Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.534
Πόντοι
3.656
Επειδή μας τα πρήξανε για καθαρές αποδοχες κτλ εδώ μισθολογική απόδειξη από τον Οκτώβριο.11800 brutto,3500 φόροι που δε θέλω να ξέρω πού πάνε.Βέβαια 7700 ευρώ στο χέρι είναι πλέον πενταροδεκάρες για σπόνσορινγκ εκεί μας κατήντησε ο Ζελένσκυ και οι συν αυτώ με τις παρασπονδίες του και τον πληθωρισμό.

PKj1Wn.jpg

Με πόσες ώρες δουλειάς την ημέρα όμως;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306

Αναλόγως.Ενας Ελληναράς πουτσαράς δεν πρέπει να μασάει πρέπει να μπορείς να δουλεύεις και 24ωρα και 30ωρα συνεχόμενα ώστε να αποκτήσεις εμπειρία και να γίνεις αναντικατάστατος.Ωράρια κτλ είναι για φλούφληδες Δυτικούς δεν έχει σχέση ο Ελληνας με τέτοια πράγματα σαν κουλτούρα.
Εχουμε την αρχαία ρωμαική παράδοση του σκλάβου που λείπει σαφώς απο τη Δύση,δεν μπορούν να προσεγγίσουν τέτοιο μεγαλείο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Αναλόγως.Ενας Ελληναράς πουτσαράς δεν πρέπει να μασάει πρέπει να μπορείς να δουλεύεις και 24ωρα και 30ωρα συνεχόμενα ώστε να αποκτήσεις εμπειρία και να γίνεις αναντικατάστατος.Ωράρια κτλ είναι για φλούφληδες Δυτικούς δεν έχει σχέση ο Ελληνας με τέτοια πράγματα σαν κουλτούρα.
Εχουμε την αρχαία ρωμαική παράδοση του σκλάβου που λείπει σαφώς απο τη Δύση,δεν μπορούν να προσεγγίσουν τέτοιο μεγαλείο.
:tooth:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Ο Αρχηγός είναι ιδανικός για να εμψυχώνει και να σηκώνει τον κόσμο από τους καναπέδες.
Η αλήθεια είναι όμως ότι στη δύση σε σοβαρές δουλειές που πληρώνουν τα σοβαρά λεφτά που παίρνει, υπάρχει εργατικό δίκαιο όπως και ταβάνι στις υπερωρίες και στα πάντα..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.534
Πόντοι
3.656

Μεγαλείο να δουλεύεις 30ωρα; :dunno:

Πάντως ειλικρινά,αν τη βγάζεις χωρίς 'βοήθεια'...και εννοώ αλκοολ,χάπια,ντρόγκια...δεδομένου ότι δεν παίζει κοινωνική-προσωπική ζωή...σου βγάζω το καπέλο.Ούτε με 20000 εγώ δε θα την πάλευα...

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Μεγαλείο να δουλεύεις 30ωρα; :dunno:

Πάντως ειλικρινά,αν τη βγάζεις χωρίς 'βοήθεια'...και εννοώ αλκοολ,χάπια,ντρόγκια...δεδομένου ότι δεν παίζει κοινωνική-προσωπική ζωή...σου βγάζω το καπέλο.Ούτε με 20000 εγώ δε θα την πάλευα...

Εννοείται αν κάποιος δεν τα καταφέρνει με τις φυσικές του δυνάμεις πρέπει να δοκιμάσει ό,τι μέσο είναι διαθέσιμο.Try hard or die trying που λένε.Αλλιώς καταλήγεις ένας συνήθης συμβατικός αρχιδοψωλάς.
Αμα είσαι ακραίος,αχαλίνωτος,χωρίς όρια θα τη βγάλεις την άκρη και με τις γκόμενες.Οι γκόμενες προτιμούν παθιασμένους,εξτρεμιστές κτλ,άντρες έρμαια των παθών τους,αλλιώς βαριούνται.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Κλασική έκφραση es tut mir Leid.Λυπάμαι πολύ.Εκεί λες κάτι του στυλ λυπάμαι πολύ,τσίμπα τα αρχίδια μου.Η λέει ο άλλος τώρα έχω διάλειμμα.Ich habe Pause.Ελληναράδικη απάντηση χέζω το διάλλειμμά σου κτλ.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Εννοείται αν κάποιος δεν τα καταφέρνει με τις φυσικές του δυνάμεις πρέπει να δοκιμάσει ό,τι μέσο είναι διαθέσιμο.Try hard or die trying που λένε.Αλλιώς καταλήγεις ένας συνήθης συμβατικός αρχιδοψωλάς.
Αμα είσαι ακραίος,αχαλίνωτος,χωρίς όρια θα τη βγάλεις την άκρη και με τις γκόμενες.Οι γκόμενες προτιμούν παθιασμένους,εξτρεμιστές κτλ,άντρες έρμαια των παθών τους,αλλιώς βαριούνται.

Έλα Ελβετία με το ίδιο mentality που πέφτει γερό κασέρι και που η κοινωνία είναι ακόμη ανταποδοτική.

Γερμανία εσύ συγκεκριμένα μπορεί να βγάζεις, αλλά ταΐζεις μωχαμέτια και χωρισμένες μαμάδες.
Δηλαδή ξεφύγεις από το να ταΐζεις τους ψωλαδες της Ελλάδας,αλλά ταΐζεις τους ψωλαδες της Γερμανίας..

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.057
Πόντοι
216
Η αλήθεια είναι όμως ότι στη δύση σε σοβαρές δουλειές που πληρώνουν τα σοβαρά λεφτά που παίρνει, υπάρχει εργατικό δίκαιο όπως και ταβάνι στις υπερωρίες και στα πάντα..

Η φιλοσοφία του κμαν είναι καλή για Αμέρικα. Εκεί μπορεί να κάνεις μπάζα με πολλή δουλειά λόγω χαμηλών φόρων. Δυτική Ευρώπη τρώνε τα μισά οι φόροι και οι κρατήσεις για να ταίζουν λάθρο και επίσης υπάρχει ταβάνι στους μισθούς.
Αμερική εισόδημα 120Κ, 150Κ, 180Κ, 220Κ, 250Κ από μισθωτή εργασία δεν είναι κάτι σπάνιο, Ευρώπη δεν παίζουν τέτοια ποσά πλην ίσως Ελβετίας-Λουξεμβούργου και μόνο για λίγες περιπτώσεις.
Είναι φανερό και το παράπονο του κμαν για τους φόρους:
Επειδή μας τα πρήξανε για καθαρές αποδοχες κτλ εδώ μισθολογική απόδειξη από τον Οκτώβριο.11800 brutto,3500 φόροι που δε θέλω να ξέρω πού πάνε

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Η ζωή είναι σύντομη και μόνο τα κορόιδα δουλεύουν 24ωρα και 30ωρα συνεχόμενα. Εσύ χρειάζεσαι χρήματα γιατί έχεις obsession με το μουνί. Βρες άλλο αφήγημα, γιατί γίνεσαι αστείος.

Οι γκόμενες προτιμούν παθιασμένους; Οι σπονσοροπουτανέτες θέλουν μεγάλα ποσά, πες καλύτερα. Κι εσύ παίρνεις σκευάσματα για να τα βγάλεις πέρα.
Αν μετά από αυτά που έχεις γράψει, έχεις ακόμα άτομα που σε θαυμάζουν, θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Η φιλοσοφία του κμαν είναι καλή για Αμέρικα. Εκεί μπορεί να κάνεις μπάζα με πολλή δουλειά λόγω χαμηλών φόρων. Δυτική Ευρώπη τρώνε τα μισά οι φόροι και οι κρατήσεις για να ταίζουν λάθρο και επίσης υπάρχει ταβάνι στους μισθούς.
Νομίζω ότι θα του ταίριαζε να δουλεύει remote έχοντας αράξει πουθενά στα μουνολίβαδα, αν και οι ντέβουσκες θα του ρουφούσαν το μεδούλι αν τον έπαιζαν 24/7 εντός έδρας

Τύπε Pinokli, ενώ γενικά έχω όρεξη για χαβαλέ, η Swoboda(έχει τελικά υποκοριστικό)που ανέφερα πριν κάτι σελίδες και που ήρθε και σπίτι μου,σήμερα με κάλεσε πρώτη φορά στο δικό της να αραξουμε και ξαφνικά ξεπρόβαλλαν δύο γάτες..
Η τύπισσα και ωραία και cool είναι..
Δεν καταλαβαίνω που κολλάνε οι κοπρογατες ειδικά μέσα σε ένα διαμέρισμα 1,5 δωμάτιο γαμω την κοινωνία μου.
Βρήκα μια πρόφαση και έφυγα..

Τελικά αν μια Σλαβα είναι γεννημένη δύση, δύσκολα να ξεφύγει από τη μοίρα που την προορίζουν.

Και η άλλη η πολωνεζογερμανιδα που είναι ωραία και γαμιεται ωραία,την έχω στο Instagram και από περιέργεια μπήκα να δω ποιους ακολουθάει...
Μεταξύ άλλων.... Μέρκελ...Καμάλα Χάρις...
Δηλαδή αυτή όταν πάει στο Danzig να δει το σόι της,δεν της αρέσει που όλα είναι στην πένα και δεν έχει σκατογυφτους;
Ποια Μέρκελ γαμω...

Τέσπα,γαμω την παρακμή της δύσης και όλες τις σκυλογατομάνες

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.057
Πόντοι
216
Νομίζω ότι θα του ταίριαζε να δουλεύει remote έχοντας αράξει πουθενά στα μουνολίβαδα, αν και οι ντέβουσκες θα του ρουφούσαν το μεδούλι αν τον έπαιζαν 24/7 εντός έδρας

Μπα, ο κμαν στα 50+ με τόσα χρόνια εμπειρίας τις πατάει κάτω τις ντόπιες κάτω των 30. Είναι σαν Εγγλέζος διοικητής επαρχίας ετών 50+ στην κάποτε αγγλοκρατούμενη Ινδία που έχει να κάνει με ντόπια κοριτσόπουλα ετών 30-

Θα τις τρώει σαν μαδημένα κοτόπουλα

Είναι τρομερά έμπειρος με την περιοχή

Δύσκολα όμως, η δουλειά του είναι αδύνατο να γίνει ρεμοτε απ ότι φαντάζομαι, θα το είχε κάνει ήδη αν γινόταν

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Αμερική εισόδημα 120Κ, 150Κ, 180Κ, 220Κ, 250Κ από μισθωτή εργασία δεν είναι κάτι σπάνιο, Ευρώπη δεν παίζουν τέτοια ποσά πλην ίσως Ελβετίας-Λουξεμβούργου και μόνο για λίγες περιπτώσεις.
Είναι φανερό και το παράπονο του κμαν για τους φόρους:

ΗΠΑ είναι όντως καλά αλλά έχουν συστήματα που χτυπάνε τους σκληρούς απομνημονευτές.Δηλαδή συνέχεια κάποιος προβλέπει τη συμπεριφορά σου και δε σε αφήνει να πάρεις βαθμό.Θέλουν πιο στρογγυλά άτομα.
Γενικά ΗΠΑ είναι όλα πιο ρισκαδόρικα είναι πιο επιθετικοί με το χρήμα.Π.χ. παίρνεις χοντρά δάνεια για να σπουδάσεις αν καταφέρεις και τελειώσεις και βρεις καλή θέση έχει καλώς,άμα πιάσεις τα αρχίδια σου και δεν τελειώσεις για κάποιο λόγο ή τελειώσεις με μέτριο βαθμό και δε βρεις θέση φορτώνεσαι ένα τεράστιο χρέος και σε παίρνει ο διάολος.
Επίσης πρέπει να ανταγωνιστείς άτομα απο όλο τον κόσμο Κινέζους,Τζαπόνια,Γερμανοειδείς,Σκανδιναυούς,Αγγλοσάξονες,Εβραίους κτλ και αυτοί είναι ζόρικοι αντίπαλοι.Πιο πιθανό να σε γαμήσουν παρά να γαμήσεις εσύ.Βέβαια σαν Ελληναράς πρέπει να μπεις στην αρένα να τους κατασπαράξεις αλλά κάπως περιμένουν και αυτοί να σε φάνε οπότε πρέπει να βρεις ένα σύστημα.
ΗΠΑ είναι πολύ ανταγωνιστικά δηλαδή dog eat dog φάση.Κάνουν φοβερές θυσίες τα άτομα όταν πάνε για καριέρα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306

