αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα που δείχνουν τα βίντεο σου. Σιγά μη ξενιτευτώ για να πιάσω κωλαράκι και μπούτι. Μαγκιά σου όμως οι καταδρομικές σου, έχουν (και) ταξιδιωτικό ενδιαφέρον για εμένα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.503
Πόντοι
216
Αρχηγέ χτες εγώ σε ντίσκο επαρχιακής πόλης, μου έφυγε το σαγόνι από την μασκέ εντυπωσιακή νεολαία και από καλοδιατηρημένες γυναίκες της ηλικίας μου. Είχε αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα που δείχνουν τα βίντεο σου. Σιγά μη ξενιτευτώ για να πιάσω κωλαράκι και μπούτι. Μαγκιά σου όμως οι καταδρομικές σου, έχουν (και) ταξιδιωτικό ενδιαφέρον για εμένα

Ντίσκο = Εγγύηση :rockon:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.871
Πόντοι
2.306
Vitebsk κλασικά.Είσοδος στους σλαβικούς παραδείσους.

X5gNg8.png

Εδώ Mogilev.Ωραία πράγματα.

Πολωνός κλασικά ανάμεσα στις μπουτάρες.

kqhKcO.png

YRlKzB.png

Εδώ συνήθης Αμερικανός στο Sen στη Βαρσοβία.Εκφυλίζονται και αυτοί με τις μπουτάρες.

bYsy4n.png

7o8hAx.png

Sen,σημαίνει όνειρο.Σλαβική μαγεία.
0AXpZS.png

Επόμενο ΣΚ πάω Βαρσοβία να ρίξω κανάν πούτσο.Κλασικά Σαββατόβραδο στο Sen με τη Λευκορρωσίδα.Αμα δεν κάνει πουτσόκρυο σκέφτομαι και για Μινσκ στα καπάκια.

Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom