Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.521
Πόντοι
786
άρα μηχανολόγος σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας με ευθύνες, βάρδιες, διοίκηση, άσχημο, εργονομικό και ανθυγιεινό περιβάλλον γεμάτο εργάτες,
ε μετά παίρνει ανάσες στην ανατολή.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.055
Πόντοι
26.141
:helpplea::helpplea::helpplea::helpplea:
Ρε νιαμου θέλω τα φώτα σας μιας που ξέρετε από Γερμανία

Επειδή αρχές του μήνα θα είμαι στη Δρέσδη σε συνέδριο πυρηνικών κβαντικών φυσικών ,ξέρετε κανένα καλό fkk sauna εκεί ;;:confused:δε βρίσκω τίποτα όταν γκουγκλαρω παρά μόνο ένα paradis για gay Kai Babylon που μάλλον μπουρδέλο είναι

anton0606

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Like
173
Πόντοι
0
Eδω μέσα γράφουμε για Πολωνία
Μη τα γαμαμα τα σαιτ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.642
Πόντοι
206
Διαγωνισμός
Βρειτε τι δουλειά κανςι ο κμαν και κερδιστε τα Εικονογραφημενα απαντα του Αρχηγού με φωτογραφοες και διευθυνσςις
Είναι εργάτης σε εργοστάσιο που κατασκευάζει παιδικά παιχνίδια

Ευτυχώς που είναι χεροδύναμος ο Β.Π. και βοηθάει να κουβαλάμε κανά πτώμα.
Και έχουμε και πολλά πτώματα εδώ στο σάι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.899
Πόντοι
2.306
Δηλαδή άμα ζούσε στην Ελλάδα θα είχε πιο καλή ποιότητα ζωής;θα ζούσε σε δυάρι Πατήσια θα δούλευε όλη μέρα για800 γαμησι με τη χούφτα και βόλτα με το λεωφορείο;ΜΗ λέμε και υπερβολές εξωτερικό είναι πιο καλά και σεξουαλικά και οικονομικά και από ποιότητα ζωής και επίπεδο κουλτουρας

Η Γερμανία είναι καλή για δουλειά,η Πολωνία για διασκέδαση.Αν μπορείς να συνδυάζεις Γερμανία με Πολωνία,Τσεχία είσαι Θεός,μπορείς να περάσεις φανταστικά.
Αν είσαι μόνο Γερμανία ή Πολωνία θα μιζεριάσεις αναπόφευκτα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
Η ζωή είναι σύντομη και μόνο τα κορόιδα δουλεύουν 24ωρα και 30ωρα συνεχόμενα. Εσύ χρειάζεσαι χρήματα γιατί έχεις obsession με το μουνί. Βρες άλλο αφήγημα, γιατί γίνεσαι αστείος.

Οι γκόμενες προτιμούν παθιασμένους; Οι σπονσοροπουτανέτες θέλουν μεγάλα ποσά, πες καλύτερα. Κι εσύ παίρνεις σκευάσματα για να τα βγάλεις πέρα.
Αν μετά από αυτά που έχεις γράψει, έχεις ακόμα άτομα που σε θαυμάζουν, θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι.
εσυ με τις πουτανες εισαι η με εμας ? τι μας ενδιαφερει τι κουμπωνει για να τις γαμαει

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.438
Πόντοι
456
Δηλαδή άμα ζούσε στην Ελλάδα θα είχε πιο καλή ποιότητα ζωής;θα ζούσε σε δυάρι Πατήσια θα δούλευε όλη μέρα για800 γαμησι με τη χούφτα και βόλτα με το λεωφορείο;ΜΗ λέμε και υπερβολές εξωτερικό είναι πιο καλά και σεξουαλικά και οικονομικά και από ποιότητα ζωής και επίπεδο κουλτουρας
Ναι, ομως στην Αθηνα αν κανεις οικονομια σου περισευουν 30 ευρω τον μηνα και γαμας 3 διαφορετικες στο μεταξι. Θα ελεγε καποιος απο τους επικριτες του Αρχοντα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.438
Πόντοι
456
Ξεκινάω..

Ο Αρχηγός είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου τεχνικής ειδίκευσης.
Από το μισθολόγιο φαίνεται ότι παίζει μπάλα με βάρδιες,ΣK,υπερωρίες.
Από τη γενική του εικόνα και χέρια,δεν είναι επάγγελμα υγείας,αλλά κάποιο βιομηχανικό,παίζει και βαρύ και ανθυγιεινό.
Στο μισθολόγιο γράφει κάτι και για δυνατότητα Dienstwohnung(όμως δεν κατοικεί σε κάτι τέτοιο) και σε συνδυασμό με το μέρος που μένει θα έλεγα ότι είναι αρχι-τεχνικος σε τομέα ενέργειας,πιθανόν πυρηνικής μιας και εκεί που μένει έχει εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.

Το μισθολόγιο που ανέβασε είναι legit.
Ο μισθός όμως καθόλου αντιπροσωπευτικός για Γερμανία.
EIKezMRXYAAZT2l.png

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.438
Πόντοι
456
Μεγαλείο να δουλεύεις 30ωρα; :dunno:

Πάντως ειλικρινά,αν τη βγάζεις χωρίς 'βοήθεια'...και εννοώ αλκοολ,χάπια,ντρόγκια...δεδομένου ότι δεν παίζει κοινωνική-προσωπική ζωή...σου βγάζω το καπέλο.Ούτε με 20000 εγώ δε θα την πάλευα...
Τα ντροκια του Αρχοντα ειναι οι σπονσορετες του μπλοκ και η σλαβικη ατμοσφαιρα:headbaning1::headbaning1:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.521
Πόντοι
786
όποιος κερδίζει 8000 στη γερμανία κερδίζει και 4000 στην ελλάδα, πιστεύω,
που είναι καλά χρήματα. για μένα.
βέβαια ζεις με τους έλληνες:confused:, στην ελλάδα:confused:,
αλλά έχει έναν ήλιο τώρα! μαγεία!
επιλογές.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.642
Πόντοι
206
όποιος κερδίζει 8000 στη γερμανία κερδίζει και 4000 στην ελλάδα, πιστεύω,
που είναι καλά χρήματα. για μένα.
βέβαια ζεις με τους έλληνες:confused:, στην ελλάδα:confused:,
αλλά έχει έναν ήλιο τώρα! μαγεία!
επιλογές.
Που να του φτάσουν τα 4k για όλες τις πουτάνες ?

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
115
Πόντοι
0
Η γνώμη μου (είμαι 50) είναι ότι στην Γερμανία αν είσαι νορμάλ γαμάς άνετα (για την ηλικία μου από 35 και πάνω) , οι Γερμανίδες μιλάνε για πλάκα σε μέτρο σε μπαρ και γενικά επίσης είναι άνετες για ξεπέτα πιο πολύ απο τις Πολωνέζες . Οι Πολωνέζες θέλουν περισσότερο love story από τις Γερμανίδες. Αν θες να γαμάς πουτάνες στην γερμάνια είναι πολύ φθηνά (για το οικονομικό επίπεδο της χώρας) με μεγάλη ποικιλία και ποιότητα . Στην Πολωνία δεν έχω πάρει ποτέ πουτάνα γιατί πάντα όταν πάω κανονίζω με γνωστή ή από date site.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.356
Πόντοι
6.056
4Χιλιάρικα το μηνα στην Ελλάδα τα βγάζουνε ελάχιστοι,με πολύ δυνατό επάγγελμα,γιατροι μεγαλοδικηγόροι πολιτικοί μηχανικοί
Όλοι αυτοί που λες. δεν έχουν 12 μήνες εργασίας.
Ούτε καν 11.

Πόσο μάλλον 14 ... που υπολογίζουν εισόδημα δια 14 κάποια καθίκια του κερατά .

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.278
Πόντοι
1.056
Τι 10,αφού 30ωρα είπε ότι βαράει

Δουλεύει 24ωρες σερί, μετά μπαίνει στη χρονομηχανή, γυρίζει το χρόνο πίσω και αυτό το κάνει 2-3 φορές τη μέρα οπότε δουλεύει μέσο όρο 56 ώρες/μέρα :confused:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.163
Πόντοι
6.056
Ούτε με ντρόγκια δεν παλεύεται αυτή η ζωή

Εκτος αν ο αρχηγός...βάζει σάλτσες και στα ωράρια που δουλεύει :grin:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.278
Πόντοι
1.056

Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες βάζουν και λίγο σάλτσα προκειμένου να ξεσηκώσουν τα πλήθη :rockon:

Εγέρθητι ρε ψωλάδες, μια βάρδια του Αρχηγού μας είναι όλα τα ένσημά σας μαζεμένα :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Τι 10,αφού 30ωρα είπε ότι βαράει
Ο αρχηγός είναι ικανός για όλα
Ακόμα και για 30/24 εργασία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κάνει ποιητική άδεια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Η γνώμη μου (είμαι 50) είναι ότι στην Γερμανία αν είσαι νορμάλ γαμάς άνετα (για την ηλικία μου από 35 και πάνω) , οι Γερμανίδες μιλάνε για πλάκα σε μέτρο σε μπαρ και γενικά επίσης είναι άνετες για ξεπέτα πιο πολύ απο τις Πολωνέζες . Οι Πολωνέζες θέλουν περισσότερο love story από τις Γερμανίδες. Αν θες να γαμάς πουτάνες στην γερμάνια είναι πολύ φθηνά (για το οικονομικό επίπεδο της χώρας) με μεγάλη ποικιλία και ποιότητα . Στην Πολωνία δεν έχω πάρει ποτέ πουτάνα γιατί πάντα όταν πάω κανονίζω με γνωστή ή από date site.
Μέχρι 30 είσαι αξιόμαχο εάν είσαι αξιόμαχος όντως..
Απο τα 35 και κάτι γαμάς μεγαλύτερες κατά βάση από σένα, και τελικώς 45 και πάνω τίποτα η ναυάγια

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom