Και εγώ, κόντεψε να με δηλητηρίασει βέβαια με αυτό που μου μαγείρεψε. Δεν μπόρεσα να βρω πολύ στην γύρα δυστυχώς γιατί ήμουν συνεχώς με μία ή την άλλη. Πολύ αχριαστο στρες αν δεν είσαι σπόνσορας και θέλουν οι κορασίδες Ευρωπαίο γαμπρό. Πίσω στο Μόναχο από χθες. Επόμενη επίσκεψη τέλη Μαίου στα γενέθλια της βλριας και να φτιάξει και ο καιρος γιατί η πιο θερμή μέρα είχε -2. Είμαι 38
Στα 38 σε παίρνει να γαμπρίσεις.Το καλό σα σπόνσορας είναι οτι αποφεύγεις όλες τις περιπλοκές και υποχρεώσεις που έχεις σε σοβαρή σχέση,δε χρειάζεται να πουλάς παραμύθια,να υποκρίνεσαι και οι γκόμενες σου φέρονται καλύτερα,ούτε σε τεστάρουν ούτε σπάνε αρχίδια.
Εχω ήδη γκόμενα που σπονσοράρω Μινσκ συν άλλες έτοιμες και θέλουν να έρθουν και Ρωσίδες οπότε με βλέπω να κατευθύνομαι εκεί το Μάρτιο.Μόνος ανασταλτικός παράγοντας το πουτσόκρυο.Ελπίζω στην αναμονή στα σύνορα να μη σε έχουν έξω με το χιονιά.
Αντε να σφυρίξει λήξη ο Πουτίναρος με τον Τραμπ και να επανέλθουν οι πτήσεις στην κοιλάδα του Λουκασένκο.
Ουκρανία φαίνεται να πέφτουν τίτλοι τέλους,η ντερ Λάιεν προβλέπει ένταξη στην ΕΕ προ του 2030.