You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πες της τι γουσταρεις και θα το κανει.οσο για το ποδοπατημα θα σε κανει να νιωσεις μουστος!παιδια η σονια ποδοπαταει ξερει καποιοσς να μου πη
Kαι εσύ πού το ξέρεις ρε arxidoulis? Το έχεις δοκιμάσει? ;) ;)Πες της τι γουσταρεις και θα το κανει.οσο για το ποδοπατημα θα σε κανει να νιωσεις μουστος!
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
φιλε συναγωνιστη ακουγα και εγω για ποδοπατηματα και ειπα να δοκιμασω.εκανα κατι κακο.αν εχεις δοκιμασει ποτε Σονια θα καταλαβεις οτι δεν κολλαει σε τετοια απλα.το ιδιο μου συνεβει και με Μιλενα.οπως και να εχει παντως ειναι συναρπαστικο!σκετη καβλα!
Πλάκα έκανα . Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες...φιλε συναγωνιστη ακουγα και εγω για ποδοπατηματα και ειπα να δοκιμασω.εκανα κατι κακο.
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ποτε !Αλλωστε παντα αντιμετωπιζω με σεβασμο ανθρωπους σαν εσενα που προσφερουν στο site.Πλάκα έκανα . Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες...
φιλε συναγωνιστη ακουγα και εγω για ποδοπατηματα και ειπα να δοκιμασω.εκανα κατι κακο.αν εχεις δοκιμασει ποτε Σονια θα καταλαβεις οτι δεν κολλαει σε τετοια απλα.το ιδιο μου συνεβει και με Μιλενα.οπως και να εχει παντως ειναι συναρπαστικο!σκετη καβλα!
και ποσο στοιχησε το ποδοπατημα?
Στο Πέραμα επισκευές πλοίων...
Γειά σου ρε καπετάνιε
Μαγκα δε σε πιστευω πως εκανες τετοια φαση ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!τη σονια τη γαμησα και εγω πριν κανα μηνα...μεγαλη σε ηλικια (πανω απο 35) και βιαστικη. Απο εμφανιση λεει παντως. Περνει 7,8 στα 10.... Της αφησα και καρτα μου και της ειπα οτι της δινω 2000ευρώ για ενα βραδυ,αλλα δε με πηρε τηλ/νο. Σε μια αλλη πουτανα,ειχα πει το ιδιο,τσιμπησε, βγηκαμε,τη γαμησα και δεν πληρωσα τπτ !!!
της ειπα μετα το γαμησι,παω να κανω μια αναληψη απο την τραπεζα και εξαφανιστηκα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
H Σόνια σήμερα το πρώι δούλευε στο ισόγειο (Λέλας Καραγιάννη 35).
Νομίζω πως όλη την εβδομάδα θα είναι πρωίνη.
Νομίζω πως όλη την εβδομάδα θα είναι πρωίνη.
Επισκέπτης
ρε λεβέντες γιατί χαλάτε τα ποστ με βλακείες, νομίζετε ότι γράφοντας μηνύματα θα κερδίσετε κάτι;
Καλως σας βρήκα συναγωνιστές. Ρε παιδια, εγώ που πρόσφατα πήγα με τη Σόνια και απογοητεύτηκα, εχω προβληματικά γούστα που δε μου άρεσαν τα σιλικονάτα βυζία της ή μου πάσαραν άλλη και την πάτησα σαν πρωτάρης;Πάντως στο ισόγειο πήγα...
Για παντα; Φιλε απαντα . Πως το ξερεις;Το κοψε η Σόνια παιδιά, πήγε Γερμανια
Επισκέπτης
Κάνεις πλάκα έτσι;;Το κοψε η Σόνια παιδιά, πήγε Γερμανια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 36K