Τύπε Pinokli, ενώ γενικά έχω όρεξη για χαβαλέ, η Swoboda(έχει τελικά υποκοριστικό)που ανέφερα πριν κάτι σελίδες και που ήρθε και σπίτι μου,σήμερα με κάλεσε πρώτη φορά στο δικό της να αραξουμε και ξαφνικά ξεπρόβαλλαν δύο γάτες..
Η τύπισσα και ωραία και cool είναι..
Δεν καταλαβαίνω που κολλάνε οι κοπρογατες ειδικά μέσα σε ένα διαμέρισμα 1,5 δωμάτιο γαμω την κοινωνία μου.
Βρήκα μια πρόφαση και έφυγα..

Τελικά αν μια Σλαβα είναι γεννημένη δύση, δύσκολα να ξεφύγει από τη μοίρα που την προορίζουν.

Και η άλλη η πολωνεζογερμανιδα που είναι ωραία και γαμιεται ωραία,την έχω στο Instagram και από περιέργεια μπήκα να δω ποιους ακολουθάει...
Μεταξύ άλλων.... Μέρκελ...Καμάλα Χάρις...
Δηλαδή αυτή όταν πάει στο Danzig να δει το σόι της,δεν της αρέσει που όλα είναι στην πένα και δεν έχει σκατογυφτους;
Ποια Μέρκελ γαμω...

Τέσπα,γαμω την παρακμή της δύσης και όλες τις σκυλογατομάνες

Γενικά στις Σλάβες αρέσουν τα ζωάκια γατιά,σκυλιά είναι τρυφερές με τα ζώα.Σου μιλάνε συχνά για αυτά.Εβλεπα όταν έφευγαν έντρομες απο το Κίεβο με την έναρξη του πολέμου και κουβάλαγαν και τους γάτους στο τρένο.Και τώρα που οι Ουκρανοι εισέβαλαν στο Κουρσκ μια Ρωσίδα που έχασε το σπίτι της για το γάτο της μίλαγε πώς καταφερε να τον σώσει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Επειδή μας τα πρήξανε για καθαρές αποδοχες κτλ εδώ μισθολογική απόδειξη από τον Οκτώβριο.11800 brutto,3500 φόροι που δε θέλω να ξέρω πού πάνε.Βέβαια 7700 ευρώ στο χέρι είναι πλέον πενταροδεκάρες για σπόνσορινγκ εκεί μας κατήντησε ο Ζελένσκυ και οι συν αυτώ με τις παρασπονδίες του και τον πληθωρισμό.

PKj1Wn.jpg

Πολλοί Γερμανία βγάζουν και διπλά από αυτά στο άνετο.
Γενικά βλέπω πολλές λάθος πληροφορίες για τα πραγματικά εισοδήματα στη Δύση.
Εννοείται οτι για να τα βγάλεις αυτά η επιχείρηση κερδίζει από εσένα τα διπλά,τριπλά ή και παραπάνω.Οι άλλοι πληρώνονται από εμάς τα άλογα εργασίας.
Ουσιαστικά δηλαδή οι νεομετανάστες παράγουμε πολύ περισσότερο ΑΕΠ από όσο οι εν Ελλάδι.
Ενας Ελληναράς μπορεί να κονομήσει χοντρά,είμαστε πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό.

Συνημμένα

• 200w.gif
    200w.gif
    386,8 KB · Εμφανίσεις: 11

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Ωραια αντε κ δουλευεις 30ωρα κ ποια είναι η ποιότητα ζωής σου στην καθημερινοτητα ρε τυπε; Καμαρουλα μια σταλιά 2×3 το έτοιμο φαγητό σε μεριδες από το λιντλ και βολτες σολο με το πεζό 2×2;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Kάτι τέτοια κάνετε μερικοί μετανάστες και όταν κατεβαίνω Ελλάδα, ακούω τον κάθε παπάρα να μου λέει:
"Ξέρω ότι με το δίπλωμα κλαρκ θα έβγαζα 10.000 καθαρά στη Γερμανία, αλλά δε μου αρέσει το κρύο":jerking:

Ο μισθός σου για Γερμανία, δε λέει τίποτα πέρα από το ότι υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι που έχουν τέτοιους μισθούς.
Είσαι πολύ πάνω από το μέσο όρο και μπράβο σου, αλλά ένα κλικ αρκεί για να τσεκάρει τι παίζει, όποιος δε θέλει να ζει σε παράλληλο σύμπαν.

Ο μισθός σου είναι σαν ένας Έλληνας να βγάζει 4.500 καθαρά ή ένας Ελβετός να βγάζει 10.000 καθαρά
και να βγει και να το ποστάρει σαν να είναι αντιπροσωπευτικός μισθός.
Φυσικά και δεν είναι..

Όπως και η μαλακία που όταν κατεβαίνω Ελλάδα, νομίζουν όλοι ότι στην Ελβετία όλοι έχουν/βγάζουν λεφτά..
Ειδικά αν είσαι ανειδίκευτος, βγάζεις και εδώ ενάμιση αρχίδι νέτο..
Καλα που τα εγραψες εσύ γιατί εχω βαρεθει να κραζω ρον αρχηγο για τις λαλακιες που γραφει περι μισθων στην ψωροκωστανα ντοιτσλαντ
Η καταστασγλη γερμανια για μεταναστη ειναι απλα απο 1700 εως 2700 καθαρα, απο τα οποια 800-1500 φευγουν αμεσα σε ενοικιο εφορια τουτεστιν
Εχει διαθέσιμο 700 μεχρι 1200 να ζησει και να κανςι τον γαμπρό δηλ τα @@ μου κουνιούνται
7700 χ 2 που λεεθ ο κμαν ότι πιάνει καοιος ευκολα ισχτει για όλους τους.... CEO...

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Έλα Ελβετία με το ίδιο mentality που πέφτει γερό κασέρι και που η κοινωνία είναι ακόμη ανταποδοτική.

Γερμανία εσύ συγκεκριμένα μπορεί να βγάζεις, αλλά ταΐζεις μωχαμέτια και χωρισμένες μαμάδες.
Δηλαδή ξεφύγεις από το να ταΐζεις τους ψωλαδες της Ελλάδας,αλλά ταΐζεις τους ψωλαδες της Γερμανίας..
Δεν νιμιζω οτι η δουελιες που κανει ο κμαν υπαρχοτν ελβετια αλλιως θα ειχε ερθει τοσα χρονια
Προφανως ειναι κατι ειδικο βιομηχανικον ισως εππαγελμα που δεν υοαρχει ελβετια η ακιμα καλυτερα Αυστρία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να γαμας ακριβές βίζιτες στη Πολωνια,αν μένεις Γερμανία.Στη
Γερμανία μπορείς να βρεις γκόμενα παντού,στο δρόμο,στο ρεστοραν,στη μπιραρία στο σούπερ μάρκετ.Γερμανια θα πρέπει να έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα για να μη γαμας τίποτα,να είσαι πχ πάρα πολύ χοντρός η να έχεις τσακωθεί με το σαμπουάν και το ζεστο νερο
Δεν γαμας ριποτα γερμανια αν εισαι 45 πλας κι ειδικα με λαιφσταιλ κμαν
Θα μπορουσε ναχει ακριβο σπιτι μα απιτωνει πολωνες φρεσκες που ψαχνουν για δουελιες, μονο αυτο ετερον ουδεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom