tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.610
- Πόντοι
- 3.656
Μιλάς για κατόχους πόρσε, φεράρι , λαμπορκίνι ;;Αρκετοί .Λάκη για πες,τι ποσοστό Ελλήνων θα περάσει το βράδυ του με γκόμενα σαν την πολωνεζα του Κμαν;
Μιλάς για κατόχους πόρσε, φεράρι , λαμπορκίνι ;;Αρκετοί .Λάκη για πες,τι ποσοστό Ελλήνων θα περάσει το βράδυ του με γκόμενα σαν την πολωνεζα του Κμαν;
Προχώρα το σκεπτικό σου ... ανάλυσέ το ...Δηλαδή τώρα αυτή η γκόμενα είναι ωραίο μουνί ας πούμε? Ήρεμα ρωτάω. Και δεν αναφέρομαι σε συγκρίσεις, τι γαμάει ή τι δε γαμάει ο καθένας, ή αν είναι στα "κυβικά" του κλπ. Απλά στη γκόμενα
Είναι ωραίο μουνί ΑΥΤΗ? Και για να την "πληρώσεις"?
Ούτε για 10αρικοΠροχώρα το σκεπτικό σου ... ανάλυσέ το ...
Τι είναι ; Μπάζο; Μέτρια ; Πρέπει να έχεις πιει για να την καρφώσεις ;;;
ΠΟυ χάνει ;
Σιτεμένη ;;
Δεν πρέπει να είναι πάνω από ... 30 .
Κοντή ;;; Του ρίχνει το κμαν και ξυπόλυτη φαντάζομαι ... δεν νομίζω να φοράει τακούνες στο ... μπάνιο ...
Χοντρή ;; Μοντελέ σώμα βλέπω .
Βλέπεις ... πρακτικές πλαστικών χειρουργών πάνω της ;;; Καργαρισμένα λάστιχα στο βυζί , σιλικόνες, χείλη σαμπρέλες ;; Φυσική την κόβω.
Τι ψεγάδι βρίσκεις ;;;
Όταν λες φιτ, θες μποντυμπιλντερούδες ;;; Με μούσκουλα ;Ούτε για 10αρικο
Φάτσα δε φαίνεται καλά αλλά πρέπει να τσαλακώθηκε από πτώση σε κάνα πεζοδρόμιο
Fit level -100. Δε πρέπει να γνωρίζει τι σημαίνει σωματική άσκηση
Μοντελέ σώμα λες? Έτσι είναι τα μοντελέ σώματα δηλαδή?
Το βυζί στο γόνατο. Αν βγω από το σπίτι θα το πατήσω και θα πέσω σε κάνα φρεάτιο
Κώλος -μάλλον- σα να έχει φάει μαδεριά
Αλλά εντάξει, αφού δε βρίσκεις ψεγάδι οκ. Όπως την βρίσκει ο καθένας
Το νυχτερίδες κι αράχνες μετέφρασες ; ή τη ζιγκουάλα ;Μου ζητησε Βαλτικη να της μεταφρασω ελληνικα τραγουδια που ακουγοταν Ελλαδα οτανηρθε και μου απαντησε οτι ειμαστε ενα δραμα και ενας πονος
Το νυχτερίδες κι αράχνες μετέφρασες ; ή τη ζιγκουάλα ;
ή μήπως το φεγγάρι μάγια μου έκανες; ;
Καμία σχέση με μούσκουλα και μπιλντέρια. Fit εννοώ αερόβια άσκηση με κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης και καλή διατροφή. Τα βασικά να λέμε? Έχει μεγάλη επίδραση στο σώμα της γκόμενας.Όταν λες φιτ, θες μποντυμπιλντερούδες ;;; Με μούσκουλα ;
Βυζί .... γουστάρεις σιλικονάτα που δεν τα κουνάει ούτε κομπρεσέρ και δεν τα τρυπάει ούτε σφαίρα 500 nitro magnum ;;;
Τυπάρα ....είσαι σίγουρος ότι ξεχωρίζεις τα σιλικονάτα όλα ;;;Επίσης φαντάζομαι γνωρίζεις ότι υπάρχουν και στητά, ωραία βυζάκια φυσικά. Πάλι καμία σχέση με σιλικόνες.
Ούτε για 10αρικο
Το βυζί στο γόνατο. Αν βγω από το σπίτι θα το πατήσω και θα πέσω σε κάνα φρεάτιο
Δε θέλω να ανοίξω κανένα θέμα. Αυτό που λέω είναι ότι το βυζί που βλέπω είναι για εμένα Χ. Απλά αυτό. Αν εσένα σου αρέσει κομπλέΤυπάρα ....είσαι σίγουρος ότι ξεχωρίζεις τα σιλικονάτα όλα ;;;
Θες να ανοίξουμε θέμα ;;;
Ξέρω να τα ξεχωρίζω ....
δεν είμαι μπολντοζιέρης
Τα στητά που βάζετε σε φωτό εδώ μέσα , αν όχι όλα, είναι το 99.5% σιλικόνη.Δε θέλω να ανοίξω κανένα θέμα. Αυτό που λέω είναι ότι το βυζί που βλέπω είναι για εμένα Χ. Απλά αυτό. Αν εσένα σου αρέσει κομπλέ
ακριβως αυτό, πας με το σακίδιο, μπαίνεις στο bαρ λες το όνομα σου, και σου δίνουν κλειδί, που το δωμάτιο σου είναι σε ένα από τους 3 οροφους του κτιρίου. και Παρασκευή/Σάββατο το πιο πολλά δωμάτια είναι κατειλημμένα από πελάτες.Δηλαδή μπορείς να μείνεις κανονικά εκεί σε δωμάτιο αντί να πας σε ξενοδοχείο; Μπορείς πχ να μπεις με σακίδιο μέσα και να πας δωμάτιο;
αδερφέ μαλακίες λες, άμα σου καθόταν είμαι σίγουρος ότι δεν θα την έριχνες άκυρο.Ούτε για 10αρικο
Επαιζε με το ραδιοφωνο στο αμαξιΤο νυχτερίδες κι αράχνες μετέφρασες ; ή τη ζιγκουάλα ;
ή μήπως το φεγγάρι μάγια μου έκανες; ;
Rispect broφιλαράκι είμαι 34 χρόνον.
το club λέγετε Jacuzziclub
είναι ανοιχτό μονό πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο Κυριακή την κοπάνας.
Παρασκευή και Σάββατο έχει τον πιο πολύ κόσμο,άλλα τις πέμπτες αξίζει γιατί είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και υπάρχει πιο άνεση να σπάσεις τον πάγο να κάνεις γνωριμίες και συμπάθειες.
τι άλλο να σε πω. ότι ακόμα και αυτη πει δουλεύουν μέσα (γκόμενες) παίζουν... η γκόμενα το fnb manager κάνει παιχνίδι άμα σε γουστάρει, η γκόμενα του σερβιτόρου κάνουν παιχνίδι. έμενα πάντως μου αρέσει αυτό το φετίχ το λίγο απαγορευμένο.
το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι δεν έχει πάρα πόλους singles guys,7-8.
και το ακόμα μεγαλύτερο θετικό είναι τα δωμάτια το οποίο κοστίζει γύρο στα 60-70 ευ το βράδυ . δυο φορές μου έκατσε που κάποιο ζευγάρι με sympathise και με κάλεσε στο δωμάτιο τους για πιο πριβε κατάστασή.
το πάρτη τελειώνει στις 05:00-06:00 και το προσωπικό πάει για ύπνο και άμα Θέλεις κάτι από το bar άπλα πας και το παίρνεις, (πολύ Φιλική κατάστασή) και έμενα προσωπικά μου αρέσουν αυτές η ώρες γιατί ακομα και 07:00 θα βεις ζευγάρια να κάνουν παιχνίδι στα play rooms.
οποίος έχει πάει η θα πάει πραγματικά θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις, γιατί ούτε γερμάνια/Αυστρία/Τσεχία συγκρίνονται.
sorry για τα ορθογραφικά άλλα γράφω σε Greeklish και τα μεταφράζω online.
Ένας είναι ο ΑρχηγόςΝαζιάρες Πολωνέζες.
Κμαν Θεέ πάρε την ΠΑΕ!!!183 είναι.Παλιά ήταν πιο εντυπωσιακή,τώρα έχει μεγαλώσει κάπως.
Νομιζω οτι με επιασε το midlife crisis και σκεφτομαι να παρω μια πορσε taycan μεταχειρισμενηΜιλάς για κατόχους πόρσε, φεράρι , λαμπορκίνι ;;Αρκετοί .
Κάτι μπολντοζιέρηδες το περνάνε με σκύλους.