Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Κμαν .... έγραφες ότι βρίσκεις σπονσορέτες στο travel girls.
Παντού οι κριτικές για αυτό είναι τρισάθλιες και το περιγράφουν ως το απόλυτο scam.
Τι παίζει τελικά ; Πες τις αληθινές σου εμπειρίες από αυτό .
Υποψιάζομαι ότι είναι μούφα και οι θετικές αλλά και οι αρνητικές κριτικές από αγνώστους.
Στις χίλιες μουφες ΙΣΩΣ βρει κάποιος να που κάποτε και μια value

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Τσέχικα γυμνασιακά θεάματα.Αμα δείτε τέτοια σκηνικά σε σχολεία της Δύσης καλά κρασιά.

7enzPV.png

4W2bOW.png

o5OuE9.png

Oo79gs.png

UBBHNi.png

G3QKjM.png

LpEVcx.png

Fh2Vyp.png

QX2IfM.png

szPBuX.png

Zf9i0V.png

1Pa0Vb.png

SEtczP.png

Γενικά είναι αρτίστριες οι Τσέχες έχουν αυτό το θεατρικό.

86FHKP.png

PjEcfY.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Οταν καταφτάνει έξαφνα ο Πολωνός σύζυγος.

ju0ze3.png

Αμάν έρχεται ο άντρας μου αναφωνεί η γκόμενα.
Sa027w.png

AZmVcb.png

Γλιτώνει τον εραστή από του χάρου τα δόντια προσφέροντας τα σκουπίδια στο σύζυγο για να απομακρυνθεί.

9d3vlN.png

Τι έξυπνη που είναι η ερωμένη μου σκέφτεται ο εραστής.

3yA88h.png

Οταν όμως γυρνάει ανακουφισμένος σπίτι τον περιμένει μία έκπληξη.
kgxNNn.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Πόλκες.Σλαβικός κόσμος.Δε σε χαλάει όποια και να γαμήσεις,κάποια στιγμή κυριαρχεί το αθροιστικό αποτέλεσμα.

Γενικά άμα κυκλοφορείς σε χωριό και καυλώσεις προφανώς έχεις ξεπεράσει τον Οντερ στα ανατολικά.
Κλασική βλάχα Πολωνέζα.Καυλώνεις ανυπερθέτως.

Σλαβικός αισθησιασμός.

Γενικά οι Ελληνες δύσκολα ξεχωρίζουν Πολωνέζες από Ουκρανέζες οπτικα΄.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.034
Πόντοι
6.056
Αρχηγέ για Μαριγκόνα τι γνώμη έχεις;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ για Μαριγκόνα τι γνώμη έχεις;

Αλβανίδα που προσπαθεί να παραστήσει τη Σέρβα.Εχει βέβαια πολλούς αλβανόφιλους που προτιμάνε το σκυλέ πιο άγριο λουκ αντί για το γλυκό σλαβικό.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Αυτό το ΣΚ νέα εισβολή Πολωνία περιμένουν διψασμένες σπονσορέτες σε Βαρσοβία,Κρακωβία.Οι Ρωσίδες συνεχώς κλαίγονται και ζητούν λεφτά,α ρε πούστη Ζελένσκυ ξεβρώμα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Επειδή μας τα πρήξανε για καθαρές αποδοχες κτλ εδώ μισθολογική απόδειξη από τον Οκτώβριο.11800 brutto,3500 φόροι που δε θέλω να ξέρω πού πάνε.Βέβαια 7700 ευρώ στο χέρι είναι πλέον πενταροδεκάρες για σπόνσορινγκ εκεί μας κατήντησε ο Ζελένσκυ και οι συν αυτώ με τις παρασπονδίες του και τον πληθωρισμό.

PKj1Wn.jpg

Πολλοί Γερμανία βγάζουν και διπλά από αυτά στο άνετο.
Γενικά βλέπω πολλές λάθος πληροφορίες για τα πραγματικά εισοδήματα στη Δύση.
Εννοείται οτι για να τα βγάλεις αυτά η επιχείρηση κερδίζει από εσένα τα διπλά,τριπλά ή και παραπάνω.Οι άλλοι πληρώνονται από εμάς τα άλογα εργασίας.
Ουσιαστικά δηλαδή οι νεομετανάστες παράγουμε πολύ περισσότερο ΑΕΠ από όσο οι εν Ελλάδι.
Ενας Ελληναράς μπορεί να κονομήσει χοντρά,είμαστε πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Πολωνός μαθητής στη δεκαετία του 90 vs σήμερα.

