You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 312K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.055
- Πόντοι
- 26.141

Ρε νιαμου θέλω τα φώτα σας μιας που ξέρετε από Γερμανία
Επειδή αρχές του μήνα θα είμαι στη Δρέσδη σε συνέδριο πυρηνικών κβαντικών φυσικών ,ξέρετε κανένα καλό fkk sauna εκεί ;;
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 206
Είναι εργάτης σε εργοστάσιο που κατασκευάζει παιδικά παιχνίδιαΔιαγωνισμός
Βρειτε τι δουλειά κανςι ο κμαν και κερδιστε τα Εικονογραφημενα απαντα του Αρχηγού με φωτογραφοες και διευθυνσςις
Και έχουμε και πολλά πτώματα εδώ στο σάιΕυτυχώς που είναι χεροδύναμος ο Β.Π. και βοηθάει να κουβαλάμε κανά πτώμα.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.899
- Πόντοι
- 2.306
Δηλαδή άμα ζούσε στην Ελλάδα θα είχε πιο καλή ποιότητα ζωής;θα ζούσε σε δυάρι Πατήσια θα δούλευε όλη μέρα για800 γαμησι με τη χούφτα και βόλτα με το λεωφορείο;ΜΗ λέμε και υπερβολές εξωτερικό είναι πιο καλά και σεξουαλικά και οικονομικά και από ποιότητα ζωής και επίπεδο κουλτουρας
Η Γερμανία είναι καλή για δουλειά,η Πολωνία για διασκέδαση.Αν μπορείς να συνδυάζεις Γερμανία με Πολωνία,Τσεχία είσαι Θεός,μπορείς να περάσεις φανταστικά.
Αν είσαι μόνο Γερμανία ή Πολωνία θα μιζεριάσεις αναπόφευκτα.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.173
- Πόντοι
- 2.606
εσυ με τις πουτανες εισαι η με εμας ? τι μας ενδιαφερει τι κουμπωνει για να τις γαμαειΗ ζωή είναι σύντομη και μόνο τα κορόιδα δουλεύουν 24ωρα και 30ωρα συνεχόμενα. Εσύ χρειάζεσαι χρήματα γιατί έχεις obsession με το μουνί. Βρες άλλο αφήγημα, γιατί γίνεσαι αστείος.
Οι γκόμενες προτιμούν παθιασμένους; Οι σπονσοροπουτανέτες θέλουν μεγάλα ποσά, πες καλύτερα. Κι εσύ παίρνεις σκευάσματα για να τα βγάλεις πέρα.
Αν μετά από αυτά που έχεις γράψει, έχεις ακόμα άτομα που σε θαυμάζουν, θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι.
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 456
Ναι, ομως στην Αθηνα αν κανεις οικονομια σου περισευουν 30 ευρω τον μηνα και γαμας 3 διαφορετικες στο μεταξι. Θα ελεγε καποιος απο τους επικριτες του ΑρχονταΔηλαδή άμα ζούσε στην Ελλάδα θα είχε πιο καλή ποιότητα ζωής;θα ζούσε σε δυάρι Πατήσια θα δούλευε όλη μέρα για800 γαμησι με τη χούφτα και βόλτα με το λεωφορείο;ΜΗ λέμε και υπερβολές εξωτερικό είναι πιο καλά και σεξουαλικά και οικονομικά και από ποιότητα ζωής και επίπεδο κουλτουρας
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 456
Ξεκινάω..
Ο Αρχηγός είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου τεχνικής ειδίκευσης.
Από το μισθολόγιο φαίνεται ότι παίζει μπάλα με βάρδιες,ΣK,υπερωρίες.
Από τη γενική του εικόνα και χέρια,δεν είναι επάγγελμα υγείας,αλλά κάποιο βιομηχανικό,παίζει και βαρύ και ανθυγιεινό.
Στο μισθολόγιο γράφει κάτι και για δυνατότητα Dienstwohnung(όμως δεν κατοικεί σε κάτι τέτοιο) και σε συνδυασμό με το μέρος που μένει θα έλεγα ότι είναι αρχι-τεχνικος σε τομέα ενέργειας,πιθανόν πυρηνικής μιας και εκεί που μένει έχει εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.
Το μισθολόγιο που ανέβασε είναι legit.
Ο μισθός όμως καθόλου αντιπροσωπευτικός για Γερμανία.

unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 456
Τα ντροκια του Αρχοντα ειναι οι σπονσορετες του μπλοκ και η σλαβικη ατμοσφαιραΜεγαλείο να δουλεύεις 30ωρα;
Πάντως ειλικρινά,αν τη βγάζεις χωρίς 'βοήθεια'...και εννοώ αλκοολ,χάπια,ντρόγκια...δεδομένου ότι δεν παίζει κοινωνική-προσωπική ζωή...σου βγάζω το καπέλο.Ούτε με 20000 εγώ δε θα την πάλευα...

pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.521
- Πόντοι
- 786
όποιος κερδίζει 8000 στη γερμανία κερδίζει και 4000 στην ελλάδα, πιστεύω,Δηλαδή άμα ζούσε στην Ελλάδα θα είχε πιο καλή ποιότητα ζωής;θα ζούσε σε δυάρι Πατήσια θα δούλευε όλη μέρα για800 γαμησι με τη χούφτα και βόλτα με το λεωφορείο;ΜΗ λέμε και υπερβολές εξωτερικό είναι πιο καλά και σεξουαλικά και οικονομικά και από ποιότητα ζωής και επίπεδο κουλτουρας
που είναι καλά χρήματα. για μένα.
βέβαια ζεις με τους έλληνες
αλλά έχει έναν ήλιο τώρα! μαγεία!
επιλογές.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 206
Που να του φτάσουν τα 4k για όλες τις πουτάνες ?όποιος κερδίζει 8000 στη γερμανία κερδίζει και 4000 στην ελλάδα, πιστεύω,
που είναι καλά χρήματα. για μένα.
βέβαια ζεις με τους έλληνες, στην ελλάδα
,
αλλά έχει έναν ήλιο τώρα! μαγεία!
επιλογές.
erostios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2024
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Η γνώμη μου (είμαι 50) είναι ότι στην Γερμανία αν είσαι νορμάλ γαμάς άνετα (για την ηλικία μου από 35 και πάνω) , οι Γερμανίδες μιλάνε για πλάκα σε μέτρο σε μπαρ και γενικά επίσης είναι άνετες για ξεπέτα πιο πολύ απο τις Πολωνέζες . Οι Πολωνέζες θέλουν περισσότερο love story από τις Γερμανίδες. Αν θες να γαμάς πουτάνες στην γερμάνια είναι πολύ φθηνά (για το οικονομικό επίπεδο της χώρας) με μεγάλη ποικιλία και ποιότητα . Στην Πολωνία δεν έχω πάρει ποτέ πουτάνα γιατί πάντα όταν πάω κανονίζω με γνωστή ή από date site.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.356
- Πόντοι
- 6.056
Όλοι αυτοί που λες. δεν έχουν 12 μήνες εργασίας.4Χιλιάρικα το μηνα στην Ελλάδα τα βγάζουνε ελάχιστοι,με πολύ δυνατό επάγγελμα,γιατροι μεγαλοδικηγόροι πολιτικοί μηχανικοί
Ούτε καν 11.
Πόσο μάλλον 14 ... που υπολογίζουν εισόδημα δια 14 κάποια καθίκια του κερατά .
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.163
- Πόντοι
- 6.056
Πανω απο 10 συν ολα τα σκ ΣΙΓΟΥΡΑ
Τι 10,αφού 30ωρα είπε ότι βαράει
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.278
- Πόντοι
- 1.056
Τι 10,αφού 30ωρα είπε ότι βαράει
Δουλεύει 24ωρες σερί, μετά μπαίνει στη χρονομηχανή, γυρίζει το χρόνο πίσω και αυτό το κάνει 2-3 φορές τη μέρα οπότε δουλεύει μέσο όρο 56 ώρες/μέρα
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.278
- Πόντοι
- 1.056
Ούτε με ντρόγκια δεν παλεύεται αυτή η ζωή
Εκτος αν ο αρχηγός...βάζει σάλτσες και στα ωράρια που δουλεύει![]()
Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες βάζουν και λίγο σάλτσα προκειμένου να ξεσηκώσουν τα πλήθη

Εγέρθητι ρε ψωλάδες, μια βάρδια του Αρχηγού μας είναι όλα τα ένσημά σας μαζεμένα

midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
Ο αρχηγός είναι ικανός για όλαΤι 10,αφού 30ωρα είπε ότι βαράει
Ακόμα και για 30/24 εργασία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το κάνει ποιητική άδειαΟύτε με ντρόγκια δεν παλεύεται αυτή η ζωή
Εκτος αν ο αρχηγός...βάζει σάλτσες και στα ωράρια που δουλεύει![]()
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.163
- Πόντοι
- 6.056
Ο αρχηγός είναι ικανός για όλα
Ακόμα και για 30/24 εργασία

midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.656
Μέχρι 30 είσαι αξιόμαχο εάν είσαι αξιόμαχος όντως..Η γνώμη μου (είμαι 50) είναι ότι στην Γερμανία αν είσαι νορμάλ γαμάς άνετα (για την ηλικία μου από 35 και πάνω) , οι Γερμανίδες μιλάνε για πλάκα σε μέτρο σε μπαρ και γενικά επίσης είναι άνετες για ξεπέτα πιο πολύ απο τις Πολωνέζες . Οι Πολωνέζες θέλουν περισσότερο love story από τις Γερμανίδες. Αν θες να γαμάς πουτάνες στην γερμάνια είναι πολύ φθηνά (για το οικονομικό επίπεδο της χώρας) με μεγάλη ποικιλία και ποιότητα . Στην Πολωνία δεν έχω πάρει ποτέ πουτάνα γιατί πάντα όταν πάω κανονίζω με γνωστή ή από date site.
Απο τα 35 και κάτι γαμάς μεγαλύτερες κατά βάση από σένα, και τελικώς 45 και πάνω τίποτα η ναυάγια