Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.164
Πόντοι
6.056
Το οξυμωρο σου τονιζει,να θες να σου καθονται ολες οταν εισαι μικρος αλλα μετα οταν την θες για γαμο, να την θες παρθενα..

Όχι φίλε,μου τονίζει για νιοστή φορά ποσο ελλεεινιδολάτρης είναι

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.543
Πόντοι
4.587
Έχουν λεφτά απο χαρτζιλίκια κλπ,αλλά δεν τα δίνουν στα μπουρδέλα.Προτιμάνε να τα δίνουν σε ανούσιες εξόδους και να παρακαλάνε τις γκόμενες.

Και μόνο που θα χουφτώσεις βυζιά,κώλους,μπούτια...και θα τον χώσεις έστω και με λάστιχο...σε μουνιά που κατα 99,9% δεν θα έχεις ποτέ έξω,δεν υπάρχει σύγκριση με τη μαλακία

Τώρα αν ο α΄λλος με 20 ευρώ θέλει την πουτάνα να γαμηθεί σαν γκόμενα του,ε προφανώς αυτό δεν παίζει

το 1ο ναι ,ισχυει...για το 2ο ,οταν θα το κανεις παρα πολλες φορες ,δεν θα σου κανει εντυπωση ακριβως γιατι δεν εχει mind game,ειναι ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε ,ενω με μια πορνη ,σπονσορετα,που σου κανει,οπως θες πες το, που θα περασεις καποιες ωρες η μερες ,ικανοποιουνται και αλλες αισθησεις που δεν μπορουν να ικανοποιηθουν στο μπουρδελο.μπορει να ειναι ψευδαισθηση αλλα ετσι ειναι...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.543
Πόντοι
4.587
Όχι φίλε,μου τονίζει για νιοστή φορά ποσο ελλεεινιδολάτρης είναι
δεν εχω δει να κολακευει ελληνιδες...αν ως μεσος ελληνας γαμας πολυ αυτο σημαινει οτι και οι ελληνιδες το δινουν ευκολα και φυσικα και στους υπολοιπους μεσους ελληνες , αρα ποσοτικα γαμιουνται περισσοτερο.το αν μετα σαν μεσος ελληνας, θες παρθενα ερχεται σε αντιθεση με το παραπανω.πολυ απλο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom