Ρε νιαμου θέλω τα φώτα σας μιας που ξέρετε από Γερμανία
Επειδή αρχές του μήνα θα είμαι στη Δρέσδη σε συνέδριο πυρηνικών κβαντικών φυσικών ,ξέρετε κανένα καλό fkk sauna εκεί ;;δε βρίσκω τίποτα όταν γκουγκλαρω παρά μόνο ένα paradis για gay Kai Babylon που μάλλον μπουρδέλο είναι
Βλέπετε τις σεξοπόλκες.Εχουν κάπως βλάχικα,χοντροκομμένα χαρακτηριστικά αλλά καυλώνεις ανυπερθέτως.
Είναι αυτά τα φοβερά τσιμπουκόχειλα άμα τα δεις Γερμανία ξέρεις οτι πρόκειται για Σλάβα.Σιγά μην κυκλοφορήσει Γερμανίδα με τέτοια χείλια,ανασηκωμένα ζυγωματικά και βαθύ αισθησιακό βλέμμα..Σλαβικοί παράδεισοι.
4.000 στην ελλάδα: επιτελικές κρατικές θέσεις (ψωλάδες που λέει ο λάκης), ιατροί, συμβολαιογράφοι, κάποιοι οδοντίατροι-φαρμακοποιοί-λογιστές-δικηγόροι, επίσης μισθοδοτούμενοι από το κράτος δικαστές, νσκ,
μηχανικοί δεκο
Ο μισθός πρωτοδιοριζόμενου δικηγόρου σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο Γερμανία είναι 150000 ευρώ το χρόνο.Δηλαδή απλού υπαλλήλου με μόνο προσόν πτυχίο νομικής και μηδενική εμπειρία.Μιλάμε για λιανοπαίδια 23-25 ετών.
Ο μισθός πρωτοδιοριζόμενου δικηγόρου σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο Γερμανία είναι 150000 ευρώ το χρόνο.Δηλαδή απλού υπαλλήλου με μόνο προσόν πτυχίο νομικής και μηδενική εμπειρία.Μιλάμε για λιανοπαίδια 23-25 ετών.
Μηχανικός όχι δεκο 1700 αλλά με δέκα χρόνια προϋπηρεσία διευθυντής σε μεγάλο Δήμο Πελοποννήσου
ΕΦέτες δεν ξέρω εισαγγελέας 2800 σε μεγάλο Δήμο Πελοποννήσου 7 χρόνια,
επίσης
Ιατρός σε αξονικο διευθυντής πάνω από 10ετια κλπ κλπ 3200
Καθαρα μιλάω πάντα με ανθρώπους που γνωρίζω και δεν αερολογουν
Ο μηχανικός έχει κάποια μαύρα το μήνα
Ο εισαγγελέας δεν μπορώ να ξέρω ούτε θα μάθω πότε
Ο γιατρός στο διαγνωστικό έχει μόνο τον μισθό μιλάω πάντα για νεττο γιατί για νεττο μίλησε και ο αρχηγός
Μηχανικός όχι δεκο 1700 αλλά με δέκα χρόνια προϋπηρεσία διευθυντής σε μεγάλο Δήμο Πελοποννήσου
ΕΦέτες δεν ξέρω εισαγγελέας 2800 σε μεγάλο Δήμο Πελοποννήσου 7 χρόνια,
επίσης
Ιατρός σε αξονικο διευθυντής πάνω από 10ετια κλπ κλπ 3200
Καθαρα μιλάω πάντα με ανθρώπους που γνωρίζω και δεν αερολογουν
Ο μηχανικός έχει κάποια μαύρα το μήνα
Ο εισαγγελέας δεν μπορώ να ξέρω ούτε θα μάθω πότε
Ο γιατρός στο διαγνωστικό έχει μόνο τον μισθό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έπεσε στον μέσα αντιδραστήρα όταν ήταν μικρός
Έχει ανοσία ο αρχηγός
δημος δεν είναι δεκο
μηχανικός 20ετίας σε δεη 4000
εφέτης, άρα 15 περίπου έτη υπηρεσίας, 4000
ο εισαγγελέας σου παίρνει πάνω από 3000, από την κύρια θέση
τέλος πάντων
το θέμα είναι ότι υπάρχουν
λίγοι;
λίγοι.
Ούτε με τους μεν ούτε με τους δε. Απλά δεν εντυπωσιάζομαι από τις γκόμενες που ανεβάζει ο Kman σε σημείο που να παραβλέπω όλα τα υπόλοιπα. Όταν χαπακώνεσαι για το μουνί ή για να βγάλεις υπερωρίες με σκοπό να τα ακουμπήσεις στο μουνί και μετά έρχεσαι και ποστάρεις πληρωμένες, δεν είσαι ο γαμιάς του μπλοκ αλλά ο είλωτας της Γερμανίας.
Από μια ηλικία και πέρα κάτι πρέπει να παίρνεις για γενική ενίσχυση του οργανισμού. Για σένα, όχι για τις γυναίκες. Τα διατροφικά συμπληρώματα για seniors έχουν εξ ορισμού πρόβλεψη για λειτουργίες που μειώνονται κι άρα και για τη στύση. Εγώ μέχρι εκεί το θεωρώ φυσιολογικό.
Τι μας ενδιαφέρει τι κουμπώνει έχει βγει να πει τις γαμαγα τις βρώμες όλο το βράδυ ; Στα παπαρια μας αν ήταν ντοπαρισμένος τις τον έχωσε αυτό μας αρκεί
Τι μας ενδιαφέρει τι κουμπώνει έχει βγει να πει τις γαμαγα τις βρώμες όλο το βράδυ ; Στα παπαρια μας αν ήταν ντοπαρισμένος τις τον έχωσε αυτό μας αρκεί