Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 216
Διόρθωσα το ερώτημα προσθέτοντας τις φοβερές βυζάρες της καυλιάρας Κωστάκη, και της πανέμορφης Κλαψινού
Ώπα Ώπα...θα σου πάνε λες;;;Δεν κοιτάω βυζιά.
Μόνο πόδια.
Πόδια δεν μπορούν να φτιάξουν οι πλαστικοί χειρουργοί !!!!!!
Βυζιά μου βάζουν κι εμένα.
Υπηρετούσα τη θητεία μου όταν βγήκε αυτό το τεύχος. Είχαν αναστενάξει τα λουτρά της μονάδας από τις μαλακίες.δεν ειναι απαραίτητα το μεγαλο βυζι το ωραιο,εχει να κανει και με την αναλογια του υπολοιπου σωματος ,το μεγεθος της θυλης,της ρωγας κτλ κτλ .Για μενα τα πιο ωραια βυζια τα ειχε η μιχαηλ
Έλενα ΑσημακοπούλουΙσως το ωραιότερο κορμί ηθοποιού που βγήκε στο Playboy...στο σύνολο μιλώντας και οχι φυσικά στο βυζι που ηταν ωραιο αλλα μικρομεσαίο...αξέχαστη κάβλα η Κωνσταντίνα!!!!!
Καλο...αλλα πολύ αδύνατο για τα γούστα μου...η Μιχαήλ επαιζε σε πιο μεσαίο σωματοτυπο και δεν ηταν τοσο ψηλή...πιο πολύ η κάβλα της διπλανής πορτας!!!Τον δινω στην Μιχαήλ...αλλα respect και για την πρώην του καράφλα!!!Έλενα Ασημακοπούλου
Τότε αδύνατο μετέπειτα πολυκατοικία κλπ κλπ φοβερές καμπύλες και τώρα σαν μιλφΚαλο...αλλα πολύ αδύνατο για τα γούστα μου...η Μιχαήλ επαιζε σε πιο μεσαίο σωματοτυπο και δεν ηταν τοσο ψηλή...πιο πολύ η κάβλα της διπλανής πορτας!!!Τον δινω στην Μιχαήλ...αλλα respect και για την πρώην του καράφλα!!!
Τώρα που εχει παχύνει λιγο και έθρεψαν και οι καμπύλες της αρκετα λογω ηλικίας...έμπαινα με φόρα!!!Για το "τώρα" συμφωνω...η Κωνσταντίνα παρασίτεψε και κάνει μονο για γκομενάκι του Μαμ Ρα του παντοτινού!!!!Τότε αδύνατο μετέπειτα πολυκατοικία κλπ κλπ φοβερές καμπύλες και τώρα σαν μιλφ
Αψογος βυζοςΗ Κορινθίου γιατι απουσιάζει απο αυτο εδω το νημα