You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
αντε να μας ερθει η κοπελαρα μας
Επισκέπτης
ειχα παει λελας καραγιαννη την περασμενη πεμπτη κ μου ειπε η τσατσα οτι θα ερχοταν η σονια απο το σαββατο....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
η γρια εκτος οτι ειναι βλαμμενη και γαμιεται,θελει και ενα χερι ξυλο...... > > > > > > > > > > > > > > > > >ειχα παει λελας καραγιαννη την περασμενη πεμπτη κ μου ειπε η τσατσα οτι θα ερχοταν η σονια απο το σαββατο....
;)η Σόνια είναι πραγματικά θρύλος... ;)
Ομως το συγκεκριμένο μαγαζί είχε και άλλους όπως η Ντάρια -με τα γυαλιά- ή Λίνα -βλέπε Αγγελίνα ,η ρωσιδούλα η ξανθία και φυσικά η τρελιάρα η Λίντα πέρυσι το καλοκαίρι με το μαλλί rasta.[/font]
Ομως το συγκεκριμένο μαγαζί είχε και άλλους όπως η Ντάρια -με τα γυαλιά- ή Λίνα -βλέπε Αγγελίνα ,η ρωσιδούλα η ξανθία και φυσικά η τρελιάρα η Λίντα πέρυσι το καλοκαίρι με το μαλλί rasta.[/font]
paidia, h Sonia einai twra proinh sto Pipinou 118
ΑΜΑΝ!!! Θα βρω μια δικαιολογία για να λείψω λίγο απ' την δουλειά... και ΠΑΩ ΤΩΡΑΑΑ :o
paidia, h Sonia einai twra proinh sto Pipinou 118
Εσύ όμως Νταρια πότε δουλεύεις? καιρό έχουμε να τα πούμε... κ σ' επιθύμησα
Εσύ όμως Νταρια πότε δουλεύεις? καιρό έχουμε να τα πούμε... κ σ' επιθύμησα
συνάδερφε καλή η Nτάρια; ... ;)
συνάδερφε καλή η Nτάρια; ... ;)
Πιτσιρίκα... αστεράκι ;) Δοκίμασέ την και θα με θυμηθείς...
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
Σύντροφοι,
Για μένα που δεν την ξέρω, μου λέτε τα ατου της Σόνιας που την κάνουν Θεά όπως λετε?
Δωστε καμιια περιγραφή και κάποιο tip για μας που δεν την ξέρουμε, κι αν ειναι να παμε τι να ζητήσουμε?
thanx
Για μένα που δεν την ξέρω, μου λέτε τα ατου της Σόνιας που την κάνουν Θεά όπως λετε?
Δωστε καμιια περιγραφή και κάποιο tip για μας που δεν την ξέρουμε, κι αν ειναι να παμε τι να ζητήσουμε?
thanx
Τώρα που επανηλθε στο θρονο της η Βασιλισσα Σόνια(και τί θρονος, στητος και κοφτερος ) όποιος την επισκεφτει ας μας πει τις εντυπώσεις. Έχει αλλάξει προγραμμα? Οπτικα πώς εχει γίνει? Χρωμα μαλλιων ,επιδερμιδας? Δε φανταζομαι να εχει γινει ψυχρη και αποτομη. Απιθανο, αλλα εχω δει τοσα χρονια αλλαγες στη συμπεριφορα των κοριτσιων που σε κανουν να αναρωτιεσαι:"Είναι το ίδιο προσωπο?"
Επισης κατα το "ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ,στουντιο κλπ" να υπαρχει και "ημερησια ενημερωση για Σόνια"δηλαδη σε ποιό σπιτι δουλευει και αν θα ειναι πρωινή ή απογευματινη... Μην ξεχνατε φευγοντας απο το δωματιο να τη ρωτατε για αυτες τις λεπτομερειες!!!
Επισης κατα το "ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ,στουντιο κλπ" να υπαρχει και "ημερησια ενημερωση για Σόνια"δηλαδη σε ποιό σπιτι δουλευει και αν θα ειναι πρωινή ή απογευματινη... Μην ξεχνατε φευγοντας απο το δωματιο να τη ρωτατε για αυτες τις λεπτομερειες!!!
Μόλις γύρισα απο Σόνια (Πιπίνου 118). Πρώτη φορά που την πήρα. Καλή αλλά λίγο βιαστική η πίπα (1 λεπτό). Καθώς περίμενα στο σαλόνι κοίταζα τους άλλους συναγωνιστές και ήθελα να τους ρωτήσω αν ήταν κάποιος απο το site. Τι λέτε να χρησιμοποιούμε κάποιο συνθηματικό στην εμφάνισή μας. Θα ήθελα να πετύχω κάποια από τις θρυλικές μορφές του site.
Πιπίνου τωρα δουλεύει? Εγω την είχα πάρει στο λέλας καραγιάννη και ήξερα οτι δουλεύει και Δροσοπούλου. Και πίπα μόνο 1 λεπτό? Μηπως τη μπέρδεψες με άλλη? Την έχεις ξαναπάρει τη Σόνια?
Από εδώ το διάβασα ότι δουλεύει εκεί και πήγα. Είναι εντυπωσιακή και όπως την περιγράφουν στο site. Μου είπε ότι τη λένε Σόνια. Δεν νομίζω να μην είναι αυτή. Έχει και σκουλαρίκι στη μύτη. Προσπαθεί να κάνει καλή περιποίηση αλλά πολλή βιαστική. Φαίνεται ότι παλαιότερα δούλευε αλλιώς. Δεν ξέρω αν σε παλιό πελάτη δεν είναι βιαστική αλλα σε εμένα ήταν.
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τη σονια τη γαμησα και εγω πριν κανα μηνα...μεγαλη σε ηλικια (πανω απο 35) και βιαστικη. Απο εμφανιση λεει παντως. Περνει 7,8 στα 10.... Της αφησα και καρτα μου και της ειπα οτι της δινω 2000ευρώ για ενα βραδυ,αλλα δε με πηρε τηλ/νο. Σε μια αλλη πουτανα,ειχα πει το ιδιο,τσιμπησε, βγηκαμε,τη γαμησα και δεν πληρωσα τπτ !!!
της ειπα μετα το γαμησι,παω να κανω μια αναληψη απο την τραπεζα και εξαφανιστηκα
της ειπα μετα το γαμησι,παω να κανω μια αναληψη απο την τραπεζα και εξαφανιστηκα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 2K