7lSQec.png

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να γαμας ακριβές βίζιτες στη Πολωνια,αν μένεις Γερμανία.Στη
Γερμανία μπορείς να βρεις γκόμενα παντού,στο δρόμο,στο ρεστοραν,στη μπιραρία στο σούπερ μάρκετ.Γερμανια θα πρέπει να έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα για να μη γαμας τίποτα,να είσαι πχ πάρα πολύ χοντρός η να έχεις τσακωθεί με το σαμπουάν και το ζεστο νερο

Η Πολωνία είναι σλαβική χώρα έχει πολύ ωραία γούστα.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καλοπεράσεις Πολωνία,τα έχει όλα.Γερμανία θα φας πολλή μπίχλα,είναι όλοι στη μάπα σου.Δεν είναι χώρα για διασκέδαση.
Η μόνη χώρα που συγκρίνεται με Πολωνία είναι η Τσεχία αλλά δεν έχει τη νυχτερινή ζωή της Πολωνίας με τις καυλέτες.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.125
Πόντοι
1.056
Πολλοί Γερμανία βγάζουν και διπλά από αυτά στο άνετο.
Γενικά βλέπω πολλές λάθος πληροφορίες για τα πραγματικά εισοδήματα στη Δύση.

Kάτι τέτοια κάνετε μερικοί μετανάστες και όταν κατεβαίνω Ελλάδα, ακούω τον κάθε παπάρα να μου λέει:
"Ξέρω ότι με το δίπλωμα κλαρκ θα έβγαζα 10.000 καθαρά στη Γερμανία, αλλά δε μου αρέσει το κρύο":jerking:

Ο μισθός σου για Γερμανία, δε λέει τίποτα πέρα από το ότι υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι που έχουν τέτοιους μισθούς.
Είσαι πολύ πάνω από το μέσο όρο και μπράβο σου, αλλά ένα κλικ αρκεί για να τσεκάρει τι παίζει, όποιος δε θέλει να ζει σε παράλληλο σύμπαν.

Ο μισθός σου είναι σαν ένας Έλληνας να βγάζει 4.500 καθαρά ή ένας Ελβετός να βγάζει 10.000 καθαρά
και να βγει και να το ποστάρει σαν να είναι αντιπροσωπευτικός μισθός.
Φυσικά και δεν είναι..

Όπως και η μαλακία που όταν κατεβαίνω Ελλάδα, νομίζουν όλοι ότι στην Ελβετία όλοι έχουν/βγάζουν λεφτά..
Ειδικά αν είσαι ανειδίκευτος, βγάζεις και εδώ ενάμιση αρχίδι νέτο..

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.125
Πόντοι
1.056

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.034
Πόντοι
6.056
Επειδή μας τα πρήξανε για καθαρές αποδοχες κτλ εδώ μισθολογική απόδειξη από τον Οκτώβριο.11800 brutto,3500 φόροι που δε θέλω να ξέρω πού πάνε.Βέβαια 7700 ευρώ στο χέρι είναι πλέον πενταροδεκάρες για σπόνσορινγκ εκεί μας κατήντησε ο Ζελένσκυ και οι συν αυτώ με τις παρασπονδίες του και τον πληθωρισμό.

PKj1Wn.jpg

Με πόσες ώρες δουλειάς την ημέρα όμως;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306

Αναλόγως.Ενας Ελληναράς πουτσαράς δεν πρέπει να μασάει πρέπει να μπορείς να δουλεύεις και 24ωρα και 30ωρα συνεχόμενα ώστε να αποκτήσεις εμπειρία και να γίνεις αναντικατάστατος.Ωράρια κτλ είναι για φλούφληδες Δυτικούς δεν έχει σχέση ο Ελληνας με τέτοια πράγματα σαν κουλτούρα.
Εχουμε την αρχαία ρωμαική παράδοση του σκλάβου που λείπει σαφώς απο τη Δύση,δεν μπορούν να προσεγγίσουν τέτοιο μεγαλείο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.003
Πόντοι
2.606
Αναλόγως.Ενας Ελληναράς πουτσαράς δεν πρέπει να μασάει πρέπει να μπορείς να δουλεύεις και 24ωρα και 30ωρα συνεχόμενα ώστε να αποκτήσεις εμπειρία και να γίνεις αναντικατάστατος.Ωράρια κτλ είναι για φλούφληδες Δυτικούς δεν έχει σχέση ο Ελληνας με τέτοια πράγματα σαν κουλτούρα.
Εχουμε την αρχαία ρωμαική παράδοση του σκλάβου που λείπει σαφώς απο τη Δύση,δεν μπορούν να προσεγγίσουν τέτοιο μεγαλείο.
:tooth:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.125
Πόντοι
1.056
Ο Αρχηγός είναι ιδανικός για να εμψυχώνει και να σηκώνει τον κόσμο από τους καναπέδες.
Η αλήθεια είναι όμως ότι στη δύση σε σοβαρές δουλειές που πληρώνουν τα σοβαρά λεφτά που παίρνει, υπάρχει εργατικό δίκαιο όπως και ταβάνι στις υπερωρίες και στα πάντα..

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.034
Πόντοι
6.056

Μεγαλείο να δουλεύεις 30ωρα; :dunno:

Πάντως ειλικρινά,αν τη βγάζεις χωρίς 'βοήθεια'...και εννοώ αλκοολ,χάπια,ντρόγκια...δεδομένου ότι δεν παίζει κοινωνική-προσωπική ζωή...σου βγάζω το καπέλο.Ούτε με 20000 εγώ δε θα την πάλευα...

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Μεγαλείο να δουλεύεις 30ωρα; :dunno:

Πάντως ειλικρινά,αν τη βγάζεις χωρίς 'βοήθεια'...και εννοώ αλκοολ,χάπια,ντρόγκια...δεδομένου ότι δεν παίζει κοινωνική-προσωπική ζωή...σου βγάζω το καπέλο.Ούτε με 20000 εγώ δε θα την πάλευα...

Εννοείται αν κάποιος δεν τα καταφέρνει με τις φυσικές του δυνάμεις πρέπει να δοκιμάσει ό,τι μέσο είναι διαθέσιμο.Try hard or die trying που λένε.Αλλιώς καταλήγεις ένας συνήθης συμβατικός αρχιδοψωλάς.
Αμα είσαι ακραίος,αχαλίνωτος,χωρίς όρια θα τη βγάλεις την άκρη και με τις γκόμενες.Οι γκόμενες προτιμούν παθιασμένους,εξτρεμιστές κτλ,άντρες έρμαια των παθών τους,αλλιώς βαριούνται.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Κλασική έκφραση es tut mir Leid.Λυπάμαι πολύ.Εκεί λες κάτι του στυλ λυπάμαι πολύ,τσίμπα τα αρχίδια μου.Η λέει ο άλλος τώρα έχω διάλειμμα.Ich habe Pause.Ελληναράδικη απάντηση χέζω το διάλλειμμά σου κτλ.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.125
Πόντοι
1.056
Εννοείται αν κάποιος δεν τα καταφέρνει με τις φυσικές του δυνάμεις πρέπει να δοκιμάσει ό,τι μέσο είναι διαθέσιμο.Try hard or die trying που λένε.Αλλιώς καταλήγεις ένας συνήθης συμβατικός αρχιδοψωλάς.
Αμα είσαι ακραίος,αχαλίνωτος,χωρίς όρια θα τη βγάλεις την άκρη και με τις γκόμενες.Οι γκόμενες προτιμούν παθιασμένους,εξτρεμιστές κτλ,άντρες έρμαια των παθών τους,αλλιώς βαριούνται.

Έλα Ελβετία με το ίδιο mentality που πέφτει γερό κασέρι και που η κοινωνία είναι ακόμη ανταποδοτική.

Γερμανία εσύ συγκεκριμένα μπορεί να βγάζεις, αλλά ταΐζεις μωχαμέτια και χωρισμένες μαμάδες.
Δηλαδή ξεφύγεις από το να ταΐζεις τους ψωλαδες της Ελλάδας,αλλά ταΐζεις τους ψωλαδες της Γερμανίας..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom