Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.725
Πόντοι
3.936
Δεν νιμιζω οτι η δουελιες που κανει ο κμαν υπαρχοτν ελβετια αλλιως θα ειχε ερθει τοσα χρονια
Προφανως ειναι κατι ειδικο βιομηχανικον ισως εππαγελμα που δεν υοαρχει ελβετια η ακιμα καλυτερα Αυστρία
Κάτι χειρονακτικο πρέπει να είναι γιατί τα νύχια του σε προηγούμενες φωτο μέσα στη μπιχλα ήταν. Παλαιά λαγωνικά του σαιτ μέχρι και κοράκι σε νοσοκομείο τον είχαν βγάλει ότι είναι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.039
Πόντοι
3.656
Κάτι χειρονακτικο πρέπει να είναι γιατί τα νύχια του σε προηγούμενες φωτο μέσα στη μπιχλα ήταν. Παλαιά λαγωνικά του σαιτ μέχρι και κοράκι σε νοσοκομείο τον είχαν βγάλει ότι είναι.
Οχι δεν μπορει ανειδικευτος να οαρει πανω απον3500 καθαρά ακομα κι αν δουλεύει 220 ωρες το μηνα
Εχει ειδικευση πχ εινσι τεχνικος καυστηρωμ και βαραει νον στοπ βαρδιες και πσκ μεσα η θα μπορουσε να ειναι ηλεκτρολογος σε μεγαλο εργοστασιο η αλλιως πχ αρχινοσοκομος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.039
Πόντοι
3.656
Διαγωνισμός
Βρειτε τι δουλειά κανςι ο κμαν και κερδιστε τα Εικονογραφημενα απαντα του Αρχηγού με φωτογραφοες και διευθυνσςις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κορακι ελεγε ο μιτσος το ναυγιο ακα πορδομεταναστης οτι ειμαι
εγω, οχι ο αρχηγος...
Φυσικα οοως και σε ολα τα αλλα ειχε 100% πεσει μεσα!!!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Νίο

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.948
Πόντοι
456
Γενικά στις Σλάβες αρέσουν τα ζωάκια γατιά,σκυλιά είναι τρυφερές με τα ζώα.Σου μιλάνε συχνά για αυτά.Εβλεπα όταν έφευγαν έντρομες απο το Κίεβο με την έναρξη του πολέμου και κουβάλαγαν και τους γάτους στο τρένο.Και τώρα που οι Ουκρανοι εισέβαλαν στο Κουρσκ μια Ρωσίδα που έχασε το σπίτι της για το γάτο της μίλαγε πώς καταφερε να τον σώσει.

Και εμένα μου αρέσουν ρε συ,αλλά στην αυλή ή αν είχα καμιά έπαυλη σαν του Παφ Ντάντι και καμιά 10 υπηρέτριες να καθαρίζουν τρίχες και κουράδες.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.948
Πόντοι
456
Δεν γαμας ριποτα γερμανια αν εισαι 45 πλας κι ειδικα με λαιφσταιλ κμαν
Θα μπορουσε ναχει ακριβο σπιτι μα απιτωνει πολωνες φρεσκες που ψαχνουν για δουελιες, μονο αυτο ετερον ουδεν

Αρχηγός είναι για πολλούς λόγους εκτός μάχης για οποιοδήποτε γερμανοειδές,όπως και για Σλάβες που έχουν βρει ήδη τις άκρες τους στη δύση.

Όντως θα μπορούσε να κάνει τον ανεπίσημο οαεδ-ξενοδοχείο-γραφειοκρατία σε κακομοίρες που θέλουν να έρθουν δύση

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.948
Πόντοι
456
Διαγωνισμός
Βρειτε τι δουλειά κανςι ο κμαν και κερδιστε τα Εικονογραφημενα απαντα του Αρχηγού με φωτογραφοες και διευθυνσςις

Ξεκινάω..

Ο Αρχηγός είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου τεχνικής ειδίκευσης.
Από το μισθολόγιο φαίνεται ότι παίζει μπάλα με βάρδιες,ΣK,υπερωρίες.
Από τη γενική του εικόνα και χέρια,δεν είναι επάγγελμα υγείας,αλλά κάποιο βιομηχανικό,παίζει και βαρύ και ανθυγιεινό.
Στο μισθολόγιο γράφει κάτι και για δυνατότητα Dienstwohnung(όμως δεν κατοικεί σε κάτι τέτοιο) και σε συνδυασμό με το μέρος που μένει θα έλεγα ότι είναι αρχι-τεχνικος σε τομέα ενέργειας,πιθανόν πυρηνικής μιας και εκεί που μένει έχει εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.

Το μισθολόγιο που ανέβασε είναι legit.
Ο μισθός όμως καθόλου αντιπροσωπευτικός για Γερμανία.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.948
Πόντοι
456
Κοράκι ελεγε ο μιτσος το ναυγιο ακα πορδομεταναστης οτι ειμαι
εγω, οχι ο αρχηγος...
Φυσικα οοως και σε ολα τα αλλα ειχε 100% πεσει μεσα!!!

Σύμφωνα με πεπονομετανάστη,εσύ μεταφέρεις λύματα νοσοκομείου με το βυτιοφόρο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.473
Πόντοι
786
άρα μηχανολόγος σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας με ευθύνες, βάρδιες, διοίκηση, άσχημο, εργονομικό και ανθυγιεινό περιβάλλον γεμάτο εργάτες,
ε μετά παίρνει ανάσες στην ανατολή.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.355
Πόντοι
26.141
:helpplea::helpplea::helpplea::helpplea:
Ρε νιαμου θέλω τα φώτα σας μιας που ξέρετε από Γερμανία

Επειδή αρχές του μήνα θα είμαι στη Δρέσδη σε συνέδριο πυρηνικών κβαντικών φυσικών ,ξέρετε κανένα καλό fkk sauna εκεί ;;:confused:δε βρίσκω τίποτα όταν γκουγκλαρω παρά μόνο ένα paradis για gay Kai Babylon που μάλλον μπουρδέλο είναι

anton0606

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Like
165
Πόντοι
0
Eδω μέσα γράφουμε για Πολωνία
Μη τα γαμαμα τα σαιτ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.603
Πόντοι
206
Διαγωνισμός
Είναι εργάτης σε εργοστάσιο που κατασκευάζει παιδικά παιχνίδια

Ευτυχώς που είναι χεροδύναμος ο Β.Π. και βοηθάει να κουβαλάμε κανά πτώμα.
Και έχουμε και πολλά πτώματα εδώ στο σάι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.195
Πόντοι
2.306
Δηλαδή άμα ζούσε στην Ελλάδα θα είχε πιο καλή ποιότητα ζωής;θα ζούσε σε δυάρι Πατήσια θα δούλευε όλη μέρα για800 γαμησι με τη χούφτα και βόλτα με το λεωφορείο;ΜΗ λέμε και υπερβολές εξωτερικό είναι πιο καλά και σεξουαλικά και οικονομικά και από ποιότητα ζωής και επίπεδο κουλτουρας

Η Γερμανία είναι καλή για δουλειά,η Πολωνία για διασκέδαση.Αν μπορείς να συνδυάζεις Γερμανία με Πολωνία,Τσεχία είσαι Θεός,μπορείς να περάσεις φανταστικά.
Αν είσαι μόνο Γερμανία ή Πολωνία θα μιζεριάσεις αναπόφευκτα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.792
Πόντοι
2.606
Η ζωή είναι σύντομη και μόνο τα κορόιδα δουλεύουν 24ωρα και 30ωρα συνεχόμενα. Εσύ χρειάζεσαι χρήματα γιατί έχεις obsession με το μουνί. Βρες άλλο αφήγημα, γιατί γίνεσαι αστείος.

Οι γκόμενες προτιμούν παθιασμένους; Οι σπονσοροπουτανέτες θέλουν μεγάλα ποσά, πες καλύτερα. Κι εσύ παίρνεις σκευάσματα για να τα βγάλεις πέρα.
Αν μετά από αυτά που έχεις γράψει, έχεις ακόμα άτομα που σε θαυμάζουν, θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι.
εσυ με τις πουτανες εισαι η με εμας ? τι μας ενδιαφερει τι κουμπωνει για να τις γαμαει

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Δηλαδή άμα ζούσε στην Ελλάδα θα είχε πιο καλή ποιότητα ζωής;θα ζούσε σε δυάρι Πατήσια θα δούλευε όλη μέρα για800 γαμησι με τη χούφτα και βόλτα με το λεωφορείο;ΜΗ λέμε και υπερβολές εξωτερικό είναι πιο καλά και σεξουαλικά και οικονομικά και από ποιότητα ζωής και επίπεδο κουλτουρας
Ναι, ομως στην Αθηνα αν κανεις οικονομια σου περισευουν 30 ευρω τον μηνα και γαμας 3 διαφορετικες στο μεταξι. Θα ελεγε καποιος απο τους επικριτες του Αρχοντα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Ξεκινάω..

Ο Αρχηγός είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου τεχνικής ειδίκευσης.
Από το μισθολόγιο φαίνεται ότι παίζει μπάλα με βάρδιες,ΣK,υπερωρίες.
Από τη γενική του εικόνα και χέρια,δεν είναι επάγγελμα υγείας,αλλά κάποιο βιομηχανικό,παίζει και βαρύ και ανθυγιεινό.
Στο μισθολόγιο γράφει κάτι και για δυνατότητα Dienstwohnung(όμως δεν κατοικεί σε κάτι τέτοιο) και σε συνδυασμό με το μέρος που μένει θα έλεγα ότι είναι αρχι-τεχνικος σε τομέα ενέργειας,πιθανόν πυρηνικής μιας και εκεί που μένει έχει εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.

Το μισθολόγιο που ανέβασε είναι legit.
Ο μισθός όμως καθόλου αντιπροσωπευτικός για Γερμανία.
EIKezMRXYAAZT2l.png

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Μεγαλείο να δουλεύεις 30ωρα; :dunno:

Πάντως ειλικρινά,αν τη βγάζεις χωρίς 'βοήθεια'...και εννοώ αλκοολ,χάπια,ντρόγκια...δεδομένου ότι δεν παίζει κοινωνική-προσωπική ζωή...σου βγάζω το καπέλο.Ούτε με 20000 εγώ δε θα την πάλευα...
Τα ντροκια του Αρχοντα ειναι οι σπονσορετες του μπλοκ και η σλαβικη ατμοσφαιρα:headbaning1::headbaning1:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.473
Πόντοι
786
όποιος κερδίζει 8000 στη γερμανία κερδίζει και 4000 στην ελλάδα, πιστεύω,
που είναι καλά χρήματα. για μένα.
βέβαια ζεις με τους έλληνες:confused:, στην ελλάδα:confused:,
αλλά έχει έναν ήλιο τώρα! μαγεία!
επιλογές.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.603
Πόντοι
206
όποιος κερδίζει 8000 στη γερμανία κερδίζει και 4000 στην ελλάδα, πιστεύω,
που είναι καλά χρήματα. για μένα.
βέβαια ζεις με τους έλληνες:confused:, στην ελλάδα:confused:,
αλλά έχει έναν ήλιο τώρα! μαγεία!
επιλογές.
Που να του φτάσουν τα 4k για όλες τις πουτάνες ?

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
109
Πόντοι
0
Η γνώμη μου (είμαι 50) είναι ότι στην Γερμανία αν είσαι νορμάλ γαμάς άνετα (για την ηλικία μου από 35 και πάνω) , οι Γερμανίδες μιλάνε για πλάκα σε μέτρο σε μπαρ και γενικά επίσης είναι άνετες για ξεπέτα πιο πολύ απο τις Πολωνέζες . Οι Πολωνέζες θέλουν περισσότερο love story από τις Γερμανίδες. Αν θες να γαμάς πουτάνες στην γερμάνια είναι πολύ φθηνά (για το οικονομικό επίπεδο της χώρας) με μεγάλη ποικιλία και ποιότητα . Στην Πολωνία δεν έχω πάρει ποτέ πουτάνα γιατί πάντα όταν πάω κανονίζω με γνωστή ή από date site.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom